Killroy Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 Dan! Danes sem postal ponosni lastnik zgoščenke "8mm" od skupine O.S.T. ,pa bi sam pohvalu našega cenjenega kolega(ki je bajdivej v dotični skupini),hotschko-ta,da so on in njegovi sodelavci naredl tko dobr CD. P.S.: Videospot za pesem (ki se zadnje cajte vrti na videospotnicah) "Lepa si" je pa tud ful dobr. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Januar 15, 2003 Deli Objavljeno Januar 15, 2003 a daš za presnet :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 Dej, da bomo še ostali slišali je najboljše, da lepo pretvoriš vse skupaj v MP3, pa bomo dali na en server, da si bo lahko vsak downloadal in ocenil, če je muzka res tako dobra kot praviš... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 Najboljše, da damo na strežnik www.power-plus.si :twisted: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 Na tem strežniku bi pa lahko Hočko kar v živo ... :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 Hočko bi reku: Fantje, odkar so feničani pogruntal tiste male, kovinske, okrogle ploščice, ki imajo na en stran grb, na drug pa cifro, obstajajo tudi drugi načini, da pridete do CD-ja. :wink: Poprav me, če se motm. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno Januar 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 16, 2003 Dej, da bomo še ostali slišali je najboljše, da lepo pretvoriš vse skupaj v MP3, pa bomo dali na en server, da si bo lahko vsak downloadal in ocenil, če je muzka res tako dobra kot praviš... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mislm,ali slučajno pravš,da naj se lotim tako nelegalnih poslov? :D Sicer je pa že AlterMann povedov,da bo treba kr pridn cekinčke nabirat,pol pa hajde na motor do najbližjega muzik-šopa.Jest se sicer nism posebi matrov z nabiranjem cekina,ker mi je država pač finančni sponzor(beri:štipendija). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 Hočko bi reku: Fantje, odkar so feničani pogruntal tiste male, kovinske, okrogle ploščice, ki imajo na en stran grb, na drug pa cifro, obstajajo tudi drugi načini, da pridete do CD-ja. :wink: Poprav me, če se motm. :P motis se....plastik rulz :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 Hočko bi reku: Fantje, odkar so feničani pogruntal tiste male, kovinske, okrogle ploščice, ki imajo na en stran grb, na drug pa cifro, obstajajo tudi drugi načini, da pridete do CD-ja. :wink: Poprav me, če se motm. :P motis se....plastik rulz :lol: nak, nak, nak...papir to je neki 8) LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 ....nak, nak, nak...papir to je neki 8) LP by gebre To je pa čist od slikce na papirju odvisno. Pa višine kupčka seveda. Se pa tud ta zlate plastike ni brant. A jo kdo posodi za enpar dni? Please, bom pazu, jo ne bom n'č zmečkal. :wink: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 To MORAM deliti z vami.... Danes zjutraj vstanem... mal pred sedmo.... no ja, prebujat sem se (počasi) začela že pred šesto :lol: .... pritavam pred televizor... kar mal tako... brezveze... vključim....tv pika...gledam..poslušam... pismo, a ni to ena znana faca... ma neeeee...ja, pa ja... seveda :!: :!: :!: HOČKO :D ...videospot....LEPA SI 8) :arrow: Dober komad, mal drugačen videospot, kot smo jih pri nas vajeni :P :arrow: HOČKO, polepšal si mi dan :D 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 HOČKO, polepšal si mi dan :D 8) :oops: :oops: 8) ... ahhh Sicer pa kogar zanima CD, ga dobi pri meni po prijateljski ceni :wink: Zdaj pa glasovat za Videospot: 01-4720012 video.spotnice@rtvslo.si www.rtvslo.si/videospotnice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Hočko, a še zmer uporabljate trik z erotičnim oglasom? :) Ste imeli na to temo kak razgovor z Jerryjem, urednikom videospotnic? