Fric Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 sam tut na valjah (dyno) ti pokaže mal več kr tm ni zračnega upora, usaj tko se men zdi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-baSe- Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 ja jebac a to 86 po ravnem al navzdol????pol seveda povej ko in ce bos sow na dynota!!! meni so mi ga dali ko je bil cist nov in je kazalo 49km/h!!sam zdej mam ze rrja gor pa u tork grem blokade vn uzet!! :rolleyes: komaj cakam!!! :evilgrin: Sam si ti pamtn RR pa blokade maš no3 ....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 sam tut na valjah (dyno) ti pokaže mal več kr tm ni zračnega upora, usaj tko se men zdi ja res je, js mam frčaka k je čis original in gre k svina(najhitrejši u po) pa mašina še odprta ni bila in je na tehnčnem pokazalo 67km/h-->seveda to ni možno ker ni zaviralnih sil(upor zraka,teža,trenje..)tko de na tehnčnem pokaže več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 Sam si ti pamtn RR pa blokade maš no3 ....... ja in kaj je narobe??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 ej jebac a ti mogoce ves kaksno dizo mas gor?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 ja res je, js mam frčaka k je čis original in gre k svina(najhitrejši u po) pa mašina še odprta ni bila in je na tehnčnem pokazalo 67km/h-->seveda to ni možno ker ni zaviralnih sil(upor zraka,teža,trenje..)tko de na tehnčnem pokaže več to sm hotu js razložt tipu na tehničnem neki let nazaj, pa ni zagrabu. je reku da je upor zraka...že zraven upoštevan :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 to sm hotu js razložt tipu na tehničnem neki let nazaj, pa ni zagrabu. je reku da je upor zraka...že zraven upoštevan :BUA: maja dej..sej uni so tudi tm ja--upor zraka že upoštevan LOL..kako vejo al je to frčo al pa kšn skutr k ma upora tok de kr......... P.S a to maš aprilio takop ku jst (sr 50 r)?? pol m aš gor delorrto sha 17,5--kušna je pa diza pa nevem-poglej na netu pod ta uplinjač Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 ja mam ja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 kolkr jst vem imajo vsi hiper 2 z dellorto 17.5 dize okoli 65 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 ja uni serviser mi je reku d je original 55 zdej mam pa 65gor!!! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 ja uni serviser mi je reku d je original 55 zdej mam pa 65gor!!! :rolleyes: in???? gre kej bolš???kaj si mogu pol še kej zrak naštelat al ni bilo potrebno?? P.S. na ker servis vi vozte to?renault-malgaj?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 (popravljeno) in???? gre kej bolš???kaj si mogu pol še kej zrak naštelat al ni bilo potrebno?? P.S. na ker servis vi vozte to?renault-malgaj?? jaja gre full dobro!! ne na pooblascen od aprilie!! Popravljeno Junij 29, 2007. Popravil the_boss Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Junij 29, 2007 Deli Objavljeno Junij 29, 2007 jaja gre full dobro!!ne na pooblascen od aprilie!! ja no,sej to je tm...pa u posotjni na magaju pa nevem še kje...sej piše na strani ud aprilie kej je servisna mreža Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Junij 30, 2007 Deli Objavljeno Junij 30, 2007 ja no,sej to je tm...pa u posotjni na magaju pa nevem še kje...sej piše na strani ud aprilie kej je servisna mreža se ga pa na pooblascenih servisih nesplaca tunat ker je to zelo drago!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FazerMan Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 Mi lahka kdo natančno razloži kako izgleda blokada pri variomatu na apriliji sr 50 (99letniki), ker sem zadnjič dal ven eno plastično ploščico pa se je pol kr v prazn sukal. Pa kake valčke priporočate za dobre pospeške in hitrost ( da so nekje vmes za oboje), motor ima zaenkrat odstranjeno samo blokado iz avspuha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Julij 10, 2007 Deli Objavljeno Julij 10, 2007 izgleda kot prstan, nahaja se pa med variatorjem in vetrnico na jermenici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Julij 15, 2007 Deli Objavljeno Julij 15, 2007 zdej mam js na motorju 500km in bom pelu na servis,zraven bi pa še dal blokade vn...pa me zanima kolko stane servis in koliko odstranitev blokad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Julij 15, 2007 Deli Objavljeno Julij 15, 2007 nevem če je še v garancij se mi zdi da je servis gratis odstranitev blokad 10-20€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 nevem če je še v garancij se mi zdi da je servis gratis odstranitev blokad 10-20€ aha,,,super,,,hvala....kaj pa ostali servisi na vaskih 12k kilometr??(plačaš samo zamenjane dele pomoje) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Julij 16, 2007 Deli Objavljeno Julij 16, 2007 aha,,,super,,,hvala....kaj pa ostali servisi na vaskih 12k kilometr??(plačaš samo zamenjane dele pomoje) imam nove informacije::::!!!! servis po 500km tudi če je motor v garanciji stane od 40-70€ odvisno od serviserja-->to sm zdej klicaru po sefvisih Kje ste pa vi servisiral pa kolko vas je koštalo?????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the_boss Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 js sm u izoli na motomaxxu pa me je prislo okol 50€, s tem da so mi blokade vn dal pa menjali dizo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Julij 19, 2007 Deli Objavljeno Julij 19, 2007 js sm u izoli na motomaxxu pa me je prislo okol 50€, s tem da so mi blokade vn dal pa menjali dizo! aha...najlepša hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 (popravljeno) katro mašino ima aprilia sr 50 r(2007)'???????????? Popravljeno Julij 24, 2007. Popravil nixons Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pinktomos Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 hi-per2 isto kot gilera runner ali piaggio nrg nov model Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nixons Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 hi-per2 isto kot gilera runner ali piaggio nrg nov model a mašina je pol hi-per2...nazačetku sm mew neki u glavi de je ud minarelia :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se