DAMI34 Objavljeno Junij 14, 2013 Opozori Objavljeno Junij 14, 2013 Vozniki kawasakijev v temi "vtisi dnevnih voženj" spominjate na renault fan club. Imajo srečanje vozil renault, 3/4 jih pride s clio 2, ostali pa z meganom 2 in debatirajo o superiornosti teh francoskih mlinčkov, v bistvu bi bilo pa bolje da predebatirajo ali se bolj splača kupit mesečno al letno karto za avtobus. a si ljubosumen? pikolo in ANCIENT 2
Shinobi70 Objavljeno Junij 18, 2013 Opozori Objavljeno Junij 18, 2013 (popravljeno) Po dolgem času na forumu...in seveda me takoj tale tema zbode v zrkla. Naslov teme zmaga: Zakaj ne bi imeli Kawasaki motocikla? Kt bi vprašal: Zakaj ne bi nategnili Adriane Lime? A ne bi raje nadaljevali to temo za (zeleno) mizo nakje v okolici rid čez vikend? Popravljeno Junij 18, 2013. Popravil Shinobi70 DAMI34 1
krucymucy Objavljeno Junij 18, 2013 Opozori Objavljeno Junij 18, 2013 (popravljeno) Po dolgem času na forumu...in seveda me takoj tale tema zbode v zrkla. Naslov teme zmaga: Zakaj ne bi imeli Kawasaki motocikla? Kt bi vprašal: Zakaj ne bi nategnili Adriane Lime? A ne bi raje nadaljevali to temo za (zeleno) mizo nakje v okolici rid čez vikend? Adriana ga ne vleče, vsaj dobro ne. Kawasaki se pa pač pelje bolj leseno ... edit: No ne vsi. Popravljeno Junij 18, 2013. Popravil krucymucy
I30 Objavljeno Junij 18, 2013 Opozori Objavljeno Junij 18, 2013 Adriana ga ne vleče, vsaj dobro ne. To ti pravš! ... Kawasaki se pa pač pelje bolj leseno ... edit: No ne vsi. BoljMaloWozi se pelje zelo leseno. No, ne vsi.
motolover Objavljeno Junij 18, 2013 Opozori Objavljeno Junij 18, 2013 Ta novi mi žal niso všeč (odgovor na naslov teme), bi pa imel oldija Z 900 za kakšno nedejlsko furo. Sem imel pred leti Z 650, KLR 650 in GPX 750R. Vsak mi pripelje lepe spomine.
motofrik Objavljeno Junij 18, 2013 Opozori Objavljeno Junij 18, 2013 Moj prvi Kawasaki je bil Z900. No, ni bil moj, samo peljal sem ga par kilometrov. Tudi sedaj je 900, samo ni Z. Ampak, firma je pa le firma. A zakaj ne bi imel Kaeasakija je tema...? A veš, da nimam nekega pametnega razloga, da ga ne bi imel... Ampak... ene stare klasike se pa ne bi branil imeti v garaži. Z650, Z900 ali pa Z1000R, Joshimura frizura....
trojan69 Objavljeno Junij 18, 2013 Opozori Objavljeno Junij 18, 2013 Ja stari Z.-ji so zakon. Sploh Z 900 - legendarna mašina, enkrat ga bom meu . K men je pa pred kratkim prišel Z 750 LTD 1980, ki sicer rabi še mal dela ampak je supr mašinca...bo pa tud ta verjetno (na mojo veliko žalost ) pristal na avtonetu. Trenutno je pa v pogonu Z 1100 1981, ni lih za po kolenu čez ride ampak čisto lušna turing mašina vzdržljiva mašina z tono navora. Tega pa ne dam motofrik 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 Zakaj..........zato :grim Damiju se je med vožnjo Ninje odvijačil vijak in to na zelo vitalnem delu,še sreča da so bmflarji videli in mu priskočili na pomoč,drugače ne vem kako bi se končalo :lol: DAMI34 in pik1 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 potem mu je odpadel še z montizerja in se ujel tu,no motizer smo privijačili nazaj z žico,da je Ninja zdržala do Vajdušne No upam,da je pršu do doma,oglasu se ni še nič ,,,,,,,,,,,,,,,,,daaaaaaaamiiiiiii DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 Aja ,pol mu je pa še en dol padu,pa nismo vedl od kje Ko sem videl vse te napake,sem se odločil,nikoli Kawasakija več :lol: krucymucy, DAMI34 in maus 3
pik1 Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 ... jest tud ne več .... ... sploh ... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 (popravljeno) Zakaj..........zato :grim Damiju se je med vožnjo Ninje odvijačil vijak in to na zelo vitalnem delu,še sreča da so bmflarji videli in mu priskočili na pomoč,drugače ne vem kako bi se končalo :lol: klevete fotomontaža !!!! Raje priznaj, da si ti najdu vijak, pa ugotavljal a manjka kawi, potem si preveru če je slučajn padu KTMu dol, na koncu smo se pa vsi strinjali (nekateri pač pod prisilo), da je to BMW vijaK!!! Popravljeno Avgust 14, 2013. Popravil DAMI34 maus, Kmet2, HyperJack in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 Aja ,pol mu je pa še en dol padu,pa nismo vedl od kje Ko sem videl vse te napake,sem se odločil,nikoli Kawasakija več :lol: Še dobr, da sem vse fotografe podkupil, ko so slikali lani na ridah, k smo na mojem z.ju naredili glavni servis...orodja pa čez pol planine DAMI34 in Kmet2 2
krucymucy Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 na koncu smo se pa vsi strinjali (nekateri pač pod prisilo), da je to BMW vijaK!!! Sem ti že povedal da BMW nima vijakov s 13mm šestrobo glavo.
