thumper Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Vi ste zasvinjali našo temo,mi bomo pa vašo :grim uč za uč ,roka za nogo :lol: pa neb ga mel,ker jih je tolk na cesti,da si morajo napisat nicke na motorje,tablce,kombinezone,da se sploh prepoznajo med sabo njihovo temo ... njihovo... sej sm moral tud jst nrdit posebno tablco za moj mopi ...k drgač bi me švabosi skoz sprašval od kje mi twin bimer... Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Ne ,če bi bil lep bi ga jz mel :lol: tok je lejp, da še sam ne morem verjamit sa kuferima bez kufera thumper, Keiko, pik1 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 ja no, sej je lohk mal lep, no .... je pa res, da pa ni tok dober, da bi ga imeu .... Dami, pa ne mislm samo na konjiče ... morš upoštevat tud mal starostne meje .... Kwak je bolj za študente, za starejše ljudi je pa bolj bimerčk .... Sej veš,ko so enkrat prot 50 hočjo bit še zmerom mladi,pa vozjo pol te študentske motorje :grim ko se sprijazniš z gubami in hemeroidi si pač kupiš bimerja pik1, trebor, yamaha2025 in 1 other 4
thumper Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Sej veš,ko so enkrat prot 50 hočjo bit še zmerom mladi,pa vozjo pol te študentske motorje :grim ko se sprijazniš z gubami in hemeroidi si pač kupiš bimerja to so sami izgovori .... pol bi ga moral met jst že 20 let nazaj ...pa mi še do dons ni padu na misel de bi ga kupu.... ke kawa mi je bla pa tik pred nakupom ... pa je un dks zajebu mene pa sebe ... DAMI34 in Ninč 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 tok je lejp, da še sam ne morem verjamit sa kuferima bez kufera kolk ma lepe male kufrčke,jz sem take mel na Tomosu za v trgovino po krul pa mlejku,radensko sm mogu pa že v vrečki nost ker ni šla not :grim trebor in pikolo 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 to so sami izgovori .... pol bi ga moral met jst že 20 let nazaj ...pa mi še do dons ni padu na misel de bi ga kupu.... ke kawa mi je bla pa tik pred nakupom ... pa je un dks zajebu mene pa sebe ... Mogoče si pa eden redkih,ko še nima hemeroidov trebor, thumper in pik1 3
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 kolk ma lepe male kufrčke,jz sem take mel na Tomosu za v trgovino po krul pa mlejku,radensko sm mogu pa že v vrečki nost ker ni šla not :grim skor isto kot jst, u leu kufr maramice i zlata visa, u desnga pa diners i maramica. Matr zdj pa res vidm de ne rabm bmfla, a veš kok cajta bi porabu, dab kartico najdu u kufru? Zihr se vprašaš zakwaj maramice? Zato da si solzico obrišem ko vidm kakega bmfla, k bo spet kawo moral plačat Kmet2, pikolo, trebor in 1 other 4
pik1 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 kolk ma lepe male kufrčke,jz sem take mel na Tomosu za v trgovino po krul pa mlejku,radensko sm mogu pa že v vrečki nost ker ni šla not :grim hahaha .... jooooj k zdele nimam nobene fotke pr seb .... jest imam tud en podobn kufrček na mojem avtomatiku, k ga imam u kempu za u trgovino .... za po travarco .... čeprov mi je moj skor bl všeč .... je taka lepa košarca na prtlažniku .... DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Zdej pa vidm ,da Kawasaki res ni motor.......sej bi drgač snecer pa Gift kako rekla
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Zdej pa vidm ,da Kawasaki res ni motor.......sej bi drgač snecer pa Gift kako rekla si ne upata, mata preveč straho-spoštovanja yamaha2025, anja37 in Kmet2 3
Cartman Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 WW2 in zmagovalci pa to....ja tud Triumph je finančno pogrnu, in takega kot ga poznamo danes so postavli ....Nemci. Ergo je u bistvu kvizlinški motor. Angleži znajo delat neobdavčene transakcije z več kot trikrat zastavljenimi delnicami, huligane in pivo. Vse ostalo jim je pokrepalo, al pa so kupli Nemci. Še Minija so jim pobrali..... Sicer vem, da se o okusih ne razpravlja...ampak....kdor reče de je GS lep, ga mora met res rad. Ninč, DAMI34 in maus 3
