Skoči na vsebino

Zarota kapitalizma in demokracije:


solorider

Priporočene objave

Če hočejo Rusi po kopnem do Italije, morajo najprej nas premagat. Za to pa ni šans.

Maš res. za premagat mora bit borba. Pr nas je ne bo.

Enim se ne zdi nosit glave naprodaj za kretenske politike, drugi bodo pa po tradiciji okupatorju rit nastavli ne glede od kod pride.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Maš res. za premagat mora bit borba. Pr nas je ne bo.

Enim se ne zdi nosit glave naprodaj za kretenske politike, drugi bodo pa po tradiciji okupatorju rit nastavli ne glede od kod pride.

Ne ga srat. Poglej kaj so Rusi in Ameri naredili v drugi svetovni vojni. Osvobodili so koncentracijska taborišča. Ti je sedaj jasno kaj se bo zgodilo, ko pridejo do Doba? Po vsej sili jih moramo ustaviti že na Muri.

  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakor nam zadeve kažejo, bi se splačalo objaviti razpis za najugodnejšega okupatorja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če pride kdorkoli, tudi pod razno se naum upiru tuji sili ...

 

sem se že, pa sem samo uslugo naredil novokonponovanim vođam in tajkunom, ki se nam zdele samo smejejo ...

 

na žalost sem se tko odloču

 

:krneki:

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če pride kdorkoli, tudi pod razno se naum upiru tuji sili ...

 

sem se že, pa sem samo uslugo naredil novokonponovanim vođam in tajkunom, ki se nam zdele samo smejejo ...

 

na žalost sem se tko odloču

 

:krneki:

A ti si torej tisti, ki je odgovoren za vso to sranje v Sloveniji. Srami se! Če se ne bi vun metal in boril proti Yugovojski, bi sedaj bili druga Švica.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sem bil vpoklican še preden se je sranje naredilo :P ... pač en skrivni odsek TO ;)

 

če če če .... če čebula ne bi imela če, bi bila samo bula ...

 

Izneveril sem prisego Titu, ker so oni tako hoteli, bom pa še kakšno .. k se navadš, ti ni več hudo :jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 4 tedne pozneje...

pismo nadvse navdušenega Slovenca

Eto "dokurčilo" mi je! 284.000.000 evrov škode odkar se je začel projekt TEŠ 6!!! Torej drage pizde politične! Kam je šel denar, jebem vam vse po spisku! KAM JE ŠEL DENAR!?!?! Slovenci crkujemo na obroke, narod je lačen, narod zgublja hiše in stanovanja ker ne more odplačevati kreditov, narod nima služb, otroci hodijo lačni v šolo, ljudje ne upajo več v bolniško ker se bojijo da bojo ostali brez službe, vam prašičem pa je neznano kam izpuhtelo 284.000.000 evrov??? Ma eto, pripeljal ste nas na rob propada, poleg imena naše države lahko pripišemo samo še "revščina" vi prašiči pa sedite v parlamentu in vsak mesec vlečete plačo??? Plačo za kaj? Zato da sedite, berete časopis, twitate in facebookate??? A res? Zato si zaslužite plačilo mamo vam jebem? Marš prasice pokvarjene, zafukal ste vso industrijo, zjebal ste vsa podjetja v državi, reveže ste nardil iz nas in pokradl ste vse kar je blo mogoče pokrast! ODJEBITE!!!!!

Non Omnis Moriar

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...
  • 2 tedne pozneje...

Če bi države podpisnice londonskega sporazuma - vključno s Slovenijo - od Nemčije zahtevale to, kar Nemčija danes zahteva od držav evropske »periferije«, potem nemškega gospodarskega čudeža nikoli ne bi bilo, nemški delavci pa bi bili poceni delovna sila v državah zmagovite antifašistične koalicije.

Takoj po zmagi Sirize v Grčiji in zaprisegi novega predsednika grške vlade Aleksisa Ciprasa se je v dobrem delu medijev v severni in srednji Evropi pričela ponavljati znana, enostranska zgodba o lenih, prezadolženih Grkih, ki želijo z odpisom dolgov le živeti na račun »pridnega severa« in seveda predvsem na račun Nemčije. Zgodovina pa nas menda uči, da so na severu Evrope modrooki in pridni delavci, ki si nikakor ne želijo z denarjem iz svojih lastnih žepov pomagati lenim, egejskim, sredozemskim, bizantinskim in predvsem balkanskim Grkom. Nekateri opozarjajo tudi na izjavo magnata Warrena Buffetta, da »nikoli ne vidiš samo enega žužka« oziroma na nevarnost, da po grški poti odpisa dolgov kmalu kreneta tudi Italija in Španija.

Grška kriza ima svoje korenine res v napačni politiki grške vlade, v prevelikem zadolževanju in kršenju številnih evropskih predpisov. Vendar je to samo ena stran zgodbe. Da se je vse to na evropski periferiji sploh lahko zgodilo, so poskrbele tudi sistemske napake uvedbe evra, na podlagi katerih so svoje dobičke pridobivale tudi bogate države iz »evropskega središča« in iz severne Evrope. Ko se je oktobra leta 2008 začela grška kriza, je bila Grčija ob tem soočena z zahtevami po ostrem varčevanju, za katerega pa je že danes jasno - in na to so opozarjali vodilni svetovni ekonomisti - da bodo prinesli več škode kot koristi. Krediti v evrih so se nenadoma pocenili, EU pa posojanje zasebnim subjektom ni posebej nadzorovala. Ker je bilo obenem neposredno zadolževanje nacionalnih bank pri Evropski centralni banki (ECB) nemogoče, so si velike zasebne, predvsem francoske in nemške banke izposojale poceni denar pri ECB po enoodstotni obrestni meri in ga z oderuškim pribitkom petih ali sedmih odstotkov posojale naprej grškim posojilojemalcem.

Grčija je ob tem s svojimi potvorjenimi bilancami in pretiranim zadolževanjem tudi sama naredila veliko napak, na podlagi katerih naj bi padla v dolžniško past. Toda primeri Portugalske, Španije in nadvse zglednega »keltskega tigra« Irske kažejo, da je bila težava pri uvedbi evra sistemska. Tudi v državah, ki so bile zelo »disciplinirane in urejene«, kot to zahtevajo evropska pravila, je namreč uvedba evra vplivala na poglobitev krize. Poceni krediti so na Irskem in v Španiji privedli do izgradnje danes številnih praznih stanovanj. Ob tem pa so države severne Evrope lepo napredovale - nemško gospodarstvo je prav tedaj, ko so se grške družine pričele utapljati v nesreči in dolgovih, doživelo neverjetno rast in trgovinske presežke, »trojka« pa je poskrbela, da se je z oderuškimi obrestmi posojen denar lepo vračal v njihove banke. To pa po mnenju mnogih ekonomistov vsekakor pomeni resen, ne samo ekonomski, pač pa tudi etični problem za Nemčijo in Evropo, saj Nemčija s tem krši »nenapisana pravila« v monetarni uniji. Ali, kot piše Yiannis Kitromilides, »zadrževanje plač zaradi konkurenčnosti in doseganja izvozne rasti ima svoj smisel izven monetarne unije, ne pa znotraj nje. To ni samo slaba ekonomija, to je tudi slaba etika. Dosegati velike trgovinske presežke in zavračati poskuse, da se zmanjšajo, pomeni kršitev pravil v monetarni uniji. Nemčija je kovala dobičke zaradi napak monetarne unije, vendar zavrača sodelovanje v procesu popravljanja, ki bi zmanjšal obseg njenega gospodarstva. Prav tako izvaja obstrukcijo ECB, ki želi sprejeti ukrepe za boj proti deflaciji, zaradi katere je dinamika dolga na periferiji še težja.

Grčija je bila tako prisiljena izvesti obsežen program odpuščanja v javni upravi, narediti reze v socialnih izdatkih ter privatizirati številna državna podjetja. Novi davki so ob tem najbolj udarili prav po delavcih in brezposelnih. Denar iz posojil pa je takoj zapuščal državo le zato, da bi bili poplačani tuji posojilodajalci. Zagovorniki varčevanja so trdili, da bo z nižjimi plačami Grčija postala konkurenčnejša, vendar se to ni zgodilo. Posojila so si sledila drugo za drugim, Grčija pa se je znašla v uničujoči depresiji. Na ulicah je pristalo več kot 20.000 brezdomcev, številne družine z otroci so se preselile v avtomobile ali na ulice, velik del prebivalstva je ostal brez zdravstvene zaščite, povečalo se je število samomorov, ljudje so se začeli seliti iz mest. Ob tem je razmerje med dolgom in bruto družbenim proizvodom še naprej naraščalo. Plače so od leta 2009 padale vsako leto za pet odstotkov. Pozimi se je drastično povečalo število zadušitev ljudi, ki se tudi v modernih naseljih ogrevajo s trdimi gorivi, saj nimajo denarja za elektriko in daljinsko ogrevanje.

Problemi imajo svojo predzgodovino. Ko je bil leta 1999 uveden evro, je to koristilo vsem članicam skupine, toda najbolj državam z močnimi gospodarstvi. Evro je na primer pocenil izvoz nemškega gospodarstva. Toda Evropska centralna banka istočasno ni imela pooblastil, da sama »tiska« denar in ga posoja nacionalnim bankam. Po drugi strani Grčija ni imela več možnosti, da znižuje obrestno mero in tiska lasten denar, kar je najbolj običajen način doseganja konkurenčnosti in zmanjševanja zadolženosti. Grčija je zato morala pristati na »notranje razvrednotenje« - zmanjševanje pokojnin, socialnih izdatkov in plač. To pa je po drugi strani zmanjšalo potrošnjo in priliv davkov v državno blagajno. Državni prihodki so pričeli še bolj nezadržno padati, zadolženost v primerjavi z bruto družbenim produktom pa naraščati, čeprav je prav v letu 2014 Grčija prvič dosegla presežek prihodkov nad izdatki tekočega proračuna.

Vendar je bila cena za to ogromna. Grčija je doživela ekonomski kaos, ki jo je znova potisnil med države tretjega sveta. Šest let po začetku »zdravilnih« ukrepov »trojke« je grški bruto družbeni proizvod 30 odstotkov nižji od nekdanjega. To pomeni milijone ljudi, ki so se znašli v revščini. Okoli 2,5 milijona Grkov živi pod pragom revščine, okoli 3,8 pa je v nevarnosti, da zdrsne pod to mejo. Okoli 26,6 odstotkov ljudi je nezaposlenih, med tistimi, ki so stari od 15 do 24 let, pa jih je nezaposlenih 52 odstotkov. Po podatkih britanskega medicinskega časnika The Lancet okoli 47 odstotkov Grkov več nima dostopa do nujne zdravniške pomoči. V javnem šolstvu so izdatki zmanjšani za 33 odstotkov do leta 2013, do leta 2016 pa naj bi sledil še 16-odstoten padec. V Grčiji se je prav zato začel razvijati »barterski« sistem, kjer ljudje ponujajo drug drugemu svoje usluge v zameno za druge usluge ali celo hrano. Grška zadolženost, ki je bila v primerjavi z bruto družbenim proizvodom (BDP) leta 2008 še 109,3 odstotkov, pa se je medtem povzpela na 175 odstotkov BDP leta 2013 in je trenutno na 168 odstotkih BDP, kar je leta 2008 predstavljalo okoli 242, lani pa samo še 201 milijard evrov letno.

To je seveda veliko manj kot 2100 milijard evrov, ki jih letno proizvede italijansko ali 1400 milijard evrov, kot jih dosega špansko gospodarstvo. Tudi zato grški problem za EU ni nerešljiv - toda v Berlinu so prepričani, da bi »slab zgled« lahko na kriva pota pritiskov za odpis dolgov zavedel tudi Italijo, Španijo in morda celo Francijo. V Italiji ima podobne cilje kot Siriza stranka »Petih zvezd«, v Španiji pa gibanje Podemos, ki je v samo nekaj mesecih postalo najbolj popularna stranka. Zato bi lahko bil Berlin precej bolj nepopustljiv, že zato, da »s primerom pokaže«, da je pravila in zaveze res potrebno spoštovati. Po drugi strani pa je vstop »Pravih Grkov« v grško vlado, desne stranke, ki jih s Sirizo druži samo odpor do EU in do varčevalnih ukrepov, napoved, da Aleksis Cipras prav tako ne bo popustljiv - če bi to želel biti, bi si za koalicijske partnerje lahko izbral kakšno od levih strank. Izbira za ostale evropske vlade prav tako ne bo enostavna, saj bodo ob nepopustljivem Berlinu vse glasnejši tudi tisti, ki bodo na primeru Grčije lahko dokazali, da pretirano varčevanje na koncu preprosto »zbriše z oblasti« prevelike kompromisarje in naplavi radikalnejše politike. In če bo Berlin nadaljeval s pritiskom, bi se z novimi »Ciprasi« kmalu lahko pogovarjali tudi v Madridu, Rimu in celo v Parizu. Blokiran pa bo tudi evropski zunanjepolitični stroj - Grčija je že izjavila, da se z zadnjo izjavo o Rusiji ni strinjala in da to zato ni izjava celotne EU. Na tem in še mnogih področjih velja soglasje. Berlin sicer lahko zelo pritisne na Grčijo, toda tudi majhna Grčija lahko enako uspešno kot vsaka država blokira sprejem odločitev na ravni EU, če se ji bo to zdelo potrebno. To pa je korak, o katerem slovenski, do Bruslja in Berlina zmeraj klečeplazni politiki še nikoli niso bili sposobni niti razmišljati, kljub precej podobnim problemom, ki so tudi pred Slovenijo.

