SLVR Objavljeno September 15, 2012 Deli Objavljeno September 15, 2012 Pa se še jaz pofočkam ... Sem en izmed mnogih frišnih malih s.p.-jevcev. V službi mi rečejo Digital Producer in/ali Interactive Manager. Delam za marketinško podjetje, ki skrbi za digitalne kanale trženja Nokie v Sloveniji. In da vas ustavim kar tukaj ... ne, ne morem zrihtat nobenga ugodnega telefona pod pultom, hahaha. Ker sem samozaposlen (s.p.) pa sem seveda tudi direktor ... žal mi direktor noče zvišat plače hoyla, HyperJack in corser 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jami65 Objavljeno September 16, 2012 Deli Objavljeno September 16, 2012 Čao! Tudi jaz sem sam svoj direktor in čistilka, vse v eni osebi svoje male firme STANOVANJSKI SERVIS BMG. Dejavnost opravljam že 18 let. Ukvarjam se z malarijo,suho gradnjo (knauf-rigibs), polaganjem talnih oblog (laminati,t. podi,gotovi parketi) ,barvanjem oken,vrat itd. Kmetica2, corser, Kmet2 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izzi Objavljeno September 23, 2012 Deli Objavljeno September 23, 2012 Oj! Jest vam pa skrajšam, zožam, poširim, zašijem ali pa naredim novi telovnik....delam z usnjem in ostalimi materiali. Če imate kaj za popravit mi javite. Lahko pa vam organiziram prevoz blaga, z katerega koli konca evrope.... Lp Izzi sergini, ciciban, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perici Objavljeno September 23, 2012 Deli Objavljeno September 23, 2012 (popravljeno) še en sam svoj direktor, ki vam lahko ponudi izdelavo načrtov gradbene konstrukcije (beri statika), gradbeni inženiring in nadzor nad izvedbo. pa še kaj bi se našlo v zvezi z gradbeništvom. lp Peter Popravljeno September 23, 2012. Popravil perici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cossy Objavljeno September 23, 2012 Deli Objavljeno September 23, 2012 delam v prodaji kot prodajalec, in na vse možne načine študiram kako ta posu zamenjat v kakšnega bol dobičkonosnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 24, 2012 Deli Objavljeno September 24, 2012 Oj! Jest vam pa skrajšam, zožam, poširim, zašijem ali pa naredim novi telovnik....delam z usnjem in ostalimi materiali. Če imate kaj za popravit mi javite. Lahko pa vam organiziram prevoz blaga, z katerega koli konca evrope.... Lp Izzi A kej takšnega bi lahko naredila? http://au.deuscustoms.com/deus-x-makr-tool-roll/ Mislim, da bi jih kar nekaj prodala. No vsaj jaz bi bil kandidat. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izzi Objavljeno September 25, 2012 Deli Objavljeno September 25, 2012 A kej takšnega bi lahko naredila? http://au.deuscustom...makr-tool-roll/ Mislim, da bi jih kar nekaj prodala. No vsaj jaz bi bil kandidat. :grim Ciciban!! Lahko naredim ja... se zmenva ciciban in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno September 25, 2012 Deli Objavljeno September 25, 2012 Babe osvajam :naughty: :naughty: pa oklepe flikam tistim ka se zvrne asvalt na motor pa podobne stvari u vezi z epoksijem in karbonom, steklom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno September 26, 2012 Deli Objavljeno September 26, 2012 Ciciban!! Lahko naredim ja... se zmenva Imaš PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno September 28, 2012 Deli Objavljeno September 28, 2012 Sem programer, trenutno delam za tujino, drugače pa večinoma za večja slo podjetja. Ravnokar odpiram podjetje, da bom lahko še komu izdal kakšen račun Če torej kdo potrebuje spletno stran oz kaj drugega, se priporočam. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno September 28, 2012 Deli Objavljeno September 28, 2012 Čuvar plaže u zimskom periodu anja37 in SLVR 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno November 8, 2012 Avtor Deli Objavljeno November 8, 2012 (popravljeno) Po novem nudim odvoz izabljenih oz. dotrajanih vozil, ali jih odkupim po simbolični ceni. Popravljeno November 8, 2012. Popravil isarajli1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bremzer Objavljeno November 8, 2012 Deli Objavljeno November 8, 2012 Po novem nudim odvoz izabljenih oz. dotrajanih vozil, ali jih odkupim po simbolični ceni. Na Dolenskem nebi nič zaslužu pri nas vse cigo S.p-eji odpeljejo - zbiralci starega z..zelezaaa ! še najraje razkrivajo bakrene strehe, kapelice,mrliške vežice itd. edino bakrena Situla še stoji na vhodu v Nm baje je zelo dobro zavarovana ! SLVR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno November 10, 2012 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2012 Nudim shrambo - zimovanje motorjev, prostor je suh varen in pod ključem, lastniki imajo vstop samo ob mojem spremstvu, cena na mesec je 25€ po komadu. V Oplotnici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno November 10, 2012 Deli Objavljeno November 10, 2012 vse v zvezi z poliestrom, epoksijem....oblikovanje ,izdelava....več na spletni strani ki je v profilu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobk56 Objavljeno November 22, 2012 Deli Objavljeno November 22, 2012 Takole, še uradno http://bool.si Se priporočam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brojedan Objavljeno December 8, 2012 Deli Objavljeno December 8, 2012 (popravljeno) Trenutno čistim sneg - pri nas in pri obnemoglih sosedih. Svež-zrak-mrzel-vetrič-lopata&znoj-press Popravljeno December 8, 2012. Popravil brojedan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
umetnica51 Objavljeno Februar 20, 2013 Deli Objavljeno Februar 20, 2013 Sprejemam naročila za SONCE... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burgi et orbi Objavljeno Februar 20, 2013 Deli Objavljeno Februar 20, 2013 Opravljam meritve in preglede električnih in strelovodnih inštalacij... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 20, 2013 Deli Objavljeno Februar 20, 2013 Opravljam meritve in preglede električnih in strelovodnih inštalacij... Pol te pa sigurno poznam :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Februar 20, 2013 Deli Objavljeno Februar 20, 2013 Vse v zvezi z racunalnistvom, instruiranje, hardware, software, svetovanje, integracije sistemov, planiranje sistemov v oblakih, celostne podobe firm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burgi et orbi Objavljeno Februar 20, 2013 Deli Objavljeno Februar 20, 2013 Pol te pa sigurno poznam :grim Evo, konc anonimnosti:) Od kje se pa poznama? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 20, 2013 Deli Objavljeno Februar 20, 2013 Evo, konc anonimnosti:) Od kje se pa poznama? Sej nisem reku 100% sigurno,sem v teh vodah,zato špekuliram Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burgi et orbi Objavljeno Februar 20, 2013 Deli Objavljeno Februar 20, 2013 Če si v teh vodah, potem si konkurent. Upam, da si zdrav. Sicer bi se pa lahk kdaj dobila, pa kako gospodarsko rečeva:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Februar 20, 2013 Deli Objavljeno Februar 20, 2013 Sekiram se namesto vas: - pol leta 60 EUR - eno leto s popustom 100 eur. iom, pik1, bosa in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se