krucymucy Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Pejd se pelat, pa se bos premislu. BelaStrela in Zivnorc 2
Vito23 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 To pa tudi vrjamem. Sj bom raj na BMW power ostal, ker se pelje odlično BelaStrela 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Ahh dej no, pa povej če ni kr sposobna tale bejba?... 1.) takoj ko je začela prat je pomislila na to, da je dala dol kaubojke da ne bi po nesreči kakšen knof od hlač naslonila na barvo, bi se takoj popraskalo...pohvalno 2.)Tudi štrajfiksa ne uporablja ampak lepo navadno vodno šprico, ker šrajfiks zna konkretno poškodovat satovje hladilnika...spet pohvalno..., 3.) In glede na to, da pere sebe in motor očitno zelo zaupa negovalnemu šamponu, ker daje na motor na lastni koži preizkušen šampon, se pravi spet ni možnosti da bi šampon agresivno deloval na lak motorja... pohvalno, res mogoče že preveč hvalim ampak tako je... In verjemi da če se je tako posvetila motorju ki sploh ni njen, kako se šele potem decu posveti .. ....kaj ti to pove...da bi obdržala tak fejst Kawasaki deca, bo za njega naredila prav vse ...sam mojga Z.ja pa naj se ne dotika, on je sam moj Eh rđavemu qurcu vsaka dlaka smeta ..........tok naštevaš kaj vse dobr nardi,da jo je minilo no pol pa pridemo mi bmflarji pa jo razturimo malo stote desne malo stote leve pa jo celo naštelamo,in take naštelane se pol po Kawah vlečejo............veš zakaj,ker so še pod vtisom bmflarja :lol: vi pa mislite,da ji je Kawasaki všeč .........temu mi rečemo zavaravanje neprijatelja .) pik1 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Pejd se pelat, pa boš prec prodal BMWja
Vito23 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Eh sem se pelju na japončku sam ni bil KaosWaki pa mi ni bil glih kej prevec všeč
HyperJack Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 (popravljeno) Eh rđavemu qurcu vsaka dlaka smeta ..........tok naštevaš kaj vse dobr nardi,da jo je minilo no pol pa pridemo mi bmflarji pa jo razturimo malo stote desne malo stote leve pa jo celo naštelamo,in take naštelane se pol po Kawah vlečejo............veš zakaj,ker so še pod vtisom bmflarja :lol: vi pa mislite,da ji je Kawasaki všeč .........temu mi rečemo zavaravanje neprijatelja .) Ne bljuzi p.s. hov hov Popravljeno Avgust 20, 2013. Popravil HyperJack
HyperJack Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 veš ko une fore k smo bli mulci... kdor od zdej naprej piše v tej temi, si FUUUL želi imet KAWASAKI!! !! DAMI34 in bosa 2
krucymucy Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Eh sem se pelju na japončku sam ni bil KaosWaki pa mi ni bil glih kej prevec všeč Katerem?
HyperJack Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Katerem? Enga že mamo, sej Krucyja sem mel itak vedno na sumu...pluva skoz na Japonce, ko ga pa vidi, se pa kr topi DAMI34 in SLVR 2
grega 32 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Noup... čisto zgrešen pristop, pa še kolena te bolijo. Tole je boljši; http://www.youtube.com/watch?v=WIwEaY-vWFU js bi bil tudi motor pri temu čiščenju
krucymucy Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 FAZER! Po moje je Fazerca boljš k Z. Enga že mamo, sej Krucyja sem mel itak vedno na sumu...pluva skoz na Japonce, ko ga pa vidi, se pa kr topi Točno tako, a ne vidiš kaj piše nad avatarjem? SLVR 1
Vito23 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 No potem pa si res ne želim Zja Uglavnem naslednji motor je R1200R BelaStrela, pik1 in krucymucy 3
Snečer Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Pravilno, da razmišljal vnaprej in si tako že priskrbi s vse dele ter spoznal mehanike.
krucymucy Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 (popravljeno) No potem pa si res ne želim Zja Uglavnem naslednji motor je R1200R R1200R je hud motor. Jst bi ga mel namest GS-a, sam pol bi me jebal da mam babji motor. Tko kot so me takrat ko sem mel hornetko 600, pa potem večjo 1000 kubično sestro. Popravljeno Avgust 20, 2013. Popravil krucymucy pik1 1
motozajebant Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 dej... da ne boste tople vode odkrili slučajno fantje vsak naj pelje kar mu srce poželi, sam Kawasakija ne
krucymucy Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 (popravljeno) Ej Snečer a te kej jebejo ostali motoristi da maš babji motor? Popravljeno Avgust 20, 2013. Popravil krucymucy
Pervy Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 ahahahaaaa kak vam je dolgcajt :grim Ne more človek ki vozi bokserja pa fazerco je probal govorit o kawi. To je tak ko da se jaz pritožujem da nebi mel filmske zvezde ker se slabo fukajo, za referenco pa bi dal da sem podrl sosedo, ki je enkrat na proslavi bila v tretji vrsti po lokalni TV. GrCaR, Damy, DAMI34 in 2 others 5
Vito23 Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 (popravljeno) Pravilno, da razmišljal vnaprej in si tako že priskrbi s vse dele ter spoznal mehanike. Čudno pr 61k kilometrov moj bmw lepo prede Niti enkrat ni guznu Ja krucymucy a si videl na avtonetu se je prodajal 90 jahre bmw model r1200r @Pervy: Nisem rekel, da je Z slab, vem pa samo, da fazerca mi pa ne leži. Ko bom pa probal Zja bom pa govoril... Popravljeno Avgust 20, 2013. Popravil Vito23
krucymucy Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Čudno pr 61k kilometrov moj bmw lepo prede Niti enkrat ni guznu Ja krucymucy a si videl na avtonetu se je prodajal 90 jahre bmw model r1200r @Pervy: Nisem rekel, da je Z slab, vem pa samo, da fazerca mi pa ne leži. Ko bom pa probal Zja bom pa govoril... Hud je k sfina BelaStrela 1
Snečer Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Ej Snečer a te kej jebejo ostali motoristi da maš babji motor? V bistvu ne, ker se pretežno sam vozim, upam pa, da bom dočakal kakšno bejbo, ki vozi versysa.
krucymucy Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 V bistvu ne, ker se pretežno sam vozim, upam pa, da bom dočakal kakšno bejbo, ki vozi versysa. Kaj če ti bejba če maš gifta? pik1 in Kmet2 2
Snečer Objavljeno Avgust 20, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2013 Na versysu se ni se peljala, na prejšnjem je bila zadovoljna. Ampak ženske itak vozis v hotele, da je kaj koristnega od njih :-)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se