Pri tem ne bi smeli pozabiti na že večkrat ponovljeno dejstvo, da je prav Nemčija svetovni prvak po znesku dolga, ki jim je bil odpisan v 20. stoletju. Po prvi svetovni vojni bi morali plačati 132 milijard mark odškodnine, plačali pa so le 22,7 milijarde mark. In po drugi svetovni vojni sta tudi razrušena Jugoslavija in Grčija leta 1953 na podlagi londonskega sporazuma odpisali polovico nemškega dolga, drug del dolga pa je bil odložen za desetletja, vse do trenutka združitve Nemčije leta 1990. Nemčiji so zahodne države pomagale tudi z Marshallovim načrtom. In tako je Nemčija, ki je razrušila dober del Evrope, lahko napredovala, ne da bi kadarkoli vrnila večino svojih dolgov in škode, za katero je odgovorna. Samo Grčiji je Nemčija leta 1946 dolgovala 86 milijard takratnih funtov. Tega bi se Angela Merkel morala zavedati tudi tedaj, ko od naslednic držav, ki so ji odpisale dolgove, zahteva veliko odrekanje in privatizacijo njihovih najpomembnejših podjetij. Kajti če bi te države - vključno s Slovenijo kot naslednico Jugoslavije - od Nemčije leta 1953 zahtevale to, kar Nemčija danes zahteva od vseh držav »periferije«, potem nemškega gospodarskega čudeža nikoli ne bi bilo, nemški delavci pa bi bili še danes poceni emigrantska delovna sila v gospodarsko naprednih državah zmagovite antifašistične koalicije.

Popravljeno . Popravil solorider
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jeb..... pa res...Nemci so krivi za to sranje.... :whistle:

Tale pisec (predvidevam, da nisi ti avtor, pa bi lahko link dodal), je pozabil tud napisat, kdaj so Nemci že delali reforme...

 

Grčija bo enostavno šla v bankrot....vsi dajalci €, vključno z slovenskimi 300mil. in za dobro milijardo poroštev, se bodo obrisali pod nosom in Grčija bo še bistveno bolj odvisna od zunanjega sveta. Če pa računa na pomoč Rusije....pa vemo kam pelje. 

 

 

Članek iz 2010... http://www.primorske.si/Priloge/Sobota/Grki-so-prejemali-dodatek-za-tocen-prihod-v-sluzbo.aspx

                2012...       http://www.mladina.si/114540/koliko-bo-stal-bankrot-grcije/

 

Kaj pomeni bankrot države: http://www.siol.net/novice/svet/2014/07/kaj_pomeni_delni_bankrot_drzave.aspx

 

Pa še za tiste, ki prisegajo na "mencingarje": http://www.mladina.si/50575/kako-bankrotira-drzava/

 

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jeb..... pa res...Nemci so krivi za to sranje.... :whistle:

Tale pisec (predvidevam, da nisi ti avtor, pa bi lahko link dodal), je pozabil tud napisat, kdaj so Nemci že delali reforme...

 

Grčija bo enostavno šla v bankrot....vsi dajalci €, vključno z slovenskimi 300mil. in za dobro milijardo poroštev, se bodo obrisali pod nosom in Grčija bo še bistveno bolj odvisna od zunanjega sveta. Če pa računa na pomoč Rusije....pa vemo kam pelje. 

 

 

Članek iz 2010... http://www.primorske.si/Priloge/Sobota/Grki-so-prejemali-dodatek-za-tocen-prihod-v-sluzbo.aspx

                2012...       http://www.mladina.si/114540/koliko-bo-stal-bankrot-grcije/

 

Kaj pomeni bankrot države: http://www.siol.net/novice/svet/2014/07/kaj_pomeni_delni_bankrot_drzave.aspx

 

Pa še za tiste, ki prisegajo na "mencingarje": http://www.mladina.si/50575/kako-bankrotira-drzava/

 

Lp

 

http://www.mladina.si/163858/ves-nemcija-svoj-dolg/

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...

 

Grčija bo enostavno šla v bankrot....vsi dajalci €, vključno z slovenskimi 300mil. in za dobro milijardo poroštev, se bodo obrisali pod nosom in Grčija bo še bistveno bolj odvisna od zunanjega sveta. Če pa računa na pomoč Rusije....pa vemo kam pelje. 

 

...

Čajna!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jeb..... pa res...Nemci so krivi za to sranje.... :whistle:

Tale pisec (predvidevam, da nisi ti avtor, pa bi lahko link dodal), je pozabil tud napisat, kdaj so Nemci že delali reforme...

 

Grčija bo enostavno šla v bankrot....vsi dajalci €, vključno z slovenskimi 300mil. in za dobro milijardo poroštev, se bodo obrisali pod nosom in Grčija bo še bistveno bolj odvisna od zunanjega sveta. Če pa računa na pomoč Rusije....pa vemo kam pelje. 

 

 

Članek iz 2010... http://www.primorske.si/Priloge/Sobota/Grki-so-prejemali-dodatek-za-tocen-prihod-v-sluzbo.aspx

                2012...       http://www.mladina.si/114540/koliko-bo-stal-bankrot-grcije/

 

Kaj pomeni bankrot države: http://www.siol.net/novice/svet/2014/07/kaj_pomeni_delni_bankrot_drzave.aspx

 

Pa še za tiste, ki prisegajo na "mencingarje": http://www.mladina.si/50575/kako-bankrotira-drzava/

 

Lp

 

No...kam pelje?  

 

V kaksno zavozeno zvezo realno bogatih drzav, kjer ne stancajo fake denarja vsepovprek?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...

Stavek na koncu pove vse!

ZBUDIMO SE SLOVENCI, DOBER DAN !

Takole, da bomo vedeli, kje so tiste rezerve, kjer je mogoče veliko

privarčevati in to ne na račun tistih, ki komaj preživijo mesec...

Koliko je raznih Agencij.. ki samo praznijo proračun, naredijo pa

nič...in delajo isto delo, kot že nekdo pred njimi... !!!

TUKAJ JE OGROMNO REZERVE! SAMO TU JE NUJNO POTREBEN REBALANS PRORAČUNA !!

NE POZABITE POSLATI DALJE VSEM, DA VEDO KAKŠNE OVCE SMO SLOVENCI !!

Če še kdo misli, da reorganizacija v javni upravi ni potrebna, naj si

pogleda spodnji seznam komisij in delovnih teles, ki so bila ustanovljena

pri vladi in ministrstvih in se financirajo iz proračuna! Vsa te komisije

v večini potrebujejo vodjo oddelka, sekretarja, podsekretarja, razno razne

višje uslužbence itd. in vse to plačujemo tisti, katerim se zaradi

"varčevanja in nujnega zmanjšanja proračuna" jemljejo pravice,

zmanjšujejo plače in se nas potiska v revščino!Tukaj pa so neto plače

2.000 EUR !!!

Komisije, delovna telesa:

1. SLOVENSKA NACIONALNA KOMISIJA ZA UNESCO

2. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ŠTUDENTSKA VPRAŠANJA

3. MEDRESORSKA DELOVNA KOMISIJA ZA ČLOVEKOVE PRAVICE

4. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA MEDNARODNO HUMANITARNO PRAVO

5. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA INVALIDE

6. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA DUŠEVNO ZDRAVJE

7. SVET ZA INTEGRACIJO TUJCEV

8. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA MLADINO

9. STROKOVNI SVET ZA IZOBRAŽEVANJE, USPOSABLJANJE IN ZAPOSLOVANJE MLADIH

10. SVET ZA TURIZEM

11. STROKOVNI SVET ZA PROTIPOTRESNE UKREPE

12. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA VPRAŠNJA NARODNIH SKUPNOSTI

PRIADNIKOV NARODOV NEKDANJE SFRJ V SLOVENIJI

13. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO STROKOVNIH IN PRAVNIH

TEMELJEV

ZA NADALJNE POGOVORE Z ITALIJANSKO STRANJO O VPRAŠANJU VRAČANJA KULTURNIH

DOBRIN, UMETNIŠKIH DEL, ARHIVOV TER TER KATASTRSKIH IN ZEMLJIŠKIH KNJIG

IZ ITALIJE V SLOVENIJO

14. DELOVNA SKUPINA ZA TEHNIČNO KOORDINACIJO

ZUNANJEPOLITIČNIH AKTIVNOSTI REPUBLIKE SLOVENIJE

15. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA DELOVANJE REPUBLIKE SLOVENIJE V NATU

16. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA FRANKOFONIJO

17. KOORDINACIJSKI ODBOR ZA VPRAŠNJA NASLEDSTVA

18. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA VSTOP REPUBLIKE SLOVENIJE V

ORGANIZACIJO ZA EKONOMSKO SODELOVANJE IN RAZVOJ (OECD)

19. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA NACIONALNA KONTAKTNA TOČKA ZA OSEBNO IN

LAHKO OROŽJE (OLO)

20. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA SVET EVROPE

21. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO PREDLOGA BESEDILA ZAKONA O

PRIVILEGIJIH IN IMUNITETAH MEDNARODNIH ORGANIZACIJ S SEDEŽEM

V REPUBLIKI SLOVENIJI

22. DELOVNA SKUPINA ZA REŠEVANJE PROBLEMATIKE, VEZANE NA IZGRADNJO HIDRO

ELEKTRARNE NA SPODNJI SAVI

23. KOMISIJA VLADE RS ZA ODPRAVO VZROKOV IN POSLEDIC VSEH

VRST NELEGALNIH POSEGOV V PROSTOR IN KOPOV MINERALNIH SUROVIN

24. MEDRESORSKA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA IZVAJANJE KONVENCIJE O VARSTVU

ALP - ALPSKA KONVENCIJA

25. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA UREDITEV IZVAJANJA DRŽAVNE GOSPODARSKE

JAVNE SLUŽBE RAVNANJA S STRANSKIMI ŽIVALSKIMI PROIZVODI

KATEGORIJE 1 IN 2

26. SLOVENSKI KOMITE ZA VPRAŠANJA SPREMEMBE PODNEBJA

27. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA OBLIKOVANJE STALIŠČ REPUBLIKE SLOVENIJE DO

PROBLEMATIKE PLINSKIH TERMINALOV V TRŽAŠKEM ZALIVU IN NJEGOVEM OBALNEM

OBMOČJU

28. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA URESNIČEVANJE OKVIRNEGA SPORAZUMA O

SAVSKEM BAZENU NA DELU SAVSKEGA BAZENA NA SLOVENSKEM

OZEMLJU

29. MEDRESORSKA STROKOVNA KOMISIJA ZA PREGLEDOVANJE IN OCENJEVANJE

PROJEKTNE DOKUMENTACIJE ZA IZVEDBO INFRASTRUKTURNH

UREDITEV HIDROELEKTRARN NA SPODNJI SAVI

30. MEDRESORSKA SKUPINA ZA PODNEBNE SPREMEMBE

31. DELOVNA SKUPINA ZA PROSTORSKE REŠITVE UMEŠČANJA PREDNOSTNIH

NACIONALNIH INFRASTRUKTURNIH PROJEKTOV V PROSTOR

32. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PODROČJE PROTIDOBAV

33. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IMPLEMENTACIJO DIREKTIVE EVROPSKEGA

PARLAMENTA IN SVETA 2006/123/ES O STORITVAH NA NOTRANJEM

TRGU

34. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA BOJ PROTI PIRATSTVU IN PONAREJANJU NA

PODROČJU INTELEKTUALNE LASTNINE

35. KOMISIJA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA NARODNI SKUPNOSTI

36. KOMISIJA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA DIALOG Z VERSKIMI SKUPNOSTMI

37. SVET ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

38. PROGRAMSKI ODBOR ZA OBRAVNAVO IN OBLIKOVANJE STRATEŠKIH USMERITEV SID

BANKE IN DRUGIH RAZVOJNIH FINANČNIH IN IZVEDBENIH

INSTITUCIJ

39. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA USTANOVITEV URADA ZA ODVZEM

PREMOŽENJSKE KORISTI PRIDOBLJENE S KAZNIVIM DEJANJEM

40. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA BOJ PROTI TRGOVINI Z LJUDMI

41. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZVEDBO DOKONČANJA PROJEKTA IZGRADNJE

INFRASTRUKTURE ENOTNEGA DIGITALNEGA RADIJSKEGA OMREŽJA DRŽAVNIH ORGANOV

REPUBLIKE SLOVENIJE

42. MEDRESORSKA PROJEKTNA SKUPINA, KI BO PRIPRAVILA JAVNI RAZPIS ZA

IZBIRO

SOVLAGATELJA IN OPERATERJA ENOTNEGA DIGITALNEGA

RADIJSKEGA OMREŽJA DRŽAVNIH ORGANOV (TETRA)

