I30 Objavljeno Oktober 20, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2012 (popravljeno) Evo, bog me nima rad. Ne vem po katerem slučaju sem pribrzel mimo televizorja in kot da ne bi imel pametnejšega dela ujel dnevnik TV1 ko so flancali o FB profilih namenjenih precedniški drki, ki se ravnokar razvnema. Najlepše so prikazali site Muc muc zverinkota (5167 všečkov) in celo neko krdelo ki se okoli nekih pcjev vlači, pa Boratovo zadevšno (6256 všečkov), medtem ko so Turkovo presneto revno prikazali in je bil na koncu prikaz zumiran samo na številko (10343), tako da sem šel prav na net gledat kaj je na stvari in če tista cifra k njemu spada. Pa še res je bila Turkova. Oba scat pelje. Tako se z neenakopravno obravnavanimi tekmeci lepo pomanipulira površne gledalce že v dnevno informativnih oddajah, potem pa se doda še kakšne intervjuje, ki jih vodi žlahta ali matere nezakonske mularije ljubljenega vodje, pa gre pravljica naprej. Revšna novinarska šentflorjanska. Popravljeno Oktober 20, 2012. Popravil I30 ImenitnaPriložnost 1
Roger G. Jagger Objavljeno Oktober 20, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2012 Precedniška :grrr drka :grrr
Fritz Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 I30 se je pri naslovu verjetno zatipkal a mu je vseeno uspelo primerno opisati situacijo :grim
gusar Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Zgleda,da desna opcija nima interesa imet še predsednika države.Ali pa nima toliko privržencev kot se hvalijo.Najbol primerna za predsednico bi bila tista klošarka (za Klošarsko državo Klošarja )pa brez zamere
KeC Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Zgleda,da desna opcija nima interesa imet še predsednika države.Ali pa nima toliko privržencev kot se hvalijo.Najbol primerna za predsednico bi bila tista klošarka (za Klošarsko državo Klošarja )pa brez zamere To je mogoče za to, ker verjameš, da je trenutni desni opciji kaj mar za državljane. Predsedniška opcija jih zanima samo toliko kolikor bi lahko imeli tam nekoga, ki bo poslušno lajal kar mu rečejo. Za vse ostalo imajo parlamentarne bevskače in pa predvideni holding.
Tedybear Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Precedniška :grrr drka :grrr Poznam tipa /kao sodelavec), ob delu zaključuje magisterij, ampak ponovno se je podpisal kot precednik inventurne komisije. Drugače pa....redno spremljam forum fašistično-domobranskega glasila, ki se neposrečeno imenuje Demokracija.....izkoristijo vsak trenutek, vsak izvod za napad na aktualnega predsednika države. Po mojem osebnem prepičanju, leva stran niti slučajno pri kritiziranju Jajčjeglavca ne gre tako nizko, tako sovražno, direktno, smrdljivo...ponižujoče, kot gre desna stran direktno na Danilota, Milana.....pa še kakšnega. So pa dokaj blagi, že skoraj kolegialni do Borčija....le zakaj...hehehe...ker če se spomnim "navdušenja" nad njim še leto nazaj....
gusar Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Poznam tipa /kao sodelavec), ob delu zaključuje magisterij, ampak ponovno se je podpisal kot precednik inventurne komisije. Človek je pač PRECIZEN.
brojedan Objavljeno Oktober 21, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2012 Ej .. od kar Monika ni več opcija, me to drkanje ne zanima več ... :yawn: :zzz: .............. :yes:
I30 Objavljeno Oktober 22, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 I30 se je pri naslovu verjetno zatipkal... Misliš? Alla 1
Rude Boy Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 kdo je določil datum volitev, ve zakaj ravno dan, ko je največ alkoholnih maliganov v glavi in okrog nje! ps že tako neprištevni slovenski volilci si bodo dan volitev še dodatno popestrili ! Tedybear in klimbra 2
gusar Objavljeno Oktober 22, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2012 Mogoče zato ker je v vinu resnica
Rude Boy Objavljeno Oktober 23, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2012 kisla šmarnica ? to ni za nas !
brojedan Objavljeno Oktober 24, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2012 No, izgovor za to, da se Butalec napije kot opica so v zadnji fazi lahko tudi te ali one volitve - če je res tako tup, da si ne zna izmisliti boljšega izgovora za zadevanje.