thumper Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 WW2 in zmagovalci pa to....ja tud Triumph je finančno pogrnu, in takega kot ga poznamo danes so postavli ....Nemci. Ergo je u bistvu kvizlinški motor. Angleži znajo delat neobdavčene transakcije z več kot trikrat zastavljenimi delnicami, huligane in pivo. Vse ostalo jim je pokrepalo, al pa so kupli Nemci. Še Minija so jim pobrali..... Sicer vem, da se o okusih ne razpravlja...ampak....kdor reče de je GS lep, ga mora met res rad. dobro skrivajo to nemško inekcijo... če si mislil na leta 1983/85 ni nikjer omenjeno ... http://www.triumphmo...h-company/15460 maus 1
maus Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 (popravljeno) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... inglež je pršu iz đermanij .... .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kwak je zmagu Popravljeno Oktober 29, 2012. Popravil maus DAMI34, igorkr in thumper 3
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... inglež je pršu iz đermanij .... .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kwak je zmagu Sej vedno kwak zmaga..je že mau dougočasno, ko dab gledu F1 maus in igorkr 2
cikadina Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 (popravljeno) ne bereš vsega ... polovičarska si k inglež :lol: Ja sej zato so jurja več ku kawakasaki ker jim morejo pol za po desni strani furat predelavat, veš kako to podraži Popravljeno Oktober 29, 2012. Popravil cikadina DAMI34 in maus 2
pik1 Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 WW2 in zmagovalci pa to....ja tud Triumph je finančno pogrnu, in takega kot ga poznamo danes so postavli ....Nemci. Ergo je u bistvu kvizlinški motor. Angleži znajo delat neobdavčene transakcije z več kot trikrat zastavljenimi delnicami, huligane in pivo. Vse ostalo jim je pokrepalo, al pa so kupli Nemci. Še Minija so jim pobrali..... Sicer vem, da se o okusih ne razpravlja...ampak....kdor reče de je GS lep, ga mora met res rad. ja ..... res ga imam rad .... yamaha2025, anja37 in DAMI34 3
royal Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Zanimivo vprašanje zakaj ga ne bi imel. Iz dveh razlogov: 1. ko so se v Evropi že z motorji vozil so se Japonci še z rikšam 2. zato ker ga ima moj prjatu in dva Kawasakija v koloni bi blo pa že preveč kičast zdaj pa se ti voziš z rikšo
krucymucy Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 Ja sej zato so jurja več ku kawakasaki ker jim morejo pol za po desni strani furat predelavat, veš kako to podraži mnja, sej so japonci isto "levi" kot angleži.
Bremzer Objavljeno Oktober 29, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2012 povrh vsega pa spustil ene res taprave motorje ... ccc ...površnež ... sam res ...not ... matr a ste vsi res totalno fukjeni ???? Saj se stalno oglašaš, potem vsaj napiš SMO VSI in ne ste vsi ! ! Ps včasis smo rekli po slovensko prfukjeni !
pikolo Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Več kot ma ostalih črk poleg črke W v imenu, boljši je motor maus in DAMI34 2
pik1 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Več kot ma ostalih črk poleg črke W v imenu, boljši je motor hahaha .... dobra razlaga ... :yes: zanima me sam to, kolk dobra je pa pol po tej razlagi kšna Yamaha ????? Efendi in anja37 2
I30 Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 hahaha .... dobra razlaga ... :yes: zanima me sam to, kolk dobra je pa pol po tej razlagi kšna Yamaha ????? Yamaha je za plebejce, Honda za šminke, Suza je pa za ribiče. Seka Kawasaki, kaj tiste traktorine od BMW tle not mešate mi pa res ni jasno. thumper, maus, DAMI34 in 1 other 4
maus Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 v tej temi se lahko samo kwaka hvali ... pluvanje je v drugi temi :lol: anja37, DAMI34 in igorkr 3
krucymucy Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Še ime je retardirano. Kwaka MoTo G_P in BelaStrela 2
pikolo Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 hahaha .... dobra razlaga ... :yes: zanima me sam to, kolk dobra je pa pol po tej razlagi kšna Yamaha ????? sej sem napisal da to velja za motorje ???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se