43. NACIONALNA KONTAKTNA TOČKA ZA SODELOVANJE REPUBLIKE SLOVENIJE V

EVROPSKI MIGRACIJSKI MREŽI

44. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA REALIZACIJO PROJEKTA USTANOVITVE

NACIONALNEGA PREISKOVALNEGA URADA

45. PROJEKTNI SVET ZA REALIZACIJO PROJEKTA USTANOVITVE NACIONALNEGA

PREISKOVALNEGA URADA

46. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO SPREMEMB IN DOPOLNITEV ZAKONA

O MEDNARODNI ZAŠČITI

47. PROJEKTNA SKUPINA ZA PRIPRAVO IN IZVEDBO PROJEKTA ELEKTRONSKE OBJAVE

JAVNIH NAROČIL

48. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA SODELOVANJE Z URADOM EVROPSKE KOMISIJE

ZA BOJ PROTI GOLJUFIJAM ( OLAF)

49. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO NACIONALNEGA PROGRAMA

FINANČNEGA IZOBRAŽEVANJA

50. STALNA MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA ELEKTRONSKA JAVNA NAROČILA

51. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZVAJANJE STROKOVNIH NALOG NA PODROČJU

PROSTEGA PRETOKA KAPITALA V PROCESU VSTOPANJA REPUBLIKE SLOVENIJE V

ORGANIZACIJO ZA EKONOMSKO SODELOVANJE IN RAZVOJ (OECD)

52. DELOVNA SKUPINA ZA REORGANIZACIJO IN PRIPRAVO CURS NA VSTOP HRVAŠKE V

EU

53. DELOVNA SKUPINA ZA PREGLED IZVAJANJA PRILOGE G SPORAZUMA O VPRAŠANJIH

NASLEDSTVA

54. STROKOVNA KOMISIJA ZA PRESOJO UTEMELJENOSTI SKLEPANJA PORAVNAV

55. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO NACIONALNEGA OGRODJA

KVALIFIKACIJ SKLADNO Z EVROPSKIM OGRODJEM KVALIFIKACIJ

56. STROKOVNA SKUPINA ZA REDAKCIJO SLOVENSKIH BESEDIL MEDNARODNIH AKTOV,

KI SE OBJAVLJAJO V URADNEM LISTU REPUBLIKE SLOVENIJE

57. KOMISIJA ZA PRAVNO REDAKCIJO SODB SODIŠČA EVROPSKIH SKUPNOSTI IN

SODIŠČA PRVE STOPNJE

58. DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO NAČRTA DEJAVNOSTI ZA OBVLADOVANJE

MLADOLETNIŠKEGA NASILJA

59. KOMISIJA ZA REŠEVANJE VPRAŠANJ PRIKRITIH GROBIŠČ

60. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZBIRO MODELA STATUSNIH IN

ORGANIZACIJSKIH SPREMEMB DRUŽBE DARS, D.D.

61. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA KOORDINACIJO IN NADZOR NAD IZVAJANJEM

RESOLUCIJE O NACIONALNEM PROGRAMU VARNOSTI CESTNEGA

PROMETA ZA OBDOBJE 2007-2011 (SKUPAJ ZA VEČJO VARNOST

62. KOORDINACIJA SLUŽB NA MORJU

63. STALNA MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PODROČJE PRIPRAVE BOLJŠIH

PREDPISOV IN ODPRAVO ADMINISTRATIVNIH OVIR

64. VLADNA POGAJALSKA SKUPINA

65. DELOVNA SKUPINA ZA SPREMLJANJE FINANČNIH UČINKOV PLAČNEGA SISTEMA

66. MEDRESORSKA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA PREGLED SISTEMA JAVNEGA

NAROČANJA IN PRIPRAVE PREDLOGOV UKREPOV IN SPREMEMB ZAKONODAJE

67. KOORDINACIJSKI ODBOR ZA OPTIMIZACIJO IN RACIONALIZACIJO POSLOVNIH

PROCESOV V JAVNEM SEKTORJU

68. DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO USTREZNE REŠITVE GLEDE NADALJNJE UPORABE

LETALA FALCON 2000 EX PO PRENEHANJU NAJEMNE POGODBE

69. MEDRESORSKA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA USKLAJEVANJE PRIPRAV ZA

ZAŠČITO KRITIČNE INFRASTRUKTURE

70. MEDRESORSKA OPERATIVNA SKUPINA ZA IZVAJANJE NALOG, DOLOČENIH Z

DRŽAVNIM NAČRTOM ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB UPORABI OROŽIJ ALI SREDSTEV

ZA MNOŽIČNO UNIČEVANJE V TERORISTIČNE NAMENE OZIROMA TERORISTIČNEM

NAPADU S KLASIČNIMI SREDSTVI

71. PROJEKTNA SKUPINA ZA IZBOLJŠAVO KAKOVOSTI V JAVNEM ZDRAVSTVU

72. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO SPREMEMB IN DOPOLNITEV ZAKONA

O URESNIČEVANJU NAČELA ENAKEGA OBRAVNAVANJA

73. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO PRVEGA PERIODIČNEGA NAČRTA

RESOLUCIJE O NACIONALNEM PROGRAMU ZA ENAKE MOŽNOSTI ŽENSK IN MOŠKIH

74. DELOVNA SKUPINA ZA USKLAJEVANJE PRIPRAVE PROJEKCIJ JAVNIH IZDATKOV,

KI

SO POSLEDICA STARANJA PREBIVALSTVA

75. RAZVOJNO-POSLOVNI SVET ZA SLOVENCE PO SVETU

76. EKSPERTNA SKUPINA ZA VPRAŠANJA VARNOSTI V ZVEZI S KANDIDATURO

REPUBLIKE SLOVENIJE ZA SEDEŽ NADZORNEGA ORGANA GALILEO (GSA GALILEO

SUPERVISORY AUTHORITY)

77. DELOVNA SKUPINA ZA ZUNANJE ODNOSE

78. DELOVNA SKUPINA ZA MEDNARODNO RAZVOJNO POMOČ

79. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRORAČUN

80. ODBOR ZAPRTEGA VZAJEMNEGA POKOJNINSKEGA SKLADA ZA JAVNE USLUŽBENCE V

REPUBLIKI SLOVENIJI

81. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA USKLAJEVANJE UKREPOV RAZVOJNE PODPORE

POMURSKI

REGIJI

82. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZVAJANJE KONVENCIJE O VAROVANJU IN

SPODBUJANJU RAZNOLIKOSTI KULTURNIH IZRAZOV

83. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA NADALJEVANJE IN EVALVACIJO PROJEKTA

NPU

84. DELOVNA PODSKUPINA ZA PODROČJE NORMATIVNE UREDITVE

85. DELOVNA PODSKUPINA ZA PODROČJE KADROV, DELOVNO PRAVNEGA STATUSA,

MATERIALNO-TEHNIČNE PODPORE IN INFORMACIJSKE OPREME

86. DELOVNA PODSKUPINA ZA PODROČJE IZOBRAŽEVANJA IN USPOSABLJANJA

87. DELOVNA SKUPINA ZA PODROČJE PROTOTIPNIH REŠITEV

88. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO AKCIJSKEGA NAČRTA ZA

IZVAJANJE RESOLUCIJ VARNOSTNEGA SVETA OZN 1325 IN 1820 O ŽENSKAH,

MIRU IN VARNOSTI IN AKCIJSKEGA NAČRTA ZA ITVAJANJE RESOLUCIJ VARNOSTNEGA

SVETA OZN 1539 IN 1612 O OTROCIH V OBOROŽENIH SPOPADIH

89. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA VODENJE PROJEKTA IZGRADNJE NOVO

NAČRTOVANE STAVBE NUK II

90. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA USKLAJEVANJE UKREPOV RAZVOJNE PODPORE

POMURSKI

REGIJI IN POKOLPJU

91. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PROJEKT NORDIJSKI CENTER PLANICA

92. STALNA MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA SPREMLJANJE OBLIKOVANJA IN

DELOVANJA SPODBUJEVALNO RAZVOJNE PLATFORME

93. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZVAJANJE SPREJETIH ZAVEZ NA 5.

MINISTRSKI KONFERENCI O OKOLJU IN ZDRAVJU EVROPSKE REGIJE SVETOVNE

ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE

94. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO MODELA FINANCIRANJA

INFRASTRUKTURNIH PROJEKTOV PO MODELU JAVNO-ZASEBNEGA PARTNERSTVA

95. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZBIRO OBLIKE BODOČNIH STATUSNIH IN

ORGANIZACIJSKIH SPREMEMB DRUŽBE DDC SVEOVANJE INŽENIRING, D.O.O.

96. STALNA MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA ZADEVE OECD NA OPERATIVNI RAVNI

97. KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA PRIPRAVO STALIŠČ DO NASLEDNJE FINANČNE

PERSPEKTIVE EU 2014+

98. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PREUČITEV MOŽNOSTI POSEBNEGA

UPOKOJEVANJA POLICISTOV

99. DELOVNA SKUPINA "ZUNANJI ODNOSI"

100. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PROBLEMATIKO MLADOLETNIKOV BREZ

SPREMSTVA

101. DELOVNA SKUPINA ZA PREUČITEV ZAKONODAJE, KI DOLOČA ORGANIZIRANOST

IN FINANCIRANJE INVALIDSKIH ORGANIZACIJ V SLOVENIJI

102. DELOVNA SKUPINA ZA CELOVITO OBRAVNAVO PROBLEMATIKE IZBRISANIH

103. DELOVNA SKUPINA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA REVIZIJO UVRSTITEV

DELOVNIH MEST IN NAZIVOV V PLAČNI SKUPINI C3 IN ODPRAVO UGOTOVLJENIH

ANOMALIJ

104. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PREUČITEV SISTEMSKIH UKREPOV ZA

PREPREČEVANJE DAVČNIH UTAJ PRI ZAVEZANCIH, KI POSLUJEJO Z GOTOVINO

105. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PREUČITEV MOŽNOSTI ZA UVELJAVITEV

37. ČLENA AKTA O PRISTOPU ČEŠKE REP., REP. ESTONIJE, REP. CIPER, REP.

LATVIJE, REP. MADŽARSKE, REP. MALTE, REP. POLJSKE, REP. SLOVENIJE IN

SLOVAŠKE REP..K EVROPSKI UNIJI

106. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PODPORO SKRBNIKU OSREDNJE SPLETNE

STRANI ZA PODROČJE FINANČNEGA IZOBRAŽEVANJA

107. DELOVNA SKUPINA VLADE RS ZA REVIZIJO UVRSTITEV DELOVNIH MEST IN

NAZIVOV INŠPEKTORJEV IN PRISTANIŠKIH NADZORNIKOV V PLAČNI

SKUPINI C6 IN ODPRAVO UGOTOVLJENIH ANOMALIJ

108. DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO IZRAČUNOV STROŠKOV LETENJA Z LETALOM

DASSAULT FALCON 2000 EX

109. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA e-SOCIALA - ZAGOTOVITEV PODATKOVNIH

VIROV

ZA IZVAJANJE ZAKONA O UPRAVLJANJU PRAVIC IZ JAVNIH

SREDSTEV

110. DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO ZAKONA O AVTOHTONI ITALIJANSKI IN

MADŽARSKI NARODNI SKUPNOSTI

111. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA SPREMLJANJE DRŽAVNEGA NAČRTA ZAŠČITE IN

REŠEVANJA OB JEDRSKI ALI RADIOLOŠKI NESREČI

112. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA SPREMLJANJE SPORAZUMA O ZAPOSLOVANJU

VRHUNSKIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV V MINISTRSTVU ZA OBRAMBO - SLOVENSKA

VOJSKA, MINISTRSTVU ZA NOTRANJE ZADEVE - POLICIJA IN MINISTRSTVU ZA

FINANCE

- CARINSKA UPRAVE

113. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA EVALVACIJO DOSEDANJIH POSTOPKOV PRI

