igralec Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 Taka bo ena. Najbrž ni potrebno komentirati pretirane uporabe mavric :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 He he, mavrični dirkalnik. Sprememb ni bistvenih če so, sam če jo bo ker kupu plis ne te barve :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Januar 16, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 16, 2003 me zanima katera bo še druga barva. Tole je Melandri replica... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 Navdih za štriho so 100% iz kksnga vrtca pobral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 16, 2003 Deli Objavljeno Januar 16, 2003 hehe lepa barva, lepi motor, samo performance pa je na nuli, vsaj na začetku :) ej a mi lahko gdo pove zake ima spodnjo plastiko malo zvito????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Jah, aerodinamika :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Hja sam se imel takole zadevco, res da je zaprta čisto zamorjena, ampak ko jo enkrat zrihtaš je nebi menjal za nobenga skuterja!!!!!!! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 17, 2003 Deli Objavljeno Januar 17, 2003 Hja sam se imel takole zadevco, res da je zaprta čisto zamorjena, ampak ko jo enkrat zrihtaš je nebi menjal za nobenga skuterja!!!!!!! :twisted: ja ja ja to samo zaj praviš, ko boš dobo v roke mojiga zmaja, boš kar tvojo rs-ko 125 prodal pa aeroxa kupo :))) ja rs-ka resda ni slaba ko je odprta pa ko ma drugi auspuh gor pa 70cc kit pa to, samo so ti deli dražji kot za skuterja!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomosaki Objavljeno Januar 18, 2003 Deli Objavljeno Januar 18, 2003 ...samo, da pol leti ko prasica. RS-ka namreč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno Januar 19, 2003 Deli Objavljeno Januar 19, 2003 Tomosaki ti si lahko kar tiho, če sem pa komaj mimo tebe prišo! no hja pol pa je pač obema šlo ko prasica? :D Aerox na tvojega zmaja ne grem ker me bo iz motorčka snelo! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 19, 2003 Deli Objavljeno Januar 19, 2003 Aerox na tvojega zmaja ne grem ker me bo iz motorčka snelo! :twisted: hehe, ja smej se pred pol ure pa sn ti mamo f***! :) :P pač gre moj 90, tvoj pa je prej šel 130 (men se zdi da si reko da ti je teko šla rs-ka), samo finta je v tem da meni zaj žere 3,5 l/100 km, tebi pa je 8l/100 km, tak da.... pa zakaj sploh rabiš 130?? mislim da je 129 čisto dovolj! al ne? no jaz zaj nem reko da mi je 90 dovolj, samo 130 pa bi mi že preveč blo, sploh glede tega da bi mi še kje več žrlo kot tebi, ker jaz gasa ne izpustim če se mi pred motor nastavi muha, tak kot si ti delal in mel spredno šipo za števec, brez kake muhe oz. praske! :) jaz pa tudi nimam doma bencinske da bi non-stop tam tankal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno Januar 19, 2003 Deli Objavljeno Januar 19, 2003 Pa daj ne z bedarijami, ker moj motorček je bil odspredi cel polepljen s mušicami, prav zagrizle so se v plastiko! p.s. tvoj deklič pune dobro f...!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 20, 2003 Deli Objavljeno Januar 20, 2003 p.s. tvoj deklič pune dobro f...!!!!!!! daj melandri to ne sodi sem, pa me nena zaj spet izzivaj, ker še ti žal nimaš izkušn z mojo deklino :P :P :twisted: ja saj vem da si ljubosumn, da bi ti vedo ko ona po meni skače... hehe :D :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Januar 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 20, 2003 p.s. tvoj deklič pune dobro f...!!!!!!! daj melandri to ne sodi sem, pa me nena zaj spet izzivaj, ker še ti žal nimaš izkušn z mojo deklino :P :P :twisted: ja saj vem da si ljubosumn, da bi ti vedo ko ona po meni skače... hehe :D :P :D :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 20, 2003 Deli Objavljeno Januar 20, 2003 kaj je igralec??? če oni metaličar mi hoče deklino posilit, pujs pa tota tema sploh ne sodi sem, tu je tema rs-ka 2003 tak da.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Januar 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 20, 2003 melandri pa ja ni tak :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Januar 20, 2003 Deli Objavljeno Januar 20, 2003 ne sploh ne, ko sma se za novo leto srečala v parku, je prvo vprašal kje je deklina, namesto da bi mi prvo voščo, pujs no prvo še me niti poznat ni htel !!! zaj pa dosti tote teme!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Januar 20, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 20, 2003 hja, če nima noben nič pametnega za rečt, bi priporočil zaklep :) V dobro aeroxa in njega dekline :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
melandri Objavljeno Januar 21, 2003 Deli Objavljeno Januar 21, 2003 hehe jah aerox se pač sam sebi smili kaj češ! Samo njegova deklina pa se res v postli dober odnese, kot rska na cesti!!! :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 A cena je že znana? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Januar 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 22, 2003 ne še, verjetno bo pa okoli 630k. Imam še nekaj novih slik... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 22, 2003 Deli Objavljeno Januar 22, 2003 A se ji zdej rs50 GP-1 reče :?: A je bil ta ime že prej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Januar 22, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 22, 2003 GP-1 replica je lansko letna siva, una črno-rdeče-bela pa je SBK replica... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Jah, dober motor. Nimaš kej! Sam za ta dnar (630.000+deblokada+ostalo de kam gre) dobiš že 6 dobro ohranjenih jugotov. Al pa skor 125 ccm motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Januar 23, 2003 Deli Objavljeno Januar 23, 2003 Sam za ta dnar (630.000+deblokada+ostalo de kam gre) dobiš že 6 dobro ohranjenih jugotov. Za ta dnar dobiš ene 70 yugotv al pa še vč, voznih se razume :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se