DAMI34 Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 Meni je bil kawasaki (vsak motor) najbolj všeč takrat, ko sem se ga rešil zato k si ga fajn prodal HyperJack, SIMPLE MEN, I30 in 2 others 5
krucymucy Objavljeno Januar 20, 2013 Opozori Objavljeno Januar 20, 2013 zato k si ga fajn prodal tudi to ... thumper in DAMI34 2
HyperJack Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 KAWASAKI = KRAVASAKI KAVAKASAKI KRŠOSAKI KOKOŠINJACSAKI REGASAKI DREKOSAKI -------------------------------------- Še ena ti manjka, pa boš mel popolno zbirko! p.s. Glej sliko :grim BelaStrela, DAMI34, osa rider in 2 others 5
osa rider Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 Ti Osasta Yamahahahaha, pozabil si na Kaoswaki! Pomeni pa, če že po južno debatirava, da je kawasaki "bolji kao svaki!" Ups pardon . . . . KAOSWAKI . . . . . KAOS . . . . . definitivno . . . . . . WAKI!???? .) Kmet2 1
thumper Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 pomoje si vsi vi klinci želite kakšno legendo v garaži , pa si je ne morete nabavit ... al zarad babe , al zarad frendov al pa zarad soseda .... SIMPLE MEN in honda2000 2
Kmet2 Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 pomoje si vsi vi klinci želite kakšno legendo v garaži , pa si je ne morete nabavit ... al zarad babe , al zarad frendov al pa zarad soseda .... Legendo moraš imeti v hlačah ne pa v garaž :grim spanic, DAMI34, malakai in 2 others 5
osa rider Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 (popravljeno) pomoje si vsi vi klinci želite kakšno legendo v garaži , pa si je ne morete nabavit ... al zarad babe , al zarad frendov al pa zarad soseda .... . . . . . . legenda gor ali dol! Sosed gor ali dol, baba gor ali dol . . . . . . .motor imam izključno za svojo dušo, svoj gušt in svoje trenutke neizmernih užitkov! Ni važn kakšen motor, koliko star in koliko gre . . . . . važn da te služi, odgovarja tvojim potrebam in da enostavno uživaš, ko se voziš z njim! Ne rečem pa, da so tudi taki . . . .ki ga imajo sam zato, k ga ma . . . . . bla bla bla Če si motorist . . . . .je čist normaln da vsak med nami ima kake skrite želje po neki legendi! Popravljeno Januar 21, 2013. Popravil osa rider SIMPLE MEN in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 mali ali pametan!! Odmah zna šta če da kupi kad poraste 425105_274414185961474_630629572_n.jpg mala ali pametna!! I ona odmah zna ,šta če da kupi kad poraste SIMPLE MEN, HyperJack, DAMI34 in 2 others 5
HyperJack Objavljeno Januar 21, 2013 Opozori Objavljeno Januar 21, 2013 mala ali pametna!! I ona odmah zna ,šta če da kupi kad poraste a booooogi kuži, tko mlad, pa že na verigi! :grrr DAMI34 in Kmet2 2
I30 Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 a booooogi kuži, tko mlad, pa že na verigi! :grrr Drugač je ni mogel zraven Bmfl znaka slikat. Je vedno v paniki zbežala, pa revca na koncu na ketni končala. Mislm, kmet, s pa res žleht! DAMI34 1
maus Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 sj .. teli bmflarji dajejo kužke u ketne ... kunta kinte kužki .... kwakari jih bomo osvobodl .. čist :krneki: DAMI34, Kmet2, I30 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 . . . . . . legenda gor ali dol! Sosed gor ali dol, baba gor ali dol . . . . . . .motor imam izključno za svojo dušo, svoj gušt in svoje trenutke neizmernih užitkov! Ni važn kakšen motor, koliko star in koliko gre . . . . . važn da te služi, odgovarja tvojim potrebam in da enostavno uživaš, ko se voziš z njim! Ne rečem pa, da so tudi taki . . . .ki ga imajo sam zato, k ga ma . . . . . bla bla bla Če si motorist . . . . .je čist normaln da vsak med nami ima kake skrite želje po neki legendi! PA DA FAJN TULIIIIIIIIIIIIIII!!!!! SIMPLE MEN 1