PROSTORSKEM UMEŠČANJU DRŽAVNE CESTE OD PRIKLJUČKA NA

AVTOCESTI A1 PRI ŠENTRUPERTU DO PRIKLJUČKA VELENJE JUG

114. DELOVNA SKUPINA ZA KOORDINACIJO RAZVOJNEGA NAČRTOVANJA IN

USKLAJEVANJA UKREPOV EKONOMSKE POLITIKE

115. DELOVNA SKUPINA - SREDNJEROČNI MAKROEKONOMSKI OKVIR IN FISKALNO

PRAVILO

116. DELOVNA SKUPINA - PODJETNIŠTVO IN KONKURENČNOST

117. DELOVNA SKUPINA VISOKO ŠOLSTVO, ZNANOST IN INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA

118. DELOVNA SKUPINA - TRG DELA

119. DELOVNA SKUPINA - IZOBRAŽEVANJE IN ŠPORT

120. DELOVNA SKUPINA - KULTURA

121. DELOVNA SKUPINA - ENERGETIKA

122. DELOVNA SKUPINA - PROMET IN PROMETNA INFRASTRUKTURA

123. DELOVNA SKUPINA - KMETIJSTVO, GOZDARSTVO, RIBIŠTVO IN PREHRANA

124. DELOVNA SKUPINA - OKOLJSKA IN PROSTORSKA POLITIKA

125. DELOVNA SKUPINA - SOCIALNA POLITIKA

126. DELOVNA SKUPINA - ZDRAVSTVENO VARSTVO

127. DELOVNA SKUPINA - NACIONALNA VARNOST, OBRAMBA IN ZUNANJE ZADEVE

128. DELOVNA SKUPINA - UPRAVLJANJE SISTEMOV JAVNE UPRAVE

129. DELOVNA SKUPINA - KREPITEV INSTISTUCIJ PRAVNE DRŽAVE, SVOBODE IN

VARNOSTI

130. MEDRESORSKA SKUPINA ZA IZVAJANJE DRUGE FAZE SVETOVNEGA PROGRAMA ZA

IZOBRAŽEVANJE ZA ČLOVEKOVE PRAVICE

131. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA SLOVENSKEGA

KULTURNO-INFORMACIJSKEGA CENTRA V AVSTRIJI (SKICA)

132. DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO NOVE STRATEGIJE OBVLADOVANJA GOSPODARSKE

KRIMINALITETE V REPUBLIKI SLOVENIJI

133. MEDRESORSKA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA OBLIKOVANJE CELOVITE

PROSTORSKE

ZASNOVE MATIČNEGA KRASA, KI BO IZDELANA V OKVIRU

PARTNERSKEGA ČEZMEJNEGA PROJEKTA KRAS-CARSO

134. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO ZAKONA O GOSPODARSKIH JAVNIH

SLUŽBAH

135. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO SPREMEMB IN DOPOLNITEV

ZAKONA

O URESNIČEVANJU NAČELA ENAKEGA OBRAVNAVANJA

136. DELOVNA SKUPINA ZA OBLIKOVANJE NAČINA POVEZOVANJA PROSTORSKEGA

NAČRTOVANJA Z RAZVOJNIM NAČRTOVANJEM NA REGIONALNI RAVNI

137. MEDRESORSKA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA IZVAJANJE RESOLUCIJE O

TRAJNOSTNEM RAZVOJU DINARSKEGA GORSTVA

138. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO CELOVITE INSTITUCIONALNE

UREDITVE PODROČJA ZAGOTAVLJANJA ENAKOSTI IN VARSTVA PRED DISKRIMINACIJO

139. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA ZELENO DAVČNO REFORMO

140. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PROJEKT PREDSEDOVANJA REPUBLIKE

SLOVENIJE ORGANOM EVROPSKIH ŠOL

141. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA SODELOVANJE S CENTROM JUGOVZHODNE

EVROPE ZA ODKRIVANJE IN PREGON KAZNIVIH DEJANJ

142. DELOVNE SKUPINE, področje EU

143. DELOVNA SKUPINA ZA EVROPSKE ZADEVE

144. DELOVNA SKUPINA ZA SPLOŠNE IN INSTITUCIONALNE ZADEVE

145. DELOVNA SKUPINA "LIZBONSKA STRATEGIJA"

146. DELOVNA SKUPINA "VARNOST IN OBRAMBA"

147. DELOVNA SKUPINA "MEDNARODNA RAZVOJNA POMOČ"

148. DELOVNA SKUPINA "STRUKTURNA IN REGIONALNA POLITIKA

149. DELOVNA SKUPINA "PRISELJEVANJE IN AZIL"

150. DELOVNA SKUPINA "POLICIJSKO SODELOVANJE IN DROGE"

151. DELOVNA SKUPINA "PRAVOSODNO SODELOVANJE"

152. DELOVNA SKUPINA "CIVILNA ZAŠČITA"

153. DELOVNA SKUPINA ZA MAKROEKONOMSKO POLITIKO IN EMU

154. DELOVNA SKUPINA "FINANČNE STORITVE IN PROSTO GIBANJE KAPITALA"

155. DELOVNA SKUPINA "OBDAVČENJE"

156. DELOVNA SKUPINA "PRORAČUN"

157. DELOVNA SKUPINA "CARINSKA UNIJA"

158. DELOVNA SKUPINA "ZAKONODAJNE ZADEVE"

159. DELOVNA SKUPINA "STATISTIKA"

160. DELOVNA SKUPINA "ENERGIJA IN EUROTOM"

161. DELOVNA SKUPINA "PROST PRETOK BLAGA IN STORITEV TER ZAŠČITA

POTROŠNIKOV"

162. DELOVNA SKUPINA "NOTRANJI TRG"

163. DELOVNA SKUPINA "SKUPNA TRGOVINSKA POLITIKA"

164. DELOVNA SKUPINA "VARSTVO KONKURENCE IN DRŽAVNE POMOČI"

165. DELOVNA SKUPINA "INDUSTRIJSKA POLITIKA IN PODJETNIŠTVO

166. DELOVNA SKUPINA "TELEKOMUNIKACIJE, POŠTNE STORITVE IN STORITVE

INFORMACIJSKE DRUŽBE"

167. DELOVNA SKUPINA "ZNANOST, RAZVOJ IN TEHNOLOGIJO"

168. DELOVNA SKUPINA "PROST PRETOK OSEB"

169. DELOVNA SKUPINA "DELO IN SOCIALNE ZADEVE"

170. DELOVNA SKUPINA ZA SKLOP "KMETIJSTVO"

171. DELOVNA SKUPINA "VETERINARSKE IN FITOSANITARNE ZADEVE"

172. DELOVNA SKUPINA "RIBIŠTVO"

173. DELOVNA SKUPINA "JAVNO ZDRAVJE"

174. DELOVNA SKUPINA "OKOLJE"

175. DELOVNA SKUPINA "PROMET"

176. DELOVNA SKUPINA "IZOBRAŽEVANJE, USPOSABLJANJE IN MLADI"

177. DELOVNA SKUPINA "KULTURA IN AVDIOVIZUALNA POLITKIKA"

178. KOMISIJA ZA IZVAJANJE ZAKONA O POPRAVI KRIVIC

179. KOMISIJA ZA POPOTRESNO OBNOVO OBJEKTOV

180. KOMISIJA ZA PLAZOVE

181. STROKOVNA KOMISIJA ZA IZBIRO KONCESIONARJA NA PODLAGI UREDBE O

NAČINU, PREDMETU IN POGOJIH IZVAJANJA GOSPODARSKE JAVNE GUMAMI

182. STROKOVNA KOMISIJA ZA IZBIRO KONCESIONARJEV ZA OPRAVLJANJE

GOSPODARSKE JAVNE SLUŽBE RAVNANJA Z IZRABLJENIMI MOTORNIMI VOZILI

183. KOMISIJA ZA ODPRAVO POSLEDIC NESREČ NA STVAREH

184. SVET ZA VARSTVO OKOLJA

185. ZNANSTVENI ODBOR ZA DELO Z GENSKO SPREMENJENIMI ORGANIZMI

V ZAPRTEM SISTEMU

186. ZNANSTVENI ODBOR ZA NAMERNO SPROŠČANJE GENSKO SPREMENJENIH

ORGANIZMOV V OKOLJE IN DAJANJE IZDELKOV NA TRG

187. STROKOVNA KOMISIJA ZA OCENJEVANJE PONUDB GLEDE JAVNEGA

RAZPISA ZA IZBIRO KONCESIONARJA ZA POSAMEZNO DIMNIKARSKO OBMOČJE

188. KOMISIJA ZA RAVNANJE Z GENSKO SPREMENJENIMI ORGANIZMI

(GSO)