HyperJack Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 klevete fotomontaža !!!! Raje priznaj, da si ti najdu vijak, pa ugotavljal a manjka kawi, potem si preveru če je slučajn padu KTMu dol, na koncu smo se pa vsi strinjali (nekateri pač pod prisilo), da je to BMW vijaK!!! Ker dejansko Kwaki ne morejo odpadet vijaki...zakaj ne? A je že kdo kdaj proval odvijačit zarustan vijak? No pol veste zakaj ne odpada...ker vsi držijo na svojem mestu in to celo brez locktita! :grrr Zivnorc, DAMI34, bosa in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 Sem ti že povedal da BMW nima vijakov s 13mm šestrobo glavo. seveda ne, če so mu pa vsi odpadli krucymucy in HyperJack 2
krucymucy Objavljeno Avgust 14, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2013 seveda ne, če so mu pa vsi odpadli hehe ... ok. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 16, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2013 tak se pravilno počasti kawo: maus, Kmet2 in HyperJack 3
ciciban Objavljeno Avgust 19, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2013 Noup... čisto zgrešen pristop, pa še kolena te bolijo. Tole je boljši; http://www.youtube.com/watch?v=WIwEaY-vWFU DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Noup... čisto zgrešen pristop, pa še kolena te bolijo. Tole je boljši; http://www.youtube.com/watch?v=WIwEaY-vWFU Ja tok babe od Kawasakijevcu perejo motorje,to pa zato ker v postelji ni nič z njimi,nekje se morejo izživet pik1, DAMI34 in Kmetica2 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Noup... čisto zgrešen pristop, pa še kolena te bolijo. Tole je boljši; http://www.youtube.com/watch?v=WIwEaY-vWFU men nubena baba nau po mopedu srala!!!! Ja tok babe od Kawasakijevcu perejo motorje,to pa zato ker v postelji ni nič z njimi,nekje se morejo izživet jp, tak govorijo lubosumni Bmflarji HyperJack, ciciban, cikadina in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 (popravljeno) Ja tok babe od Kawasakijevcu perejo motorje,to pa zato ker v postelji ni nič z njimi,nekje se morejo izživet Ahh dej no, pa povej če ni kr sposobna tale bejba?... 1.) takoj ko je začela prat je pomislila na to, da je dala dol kaubojke da ne bi po nesreči kakšen knof od hlač naslonila na barvo, bi se takoj popraskalo...pohvalno 2.)Tudi štrajfiksa ne uporablja ampak lepo navadno vodno šprico, ker šrajfiks zna konkretno poškodovat satovje hladilnika...spet pohvalno..., 3.) In glede na to, da pere sebe in motor očitno zelo zaupa negovalnemu šamponu, ker daje na motor na lastni koži preizkušen šampon, se pravi spet ni možnosti da bi šampon agresivno deloval na lak motorja... pohvalno, res mogoče že preveč hvalim ampak tako je... In verjemi da če se je tako posvetila motorju ki sploh ni njen, kako se šele potem decu posveti .. ....kaj ti to pove...da bi obdržala tak fejst Kawasaki deca, bo za njega naredila prav vse ...sam mojga Z.ja pa naj se ne dotika, on je sam moj Popravljeno Avgust 20, 2013. Popravil HyperJack DAMI34, ciciban, piko4321 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Ahh dej no, pa povej če ni kr sposobna tale bejba?... 1.) takoj ko je začela prat je pomislila na to, da je dala dol kaubojke da ne bi po nesreči kakšen knof od hlač naslonila na barvo, bi se takoj popraskalo...pohvalno 2.)Tudi štrajfiksa ne uporablja ampak lepo navadno vodno šprico, ker šrajfiks zna konkretno poškodovat satovje hladilnika...spet pohvalno..., 3.) In glede na to, da pere sebe in motor očitno zelo zaupa negovalnemu šamponu, ker daje na motor na lastni koži preizkušen šampon, se pravi spet ni možnosti da bi šampon agresivno deloval na lak motorja... pohvalno, res mogoče že preveč hvalim ampak tako je... In verjemi da če se je tako posvetila motorju ki sploh ni njen, kako se šele potem decu posveti .. ....kaj ti to pove...da bi obdržala tak fejst Kawasaki deca, bo za njega naredila prav vse ...sam mojga Z.ja pa naj se ne dotika, on je sam moj se strinjam!!!1 HyperJack 1
Vito23 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Edino kar bi imel je Z750 Mogoče ga bom pa imel??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se