Skoči na vsebino

Aprilia SR 50


romans1

Priporočene objave

  • 1 mesec pozneje...

Pač to sm zrihtov zdej, ampak mam sedaj nov , bolj zimski problem :D (sezona je še dolga :P ). Se peljem ven, okoli 6, vse cool, nekje se zasidramo,... uglavnem motor zunej čaka name par urc. Ko se vsedem na motor, vžge takoj, pol pa katastrofa. Vedno ga pustim na mestu da laufa vsaj 2,3 minute, ampak ne pomaga, lahko se peljem, vendar maksimalno 15-20 km/h, če hočm dat mal več gasa sicer zalčne nabijat obrata, pol pa ga čist zamori, lih tolk da ne ugasne. In uglavnem s tem se zajebavam okol 15 min, pol pa mi že clo rata dobit gas do konca da ga prekurblam, drgač nikamr ne gre :S (nazadnje sem se pelal domov 5km, okol 10 zvečer, po glavni cesti, omejitev 90, js pa nism mogel več k 25 sploh, tak da sm se jajcal 25 z desnim žmigavcem skos :S ) Pa to sam zvečer, k je mrzlo ko pes, čez dan vse normalno, brez problema.. Ta problem je sam pri meni, ostali frendi z skuterji nimajo nobenih problemov :S Kaj bi to lahko blo? Hvala vnaprej za odgovore ;)

LP, Nejc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

men se je na sr-ki zlo podobn dogajal ob nizkih temperaturah, učas ni meu motor moči da bi spelu...! katalizator mi je šou u kurac, in se je motor zabiju!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nism še mel šansa probat drugiga zvečer, k nkol ni dost mrzlo zdej :S Mam pa še neko vprašanje.. če lohka ma z tem mrazu veze ena luknca v resonančnem delu auspuha :) Al kr lukna :D Za en mal večji šrauf je lukna heh :D Bogve kaj je prejšnji owner delu z motorju (ena mala luknca je še v dušilcu)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 4 tedne pozneje...

To je podn od podna :BUA: Brezveze so spreminjali staro obliko, k je bla svetovna! :eek:

Nič niso bvz spreminjali staro obliko. Nova je dosti lepša edino ogledala so čudna :BUA: Stara pa ni ravno neka lepotica z zadnimi žmigavci izven oklepa...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Meni najlepši in najboljši skuter za leto 2007?

teb so use tanve aprilije najlepše... tud rs ka 125 :yawn:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 2 tedne pozneje...
  • 1 mesec pozneje...

skuter je precej časa stal,sedaj pa ko je zavh potegnjen dela normalno,ko pa zavh spustim in dodam gas,ga zamori :hmm: :hmm: čeprav je ogret na delovno temperaturo.Je mogoče da bi bil kriv zračni filter,ker v mašino ni bilo nobenih posegov!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!