189. ARHIVSKA KOMISIJA

190. KOMISIJA VLADE RS ZA NADZOR NAD IZVAJANJEM KONCESIJSKIH

POGODB NA PODROČJU RUDARSTVA

191. STROKOVNA KOMISIJA ZA RAZLAGO KOLEKTIVNE POGODBE

ELEKTROGOSPODARSTVA

192. STROKOVNA KOMISIJA ZA RAZLAGO KOLEKTIVNE POGODBE

PREMOGOVNIŠTVA

193. KOMISIJA ZA NADZOR IZVOZA BLAGA Z DVOJNO RABO

194. KOMISIJA ZA ODPRAVO POSLEDIC ŠKODE V GOSPODARSTVU

195. STALNA MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PREGLED PRISPELIH

VLOG O ZAINTERESIRANOSTI ZA PODELITEV RUDARSKE PRAVICE PRED IZDAJO

KONCESIJSKEGA AKTA IZ 15. ČLENA ZAKONA O RUDARSTVU

196. KOMISIJA ZA POSPEŠEVANJE MEDNARODNE MENJAVE

197. KOMISIJA ZA PREPREČEVANJE IN ZATIRANJE KRIMINALITETE

198. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO MOŽNIH UKREPOV ZA

UVELJAVITEV MIGRACIJSKE POLITIKE REPUBLIKE SLOVENIJE

199. KOMISIJA ZA UGOVOR VESTI VOJAŠKI DOLŽNOSTI

200. ODBOR KONVENCIJE O PRIZNAVANJU VISOKOŠOLSKIH KVALIFIKACIJ V EVROPSKI

REGIJI 201. SVET ZA VISOKO ŠOLSTVO REPUBLIKE SLOVENIJE

202. SVET ZA ZNANOST IN TEHNOLOGIJO REPUBLIKE SLOVENIJE

203. ODBOR ZA PRIZNANJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA POSLOVNO ODLIČNOST

204. KOMISIJA ZA AKREDITACIJO VIŠJEŠOLSKIH ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV

205. ODBOR REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZOISOVO NAGRADO, ZOISOVO PRIZNANJE,

PRIZNANJE AMBASADOR ZNANOSTI RS IN PUHOVA PRIZNANJA

206. KOMISIJA ZA DOLOČITEV OMREŽNIH PRIKLJUČNIH TOČK S PREDNOSTJO

207. SVET ZA SISTEM PLAČ V JAVNEM SEKTORJU

208. PODKOMISIJA ZA ŠTIPENDIRANJE PRI KOMISIJI VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE

ZA ADMINISTRATIVNE ZADEVE IN IMENOVANJA

209. KOMISIJA ZA PRITOŽBE IZ DELOVNEGA RAZMERJA ZA JAVNE USLUŽBENCE PRI

ORGANIH DRŽAVNE UPRAVE IN PRI PRAVOSODNIH ORGANIH

210. KOMISJA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OBRAVNAVANJE PREDLOGOV

PREDPISOV

Z VIDIKA DOLOČB ZAKONA O JAVNI RABI SLOVENŠČINE

TER CILJEV JEZIKOVNE POLITIKE IN JEZIKOVNEGA NAČRTOVANJA

211. KOORDINACIJSKI ODBOR ZA DRŽAVNE PROSLAVE

212. NACIONALNI SVET ZA KNJIŽNIČNO DEJAVNOST

213. STROKOVNI SVET REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ŠPORT

214. ODBOR ZA PODELJEVANJE BLOUDKOVIH PRIZNANJ

215. ODBOR ZA PODELJEVANJE NAGRAD REPUBLIKE SLOVENIJE NA PODROČJU

ŠOLSTVA

216. STROKOVNI SVET REPUBLIKE SLOVENIJE ZA SPLOŠNO

IZOBRAŽEVANJE

217. STROKOVNI SVET REPUBLIKE SLOVENIJE ZA POKLICNO IN STROKOVNO

IZOBRAŽEVANJE

218. STROKOVNI SVET REPUBLIKE SLOVENIJE ZA IZOBRAŽEVANJE DRASLIH

219. STROKOVNA KOMISIJA ZA IZDAJO PREDHONIH MNENJ V POSTOPKU IZDAJE

DOVOLJENJ ZA PROMET Z VOJAŠKIM OROŽJEM IN OPREMO

220. ODBOR ZA RAZPOLAGANJE S SREDSTVI POŽARNEGA SKLADA

221. DELOVNA SKUPINA ZA IZVAJANJE TEMELJNIH RAZVOJNIH PROGRAMOV SLOVENSKE

VOJSKE V LETIH 1994- DO 2015

222. MEDRESORSKA STROKOVNA KOMISIJA ZA IZDAJO SOGLASIJ ZA IZVEDBO ZAUPNIH

NAROČIL

223. STALNA MEDRESORSKA ANALITIČNA SKUPINA

224. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA NATOVE RAZPISE

225. ODBOR NACIONALNEGA PRPGRAMA VARNOSTI CESTNEGA PROMETA

226. KOMISIJA ZA VODENJE POSTOPKOV O PRITOŽBAH ZOPER ODLOČBE, KI JIH NA

PRVI STOPNJI NA PODLAGI LETALSKIH PREDPISOV, KI VELJAJO V REPUBLIKI

SLOVENIJI, IZDA MINISTRSTVO PRISTOJNO ZA PROMET

227. SVET ZA KMETIJSTVO IN PODEŽELJE REPUBLIKE SLOVENIJE

228. KOMISIJA ZA ODPRAVO POSLEDIC ŠKODE V KMETIJSTVU

229. ZDRAVSTVENI SVET

230. SVET ZA ZDRAVJE

231. SVET REPUBLIKE SLOVENIJE ZA VARNOST IN ZDRAVJE PRI DELU

232. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA KEMIJSKO VARNOST

233. KOMISIJA ZA STRATEŠKO BLAGO

234. KOMISIJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA VARSTVO PACIENTOVIH PRAVIC

235. KOMISIJA VLADE RS ZA DROGE

236. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA OBRAVNAVO PREDLOGOV REGIONALNIH DRŽAVNIH

POMOČI ZA TEKOČE POSLOVANJE PODJETIJ

237. DELOVNA SKUPINA ZA ZASTOPANJE INTERESOV DRŽAVNIH ORGANOV

PRI IZVRŠEVANJU ZAKONA O GLAVNEM MESTU

238. OŽJA DELOVNA SKUPINA ZA ZASTOPANJE INTERESOV DRŽAVNIH ORGANOV PRI

IZVRŠEVANJU DOLOČB ZAKONA O GLAVNEM MESTU REPUBLIKE SLOVENIJE

239. SVET ZA NACIONALNO VARNOST

240. SEKRETARIAT SVETA ZA NACIONALNO VARNOST

241. KOMISIJA ZA SPREMLJANJE AKCIJSKEGA PROGRAMA ZA INVALIDE

2007-2013

242. KOMISIJA ZA ODPRAVLJANJE POSLEDIC DELA Z AZBESTOM

243. KOMISIJA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ODKRIVANJE IN PREPREČEVANJE

DELA IN ZAPOSLOVANJA ZA ČRNO

244. KOMISIJA ZA POSTOPKE SPORAZUMEVANJA ZA PRIZNANJE ODŠKODNIN OBOLELIH

ZA POKLICNO BOLEZNIJO ZARADI AZBESTA

245. KOMISIJA ZA UVELJAVLJANJE PRAVICE DO POKOJNINE POD UGODNEJŠIMI

POGOJI

246. STALNA KOMISIJA ZA URESNIČEVANJE SPORAZUMA MED VLADO RS IN VLADO

ITALIJANSKE REPUBLIKE O UREJANJU VOJNIH GROBIŠČ

247. STALNA KOMISIJA ZA URESNIČEVANJE SPORAZUMA MED VLADO RS IN VLADO

ČEŠKE REPUBLIKE O UREJANJU VOJNIH GROBIŠČ

248. SVET ZA SLOVENSKI ZNAKOVNI JEZIK

249. KOMISIJA ZA ODLOČANJE O ODŠKODNINI ŽRTVAM KAZNIVIH DEJANJ

250. KOMISIJA ZA INFORMACIJSKO VARNOST

251. STROKOVNA SKUPINA POD VODSTVOM MINISTRSTVA ZA FINANCE, KI BO

PREVERILA DEJANSKE UTEMELJENE STROŠKE ZA OPRAVLJENA NAROČILA PO

POGODBI O NAROČILU TER VIŠINO DEJANSKO UTEMELJENIH ODHODKOV ZA IZRAČUN

KONCESIJSKE DAJATVE

252. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA JAVNO-ZASEBNO PARTNERSTVO

253. KOMISIJA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO ROMSKE SKUPNOSTI

254. MEDRESORSKO DELOVNO TELO ZA MEDNARODNO RAZVOJNO SODELOVANJE

255. STALNA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA OMEJEVALNE UKREPE

256. STALNA AVTONOMNA STROKOVNA KOMISIJA ZA PRIPRAVO MNENJA O

USPOSOBLJENOSTI KANDIDATOV, KI NISO DIPLOMATI, ZA VODJO DIPLOMATSKEGA

PREDSTAVNIŠTVA ALI KONZULATA

257. KOMISIJA ZA SPREMLJANJE SPORAZUMA O ZAGOTAVLJANJU POSEBNIH PRAVIC

MADŽARSKE MARODNE SKUPNOSTI V REPUBLIKI SLOVENIJI IN SLOVENSKE NARODNE

MANJŠINE V REPUBLIKI MADŽARSKI

258. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA SLOVENCE V ZAMEJSTVU

259. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA SLOVENCE PO SVETU

260. SVET VLADE RS ZA URESNIČEVANJE NAČELA ENAKEGA OBRAVNAVANJA

261. SKUPNO DELOVNO TELO VLADE RS ZA VARSTVO PRED ŠKODLJIVIMI RASTLINAMI

262. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA NAPOTITEV OSEB V MEDNARODNE CIVILNE MISIJE

IN

MEDNARODNE ORGANIZACIJE

263. SVET ZA PROMOCIJO KMETIJSKIH IN ŽIVILSKIH PROIZVODOV

264. SVET ZA TERITORIALNO USKLAJEVANJE RAZVOJNIH POBUD

265. NACIONALNI USKLAJEVALNI ODBOR ZA IZVAJANJE EVROPSKEGA LETA

PROSTOVOLJNIH DELAVNOSTI (2011)

266. SVET ZA SOCIALNO PODJETNIŠTVO

267. DRŽAVNA KOMISIJA IN REGIJSKE KOMISIJE ZA OCENJEVANJE ŠKODE OB

NARAVNIH IN DRUGIH NESREČAH TER ZA PRIPRAVO PREDLOGOV ZA ODPRAVO

NJIHOVIH POSLEDIC

268. ODBOR REPUBLIKE SLOVENIJE ZA PODELITEV DRŽAVNIH PRIZNANJ

NA PODROČJU PROSTOVOLJSTVA

269. STROKOVNA KOMISIJA ZA ČLOVEKOVE PRAVICE IN CIVILNE SVOBOŠČINE - ZA

POSAMEZNO PODROČJE PROSTOVOLJSKEGA DELA

270. STROKOVNA KOMISIJA ZA KULTURO, UMETNOST TER TURIZEM - ZA POSAMEZNO

PODROČJE PROSTOVOLJSKEGA DELA

271. STROKOVNA KOMISIJA ZA REKREACIJO, ZDRAVJE TER VZGOJO IN

IZOBRAŽEVANJE - ZA POSAMEZNO PODROČJE PROSTOVOLJSKEGA DELA

272. STROKOVNA KOMISIJA VARSTVO OKOLJA IN OHRANJANJE NARAVE TER ČLOVEK,

NARAVA IN DRUŽEBEN VREDNOSTE - ZA POSAMEZNO PODROČJE

PROSTOVOLJSKEGA DELA

273. DELOVNA SKUPINA ZA IMPLEMENTACIJO DIREKTIVE EVROPSKEGA PARLAMENTA IN

SVETA 2005/36/ES O PRIZNAVANJU POKLICNIH KVALIFIKACIJ

274. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA SPODBUJANJE RAZVOJA

PROSTOVOLJSTVA,

PROSTOVOLJSKIH IN NEVLADNIH ORGANIZACIJ

Pa še seveda izjemno pomemben ŠTUDIJSKI CENTER ZA NARODNO SPRAVO !!! (12

zaposlenih znanstvenikov!?)

PREVERJENO NA SPLETNI STRANI DRŽAVNI PORTAL RS, NOTRANJE ORGANIZACIJSKE

OBLIKE... :

Manjka samo komisija kako preživeti to sranje.

In Alan Ford bi dodal še: URED ZA TRAŽENJE RUDA I GUBLJENEJ VREMENA

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Volčjak jim bo pridigal kaj morjo okol govort, k so OROPALI SLOVENSKE DAVKOPLAČEVALCE NA RAČUN DOKAPITALIZACIJ NAŠIH BANK

Točno to!

Pogruntal so, da jih prebujanje socialnih gibanj resno ogroža, zato so izdelali strategijo mešanja megle in prikazovanja sebe v lepi luči.

Čisto pravo ime, Volčjak, ki si nadeva ovčjo kožo. Moči željni se na take finte limajo ko muhe na med.

 

Za popizdit!

Popravljeno . Popravil I30
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stavek na koncu pove vse!

In Alan Ford bi dodal še: URED ZA TRAŽENJE RUDA I GUBLJENEJ VREMENA

 

Sam delam v Javni upravi...tako...terenski...ampak za krčenje JU bi bil med prvimi, pa če  odnese tudi mene. Ker to...kar se dela...ni več normalno.

Nam na terenu...so odvzeli vse dodatke...OK prav...je potrebno šparat. Ampak na "mojem" ministrstvu so si pomagali tako, da so preprosto prekvalificirali delovna mesta  v višje plačne razrede.

In to kar veliko posameznikom...do sedaj so bili v nazivu "XXXXX",  za kar jim je pripadal 32. plačni razred + napredovanja. Banda je  ta DM prekvalificirala v naziv "YYYYY" in ga ovrednotila z 37. plačnim razredom, kar je  neto povišanje za cca 200€. In to tako...potiho....zadevo opaziš šele v internem telefonskem imeniku, kjer se je pred imeni kar naenkrat pojavil naziv "višji YYYYY za karkoližepač".

 

Ta država mora crknit. Prej  se to zgodi, prej bo šlo na bolje.

Zdravstvo je kurcu, pa šolstvo, infrastruktura, policija, 3/4 industrije, pa moralne vrednote...hokejske Jesenice, košarkaška Olimpija, rokometno Celje in Krim, moška smučarija...ko še Tina neha, pa Prevc dobi 5 kil in začne pristajat na vrh "pukla"...

 

Zadnji naj ugasne luč.

Popravljeno . Popravil Tedybear
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sam delam v Javni upravi...tako...terenski...ampak za krčenje JU bi bil med prvimi, pa če  odnese tudi mene. Ker to...kar se dela...ni več normalno.

Nam na terenu...so odvzeli vse dodatke...OK prav...je potrebno šparat. Ampak na "mojem" ministrstvu so si pomagali tako, da so preprosto prekvalificirali delovna mesta  v višje plačne razrede.

In to kar veliko posameznikom...do sedaj so bili v nazivu "XXXXX",  za kar jim je pripadal 32. plačni razred + napredovanja. Banda je  ta DM prekvalificirala v naziv "YYYYY" in ga ovrednotila z 37. plačnim razredom, kar je  neto povišanje za cca 200€. In to tako...potiho....zadevo opaziš šele v internem telefonskem imeniku, kjer se je pred imeni kar naenkrat pojavil naziv "višji YYYYY za karkoližepač".

 

Ta država mora crknit. Prej  se to zgodi, prej bo šlo na bolje.

Zdravstvo je kurcu, pa šolstvo, infrastruktura, policija, 3/4 industrije, pa moralne vrednote...hokejske Jesenice, košarkaška Olimpija, rokometno Celje in Krim, moška smučarija...ko še Tina neha, pa Prevc dobi 5 kil in začne pristajat na vrh "pukla"...

 

Zadnji naj ugasne luč.

Zadnji naj ugasne luč.

 

Luči že dolgo ni

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Stavek na koncu pove vse!

ZBUDIMO SE SLOVENCI, DOBER DAN !

Takole, da bomo vedeli, kje so tiste rezerve, kjer je mogoče veliko

privarčevati in to ne na račun tistih, ki komaj preživijo mesec...

Koliko je raznih Agencij.. ki samo praznijo proračun, naredijo pa

nič...in delajo isto delo, kot že nekdo pred njimi... !!!

TUKAJ JE OGROMNO REZERVE! SAMO TU JE NUJNO POTREBEN REBALANS PRORAČUNA !!

NE POZABITE POSLATI DALJE VSEM, DA VEDO KAKŠNE OVCE SMO SLOVENCI !!

