Kahuna Objavljeno Maj 2, 2012 Deli Objavljeno Maj 2, 2012 F..k me.....servis dražji od motorja! Keri zajeb :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjanez Objavljeno Maj 3, 2012 Deli Objavljeno Maj 3, 2012 ja zajeb, di-tech nikoli, navaden forgazer lahko še sam poštimaš!!! kaj so ti celo mašino zamenjal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denisao Objavljeno September 28, 2012 Deli Objavljeno September 28, 2012 Lep pozdrav sem. Imam težavo in sicer danes zjutraj sem poskušal odpreti sedež in se nikakor ni dalo...tako da sem nakoncu zlomil ključ. Sedaj ga je večina ostala notri v ključavnici. (rezerve nimam) Kaj narediti ??? Koliko stane nov ključ ?? Se da sploh urediti stvar?? Najlepša hvala za odgovor vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Oktober 1, 2012 Deli Objavljeno Oktober 1, 2012 Zbezaj ga ven, vse skupaj odnesi do kakšnega ključavničarja, nov ključ je kakšnih 5-8€ lp Franc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krzo Objavljeno Oktober 22, 2012 Deli Objavljeno Oktober 22, 2012 Lp. Na popravilo sem dobil omenjeno aprilijo ima nekaj čez dvajset tisoč kilometrov... Vglavnem ne vžge. Če motorju v filter špricnem start sprej vžge ko mu ga neham špricati ne dela več. Sklepam de mora biti nehaj z vbrizgom goriva narobe ali pa s pumpo.... Zanima me ali mora rdeča lučka na števcu ugasniti po tem ko daš kontakt in neha pumpa delati? Prosim za odgovore če ima kdo izkušnje s tem.. Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Boštjan900 Objavljeno December 19, 2012 Deli Objavljeno December 19, 2012 živjo poleti sem padel s skuterjam in sem podrajsval spodnji del, sedaj sm se odločil da bo to popravil. pri uradnem servisu (Vomberger Kranj) sm naročil "original" nalepko iz Italije. sedaj ko sem jo dobil se mi nezdi prav original zgeda kot da bi blo tiskan na navaden papir. sedaj me pa zanima a je to taprava nalepka al fake nalepka? http://shrani.si/f/r...A6b/dsc0026.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
golob Objavljeno November 29, 2013 Deli Objavljeno November 29, 2013 mene pa zanima koliko je dolg zadnji armontizer pri aprili rs 50?? pa ce mi lahko cim prej odgovorite... L.P. Nejc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jernej Ribic Objavljeno Januar 23, 2014 Deli Objavljeno Januar 23, 2014 mam aprilio sr 50 pa bi rad dav gor 70ccm cilinder še rabim kej druga predelat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Januar 23, 2014 Deli Objavljeno Januar 23, 2014 Če ne drugega, drugi bat :grim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scout Objavljeno April 15, 2014 Deli Objavljeno April 15, 2014 Živjo, doma imam Aprilio SR 50 ditech letnik 2002/3. Skuter ni bil v redni uporabi že nekje od leta 2007. Ima prevoženih slabih 8000km. Skuter ne vžge najbrž zaradi praznega akomulatorja in še par drugih težav z elektroniko. Zanima me, če mi bolj priporočate servis le tega ali pa prodajo tega in nakup novejšega skuterja? Hvala za odgovor in lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Muhamed Kusur Objavljeno September 5, 2014 Deli Objavljeno September 5, 2014 LEP POZDRAV jst mam pa aprilio sr50 2002 letnik in noce mi vlect nikamor tud startat nemorem a je mozno da je treba valcke zamenat???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sam svoj šef Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Zdravo,imam aprilio rs 50, gor je sportn avspuh gianeli druga je vse originalno, motor gre 85km/h, se da se kaj predelat da bi slo 100, ali bi mogel ze dat kit notr da bi tolko slo, je to normalno za te motorje ce nimas na 10 jurjov obratov, oz da ga mors skus tišat za kak hud klanc, da nebi spelav v prvi ce je pod 10 jurjov obratov? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sam svoj šef Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Drugac pa mam to cestnga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko86 Objavljeno September 27, 2014 Deli Objavljeno September 27, 2014 Mogoce kak vecji karburator bi pridobil na bl na navoru,na kerih obratih ti bo vlekel je odvisno od avspuha.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se