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 To MORAM deliti z vami.... Danes zjutraj vstanem... mal pred sedmo.... no ja, prebujat sem se (počasi) začela že pred šesto :lol: .... pritavam pred televizor... kar mal tako... brezveze... vključim....tv pika...gledam..poslušam... pismo, a ni to ena znana faca... ma neeeee...ja, pa ja... seveda :!: :!: :!: HOČKO :D ...videospot....LEPA SI 8) :arrow: Dober komad, mal drugačen videospot, kot smo jih pri nas vajeni :P :arrow: HOČKO, polepšal si mi dan :D 8) jaja, tud jest sm ga vidla ucerej na... mislm, de na TV pika... morm rect, de mi je komad ful vsec, spot pa tud, spljoh zato, ker je drugacen... hocko, kr tko naprej.. :wink: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Hočko, a še zmer uporabljate trik z erotičnim oglasom? :) Ste imeli na to temo kak razgovor z Jerryjem, urednikom videospotnic? :) tisto je bil experiment, ki smo ga medijem sami razkrili, je pa tudi Jernej rabil par minut, da je dojel foro .. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Včeraj ponoči po pomoti s TV menjalnikom zašel na LJ2, kjer se je čez cel zaslon raztegoval resnobni fris našega kletnega arhivarja Hočkota. Se človek kar sam sebi zdi pomemben v stilu: a vidš, tega pa poznam :wink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STARI Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 [Zdaj pa glasovat za Videospot: 01-4720012 video.spotnice@rtvslo.si www.rtvslo.si/videospotnice Pa glasoval sem za tvoj spot heheeh,pijem pivo! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Zdaj pa glasovat za Videospot: 01-4720012 video.spotnice@rtvslo.si www.rtvslo.si/videospotnice Do srede znese to 6 (šest) perov, za prjatla je to 3 (tri). 8) :wink: O.K. tud enga vzamem. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
STARI Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Zdaj pa glasovat za Videospot: 01-4720012 video.spotnice@rtvslo.si www.rtvslo.si/videospotnice Do srede znese to 6 (šest) perov, za prjatla je to 3 (tri). 8) :wink: O.K. tud enga vzamem. :D Uh jaz sem bolj skromen. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Pravkar spet LEPA SI, na TV SLO 2... videospotnice... grem takoj glasovat 8) A jest tut dobim pir :?: :oops: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 HOČKO, polepšal si mi dan :D 8) :oops: :oops: 8) ... ahhh Sicer pa kogar zanima CD, ga dobi pri meni po prijateljski ceni :wink: Zdaj pa glasovat za Videospot: 01-4720012 video.spotnice@rtvslo.si www.rtvslo.si/videospotnice In kakšn je to prijateljska cena? Da vidim če te bom prosila če lahko postanem tvoja prijateljica?!?! :roll: In kaj je z onim drugim videospotom, ga se vrtijo?!?!- saj je bil se eden, al ne? :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 In kakšn je to prijateljska cena? Da vidim če te bom prosila če lahko postanem tvoja prijateljica?!?! :roll: In kaj je z onim drugim videospotom, ga se vrtijo?!?!- saj je bil se eden, al ne? :oops: prijateljska cena je 2000 SIT, če pa hočeš pa dobiš za to ceno še vse podpise na ovitku ... :) spotu @ se je življenska doba na Videospotnicah že iztekla, verjetno ga kje drugje še zavrtijo, vsekakor pa si ga lahko celega preneseš iz o-s-t.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 no tko; moj glas ze mate :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 In kakšn je to prijateljska cena? Da vidim če te bom prosila če lahko postanem tvoja prijateljica?!?! :roll: In kaj je z onim drugim videospotom, ga se vrtijo?!?!- saj je bil se eden, al ne? :oops: prijateljska cena je 2000 SIT, če pa hočeš pa dobiš za to ceno še vse podpise na ovitku ... :) spotu @ se je življenska doba na Videospotnicah že iztekla, verjetno ga kje drugje še zavrtijo, vsekakor pa si ga lahko celega preneseš iz o-s-t.net hotschko jest bi to, CD+ podpisi <a se da po pošti????> LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 18, 2003 Deli Objavljeno Januar 18, 2003 hotschko jest bi to, CD+ podpisi <a se da po pošti????> LP by gebre Seveda lahko ... nekaj boš še za kuvero in poštnino dal, še vedno pa ceneje kot v trgovini ;) ... če boš pa v OLP hodil, pa naj bo primopredaja kar tam, ceneje in enostavneje ... pošlji mi naslov na PM ... še kdo ... kokice, burek ... :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se