Če še kdo misli, da reorganizacija v javni upravi ni potrebna, naj si

pogleda spodnji seznam komisij in delovnih teles, ki so bila ustanovljena

pri vladi in ministrstvih in se financirajo iz proračuna! Vsa te komisije

v večini potrebujejo vodjo oddelka, sekretarja, podsekretarja, razno razne

višje uslužbence itd. in vse to plačujemo tisti, katerim se zaradi

"varčevanja in nujnega zmanjšanja proračuna" jemljejo pravice,

zmanjšujejo plače in se nas potiska v revščino!Tukaj pa so neto plače

2.000 EUR !!!

Komisije, delovna telesa:

1. SLOVENSKA NACIONALNA KOMISIJA ZA UNESCO

2. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ŠTUDENTSKA VPRAŠANJA

3. MEDRESORSKA DELOVNA KOMISIJA ZA ČLOVEKOVE PRAVICE

4. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA MEDNARODNO HUMANITARNO PRAVO

5. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA INVALIDE

6. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA DUŠEVNO ZDRAVJE

7. SVET ZA INTEGRACIJO TUJCEV

8. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA MLADINO

9. STROKOVNI SVET ZA IZOBRAŽEVANJE, USPOSABLJANJE IN ZAPOSLOVANJE MLADIH

10. SVET ZA TURIZEM

11. STROKOVNI SVET ZA PROTIPOTRESNE UKREPE

12. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA VPRAŠNJA NARODNIH SKUPNOSTI

PRIADNIKOV NARODOV NEKDANJE SFRJ V SLOVENIJI

13. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO STROKOVNIH IN PRAVNIH

TEMELJEV

ZA NADALJNE POGOVORE Z ITALIJANSKO STRANJO O VPRAŠANJU VRAČANJA KULTURNIH

DOBRIN, UMETNIŠKIH DEL, ARHIVOV TER TER KATASTRSKIH IN ZEMLJIŠKIH KNJIG

IZ ITALIJE V SLOVENIJO

14. DELOVNA SKUPINA ZA TEHNIČNO KOORDINACIJO

ZUNANJEPOLITIČNIH AKTIVNOSTI REPUBLIKE SLOVENIJE

15. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA DELOVANJE REPUBLIKE SLOVENIJE V NATU

16. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA FRANKOFONIJO

17. KOORDINACIJSKI ODBOR ZA VPRAŠNJA NASLEDSTVA

18. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA VSTOP REPUBLIKE SLOVENIJE V

ORGANIZACIJO ZA EKONOMSKO SODELOVANJE IN RAZVOJ (OECD)

19. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA NACIONALNA KONTAKTNA TOČKA ZA OSEBNO IN

LAHKO OROŽJE (OLO)

20. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA SVET EVROPE

21. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO PREDLOGA BESEDILA ZAKONA O

PRIVILEGIJIH IN IMUNITETAH MEDNARODNIH ORGANIZACIJ S SEDEŽEM

V REPUBLIKI SLOVENIJI

22. DELOVNA SKUPINA ZA REŠEVANJE PROBLEMATIKE, VEZANE NA IZGRADNJO HIDRO

ELEKTRARNE NA SPODNJI SAVI

23. KOMISIJA VLADE RS ZA ODPRAVO VZROKOV IN POSLEDIC VSEH

VRST NELEGALNIH POSEGOV V PROSTOR IN KOPOV MINERALNIH SUROVIN

24. MEDRESORSKA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA IZVAJANJE KONVENCIJE O VARSTVU

ALP - ALPSKA KONVENCIJA

25. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA UREDITEV IZVAJANJA DRŽAVNE GOSPODARSKE

JAVNE SLUŽBE RAVNANJA S STRANSKIMI ŽIVALSKIMI PROIZVODI

KATEGORIJE 1 IN 2

26. SLOVENSKI KOMITE ZA VPRAŠANJA SPREMEMBE PODNEBJA

27. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA OBLIKOVANJE STALIŠČ REPUBLIKE SLOVENIJE DO

PROBLEMATIKE PLINSKIH TERMINALOV V TRŽAŠKEM ZALIVU IN NJEGOVEM OBALNEM

OBMOČJU

28. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA URESNIČEVANJE OKVIRNEGA SPORAZUMA O

SAVSKEM BAZENU NA DELU SAVSKEGA BAZENA NA SLOVENSKEM

OZEMLJU

29. MEDRESORSKA STROKOVNA KOMISIJA ZA PREGLEDOVANJE IN OCENJEVANJE

PROJEKTNE DOKUMENTACIJE ZA IZVEDBO INFRASTRUKTURNH

UREDITEV HIDROELEKTRARN NA SPODNJI SAVI

30. MEDRESORSKA SKUPINA ZA PODNEBNE SPREMEMBE

31. DELOVNA SKUPINA ZA PROSTORSKE REŠITVE UMEŠČANJA PREDNOSTNIH

NACIONALNIH INFRASTRUKTURNIH PROJEKTOV V PROSTOR

32. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PODROČJE PROTIDOBAV

33. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IMPLEMENTACIJO DIREKTIVE EVROPSKEGA

PARLAMENTA IN SVETA 2006/123/ES O STORITVAH NA NOTRANJEM

TRGU

34. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA BOJ PROTI PIRATSTVU IN PONAREJANJU NA

PODROČJU INTELEKTUALNE LASTNINE

35. KOMISIJA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA NARODNI SKUPNOSTI

36. KOMISIJA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA DIALOG Z VERSKIMI SKUPNOSTMI

37. SVET ZA TRAJNOSTNI RAZVOJ

38. PROGRAMSKI ODBOR ZA OBRAVNAVO IN OBLIKOVANJE STRATEŠKIH USMERITEV SID

BANKE IN DRUGIH RAZVOJNIH FINANČNIH IN IZVEDBENIH

INSTITUCIJ

39. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA USTANOVITEV URADA ZA ODVZEM

PREMOŽENJSKE KORISTI PRIDOBLJENE S KAZNIVIM DEJANJEM

40. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA BOJ PROTI TRGOVINI Z LJUDMI

41. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZVEDBO DOKONČANJA PROJEKTA IZGRADNJE

INFRASTRUKTURE ENOTNEGA DIGITALNEGA RADIJSKEGA OMREŽJA DRŽAVNIH ORGANOV

REPUBLIKE SLOVENIJE

42. MEDRESORSKA PROJEKTNA SKUPINA, KI BO PRIPRAVILA JAVNI RAZPIS ZA

IZBIRO

SOVLAGATELJA IN OPERATERJA ENOTNEGA DIGITALNEGA

RADIJSKEGA OMREŽJA DRŽAVNIH ORGANOV (TETRA)

43. NACIONALNA KONTAKTNA TOČKA ZA SODELOVANJE REPUBLIKE SLOVENIJE V

EVROPSKI MIGRACIJSKI MREŽI

44. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA REALIZACIJO PROJEKTA USTANOVITVE

NACIONALNEGA PREISKOVALNEGA URADA

45. PROJEKTNI SVET ZA REALIZACIJO PROJEKTA USTANOVITVE NACIONALNEGA

PREISKOVALNEGA URADA

46. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO SPREMEMB IN DOPOLNITEV ZAKONA

O MEDNARODNI ZAŠČITI

47. PROJEKTNA SKUPINA ZA PRIPRAVO IN IZVEDBO PROJEKTA ELEKTRONSKE OBJAVE

JAVNIH NAROČIL

48. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA SODELOVANJE Z URADOM EVROPSKE KOMISIJE

ZA BOJ PROTI GOLJUFIJAM ( OLAF)

49. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO NACIONALNEGA PROGRAMA

FINANČNEGA IZOBRAŽEVANJA

50. STALNA MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA ELEKTRONSKA JAVNA NAROČILA

51. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZVAJANJE STROKOVNIH NALOG NA PODROČJU

PROSTEGA PRETOKA KAPITALA V PROCESU VSTOPANJA REPUBLIKE SLOVENIJE V

ORGANIZACIJO ZA EKONOMSKO SODELOVANJE IN RAZVOJ (OECD)

52. DELOVNA SKUPINA ZA REORGANIZACIJO IN PRIPRAVO CURS NA VSTOP HRVAŠKE V

EU

53. DELOVNA SKUPINA ZA PREGLED IZVAJANJA PRILOGE G SPORAZUMA O VPRAŠANJIH

NASLEDSTVA

54. STROKOVNA KOMISIJA ZA PRESOJO UTEMELJENOSTI SKLEPANJA PORAVNAV

55. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO NACIONALNEGA OGRODJA

KVALIFIKACIJ SKLADNO Z EVROPSKIM OGRODJEM KVALIFIKACIJ

56. STROKOVNA SKUPINA ZA REDAKCIJO SLOVENSKIH BESEDIL MEDNARODNIH AKTOV,

KI SE OBJAVLJAJO V URADNEM LISTU REPUBLIKE SLOVENIJE

57. KOMISIJA ZA PRAVNO REDAKCIJO SODB SODIŠČA EVROPSKIH SKUPNOSTI IN

SODIŠČA PRVE STOPNJE

58. DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO NAČRTA DEJAVNOSTI ZA OBVLADOVANJE

MLADOLETNIŠKEGA NASILJA

59. KOMISIJA ZA REŠEVANJE VPRAŠANJ PRIKRITIH GROBIŠČ

60. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZBIRO MODELA STATUSNIH IN

ORGANIZACIJSKIH SPREMEMB DRUŽBE DARS, D.D.

61. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA KOORDINACIJO IN NADZOR NAD IZVAJANJEM

RESOLUCIJE O NACIONALNEM PROGRAMU VARNOSTI CESTNEGA

PROMETA ZA OBDOBJE 2007-2011 (SKUPAJ ZA VEČJO VARNOST

62. KOORDINACIJA SLUŽB NA MORJU

63. STALNA MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PODROČJE PRIPRAVE BOLJŠIH

PREDPISOV IN ODPRAVO ADMINISTRATIVNIH OVIR

64. VLADNA POGAJALSKA SKUPINA

65. DELOVNA SKUPINA ZA SPREMLJANJE FINANČNIH UČINKOV PLAČNEGA SISTEMA

66. MEDRESORSKA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA PREGLED SISTEMA JAVNEGA

NAROČANJA IN PRIPRAVE PREDLOGOV UKREPOV IN SPREMEMB ZAKONODAJE

67. KOORDINACIJSKI ODBOR ZA OPTIMIZACIJO IN RACIONALIZACIJO POSLOVNIH

PROCESOV V JAVNEM SEKTORJU

68. DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO USTREZNE REŠITVE GLEDE NADALJNJE UPORABE

LETALA FALCON 2000 EX PO PRENEHANJU NAJEMNE POGODBE

69. MEDRESORSKA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA USKLAJEVANJE PRIPRAV ZA

ZAŠČITO KRITIČNE INFRASTRUKTURE

70. MEDRESORSKA OPERATIVNA SKUPINA ZA IZVAJANJE NALOG, DOLOČENIH Z

DRŽAVNIM NAČRTOM ZAŠČITE IN REŠEVANJA OB UPORABI OROŽIJ ALI SREDSTEV

ZA MNOŽIČNO UNIČEVANJE V TERORISTIČNE NAMENE OZIROMA TERORISTIČNEM

NAPADU S KLASIČNIMI SREDSTVI

71. PROJEKTNA SKUPINA ZA IZBOLJŠAVO KAKOVOSTI V JAVNEM ZDRAVSTVU

72. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO SPREMEMB IN DOPOLNITEV ZAKONA

O URESNIČEVANJU NAČELA ENAKEGA OBRAVNAVANJA

73. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO PRVEGA PERIODIČNEGA NAČRTA

RESOLUCIJE O NACIONALNEM PROGRAMU ZA ENAKE MOŽNOSTI ŽENSK IN MOŠKIH

74. DELOVNA SKUPINA ZA USKLAJEVANJE PRIPRAVE PROJEKCIJ JAVNIH IZDATKOV,

KI

SO POSLEDICA STARANJA PREBIVALSTVA

75. RAZVOJNO-POSLOVNI SVET ZA SLOVENCE PO SVETU

76. EKSPERTNA SKUPINA ZA VPRAŠANJA VARNOSTI V ZVEZI S KANDIDATURO

REPUBLIKE SLOVENIJE ZA SEDEŽ NADZORNEGA ORGANA GALILEO (GSA GALILEO

SUPERVISORY AUTHORITY)

77. DELOVNA SKUPINA ZA ZUNANJE ODNOSE

78. DELOVNA SKUPINA ZA MEDNARODNO RAZVOJNO POMOČ

79. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRORAČUN

80. ODBOR ZAPRTEGA VZAJEMNEGA POKOJNINSKEGA SKLADA ZA JAVNE USLUŽBENCE V

REPUBLIKI SLOVENIJI

81. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA USKLAJEVANJE UKREPOV RAZVOJNE PODPORE

POMURSKI

REGIJI

82. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZVAJANJE KONVENCIJE O VAROVANJU IN

SPODBUJANJU RAZNOLIKOSTI KULTURNIH IZRAZOV

83. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA NADALJEVANJE IN EVALVACIJO PROJEKTA

NPU

84. DELOVNA PODSKUPINA ZA PODROČJE NORMATIVNE UREDITVE

85. DELOVNA PODSKUPINA ZA PODROČJE KADROV, DELOVNO PRAVNEGA STATUSA,

MATERIALNO-TEHNIČNE PODPORE IN INFORMACIJSKE OPREME

86. DELOVNA PODSKUPINA ZA PODROČJE IZOBRAŽEVANJA IN USPOSABLJANJA

87. DELOVNA SKUPINA ZA PODROČJE PROTOTIPNIH REŠITEV

88. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO AKCIJSKEGA NAČRTA ZA

IZVAJANJE RESOLUCIJ VARNOSTNEGA SVETA OZN 1325 IN 1820 O ŽENSKAH,

MIRU IN VARNOSTI IN AKCIJSKEGA NAČRTA ZA ITVAJANJE RESOLUCIJ VARNOSTNEGA

SVETA OZN 1539 IN 1612 O OTROCIH V OBOROŽENIH SPOPADIH

89. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA VODENJE PROJEKTA IZGRADNJE NOVO

NAČRTOVANE STAVBE NUK II

90. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA USKLAJEVANJE UKREPOV RAZVOJNE PODPORE

POMURSKI

REGIJI IN POKOLPJU

91. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PROJEKT NORDIJSKI CENTER PLANICA

92. STALNA MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA SPREMLJANJE OBLIKOVANJA IN

DELOVANJA SPODBUJEVALNO RAZVOJNE PLATFORME

93. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZVAJANJE SPREJETIH ZAVEZ NA 5.

