johny335 Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 hahaha... očitno znanca sovraži ne, sam povedal mu je to kar mu govorimo odkar ga je kupu :closedeyes:
HyperJack Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 ne, sam povedal mu je to kar mu govorimo odkar ga je kupu :closedeyes: Haha, ti maš pa biser od motorja , bravo Honda, kaj je že to? Če bi bla tko dobra bi jo imel vsak, tako je pa nima...imajo Z750 :grim
Pervy Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 evo pa sem še enega spravil na kawo, je kolega danes vzel ninjo 6 GrCaR 1
krucymucy Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Zdej imata lahko svoj mali klub. Kmet2 1
Pervy Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Zdej imata lahko svoj mali klub. mi kawa fahrerji ne delamo za vsako malenkost kluba I30, DESIM in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 evo pa sem še enega spravil na kawo, je kolega danes vzel ninjo 6 Ta tvoj kolega sploh ne ve ,da ne potrebuje sovražnika,ker ima takšne dobre prjatle :lol: DAMI34, krucymucy in cikadina 3
I30 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Ta tvoj kolega sploh ne ve ,da ne potrebuje sovražnika,ker ima takšne dobre prjatle :lol: Ti si pa zadnje čase nekam obseden s temi sovražnimi prijatelji. Preveč bemflarske družbe? DAMI34 in DESIM 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Ti si pa zadnje čase nekam obseden s temi sovražnimi prijatelji. Preveč bemflarske družbe? Zgrešeno,premal :grim
motozajebant Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Ti si pa zadnje čase nekam obseden s temi sovražnimi prijatelji. Preveč bemflarske družbe? on se po novem s plastičarji druži
Posedi Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 malo si oglejte teste novega z1000 pa boste videli kaj je motor
ninjafan Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Kawasakija moraš ZNATI voziti. Kawasaki pač ni za vsakega...
motozajebant Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Kawasakija moraš ZNATI voziti. Kawasaki pač ni za vsakega... ja... k je taka drvarnica pik1, Kmet2 in BelaStrela 3
ninjafan Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 ja... k je taka drvarnica Vsaj klavirju ni podoben pikolo, Kmet2, HyperJack in 4 others 7
Posedi Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 sam sem lastnik kawasakija z750 in ga toplo priporočam začetnikom na njem se res navadiš vozit saj dopušča veliko začetniških napak. Moj ma 40.000 kilometrov dela kot urica čega redno vzdruješ potem samo tankaš in se voziš in to je to.. Res pa rata problem ko se ga navadiš in iiz njega iztisneš vse kar zmore takrat pa vidiš pomankljivosti, ki jih ima. Kar se pa tačk tiče, da hitro drgnejo po tleh je pa zadeva takšna ,res drgnejo ampak ko ga položiš do konca samo to se da rešit odviješ vijak na tački daš krajšega pa je zadeva rešena.
motozajebant Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Vsaj klavirju ni podoben ma klavir je vsaj vozen.... simpl ko pasulj... za kawlna raniš prej še 3 uvajalne treninge :grim
Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 malo si oglejte teste novega z1000 pa boste videli kaj je motor Motor je edino bmfl,ostalo so prevozna sredstva Pips, pik1 in BelaStrela 3
pik1 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Motor je edino bmfl,ostalo so prevozna sredstva ... no, za take ki znajo vozit ... Kmet2 in BelaStrela 2
motozajebant Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 sam sem lastnik kawasakija z750 in ga toplo priporočam začetnikom na njem se res navadiš vozit saj dopušča veliko začetniških napak. Moj ma 40.000 kilometrov dela kot urica čega redno vzdruješ potem samo tankaš in se voziš in to je to.. Res pa rata problem ko se ga navadiš in iiz njega iztisneš vse kar zmore takrat pa vidiš pomankljivosti, ki jih ima. Kar se pa tačk tiče, da hitro drgnejo po tleh je pa zadeva takšna ,res drgnejo ampak ko ga položiš do konca samo to se da rešit odviješ vijak na tački daš krajšega pa je zadeva rešena. eh, to je tko tko... vsak svoje hvali... tudi jaz sem začetnik in sem štartal s Fazerco, pa se da glih tko fajn gor naučit vozit, itd. ... Moj ima trenutno 34k km in tudi dela kot urica, ne boš verjel... samo tankaj i vozi... Začetniške napake? dejmo primer da te v desnem ovinku odnese na levo stran vozišča.... Vsak motor to dopušča :grim ... dokler ti avto nasproti ne pride, pol pa... Tako da glede priporočila, bi jaz vsem začetnikom priporočil motor, kateri jim je všeč in po njihovemu mnenju ustreza! Vsaj jaz sem se tako odločil in nisem nič zgrešil!
Kmet2 Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Da nista vidva zamenjala naslov teme...............tuki se nabija,ne pa moli maus, Posedi, DAMI34 in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Da nista vidva zamenjala naslov teme...............tuki se nabija,ne pa moli jaz sem pa vseeno mislil da je to dokaj resna tema..... mislim, sam prva stran sicer pa, ti pejt v svojo temo Romunija in tam deli zgago če ne jih boš z odlomljeno petko dubu po buči Kmet2 1
maus Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 točno tko k je Kmet napisu .. tlele pluvate po kawasakijih, mi vas pa čeulamo :krneki: DAMI34 in Cartman 2
motozajebant Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 točno tko k je Kmet napisu .. tlele pluvate po kawasakijih, mi vas pa čeulamo :krneki: naslednjič ti ga bom res popljuval.... :grim ps. s tistim tvojim čevljem št 20 me lahk tut sčeulaš
Posedi Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 Da nista vidva zamenjala naslov teme...............tuki se nabija,ne pa moli vidn ja vsak hvali svoje. Jeb.... ga tak je svet važn da se z vožnjo uživa pa neglede z katerim drajtkom se voziš hahaha. Sam kawi je pa kawi.
motozajebant Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 vidn ja vsak hvali svoje. Jeb.... ga tak je svet važn da se z vožnjo uživa pa neglede z katerim drajtkom se voziš hahaha. Sam kawi je pa kawi. točno tako! drvarnica bo vedno ostala drvarnica! Kmet2 1
Posedi Objavljeno Avgust 23, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2013 točno tako! drvarnica bo vedno ostala drvarnica! še vsen bolš kod da se z trugo po cest furaš
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se