bmwslo Objavljeno Februar 20, 2013 Deli Objavljeno Februar 20, 2013 (popravljeno) Poslovna programska oprema za vsa področja poslovanja www.com-juma.si - za motoriste seveda posebni popusti ! Popravljeno Februar 20, 2013. Popravil bmwslo Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 20, 2013 Deli Objavljeno Februar 20, 2013 upam da tle pa ne bote zbrisal spodnjice prodajam...za desce... trenutno je to na tapeti.... za motoriste popusti! sesir in umetnica51 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 .... inštalater .... hoyla, Kmet2 in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 Opravljam meritve in preglede električnih in strelovodnih inštalacij... ukvarjam se z izdelavo teh aparatur.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 Tapetnik. Zaposlen pri http://www.novak-sp.si/ od leta 91 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Februar 21, 2013 Deli Objavljeno Februar 21, 2013 (popravljeno) A kakšen moto sedež bi tud lahko preobleku? Popravljeno Februar 21, 2013. Popravil trojan69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 Inštruiram kidanje snega pri meni doma. Ura inštrukcij 50 €. Pohitite, število inštrukcij omejeno na količino padavin in velikost našega dvorišča umetnica51, Zivnorc, jami65 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semering Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 (popravljeno) Ja glih vam bom pravu'. Popravljeno Februar 22, 2013. Popravil semering Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Februar 22, 2013 Deli Objavljeno Februar 22, 2013 Ja glih vam bom pravu'. .... na zavodu .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 23, 2013 Deli Objavljeno Februar 23, 2013 Cuvar nezivega, ki ....... ups zivo je tut Kot hobi pa vse glede kablov Trenutno pa student agregatnih stanj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremenčkovi Objavljeno Januar 9, 2015 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2015 Evo, tačas ko čakate na lepše vreme, si mi takle služimo žemlje : http://shrani.najdi.si/?3g/7l/khRqAC6/398543291361514255194100.jpg http://shrani.najdi.si/?2m/yV/1uwbYNse/kamen-034.jpg http://shrani.najdi.si/?3N/123/23Vcflbh/1/kamen-377.jpg DXR16, Ferrarist, maxxa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Januar 10, 2015 Deli Objavljeno Januar 10, 2015 (popravljeno) No, bom pa še jaz: -Espejevc-strojniške, šoferske usluge, dela na dvigalih, razne montaže itd, trenutno v razvoju krmiljenje hladilnih sistemov za kleti. -družinska firma-prodaja inox polizdelkov,izdelava in montaža hladilnih reber za hlajenje vina. -vinogradništvo, vzreja/šolanje nemških ovčarjev -free time pa custom zadevšne-vse kar se da predelat ali pa narest iz nule-alu, inox, titan, kompozit...custom auspuhi, intercoolerji, ses./izp. kolektorji itd. Dost je Aja, to sezono pa smo se dogovorili za zastopništvo/uvoz SENA Bluetooth komunikacij. Popravljeno Januar 10, 2015. Popravil Ferrarist Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 10, 2015 Deli Objavljeno Januar 10, 2015 Jaz sem pa avto-kleparil, prodajal avte Honda & second hand, motoriral (kar še vedno in se hočem tudi na svoj pogreb peljati z motorjem...sam!), ukvarjanje (z določenimi presledki) s konji od otroštva & uživanje življenja! Zadnje čase pa prejemam "nagrado za življenjsko delo." kar pa niti ni pomembno kolikšna je, ampak, koliko jih bo!! To moja zgodba! :yes: pik1, Ferrarist in Efendi 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se