Kmet2 Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 sj .. teli bmflarji dajejo kužke u ketne ... kunta kinte kužki .... kwakari jih bomo osvobodl .. čist :krneki: Sej sem jo hotu v une tvoje štumfe in od Damija34 kapo oblečt pa je bruhat začela,revca šele z bmw znakcom na ketni sem jo mal potolažu :lol: krucymucy, DAMI34, maus in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 Sej sem jo hotu v une tvoje štumfe in od Damija34 kapo oblečt pa je bruhat začela,revca šele z bmw znakcom na ketni sem jo mal potolažu :lol: pajade, ketna jo je tok dol tišala, da še mrdnt ni upala Kmet2, pik1, maus in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 (popravljeno) Sej sem jo hotu v une tvoje štumfe in od Damija34 kapo oblečt pa je bruhat začela,revca šele z bmw znakcom na ketni sem jo mal potolažu :lol: HAHA! Sam sebe si zafrknu!... če se je ona rodila pod Kawasaki zvezdo, lahko kar koli narediš, pa še vseeno globoko v njenih očeh vidiš, komu pripada in čigava je! :grim Popravljeno Januar 22, 2013. Popravil HyperJack Snečer, maus, DAMI34 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 zihr je to odsev nove mašine od Kmeta Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 zihr je to odsev nove mašine od Kmeta Te risanke pa ne bomo vidl pr Kmetu BelaStrela 1
HyperJack Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 Te risanke pa ne bomo vidl pr Kmetu Nikoli ne reci nikoli!
Kmet2 Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 Nikoli ne reci nikoli! NIKOLIIIIII!!!! :glare:
maus Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 NIKOLIIIIII!!!! :glare: sj nisi reku .. natipku si :lol: DAMI34, HyperJack in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 sj nisi reku .. natipku si :lol: Ko mi boš plaču kavo ti bom tud povedu HyperJack in maus 2
HyperJack Objavljeno Januar 22, 2013 Opozori Objavljeno Januar 22, 2013 Ko mi boš plaču kavo ti bom tud povedu HA, se prav nikol! pa smo te spet dobil! Kmet2, DAMI34 in maus 3
Kmet2 Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 HA, se prav nikol! pa smo te spet dobil! A si pozabu ,da sva someščana sej nisem gorenc v petek ko pridš do mene te bom tok kave napil da do pondeljka zjutri tud pomislu ne boš ,da si zmatran :lol:
Kmetica2 Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 HAHA! Sam sebe si zafrknu!... če se je ona rodila pod Kawasaki zvezdo, lahko kar koli narediš, pa še vseeno globoko v njenih očeh vidiš, komu pripada in čigava je! :grim Banditi!! Pa kdo vam je dovolu po mojem psu take nagraužne črke limat!!!!! http://yoursmiles.org/t-agressive.php'> Sam še eno takole pa vam glave zavijem in to z leve proti desni, ker menda to bol zaleže http://yoursmiles.org/t-agressive.php'> Kmet2, igorkr, pik1 in 2 others 5
HyperJack Objavljeno Januar 23, 2013 Opozori Objavljeno Januar 23, 2013 A si pozabu ,da sva someščana sej nisem gorenc v petek ko pridš do mene te bom tok kave napil da do pondeljka zjutri tud pomislu ne boš ,da si zmatran :lol: ne-ne narobe si razumel, nisem mislil, da ti ne boš plačal....mislil, sem, da se nikoli ne bo zgodilo, da tebi Maus plača kawo! DAMI34, Kmet2 in maus 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se