MINISTRSKI KONFERENCI O OKOLJU IN ZDRAVJU EVROPSKE REGIJE SVETOVNE

ZDRAVSTVENE ORGANIZACIJE

94. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO MODELA FINANCIRANJA

INFRASTRUKTURNIH PROJEKTOV PO MODELU JAVNO-ZASEBNEGA PARTNERSTVA

95. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA IZBIRO OBLIKE BODOČNIH STATUSNIH IN

ORGANIZACIJSKIH SPREMEMB DRUŽBE DDC SVEOVANJE INŽENIRING, D.O.O.

96. STALNA MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA ZADEVE OECD NA OPERATIVNI RAVNI

97. KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA PRIPRAVO STALIŠČ DO NASLEDNJE FINANČNE

PERSPEKTIVE EU 2014+

98. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PREUČITEV MOŽNOSTI POSEBNEGA

UPOKOJEVANJA POLICISTOV

99. DELOVNA SKUPINA "ZUNANJI ODNOSI"

100. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PROBLEMATIKO MLADOLETNIKOV BREZ

SPREMSTVA

101. DELOVNA SKUPINA ZA PREUČITEV ZAKONODAJE, KI DOLOČA ORGANIZIRANOST

IN FINANCIRANJE INVALIDSKIH ORGANIZACIJ V SLOVENIJI

102. DELOVNA SKUPINA ZA CELOVITO OBRAVNAVO PROBLEMATIKE IZBRISANIH

103. DELOVNA SKUPINA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA REVIZIJO UVRSTITEV

DELOVNIH MEST IN NAZIVOV V PLAČNI SKUPINI C3 IN ODPRAVO UGOTOVLJENIH

ANOMALIJ

104. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PREUČITEV SISTEMSKIH UKREPOV ZA

PREPREČEVANJE DAVČNIH UTAJ PRI ZAVEZANCIH, KI POSLUJEJO Z GOTOVINO

105. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PREUČITEV MOŽNOSTI ZA UVELJAVITEV

37. ČLENA AKTA O PRISTOPU ČEŠKE REP., REP. ESTONIJE, REP. CIPER, REP.

LATVIJE, REP. MADŽARSKE, REP. MALTE, REP. POLJSKE, REP. SLOVENIJE IN

SLOVAŠKE REP..K EVROPSKI UNIJI

106. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PODPORO SKRBNIKU OSREDNJE SPLETNE

STRANI ZA PODROČJE FINANČNEGA IZOBRAŽEVANJA

107. DELOVNA SKUPINA VLADE RS ZA REVIZIJO UVRSTITEV DELOVNIH MEST IN

NAZIVOV INŠPEKTORJEV IN PRISTANIŠKIH NADZORNIKOV V PLAČNI

SKUPINI C6 IN ODPRAVO UGOTOVLJENIH ANOMALIJ

108. DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO IZRAČUNOV STROŠKOV LETENJA Z LETALOM

DASSAULT FALCON 2000 EX

109. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA e-SOCIALA - ZAGOTOVITEV PODATKOVNIH

VIROV

ZA IZVAJANJE ZAKONA O UPRAVLJANJU PRAVIC IZ JAVNIH

SREDSTEV

110. DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO ZAKONA O AVTOHTONI ITALIJANSKI IN

MADŽARSKI NARODNI SKUPNOSTI

111. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA SPREMLJANJE DRŽAVNEGA NAČRTA ZAŠČITE IN

REŠEVANJA OB JEDRSKI ALI RADIOLOŠKI NESREČI

112. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA SPREMLJANJE SPORAZUMA O ZAPOSLOVANJU

VRHUNSKIH ŠPORTNIKOV IN TRENERJEV V MINISTRSTVU ZA OBRAMBO - SLOVENSKA

VOJSKA, MINISTRSTVU ZA NOTRANJE ZADEVE - POLICIJA IN MINISTRSTVU ZA

FINANCE

- CARINSKA UPRAVE

113. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA EVALVACIJO DOSEDANJIH POSTOPKOV PRI

PROSTORSKEM UMEŠČANJU DRŽAVNE CESTE OD PRIKLJUČKA NA

AVTOCESTI A1 PRI ŠENTRUPERTU DO PRIKLJUČKA VELENJE JUG

114. DELOVNA SKUPINA ZA KOORDINACIJO RAZVOJNEGA NAČRTOVANJA IN

USKLAJEVANJA UKREPOV EKONOMSKE POLITIKE

115. DELOVNA SKUPINA - SREDNJEROČNI MAKROEKONOMSKI OKVIR IN FISKALNO

PRAVILO

116. DELOVNA SKUPINA - PODJETNIŠTVO IN KONKURENČNOST

117. DELOVNA SKUPINA VISOKO ŠOLSTVO, ZNANOST IN INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA

118. DELOVNA SKUPINA - TRG DELA

119. DELOVNA SKUPINA - IZOBRAŽEVANJE IN ŠPORT

120. DELOVNA SKUPINA - KULTURA

121. DELOVNA SKUPINA - ENERGETIKA

122. DELOVNA SKUPINA - PROMET IN PROMETNA INFRASTRUKTURA

123. DELOVNA SKUPINA - KMETIJSTVO, GOZDARSTVO, RIBIŠTVO IN PREHRANA

124. DELOVNA SKUPINA - OKOLJSKA IN PROSTORSKA POLITIKA

125. DELOVNA SKUPINA - SOCIALNA POLITIKA

126. DELOVNA SKUPINA - ZDRAVSTVENO VARSTVO

127. DELOVNA SKUPINA - NACIONALNA VARNOST, OBRAMBA IN ZUNANJE ZADEVE

128. DELOVNA SKUPINA - UPRAVLJANJE SISTEMOV JAVNE UPRAVE

129. DELOVNA SKUPINA - KREPITEV INSTISTUCIJ PRAVNE DRŽAVE, SVOBODE IN

VARNOSTI

130. MEDRESORSKA SKUPINA ZA IZVAJANJE DRUGE FAZE SVETOVNEGA PROGRAMA ZA

IZOBRAŽEVANJE ZA ČLOVEKOVE PRAVICE

131. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA SLOVENSKEGA

KULTURNO-INFORMACIJSKEGA CENTRA V AVSTRIJI (SKICA)

132. DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO NOVE STRATEGIJE OBVLADOVANJA GOSPODARSKE

KRIMINALITETE V REPUBLIKI SLOVENIJI

133. MEDRESORSKA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA OBLIKOVANJE CELOVITE

PROSTORSKE

ZASNOVE MATIČNEGA KRASA, KI BO IZDELANA V OKVIRU

PARTNERSKEGA ČEZMEJNEGA PROJEKTA KRAS-CARSO

134. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO ZAKONA O GOSPODARSKIH JAVNIH

SLUŽBAH

135. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO SPREMEMB IN DOPOLNITEV

ZAKONA

O URESNIČEVANJU NAČELA ENAKEGA OBRAVNAVANJA

136. DELOVNA SKUPINA ZA OBLIKOVANJE NAČINA POVEZOVANJA PROSTORSKEGA

NAČRTOVANJA Z RAZVOJNIM NAČRTOVANJEM NA REGIONALNI RAVNI

137. MEDRESORSKA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA IZVAJANJE RESOLUCIJE O

TRAJNOSTNEM RAZVOJU DINARSKEGA GORSTVA

138. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO CELOVITE INSTITUCIONALNE

UREDITVE PODROČJA ZAGOTAVLJANJA ENAKOSTI IN VARSTVA PRED DISKRIMINACIJO

139. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA ZELENO DAVČNO REFORMO

140. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PROJEKT PREDSEDOVANJA REPUBLIKE

SLOVENIJE ORGANOM EVROPSKIH ŠOL

141. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA SODELOVANJE S CENTROM JUGOVZHODNE

EVROPE ZA ODKRIVANJE IN PREGON KAZNIVIH DEJANJ

142. DELOVNE SKUPINE, področje EU

143. DELOVNA SKUPINA ZA EVROPSKE ZADEVE

144. DELOVNA SKUPINA ZA SPLOŠNE IN INSTITUCIONALNE ZADEVE

145. DELOVNA SKUPINA "LIZBONSKA STRATEGIJA"

146. DELOVNA SKUPINA "VARNOST IN OBRAMBA"

147. DELOVNA SKUPINA "MEDNARODNA RAZVOJNA POMOČ"

148. DELOVNA SKUPINA "STRUKTURNA IN REGIONALNA POLITIKA

149. DELOVNA SKUPINA "PRISELJEVANJE IN AZIL"

150. DELOVNA SKUPINA "POLICIJSKO SODELOVANJE IN DROGE"

151. DELOVNA SKUPINA "PRAVOSODNO SODELOVANJE"

152. DELOVNA SKUPINA "CIVILNA ZAŠČITA"

153. DELOVNA SKUPINA ZA MAKROEKONOMSKO POLITIKO IN EMU

154. DELOVNA SKUPINA "FINANČNE STORITVE IN PROSTO GIBANJE KAPITALA"

155. DELOVNA SKUPINA "OBDAVČENJE"

156. DELOVNA SKUPINA "PRORAČUN"

157. DELOVNA SKUPINA "CARINSKA UNIJA"

158. DELOVNA SKUPINA "ZAKONODAJNE ZADEVE"

159. DELOVNA SKUPINA "STATISTIKA"

160. DELOVNA SKUPINA "ENERGIJA IN EUROTOM"

161. DELOVNA SKUPINA "PROST PRETOK BLAGA IN STORITEV TER ZAŠČITA

POTROŠNIKOV"

162. DELOVNA SKUPINA "NOTRANJI TRG"

163. DELOVNA SKUPINA "SKUPNA TRGOVINSKA POLITIKA"

164. DELOVNA SKUPINA "VARSTVO KONKURENCE IN DRŽAVNE POMOČI"

165. DELOVNA SKUPINA "INDUSTRIJSKA POLITIKA IN PODJETNIŠTVO

166. DELOVNA SKUPINA "TELEKOMUNIKACIJE, POŠTNE STORITVE IN STORITVE

INFORMACIJSKE DRUŽBE"

167. DELOVNA SKUPINA "ZNANOST, RAZVOJ IN TEHNOLOGIJO"

168. DELOVNA SKUPINA "PROST PRETOK OSEB"

169. DELOVNA SKUPINA "DELO IN SOCIALNE ZADEVE"

170. DELOVNA SKUPINA ZA SKLOP "KMETIJSTVO"

171. DELOVNA SKUPINA "VETERINARSKE IN FITOSANITARNE ZADEVE"

172. DELOVNA SKUPINA "RIBIŠTVO"

173. DELOVNA SKUPINA "JAVNO ZDRAVJE"

174. DELOVNA SKUPINA "OKOLJE"

175. DELOVNA SKUPINA "PROMET"

176. DELOVNA SKUPINA "IZOBRAŽEVANJE, USPOSABLJANJE IN MLADI"

177. DELOVNA SKUPINA "KULTURA IN AVDIOVIZUALNA POLITKIKA"

178. KOMISIJA ZA IZVAJANJE ZAKONA O POPRAVI KRIVIC

179. KOMISIJA ZA POPOTRESNO OBNOVO OBJEKTOV

180. KOMISIJA ZA PLAZOVE

181. STROKOVNA KOMISIJA ZA IZBIRO KONCESIONARJA NA PODLAGI UREDBE O

NAČINU, PREDMETU IN POGOJIH IZVAJANJA GOSPODARSKE JAVNE GUMAMI

182. STROKOVNA KOMISIJA ZA IZBIRO KONCESIONARJEV ZA OPRAVLJANJE

GOSPODARSKE JAVNE SLUŽBE RAVNANJA Z IZRABLJENIMI MOTORNIMI VOZILI

183. KOMISIJA ZA ODPRAVO POSLEDIC NESREČ NA STVAREH

184. SVET ZA VARSTVO OKOLJA

185. ZNANSTVENI ODBOR ZA DELO Z GENSKO SPREMENJENIMI ORGANIZMI

V ZAPRTEM SISTEMU

186. ZNANSTVENI ODBOR ZA NAMERNO SPROŠČANJE GENSKO SPREMENJENIH

ORGANIZMOV V OKOLJE IN DAJANJE IZDELKOV NA TRG

187. STROKOVNA KOMISIJA ZA OCENJEVANJE PONUDB GLEDE JAVNEGA

RAZPISA ZA IZBIRO KONCESIONARJA ZA POSAMEZNO DIMNIKARSKO OBMOČJE

188. KOMISIJA ZA RAVNANJE Z GENSKO SPREMENJENIMI ORGANIZMI

(GSO)

