Snečer Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 Raje si začni v termofki poleg nosit Ninč 1
krucymucy Objavljeno Oktober 30, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2012 (popravljeno) Mislim da ne bo potrebe, ker pač kuhajo na servisu očitno. Popravljeno Oktober 30, 2012. Popravil krucymucy
Kmet2 Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 http://www.videoarhiv.com/kawasaki-zx7-nesreca/video/25694...kaj naj rečem Snecer,sej bmflarji včasih parkirajo na napačnem parkir platzu,pa probavajo čez đunglo in padajo zarad težkega terena,ampak take afne pa ne guncamo kot vi po cest......na posnetku tipičen Kawasaki motorist,ki misli,da je nad vsemi in lahko počne kar se mu zljubi.... ..mogoče kakšen sorodnik od......S....
royal Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Jst tole temo jemljem bolj razširjeno, na vse japonce. Da si ne bi dovolil slučajno reči kaj proti Hondi
krucymucy Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 (popravljeno) Sem imel dve, menda ja lahko kej rečem. Najprej bom povedal da je boljša od kawasakija. Popravljeno Oktober 31, 2012. Popravil krucymucy
DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Sem imel dve, menda ja lahko kej rečem. Najprej bom povedal da je boljša od kawasakija. haha tebe so pa res nategnili pri nakupu kawe
krucymucy Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 haha tebe so pa res nategnili pri nakupu kawe Sej me vedno
DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Sej me vedno To pa ni res, pr GSu si zadel terno. thumper 1
speedfighttuning Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Kawasaki je motor, potem pa obstajajo le še slabši in boljši ponaredki DAMI34, pikolo in Ninč 3
thumper Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Z bemfe ne gre nihče na kawasakija. k ne upa ....
krucymucy Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 k ne upa .... pik1 in BelaStrela 2
thumper Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Kawasaki je motor, potem pa obstajajo le še slabši in boljši ponaredki ne bom se kregal s tabo ...sam to ti povem da se motiš ....tudi kawa je naredil - mogoče slabši ali pa celo boljši kakor za koga - ponaredek motorja ! če tega ne veš se pojdi malce zgodovino učit!
thumper Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 sam si pa res navadn prasc... temo svinaš z liftingom ....ccc...
speedfighttuning Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 ne bom se kregal s tabo ...sam to ti povem da se motiš ....tudi kawa je naredil - mogoče slabši ali pa celo boljši kakor za koga - ponaredek motorja ! če tega ne veš se pojdi malce zgodovino učit! Hehe, sej to je blo bolj tko...malo za šalo malo zares Efendi 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Hehe, sej to je blo bolj tko...malo za šalo malo zares Tu ni šale, kawo se hwali k je najlepša pa najbulša, pa še po tleh jo nobeden ne meče, razn kdaj poleti v kak kanal al pa jo prtisne ob ograjo pik1 in speedfighttuning 2
royal Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Sem imel dve, menda ja lahko kej rečem. Najprej bom povedal da je boljša od kawasakija. Dobro naj tako ostane :grim , le me zanima, kako dolgo ti voziš motorje, ker si imel že najmanj po dva motorja vsake znamke
DAMI34 Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Dobro naj tako ostane :grim , le me zanima, kako dolgo ti voziš motorje, ker si imel že najmanj po dva motorja vsake znamke Po mojem že predolgo, zato pa ma zdj -bmw in se bo ustalil krucymucy in Efendi 2
krucymucy Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Tako tako. Ko sem imel hondo so rekli, da nej prodam to, ker itak ne rabim jurjaka za tako počasi se peljat. Zdej ko imam gs-ko, ki je za počasi peljat, pa spet težijo kaj tko počasi vozim in da me ne mislijo čakat. pik1, Efendi in DAMI34 3
speedfighttuning Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 (popravljeno) Tu ni šale, kawo se hwali k je najlepša pa najbulša, pa še po tleh jo nobeden ne meče, razn kdaj poleti v kak kanal al pa jo prtisne ob ograjo Sej ni čudno da jo kdaj kdo prtisne ob ograjo, če pa tko leti, poleg tega pa je še tko lepa da se vsi zavedajo da tudi če jo kdaj zapeljejo v kak kanal ali pa prtisnejo ob ograjo je še vedno lepša od Bemfla (kmet2, krucymucy in ostali ki mate Bemveje spreglejte to, da ne bo kakih zamer) Popravljeno Oktober 31, 2012. Popravil speedfighttuning Ninč in DAMI34 2
corser Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Jaz sploh ne razumem in niti nočem razumet zakaj bi imel motor na katerem piše Ninja?! Wtf?! Pol so pa še zeleni- Ninja turtles al kwa?? In zakaj se večina lastnikov Ninja voz v belih štumfih pa mokasinčkih mim Name? Ok štekam Snecerja pa Gifta ampak ostali? Kmet2 in pik1 2
krucymucy Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 (popravljeno) Jaz sploh ne razumem in niti nočem razumet zakaj bi imel motor na katerem piše Ninja?! Wtf?! Pol so pa še zeleni- Ninja turtles al kwa?? In zakaj se večina lastnikov Ninja voz v belih štumfih pa mokasinčkih mim Name? Ok štekam Snecerja pa Gifta ampak ostali? V uni drugi temi se lastniki kawasakijev hvalijo, da je to najbolj znan motor na balkanu. To ti odgovori vsa tvoja vprašanja. Popravljeno Oktober 31, 2012. Popravil krucymucy DAMI34 in maus 2
pikolo Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Jaz sploh ne razumem in niti nočem razumet zakaj bi imel motor na katerem piše Ninja?! Wtf?! Pol so pa še zeleni- Ninja turtles al kwa?? In zakaj se večina lastnikov Ninja voz v belih štumfih pa mokasinčkih mim Name? Ok štekam Snecerja pa Gifta ampak ostali? ja fak no ... zdej si bom mogu it pa še bele štunfe kupt ... pa ves dnar sem dal za kawo! DAMI34, Efendi in maus 3
Kmet2 Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 ja fak no ... zdej si bom mogu it pa še bele štunfe kupt ... pa ves dnar sem dal za kawo! Prid ti jih bom jaz dal zastonj,sam je bmflov znak na njih :lol: pik1, maus in DAMI34 3
pikolo Objavljeno Oktober 31, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2012 Prid ti jih bom jaz dal zastonj,sam je bmflov znak na njih :lol: japajade ... ne boste me s štumfi spreobrnil, jok pa zihr so vse zaflekane od olja ke šprica vn z bokserja thumper, Kmet2, DAMI34 in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se