Tedybear Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Ja, tko kot si rekel. Ne, da gremo podpret "našega", ker ga žal ni, ampak gremo zato, da onemogočimo "njihovega".
brojedan Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Ja, tko kot si rekel. Ne, da gremo podpret "našega", ker ga žal ni, ampak gremo zato, da onemogočimo "njihovega". Jaz imam pa ravno tega dovolj. To ni normalno v kaj so nas spravili tile politiki. In ZATO se ne grem več!
bosa Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 Jaz imam pa ravno tega dovolj. To ni normalno v kaj so nas spravili tile politiki. In ZATO se ne grem več! Sm vedu d se boš tudi ti predal.
kekec III Objavljeno November 5, 2012 Opozori Objavljeno November 5, 2012 (popravljeno) Ewo ga,edina prava alternativa za naslednje volitve... Popravljeno November 5, 2012. Popravil kekec III
I30 Objavljeno November 6, 2012 Avtor Opozori Objavljeno November 6, 2012 Keky, zdej ga pa že serješ. A večga bumbarja ne najdeš? Ja vem, kriza je v peharju samih gnilih jajc najti zdravo.
brojedan Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 TO! http://www.delo.si/tuditi/tvojsvet/pismo-bralca-jaz-na-voliscu-nimam-kaj-poceti.html
MARE 65 Objavljeno November 6, 2012 Opozori Objavljeno November 6, 2012 Me itak zanima kakšna bo volilna udeležba. Mene ziher ne bojo pogrešal, so se že navadli da me ni.
brojedan Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 Če bo več kot 20% bo veselica!
zmilan Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 Jaz imam pa ravno tega dovolj. To ni normalno v kaj so nas spravili tile politiki. In ZATO se ne grem več! Zanimivo bi bilo poleg kanditatov dodat še enega Nihče Odnjih,pa da vidiš kaj bi se zgodilo.
Rude Boy Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 TO! http://www.delo.si/t...kaj-poceti.html plačan članek zvestega glasovalca na vseh volitvah in referendumih Jureta Korošca zagrizenega desničarja ( z desno roko si ga pred scanjem ven vzame) ! :grim
brojedan Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 (popravljeno) plačan članek zvestega glasovalca na vseh volitvah in referendumih Jureta Korošca zagrizenega desničarja ( z desno roko si ga pred scanjem ven vzame) ! :grim Samo to povej - KDO je plačnik in koliko dolguje ... Popravljeno November 7, 2012. Popravil brojedan
T-boy Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 TO! http://www.delo.si/t...kaj-poceti.html :notworthy: :notworthy: :notworthy: Na volitvah me ni vec sploh, dokler bodo na voljo samo pajaci! halls 1
brojedan Objavljeno November 7, 2012 Opozori Objavljeno November 7, 2012 Zanimivo bi bilo poleg kanditatov dodat še enega Nihče Odnjih,pa da vidiš kaj bi se zgodilo. To daleč presega butalsko pojmovanje volitev.
Kölm Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 Zakaj sem volil Türka : http://www.delo.si/tuditi/tvojsvet/pismo-bralca-zakaj-sem-volil-turka.html
brojedan Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 Zakaj sem volil Türka : http://www.delo.si/t...olil-turka.html Pod zapisom je zanimiv komentar Medota ...
Kölm Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 (popravljeno) Pod zapisom je zanimiv komentar Medota ... Na, js sm pa skus mislu, da so se leta 1920 tisti Slovenci, ki hočejo sedaj imeti slovenske table v Avstriji, sami odločili da se raje priključijo Jodellandu kot "primitivnim Jugoslovanskim barbarom". Sicer pa tudi ne vem več kaj bi bilo bolj: "hodit v LJ delat" za usrane pare in zjebano državo ali "nach Laibach arbaiten" za dostojne pare in urejeno državo. Naj mi pa nekdo prosim razumno razloži kaj dosegamo z bojkotom katerihkoli volitev ali referenduma ? Popravljeno November 8, 2012. Popravil Kölm
Matori Hanzo Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 ... Naj mi pa nekdo prosim razumno razloži kaj dosegamo z bojkotom katerihkoli volitev ali referenduma ? V gostilno bomo prišli pred tistimi, ki bodo rinili k maši in na volišča in bomo zasedli vse taboljše place. lasagna in Alla 2
brojedan Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 (popravljeno) V gostilno bomo prišli pred tistimi, ki bodo rinili k maši in na volišča in bomo zasedli vse taboljše place. Ali pa volitveni/referendumski čas zlorabili za sex ... Morda se ne zavedaš, kako dober je občutek, ko sexaš med tem, ko drugi rišejo križce .. Popravljeno November 8, 2012. Popravil brojedan
MARE 65 Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 V gostilno bomo prišli pred tistimi, ki bodo rinili k maši in na volišča in bomo zasedli vse taboljše place. Pa bolje je biti pijan nego...nategnjen od nekoga, ki si ga volil.
brojedan Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 Pa bolje je biti pijan nego...nategnjen od nekoga, ki si ga volil. Bolje je nategovati kot biti nategovan zato je šetkanje med voli po voliščih, da bi vole volil, slabše od zdravega sexa :yes: MARE 65 1
lasagna Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 OK, ste me prepričali. Na dan volitev grem pit v Negovo.
motofrik Objavljeno November 8, 2012 Opozori Objavljeno November 8, 2012 ..ali pa na lističu dodati Chuck Norrisa...
Matori Hanzo Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 Ali pa volitveni/referendumski čas zlorabili za sex ... Morda se ne zavedaš, kako dober je občutek, ko sexaš med tem, ko drugi rišejo križce .. Seveda. Ampaq da bi se šel spolnost glih ob vsakih volitvah, plebiscitih in ostalih tovrstnih pasjih procesijah, bi moral biti mašina. OK, ste me prepričali. Na dan volitev grem pit v Negovo. Negova je izvrstna lokacija za te sorte podvige. Prav nič slabša od katerekoli druge. I30 1
brojedan Objavljeno November 9, 2012 Opozori Objavljeno November 9, 2012 (popravljeno) ..ali pa na lističu dodati Chuck Norrisa... Jaz bom dopisal in obkrožil: Matori Hanzo 1 Seveda. Ampaq da bi se šel spolnost glih ob vsakih volitvah, plebiscitih in ostalih tovrstnih pasjih procesijah, bi moral biti mašina. 2 Negova je izvrstna lokacija za te sorte podvige. Prav nič slabša od katerekoli druge. 1&2 Globina in pronicljivost tvojih predlogov je nenadomestljiva za Motomars - kaj bi mi BREZ tebe? Mene vedno vzradostiš s kratko, duhovito in kot britev ostro mislijo. Ko vidim, da si še med nami, pojem in plešem 2 tedna in se predajam euforiji. Pravo poživilo. Dobesedno droga ... ja, ja Matori .. drž' se! Popravljeno November 9, 2012. Popravil brojedan Python 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se