189. ARHIVSKA KOMISIJA

190. KOMISIJA VLADE RS ZA NADZOR NAD IZVAJANJEM KONCESIJSKIH

POGODB NA PODROČJU RUDARSTVA

191. STROKOVNA KOMISIJA ZA RAZLAGO KOLEKTIVNE POGODBE

ELEKTROGOSPODARSTVA

192. STROKOVNA KOMISIJA ZA RAZLAGO KOLEKTIVNE POGODBE

PREMOGOVNIŠTVA

193. KOMISIJA ZA NADZOR IZVOZA BLAGA Z DVOJNO RABO

194. KOMISIJA ZA ODPRAVO POSLEDIC ŠKODE V GOSPODARSTVU

195. STALNA MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PREGLED PRISPELIH

VLOG O ZAINTERESIRANOSTI ZA PODELITEV RUDARSKE PRAVICE PRED IZDAJO

KONCESIJSKEGA AKTA IZ 15. ČLENA ZAKONA O RUDARSTVU

196. KOMISIJA ZA POSPEŠEVANJE MEDNARODNE MENJAVE

197. KOMISIJA ZA PREPREČEVANJE IN ZATIRANJE KRIMINALITETE

198. MEDRESORSKA DELOVNA SKUPINA ZA PRIPRAVO MOŽNIH UKREPOV ZA

UVELJAVITEV MIGRACIJSKE POLITIKE REPUBLIKE SLOVENIJE

199. KOMISIJA ZA UGOVOR VESTI VOJAŠKI DOLŽNOSTI

200. ODBOR KONVENCIJE O PRIZNAVANJU VISOKOŠOLSKIH KVALIFIKACIJ V EVROPSKI

REGIJI 201. SVET ZA VISOKO ŠOLSTVO REPUBLIKE SLOVENIJE

202. SVET ZA ZNANOST IN TEHNOLOGIJO REPUBLIKE SLOVENIJE

203. ODBOR ZA PRIZNANJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA POSLOVNO ODLIČNOST

204. KOMISIJA ZA AKREDITACIJO VIŠJEŠOLSKIH ŠTUDIJSKIH PROGRAMOV

205. ODBOR REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZOISOVO NAGRADO, ZOISOVO PRIZNANJE,

PRIZNANJE AMBASADOR ZNANOSTI RS IN PUHOVA PRIZNANJA

206. KOMISIJA ZA DOLOČITEV OMREŽNIH PRIKLJUČNIH TOČK S PREDNOSTJO

207. SVET ZA SISTEM PLAČ V JAVNEM SEKTORJU

208. PODKOMISIJA ZA ŠTIPENDIRANJE PRI KOMISIJI VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE

ZA ADMINISTRATIVNE ZADEVE IN IMENOVANJA

209. KOMISIJA ZA PRITOŽBE IZ DELOVNEGA RAZMERJA ZA JAVNE USLUŽBENCE PRI

ORGANIH DRŽAVNE UPRAVE IN PRI PRAVOSODNIH ORGANIH

210. KOMISJA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OBRAVNAVANJE PREDLOGOV

PREDPISOV

Z VIDIKA DOLOČB ZAKONA O JAVNI RABI SLOVENŠČINE

TER CILJEV JEZIKOVNE POLITIKE IN JEZIKOVNEGA NAČRTOVANJA

211. KOORDINACIJSKI ODBOR ZA DRŽAVNE PROSLAVE

212. NACIONALNI SVET ZA KNJIŽNIČNO DEJAVNOST

213. STROKOVNI SVET REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ŠPORT

214. ODBOR ZA PODELJEVANJE BLOUDKOVIH PRIZNANJ

215. ODBOR ZA PODELJEVANJE NAGRAD REPUBLIKE SLOVENIJE NA PODROČJU

ŠOLSTVA

216. STROKOVNI SVET REPUBLIKE SLOVENIJE ZA SPLOŠNO

IZOBRAŽEVANJE

217. STROKOVNI SVET REPUBLIKE SLOVENIJE ZA POKLICNO IN STROKOVNO

IZOBRAŽEVANJE

218. STROKOVNI SVET REPUBLIKE SLOVENIJE ZA IZOBRAŽEVANJE DRASLIH

219. STROKOVNA KOMISIJA ZA IZDAJO PREDHONIH MNENJ V POSTOPKU IZDAJE

DOVOLJENJ ZA PROMET Z VOJAŠKIM OROŽJEM IN OPREMO

220. ODBOR ZA RAZPOLAGANJE S SREDSTVI POŽARNEGA SKLADA

221. DELOVNA SKUPINA ZA IZVAJANJE TEMELJNIH RAZVOJNIH PROGRAMOV SLOVENSKE

VOJSKE V LETIH 1994- DO 2015

222. MEDRESORSKA STROKOVNA KOMISIJA ZA IZDAJO SOGLASIJ ZA IZVEDBO ZAUPNIH

NAROČIL

223. STALNA MEDRESORSKA ANALITIČNA SKUPINA

224. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA NATOVE RAZPISE

225. ODBOR NACIONALNEGA PRPGRAMA VARNOSTI CESTNEGA PROMETA

226. KOMISIJA ZA VODENJE POSTOPKOV O PRITOŽBAH ZOPER ODLOČBE, KI JIH NA

PRVI STOPNJI NA PODLAGI LETALSKIH PREDPISOV, KI VELJAJO V REPUBLIKI

SLOVENIJI, IZDA MINISTRSTVO PRISTOJNO ZA PROMET

227. SVET ZA KMETIJSTVO IN PODEŽELJE REPUBLIKE SLOVENIJE

228. KOMISIJA ZA ODPRAVO POSLEDIC ŠKODE V KMETIJSTVU

229. ZDRAVSTVENI SVET

230. SVET ZA ZDRAVJE

231. SVET REPUBLIKE SLOVENIJE ZA VARNOST IN ZDRAVJE PRI DELU

232. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA KEMIJSKO VARNOST

233. KOMISIJA ZA STRATEŠKO BLAGO

234. KOMISIJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA VARSTVO PACIENTOVIH PRAVIC

235. KOMISIJA VLADE RS ZA DROGE

236. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA OBRAVNAVO PREDLOGOV REGIONALNIH DRŽAVNIH

POMOČI ZA TEKOČE POSLOVANJE PODJETIJ

237. DELOVNA SKUPINA ZA ZASTOPANJE INTERESOV DRŽAVNIH ORGANOV

PRI IZVRŠEVANJU ZAKONA O GLAVNEM MESTU

238. OŽJA DELOVNA SKUPINA ZA ZASTOPANJE INTERESOV DRŽAVNIH ORGANOV PRI

IZVRŠEVANJU DOLOČB ZAKONA O GLAVNEM MESTU REPUBLIKE SLOVENIJE

239. SVET ZA NACIONALNO VARNOST

240. SEKRETARIAT SVETA ZA NACIONALNO VARNOST

241. KOMISIJA ZA SPREMLJANJE AKCIJSKEGA PROGRAMA ZA INVALIDE

2007-2013

242. KOMISIJA ZA ODPRAVLJANJE POSLEDIC DELA Z AZBESTOM

243. KOMISIJA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ODKRIVANJE IN PREPREČEVANJE

DELA IN ZAPOSLOVANJA ZA ČRNO

244. KOMISIJA ZA POSTOPKE SPORAZUMEVANJA ZA PRIZNANJE ODŠKODNIN OBOLELIH

ZA POKLICNO BOLEZNIJO ZARADI AZBESTA

245. KOMISIJA ZA UVELJAVLJANJE PRAVICE DO POKOJNINE POD UGODNEJŠIMI

POGOJI

246. STALNA KOMISIJA ZA URESNIČEVANJE SPORAZUMA MED VLADO RS IN VLADO

ITALIJANSKE REPUBLIKE O UREJANJU VOJNIH GROBIŠČ

247. STALNA KOMISIJA ZA URESNIČEVANJE SPORAZUMA MED VLADO RS IN VLADO

ČEŠKE REPUBLIKE O UREJANJU VOJNIH GROBIŠČ

248. SVET ZA SLOVENSKI ZNAKOVNI JEZIK

249. KOMISIJA ZA ODLOČANJE O ODŠKODNINI ŽRTVAM KAZNIVIH DEJANJ

250. KOMISIJA ZA INFORMACIJSKO VARNOST

251. STROKOVNA SKUPINA POD VODSTVOM MINISTRSTVA ZA FINANCE, KI BO

PREVERILA DEJANSKE UTEMELJENE STROŠKE ZA OPRAVLJENA NAROČILA PO

POGODBI O NAROČILU TER VIŠINO DEJANSKO UTEMELJENIH ODHODKOV ZA IZRAČUN

KONCESIJSKE DAJATVE

252. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA JAVNO-ZASEBNO PARTNERSTVO

253. KOMISIJA VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA ZAŠČITO ROMSKE SKUPNOSTI

254. MEDRESORSKO DELOVNO TELO ZA MEDNARODNO RAZVOJNO SODELOVANJE

255. STALNA KOORDINACIJSKA SKUPINA ZA OMEJEVALNE UKREPE

256. STALNA AVTONOMNA STROKOVNA KOMISIJA ZA PRIPRAVO MNENJA O

USPOSOBLJENOSTI KANDIDATOV, KI NISO DIPLOMATI, ZA VODJO DIPLOMATSKEGA

PREDSTAVNIŠTVA ALI KONZULATA

257. KOMISIJA ZA SPREMLJANJE SPORAZUMA O ZAGOTAVLJANJU POSEBNIH PRAVIC

MADŽARSKE MARODNE SKUPNOSTI V REPUBLIKI SLOVENIJI IN SLOVENSKE NARODNE

MANJŠINE V REPUBLIKI MADŽARSKI

258. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA SLOVENCE V ZAMEJSTVU

259. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA SLOVENCE PO SVETU

260. SVET VLADE RS ZA URESNIČEVANJE NAČELA ENAKEGA OBRAVNAVANJA

261. SKUPNO DELOVNO TELO VLADE RS ZA VARSTVO PRED ŠKODLJIVIMI RASTLINAMI

262. MEDRESORSKA KOMISIJA ZA NAPOTITEV OSEB V MEDNARODNE CIVILNE MISIJE

IN

MEDNARODNE ORGANIZACIJE

263. SVET ZA PROMOCIJO KMETIJSKIH IN ŽIVILSKIH PROIZVODOV

264. SVET ZA TERITORIALNO USKLAJEVANJE RAZVOJNIH POBUD

265. NACIONALNI USKLAJEVALNI ODBOR ZA IZVAJANJE EVROPSKEGA LETA

PROSTOVOLJNIH DELAVNOSTI (2011)

266. SVET ZA SOCIALNO PODJETNIŠTVO

267. DRŽAVNA KOMISIJA IN REGIJSKE KOMISIJE ZA OCENJEVANJE ŠKODE OB

NARAVNIH IN DRUGIH NESREČAH TER ZA PRIPRAVO PREDLOGOV ZA ODPRAVO

NJIHOVIH POSLEDIC

268. ODBOR REPUBLIKE SLOVENIJE ZA PODELITEV DRŽAVNIH PRIZNANJ

NA PODROČJU PROSTOVOLJSTVA

269. STROKOVNA KOMISIJA ZA ČLOVEKOVE PRAVICE IN CIVILNE SVOBOŠČINE - ZA

POSAMEZNO PODROČJE PROSTOVOLJSKEGA DELA

270. STROKOVNA KOMISIJA ZA KULTURO, UMETNOST TER TURIZEM - ZA POSAMEZNO

PODROČJE PROSTOVOLJSKEGA DELA

271. STROKOVNA KOMISIJA ZA REKREACIJO, ZDRAVJE TER VZGOJO IN

IZOBRAŽEVANJE - ZA POSAMEZNO PODROČJE PROSTOVOLJSKEGA DELA

272. STROKOVNA KOMISIJA VARSTVO OKOLJA IN OHRANJANJE NARAVE TER ČLOVEK,

NARAVA IN DRUŽEBEN VREDNOSTE - ZA POSAMEZNO PODROČJE

PROSTOVOLJSKEGA DELA

273. DELOVNA SKUPINA ZA IMPLEMENTACIJO DIREKTIVE EVROPSKEGA PARLAMENTA IN

SVETA 2005/36/ES O PRIZNAVANJU POKLICNIH KVALIFIKACIJ

274. SVET VLADE REPUBLIKE SLOVENIJE ZA SPODBUJANJE RAZVOJA

PROSTOVOLJSTVA,

PROSTOVOLJSKIH IN NEVLADNIH ORGANIZACIJ

Pa še seveda izjemno pomemben ŠTUDIJSKI CENTER ZA NARODNO SPRAVO !!! (12

zaposlenih znanstvenikov!?)

PREVERJENO NA SPLETNI STRANI DRŽAVNI PORTAL RS, NOTRANJE ORGANIZACIJSKE

OBLIKE... :

Manjka samo komisija kako preživeti to sranje.

In Alan Ford bi dodal še: URED ZA TRAŽENJE RUDA I GUBLJENEJ VREMENA

NEVLADNE ORGANIZACIJE ????

Izberi si poljubno in poglej financiranje na strani KPK.  Nevladne - infizija na različne državne, občinske proračune.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!