klimbra Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Ta država.......in vse, kar predstavlja......predvsem pa vplivni ljudje v njej.......mi gre na kozlanje..........obrača se mi želodec, ko pomisli, da smo edini na svetu, ki na vsak način hočemo rehabilitirati izdajalce naroda, kolaborante s fašizmom in nacizmom........edini, ki v predsedniški boj pošljemo človeka ( ki je po volji Majerja ).....kateremu se že navzven vidi da je teroriziral svojo družino ( no, to Majerju ni tuje.....Urška pač večkrat pada po stopnicah ).....ali pa človeka, samovšečnega in popolnoma brez hrbtenice, ki se dela norca iz delavnih ljudi, ki vsak dan opravljajo najtežja dela.....on pa glumi "ljudskega" predsednika......ali pa človeka, ki.....sicer je to treba priznati.......svetovljan, umirjen, izobražen in diplomat......a samopašen, da kar glava boli..........grozno........želodec se mi obrača..........Arturja Šterna poznam od otroštva.........jebem mu mast.....kokr je smotan.......bi po moje več naredil za tole oropano in obubožano rajo..........če drugega ne, bi svojo vinsko klet odprl.....pa bi se ga vsi čoporativno naklali in vsaj za nekaj časa pozabili, kaj nam jajčeglavi plešec dela v real lifu. Jap.......življenje je jebeno.......na konc pa itaQ vsi crknemo.........lukna je za vse enaka!!!!
brojedan Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 (popravljeno) .........lukna je za vse enaka!!!! točno moje misli ... v bistvu sta obe luknji enaki - tista iz katere prilezemo na Planet Opic in tista, v kateri končamo svoj obisk na njem. O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) O:-) Popravljeno Oktober 30, 2012. Popravil brojedan
motofrik Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 Monika še kar preučuje možnosti vstopa na politično sceno... Bo še zanimivo.
maus Objavljeno November 1, 2012 Opozori Objavljeno November 1, 2012 a je že kdo zmagu u teli precedniški dirki
krucymucy Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 Upravljajo s težko mehanizacijo. S svojim gobcem. maus, anja37, dotem in 1 other 4
solorider Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 Dobro branje: http://www.pozareport.si/?Id=necenzurirano&View=novica&novicaID=18873&type=tags
brojedan Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 (popravljeno) Dobro branje: http://www.pozarepor...18873&type=tags Zanimivo, ja. Tale Požar bi bil kredibilen, če bi kdaj kaj podobnega napisal o Zveru, Virantu, Puklastemu Čefurju ... tako pa pač ostaja tretjerazredno nekredibilno janševistično trobilo, ki Butalam najbolj zameri to, da je bil, je in bo za vedno ostal tretjerazredno janševistično trobilo. Največji dokaz je seveda to, da ga zaradi zagrizeniopsti ne spustijo niti blizu MMCju, čeprav je redko katera zadeva bolj klerohisterična kot MMC, katero dejansko vodi Urbanija, bivši vatikanski dopisnik za Butale (BTW - Urbanijo so sterali iz Vatikana, ker je pretiravla v svoji "gorečnosti"). Poleg tega je bilo že večkrat dokazano KDO Požarja financira. SDS! Vse jasno? Zato Požarreporta dejansko niti ne zasledujem, ker sem nekajkrat opazil njegovo nepravično zagrizenost - recimo tudi o te jodlarski aferi, katero je predsednik že nekajkrat pojasnil, pa Janševiki še kar naprej navijajo in prirejajo sebi. Ja takle mamo v Butalah - zato pa pravim: Butale nimajo NOBENIH šans! Popravljeno November 2, 2012. Popravil brojedan MARE 65, Tedybear in I30 3
Tedybear Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 Zadnje čase (od začetka kampanje) z velikim zanimanjem (kar dosti visim gor) spremljam spletno stran demokracije. http://www.demokracija.si/ Zanimivo je to, da se po vsaki predvolilni anketi, kjer Zveru seveda ne kaže prav dobro, stopnjujejo napadi na aktualnega predsednika. Zadeve se ponavljajo, stopnjujejo in presegajo mejo dobrega okusa...oziroma so značilne za čredo Janševikov. Vse ima neke meje, ampak forumaši na Demokraciji so jih že zdavnaj presegli. In tudi novinarji..prednjači pedofil iz Smlednika na Gorenjskem...Gašper Blažič, Požar mu seveda sledi.
pik1 Objavljeno November 2, 2012 Opozori Objavljeno November 2, 2012 Zadnje čase (od začetka kampanje) z velikim zanimanjem (kar dosti visim gor) spremljam spletno stran demokracije. http://www.demokracija.si/ Zanimivo je to, da se po vsaki predvolilni anketi, kjer Zveru seveda ne kaže prav dobro, stopnjujejo napadi na aktualnega predsednika. Zadeve se ponavljajo, stopnjujejo in presegajo mejo dobrega okusa...oziroma so značilne za čredo Janševikov. Vse ima neke meje, ampak forumaši na Demokraciji so jih že zdavnaj presegli. In tudi novinarji..prednjači pedofil iz Smlednika na Gorenjskem...Gašper Blažič, Požar mu seveda sledi. no, kaj pa potem porečeš na današnje soočenje in našo novinarko Katico ???? :devil: :naughty:
gusar Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 no, kaj pa potem porečeš na današnje soočenje in našo novinarko Katico ???? :devil: :naughty: Baba je fejst prfuknjena.Sem imel občutek,da je v žlahti z Moniko.Sramota za novinarje :SS pik1 1
brojedan Objavljeno November 3, 2012 Opozori Objavljeno November 3, 2012 Škoda da nisem gledal .. ali pa ne. V mojih letih je razburjenje lako usodno. pik1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se