Kremenčkovi Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 Ker občasno potrebujemo kakšnega mojstra za kakšno opravilo ,odpiram temo v kateri se lahko predstavimo z poklicom ali hobiji. Upam ,da je s strani modelatorjev to dovoljeno, drugače pač....ka naj. Jaz osebno se uvarjam z prodajo in polaganjem naravnega in umetnega kamna, pa še kaj bi se našlo. Upam ,da se tema ne bo zasmetila ,kot vse ostale . Efendi, umetnica51 in reno99 3
sayo Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 Lahko bi se šli tisto USLUGA za USLUGO TOMCAT 1
motozajebant Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 z bančnimi posli torej, če kdo kaj rabi zs trebor 1
trojan69 Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 Šravfanje motorjev, kosilnic, motornih žag, motokultivatorjev itd... recimo temu popoldanski hobi/obrt
KeC Objavljeno September 12, 2012 Opozori Objavljeno September 12, 2012 (popravljeno) - Projektiranje objektov/arhitektura (IDZ, IDP, PGD, PZI) - Urbanizem (oppn, prostorski plani, strokovne podlage, presoje vplivov na okolje) - Inženiring (celovita priprava projektov, vodenje, izvedba in nadzor izgradnje, rekonstrukcij ali adaptacij objektov) - 3d modeliranje, renderiranje - 3d animacije Vse služba nekaj pa hobi Popravljeno September 12, 2012. Popravil KeC
dog66 Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Vse glede računalnikov (popravilo, programska oprema...) Svetovanje in sestava jedilnikov ter vadbenikov (fitnes, zdrava prehrana, hujšanje, izoblikovanje telesa...) brutalfit@gmail.com
sayo Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Tiskarstvo v prostem času pa mal po motorjih brklam
zmilan Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Računalniki, programska oprema, v glavnem pa pustim, da me zajebavajo tisti na Wall Streetu in finančno,dolžniška kriza.
Kmet2 Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Električar za VN vode in osebni trener(isto kot dog66,da ne pišem še jaz) P.S. aja,pa isto kot HD zbiram,sam ne bankovcev ampak kilske zlate palce ..pridm iskat tud na dom,odvoz brezplačen :lol: hoyla 1
Popularna objava umetnica51 Objavljeno September 13, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2012 No da se še jest vun vržem s svojimi talenti uradno...tokrat brez hecanja.....Mojih skoraj 1500 poslov, hobijev, karkoli že.....: - animacija otrok pri rojstnem dnevu (službeno in privat ) -zabavam otroke z vlogami čarovnice in šlogarce Barbe (letos bo v MB), stare mame Milke,....sem in tja pripravim kako komedijo, privat gledališko predstavo... Tudi na štajerskem bom počasi začela vodit svoje slikarske delavnice za otroke... - prodaja likovnih izdelkov (akril na platnu, črno- bele risbe s tušem), tudi za poslovna darila..... Uradno z izdajo računa (avtorske pogodbe), da ne bo kdo mislil da švercam.... Švercam samo fotrov bio krompir, pa kolerabo, pšenico,oves,.... :lol: -za poroke pišem vabila, pa zvitke za nevesto in ženina, unikat voščilnice... -sem in tja me povabijo da naredim ali preberem govore, povezujem program (sam na pogrebu ne berem, ker se začnem smejat), nedolgo nazaj posnela celo oglas... -svoje slike namenim različnim dobrodelnim dražbam, leta nazaj celo na mini štadionu podarila sliko organizatorju na nogometni tekmi v sosednji vasi... -petje ob harmoniki je začasno ustavljeno, ker še iščem najboljšega harmonikaša na štajerskem;) -obisk, pomoč in druženje s starejšimi na domu.... Leto dni nazaj sem kot prostovoljka predavala starejšim o Preprečevanju padcev pri starostnikih, izspit žal še ni narejen do konca, se moram še vrniti na inštitut Antona Trstenjaka v Lj...če ne bom prej osivela;) -čistilka ( samo u firmi, na šverc žal ne delam, ker je delo na črnem žal preveč očrnjeno.... -sem in tja ko imam malo časa..... "špilam menedžerko" za en slovenski ansambel, torej se dogovarjam za veselice in špile.... .....sem in tja s svojimi izkušnjami še vedno pomagam po telefonu ali osebno ljudem v depresiji,moja želja je imeti nekoč "hišo za zdravljenje duš" , kjer bi zdravljenje depresije potekalo brez uporabe psihoaktivnih substanc... ...in še in še....... ciciban, Ninč, Tedybear in 7 others 10
