Skoči na vsebino

Moped?


Dorjan Zormann

Priporočene objave

Zivjo. Sem nov na tem forumu. Sem str 13 let in za zacetek bi si kupil neko kolo z motorjem. Zdaj me sam zanima - Derbi Boulevard 50 4T 25 km/h (http://www.derbi.si/motor/boulevard-50-4t-25-km-h/40) ali kak Tomos (najbolj se nagimam k classic xl - http://www.tomos.si/slo/modeli/moped/classic-xl-25). Prosm, povejte mi pluse in minuse obeh motorjev in koliko se da sfrizirat derbija? Lp, Jan

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A mi res noben nemore pomagat!? Bi mi lahko povedali poem saj katero obliko (skuter ali moped) do 25 kmh?

Kupi si tak skuter,ki se ti dopade in cenovno zmoreš,ko pa boš večji si pa kupiš pravi motor in to je to ! !

Apsolutno pa kupi 4-takter,ker 2-taktnim je odklenkalo,sam imam za v mesto 4-taktno Hondo Zoomer fabriško gre samo 40-45 Km/h z dodatnimi 75€ takrat (polini 200DM)pred leti,ko smo imeli še Sit-e. pa gre 70 Km/h.Brez Polinija samo malo postružiš prednjo jermenico pa gre 55 Km/h.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bremzer... 13 letnemu mulcu greš razlagati take stvari in ga napeljevati na očitno kršitev predpisov... Oprosti, ampak zelo nezrelo.

Pa še sam je zapisal, da do 25 km/h.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz bi (in tudi sm B)) pri tvoji starosti začel s Tomosom. To da je dvotaktna mašina pri teh motorjih vsaj po mojem mnenju ni ne vem kakšna pomanjkljivost. Dost lepe Flexerje se da razmeroma poceni dobit, če hočeš pa novega pa tudi classic(ali pa seveda novi flexer) ni slab - to je pač stvar okusa, sej tehnično so itak vsi Tomosi več ali manj zelo podobni(enaki) in jih tudi ni problem popravlat - cenovno je sigurno bolj ugodno kot pri skuterjih, je pa res, da se štiritaktne mašine praviloma manj kvarijo, ampak se že na rednih servisih nekaj nabere... Če ti je bolj všeč skuter in si pripravljen dati nekaj več denarja, ga kupi - ampak vsaj meni skuter ki gre 25 in se vozi po kolesarski malo čudno izgleda, kako pa je glede friziranja Derbija pa ne vem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!