HyperJack Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Pa ne samo to. Kar je najbolj važno: lepše barve je moj motor -_- modra ni bla nikol barva, kaj šele lepa barva, haha... Drugač pa nima veze kakšne barve je Kawasaki, važno, da je črn!,
HyperJack Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 joj s kakšnimi stvarmi se tolažite Kwakarji.... prou priznam, tvoja kariola je lepše barve ps. je pa fajn videt, da takole skupaj držite :notworthy: ne pa jaz, sam bijem bitko proti Bmflarjem, Kawasakijem, Igor moj edini kompanjon pa me počasi izdaja (zdaj je presedlal v kategorijo Čeularji) Kaj ti to pove, da si počasne pameti! Ker če bi bil hitre, bi dojel kaj je motor!...Kawasaki....prodaj že Fajzerco, pa kupi Kawasaki, kot se za motor spodobi motozajebant 1
motozajebant Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 modra ni bla nikol barva, kaj šele lepa barva, haha... Drugač pa nima veze kakšne barve je Kawasaki, važno, da je črn!, evo jih... kaže se tisti pravi obraz.... se že negirajo med sabo, sam da jih človek malo pohvali Kaj ti to pove, da si počasne pameti! Ker če bi bil hitre, bi dojel kaj je motor!...Kawasaki....prodaj že Fajzerco, pa kupi Kawasaki, kot se za motor spodobi počasne počasne... če bi bil hitre kot si ti, bi se zajebal in verjetno Kawasakija kupil
HyperJack Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 evo jih... kaže se tisti pravi obraz.... se že negirajo med sabo, sam da jih človek malo pohvali počasne počasne... če bi bil hitre kot si ti, bi se zajebal in verjetno Kawasakija kupil Ahh dobro, Damy ni za zamerit, ona je šele v uvodnih kilometrih, sej se bo počas navadla kaj je barva...je treba že v kalu zatret pa bo kasneje bolš
Damy Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 modra ni bla nikol barva, kaj šele lepa barva, haha... Drugač pa nima veze kakšne barve je Kawasaki, važno, da je črn!, Ja valda . Še dobro, da je modre barve ^_^ . Potem bi se šele zgovarjal tisti talent, ki me je zbil, da me ni videl...
HyperJack Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Ja valda . Še dobro, da je modre barve ^_^ . Potem bi se šele zgovarjal tisti talent, ki me je zbil, da me ni videl... Un te tko ni mel namena vidt :S, problem je pri takih pacientih, da maš lahko semafor na glavi, ampak tudi to ne pomaga, da bi te videl... kukr kol, dobro da si mela tak fajn motor, da ga je skoraj pol manjkalo, naslednji dan si se pa z njim že vozila
Damy Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 dobro da si mela tak fajn motor, da ga je skoraj pol manjkalo, naslednji dan si se pa z njim že vozila Jah lej kaj nej rečem: KAWASAKI .) :hooray: HyperJack 1
BREITNER Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 kdor ne mara kwaka, mu čelno spustim na brzaka :krneki: @Maus: Jaz poznam enega, ki te bo tak mahnil, da te niti Google več ne bo našel!
Kmet2 Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Kawasaki kaj je to kakšna bolezen Zivnorc 1
BREITNER Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 (popravljeno) Kawasaki kaj je to kakšna bolezen Ne, virusna okužba! Popravljeno Avgust 30, 2013. Popravil BREITNER Kmet2 in Zivnorc 2
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Kawasaki kaj je to kakšna bolezen bolezen bi bila kawa kawa saki :-) bosa in Zivnorc 2
maus Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 @Maus: Jaz poznam enega, ki te bo tak mahnil, da te niti Google več ne bo našel! :krneki: Kawasaki kaj je to kakšna bolezen Zasvojenost z dobrimi stvarmi DAMI34, Zivnorc in Kmet2 3
igorkr Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 (popravljeno) Kawasaki kaj je to kakšna bolezen :grim http://en.wikipedia.org/wiki/Kawasaki_disease Popravljeno Avgust 30, 2013. Popravil igorkr Kmet2 1
BREITNER Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 :krneki: Hehehehe .... maus, Kmet2 in Zivnorc 3
gift Objavljeno September 1, 2013 Opozori Objavljeno September 1, 2013 DAMI34, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4
maus Objavljeno September 1, 2013 Opozori Objavljeno September 1, 2013 (popravljeno) itak .. tale jih je dobesedno preskoču Popravljeno September 1, 2013. Popravil maus DAMI34, Zivnorc in Kmet2 3
HyperJack Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 (popravljeno) Vsak dan najdem en razlog več zakaj bi ga mel... enostavno z dvema besedama... ultimate survival Tole mam željo naredit iz njega, če že ne kwaka, pa naj gaga Popravljeno September 2, 2013. Popravil HyperJack DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 če na mestu pade,razpade,to je motor za otročičke ne pa za dece,z svojimi 110kg bi mogel takoj zamenjat vzmetenje ^_^
Snečer Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Pa se vpiši na kakšno aerobiko. Tu maš informativno, da vidiš kje si. http://www.zzzs.si/zdravje/telesna-teza.html
igorkr Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Vsak dan najdem en razlog več zakaj bi ga mel... enostavno z dvema besedama... ultimate survival A tuki je končal ta Kawasaki. Lani se je čez moje gradbišče samo zapeljal, pa je že pol šraufov dol z njega padlo, da so dvem kamionom gume popokale in posledično imel zamudo pri delu. Pole sem jih pa še od direktorja slišal zaradi stroškov. Na koncu smo ga pa morali še z bagrom iz grabna vlačit ... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 Pa se vpiši na kakšno aerobiko. Tu maš informativno, da vidiš kje si. http://www.zzzs.si/zdravje/telesna-teza.html Po teh izračunih sem čist v pi... še sama sreča,da ne vrjamem vsemu kar preberem!!!
gift Objavljeno September 2, 2013 Opozori Objavljeno September 2, 2013 (popravljeno) Vsak dan najdem en razlog več zakaj bi ga mel... enostavno z dvema besedama... ultimate survival Uff tale pa hudo Izgleda... Popravljeno September 2, 2013. Popravil gift HyperJack in I30 2
Kmet2 Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 .... res hudoooooo .... Sej ti pravm,da nimajo okusa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se