ciciban Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Delam v kadrovski službi v striptiz baru. Posla je ogromno in pogosto prinesem "delo" še domov. Sem si moral zmontirat štango sredi dnevne sobe. Ma ni da ni... vse od testiranja novih bejb, montaža in predvsem demontaža modercev, tangic, masaže za večja oprsja... SLVR in umetnica51 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Istraživanje ruda in gubljenje vremena. umetnica51, trebor in reno99 3
Bremzer Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Poprailo alternatorjev in zaganjačev 12V za vsa osebna vozila,motorna kolesa in delovne stroje ! Ps;za delo in vse moje vgrajene dele dam eno lento garancijo,obnovljene alternatorje in zaganjače pošljem tudi po povzetju ! Kremenčkovi 1
Jure Objavljeno September 13, 2012 Opozori Objavljeno September 13, 2012 Po izobrazbi pravnik, s par kolegi imamo svojo pisarno in se ukvarjamo s pravnim svetovanjem, pripravo vseh vrst pogodb, izvršbami, pritožbami, itd.. Poleg tega tudi "zaposlen" v pravni službi ene firme, ki se ukvarja predvsem s tujino, torej razne gospodarske pogodbe s tujim elementom, itd.. Kar se tiče hobija in prostega časa pa vse kar se tiče šraufarije in ličarije, predvsem pa: - varjenje vseh vrst plastike - motomehanika - servisi, nastavljanje ventilov, popravilo menjalnikov, itd.. - pa kakšno gumo tut sem pa tja zamenjam reno99 in Kmetica2 2
jama1100 Objavljeno September 14, 2012 Opozori Objavljeno September 14, 2012 Polaganje parketa,brušenje in lakiranje
MTXer Objavljeno September 14, 2012 Opozori Objavljeno September 14, 2012 zaenkrat odkril talent samo za montiranje gum, nekaj šraufanja ter pisanje kazni...
Zivnorc Objavljeno September 14, 2012 Opozori Objavljeno September 14, 2012 Sam svoj majster, na vse se spoznam, sam ne profesionalno. Če rabi kdo pomoč pri aviomodelarstvu sem na voljo.... Sej bi še kej napisal, vendar nimam cajt, da bi reševal probleme....ko jih imam še sam preveč.. umetnica51, jami65, maus in 2 others 5
HyperJack Objavljeno September 14, 2012 Opozori Objavljeno September 14, 2012 (popravljeno) Še delam na tem, da si ustvarim svetlo prihodnost...če bo vse po sreči bom tak čas drugo leto že diplomirani inženir energetike... Drugače pa se že nekaj let uvajam v družinsko firmo, v kateri skrbimo, da cela slovenija in tudi nekaj juge ponoči kaj vidi... prodaja elektromateriala in SVETIL.. www.jaka-i.si Tržimo lastno blagovno znamko Jaka&I Svetila-žarnice-in droben elektro material...najdete nas v vseh večjih in manjših bolje založenih elektro trgovinah in marketih kot so E.Lecler, Merkur, itd. Popravljeno September 14, 2012. Popravil HyperJack Kmetica2 1
Bojanv Objavljeno September 14, 2012 Opozori Objavljeno September 14, 2012 Isto kot JustinBiever, samo da zraven iščem še izgubljeni čas lp nb umetnica51 1
sesir Objavljeno September 14, 2012 Opozori Objavljeno September 14, 2012 Včasih bil uvoznik avtomobilov,potem uvoznik motorje vse rabljeno,pol gostinec po padcu pa zdej v bolniški
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 14, 2012 Opozori Objavljeno September 14, 2012 Včasih bil uvoznik avtomobilov,potem uvoznik motorje vse rabljeno,pol gostinec po padcu pa zdej v bolniški Po kakem padcu?
sesir Objavljeno September 14, 2012 Opozori Objavljeno September 14, 2012 (popravljeno) Po kakem padcu? Ma lani sem se ful razbil z mopijem...mesec dni v komi.... Popravljeno September 14, 2012. Popravil sesir
umetnica51 Objavljeno September 15, 2012 Opozori Objavljeno September 15, 2012 mene zanima kaj URADNO delata...... anči (anja 37 ) in kmetica2....... ..........v sami zajebanciji vedno pozabim vprašat al je anči res uniformirana karkol že...in če je kmetica res sejalka rožic in solat.... :unsure:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se