Vito Zelenjak Objavljeno Oktober 24, 2012 Deli Objavljeno Oktober 24, 2012 Lp. Imam flexerja in me zanima kje so vse blokade in po možnosti še, kako se jih da odstraniti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mamkabozja Objavljeno Oktober 24, 2012 Deli Objavljeno Oktober 24, 2012 Lp. Imam flexerja in me zanima kje so vse blokade in po možnosti še, kako se jih da odstraniti ? Glavna blokada je izpuh, ki ima zelo tanek in zavit sprednji del. Zamenjaj izpuh z navadnim od avtomatika (na bolhi 15eur). Tle boš največ naredil. Nato je menjava zadnjega zobnika. Kupi manjšega, vendar bo treba verjetno skrajšat verigo. Blokade so še na glavi motorja.... odstrani veliko kovinsko podloško ki je na pod glavo motorja (pridobil boš večjo kompresijo v glavi motorja). Nato še ostane odstranitev gumijastega repka v zračnem filtru. To je bolj na hitro... Malo še pobrskaj po forumu...... Vito Zelenjak 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Oktober 24, 2012 Deli Objavljeno Oktober 24, 2012 dej zmigi se v ustrezno temo !!! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Oktober 24, 2012 Deli Objavljeno Oktober 24, 2012 Lp. Imam flexerja in me zanima kje so vse blokade in po možnosti še, kako se jih da odstraniti ? posluši pola pismen mulo. Tvoj bicikl na pedale(Flexer) si ga predelavi v dotični temi :jezen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se