Snečer Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Hja, meni je začel na Z v ovinku "pumpat". To je zaradi amortizerja. Rebound sem imel do konca zategnjen. Povej če veš kako drugače rešit. Pri Hondi je pa vse drgnilo po tleh. Najprej tisti dolgi distančniki na tačkah, ko sem tiste stran pobral, je začel pa izpušni kolektor, stransko stojalo in stopalka zavore. Rešitev je preprosta in sicer voznja v skladu s predpisi in glede na okoliščine.
krucymucy Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Rešitev je preprosta in sicer voznja v skladu s predpisi in glede na okoliščine. Ja, ali pa tečaj kleklanja. DAMI34 in Cartman 2
maus Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Ja, ali pa tečaj kleklanja. klenka ti zdj na bmflu DAMI34 in Fritz 2
Snečer Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Dokler nisem videl v živo, nisem verjel govoricam, da ob vžigu gske suva celi motor levo in desno. Na modelu 1150 sem gledal, pa to ja daš v kufer zadaj moko, vodo pa kvas pa ti testo naredi. sen 1
Kmet2 Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Dokler nisem videl v živo, nisem verjel govoricam, da ob vžigu gske suva celi motor levo in desno. Na modelu 1150 sem gledal, pa to ja daš v kufer zadaj moko, vodo pa kvas pa ti testo naredi. To ko praviš imam v levem kovčku zraven izpuha,da pride lepo zapečeno,a ker imam novejši model so mi v desnega namontiral pralni stroj in to vse zaradi tega suvanja .....belo je spet belo.......... :lol:
krucymucy Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Dokler nisem videl v živo, nisem verjel govoricam, da ob vžigu gske suva celi motor levo in desno. Na modelu 1150 sem gledal, pa to ja daš v kufer zadaj moko, vodo pa kvas pa ti testo naredi. Ko sem kupil single KTM-a se je okoli nabralo dosti brihtnih buč in modrovalo o tresljajih. Bolj je treslo tiste zraven kot pa mene na mopedu. To je tudi edini moped za katerega mi je žal da sem prodal.
Snečer Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 To ko praviš imam v levem kovčku zraven izpuha,da pride lepo zapečeno,a ker imam novejši model so mi v desnega namontiral pralni stroj in to vse zaradi tega suvanja .....belo je spet belo.......... :lol: Čevape sem pa videl ja Jaz bi si naredil še en tak nastavek za cilindre, da gor pristaviš za kavico. Kmet2 1
HyperJack Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 (popravljeno) Čevape sem pa videl ja Jaz bi si naredil še en tak nastavek za cilindre, da gor pristaviš za kavico. Kakšno kavico...Bemflar dobro pije in dobro je! Popravljeno November 15, 2012. Popravil HyperJack DAMI34 in Kmet2 2
igorkr Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Vozil sem GS in GSA. Jst ga še vedno GS Comfort 1015 letnik 1972
krucymucy Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Jst ga še vedno GS Comfort 1015 letnik 1972 Zakaj? Resno vprašam, ker nisem nikoli razumel tega hobija z oldtimerji.
ferek Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Pizzda smetite temo... GS spada v drugo... o Kawi se piše! igorkr 1
igorkr Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Da je stvar hujša, je imel izvrini GS tudi "ESA" sistem in sicer hebl med sedeži, kjer si lahko nastavil 3 višine, ok najnižja je bil za menjavo gume, ostala dva pa za vozit. To pa ni res GS ma samo osnovni položaj ter dva dvignjena položaja. Nima še popolnega spusta hidravlike kot sta ga mela naslednjika BX in Xantia Mogoče ga je mela DS, vendar nisem 100% Konec koncev pa lahko potrdim eno in to kaj mata skupnega BMW in Yamaha. Citroena Tukaj vsaj se složimo Kmet2 1
igorkr Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Zakaj? Resno vprašam, ker nisem nikoli razumel tega hobija z oldtimerji. Kruci, o čem ti to govoriš
igorkr Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Pizzda smetite temo... GS spada v drugo... o Kawi se piše! Ista figa, Dve gumi en motor, pa nobeden ne dela lepih rdečih ..
HyperJack Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Ista figa, Dve gumi en motor, pa nobeden ne dela lepih rdečih .. Ni treba da ga delajo...se ga naredi! Kr priznej, da so ti misli za sekundo prešle na Kawla ! igorkr in DAMI34 2
igorkr Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Ni treba da ga delajo...se ga naredi! Kr priznej, da so ti misli za sekundo prešle na Kawla ! O lej lej, ka zgleda ku Yamaha
HyperJack Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 O lej lej, ka zgleda ku Yamaha Haha optimist! Res lepo, da se vseeno še kdo vsake toliko najde k ma smisu za humor igorkr 1
Snečer Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 To pa ni res GS ma samo osnovni položaj ter dva dvignjena položaja. Nima še popolnega spusta hidravlike kot sta ga mela naslednjika BX in Xantia Mogoče ga je mela DS, vendar nisem 100% Konec koncev pa lahko potrdim eno in to kaj mata skupnega BMW in Yamaha. Citroena Tukaj vsaj se složimo Hvala, da si me popravil, sem vozil namreč tudi BXa Si ti tudi član Citroen kluba? igorkr 1
igorkr Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Hvala, da si me popravil, sem vozil namreč tudi BXa Si ti tudi član Citroen kluba? Bil Citroenar pa še vedno ...
Snečer Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Zakaj? Resno vprašam, ker nisem nikoli razumel tega hobija z oldtimerji. Jaz sem zdaj enega prevzel, letnik 79, L6, vodno hlajeno itak pa še kardan ima Včasih pa je fajn se kakšno nedeljo zapeljat pa tudi srečanja so bolj normalna, se ponavadi tekmuje kdo več spije (pa ne olja).
Snečer Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Bil Citroenar pa še vedno ... Samo nekje pa moraš biti član še zaradi popusta citroen ima najceneje, 15 eur na leto pa še revijo dobivaš. To bi pa ja lahko dajal. igorkr 1
Snečer Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Pizzda smetite temo... GS spada v drugo... o Kawi se piše! Zdaj se je združilo malo, o kawi ni več kaj pisati.
HyperJack Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Pa sem mu lepo rekel, da naj dela lepo z Kawlom, ker to vse poka...pa me ni poslušu To je isto ko ženska, treba skoz na lepo delat z njimi, čeprav se v glavi marsi kaj bolj pokvarjenega odvija... no sej pol si je kupu pešKawasaki DAMI34, Keiko, thumper in 3 others 6
igorkr Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 no sej pol si je kupu pešKawasaki U lej lej ta je pa na polento ...
igorkr Objavljeno November 15, 2012 Opozori Objavljeno November 15, 2012 Samo nekje pa moraš biti član še zaradi popusta citroen ima najceneje, 15 eur na leto pa še revijo dobivaš. To bi pa ja lahko dajal. Pismu, res bi lahko bil nazaj. Zadnjič sem še dve nalepki odkril pa na C5 bi kr pašala, pa še lepa rdeča je ... Imaš kak naslov??? pošlji mi na PM
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se