Tedybear Objavljeno Oktober 24, 2012 Deli Objavljeno Oktober 24, 2012 (popravljeno) To bi tudi jaz izbral. Peugeota pa niti pod razno. Drugače pa..Brummer in ostali.....kolegica je poudarila, da išče karavana....pa se mi zdi malo podcenjujoče do nje, če ji ponujate Yarise, Picassote in ostale gajbice....ki so čisto OK, niso pa skladni z njenimi željami. Popravljeno Oktober 24, 2012. Popravil Tedybear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Oktober 24, 2012 Deli Objavljeno Oktober 24, 2012 (popravljeno) Napaka Popravljeno Oktober 24, 2012. Popravil Tedybear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
summerhill Objavljeno Oktober 25, 2012 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 Hvala vsem za informacije, ki so mi v veliko pomoc. Nazalost gospod Octavie ni hotel dati ispod objaljene cene:(. Sem se ze zacela naginjati v smeri proti enoprostorcem. Nasla sem eno Xsaro Piccaso in enega Senica...hmmmm...spet sem v razpotju. Vem...zenske:)). Lp, M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 Hvala vsem za informacije, ki so mi v veliko pomoc. Nazalost gospod Octavie ni hotel dati ispod objaljene cene:(. Sem se ze zacela naginjati v smeri proti enoprostorcem. Nasla sem eno Xsaro Piccaso in enega Senica...hmmmm...spet sem v razpotju. Vem...zenske:)). Lp, M Xsara Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha2025 Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 Jaz bi zelo gledal na to, da je 1.lastnik, slovensko vozilo, servisna knjiga, znana zgodovina... Xsara Picasso je dobra izbira z motorjem 2.0Hdi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
summerhill Objavljeno Oktober 25, 2012 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 Kaj pravite na tega??? Nekaj moram kupiti do nedelje:( http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6550338&show=1 Lp, M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yuree Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 Jaz ti svetujem Scenica 1.6 16V mi smo ga imeli z njim nobenih težav poraba 6.5-7l zelo udoben za vožnjo itd. pa meni osebno lepsi kot xsara picaso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
summerhill Objavljeno Oktober 25, 2012 Avtor Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 Hmmmmmm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 jest bi pa kr pri karavanu ostal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 jest bi pa kr pri karavanu ostal ja pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 ja pa ne hočeš rečt da raj to gajbo kot karavana? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 25, 2012 Deli Objavljeno Oktober 25, 2012 hočeš rečt da raj to gajbo kot karavana? dvosed kar se pa zgoraj navedenih tiče ... če bi me tepl in bi se moral za enega odločt al pa umrt .. bi fijata stilota esweja uzeu hajoktejn in Efendi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamaha2025 Objavljeno Oktober 26, 2012 Deli Objavljeno Oktober 26, 2012 Tale Picasso je čisto v redu videti...., bolj všečen, kot Scenic, vsaj meni. Stilo SW je tipični italijanski avto, narejen za "malarje". Manjka mu na strehi samo še lojtra...pa je zadetek v polno... Uporaben pa je, to drži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 26, 2012 Deli Objavljeno Oktober 26, 2012 Kaj pravite na tega??? Nekaj moram kupiti do nedelje:( http://www.avto.net/...=6550338&show=1 Lp, M zgleda OK. Ko si enkrat na enoprostorcu greš težko na karavana dokler otroci ne grejo na svoje avte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se