motozajebant Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Ahh s tabo je zguba cajta, če bi ti kej razumel, pol bi zdej že fural Kawasaki, ne pa Đamaho ....aja točno z đamaho se moreš glih poročit ja res... ne razumem takšnega absurda, kot je furat Kawasakija Fante, mi se z Yamaho prostovoljno oženimo... vi s Kawlni pa pod prisilo (k ga itak ne morete prodati)
nxyz Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 ja res... ne razumem takšnega absurda, kot je furat Kawasakija Fante, mi se z Yamaho prostovoljno oženimo... vi s Kawlni pa pod prisilo (k ga itak ne morete prodati) Sej ni italijan alpa anglež HyperJack, DAMI34 in maus 3
HyperJack Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 ja res... ne razumem takšnega absurda, kot je furat Kawasakija Fante, mi se z Yamaho prostovoljno oženimo... vi s Kawlni pa pod prisilo (k ga itak ne morete prodati) Ajoj pubec, ti pa pišeš včasih bučke. npr. Moj sploh ni in ne bo naprodaj, pa mam že tri kupce...zdej pa razmisli koliko je ura motozajebant in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Ajoj pubec, ti pa pišeš včasih bučke. npr. Moj sploh ni in ne bo naprodaj, pa mam že tri kupce...zdej pa razmisli koliko je ura pr men tut 2 že čakata v vrsti
maus Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 kdor ne mara kwaka, mu čelno spustim na brzaka :krneki: DAMI34, nxyz, Posedi in 4 others 7
maus Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 še en logo za na majco ... Zivnorc 1
motozajebant Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Ajoj pubec, ti pa pišeš včasih bučke. npr. Moj sploh ni in ne bo naprodaj, pa mam že tri kupce...zdej pa razmisli koliko je ura fante... sej da nauš mislu, tut ti jih npr. Tut jaz bi svojega lahko prodal, pa ga ne dam... :grrr ps. sej se samo šalimo Hyper, ne bodi užaljen.... Verjamem da je Kawl čist fül kül super duper motor
krucymucy Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Ajoj pubec, ti pa pišeš včasih bučke. npr. Moj sploh ni in ne bo naprodaj, pa mam že tri kupce...zdej pa razmisli koliko je ura pr men tut 2 že čakata v vrsti To so vsi glasni. Ko je treba pa prodat pa nikjer nobenga. Pridejo pa potem ko prodas spet, "Ja zakaj nisi pa men reku?" Zivnorc, igorkr in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 To so vsi glasni. Ko je treba pa prodat pa nikjer nobenga. Pridejo pa potem ko prodas spet, "Ja zakaj nisi pa men reku?" to so pa najbrž tvoje iskušnje, k ožemaš kupce
HyperJack Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 (popravljeno) fante... sej da nauš mislu, tut ti jih npr. Tut jaz bi svojega lahko prodal, pa ga ne dam... :grrr ps. sej se samo šalimo Hyper, ne bodi užaljen.... Verjamem da je Kawl čist fül kül super duper motor Je pa res, da ti Kawasaki pusti določene posledice, poglej npr. Mausa, sej bo revež umrl al od kofejina, al pa od cukra k tolko sladoleda poje Popravljeno Avgust 29, 2013. Popravil HyperJack Zivnorc 1
motozajebant Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Je pa res, da ti Kawasaki pusti določene posledice, poglej npr. Mausa, sej bo revež umrl al od kofejina, al pa od cukra k tolko sladoleda poje pa ne mi rečt, da zarad Kawasakija utaplja žalost s kofetom in sladoledom? Zivnorc 1
HyperJack Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 pa ne mi rečt, da zarad Kawasakija utaplja žalost s kofetom in sladoledom? Prej glih kontra, od vesela se udaja dobrim stvarem DAMI34 in Zivnorc 2
maus Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 kawo in sladoled pojem, da počakam ostale brencle za mano, pol pa še eno z njimi spijem, ker glih plačajo Posedi, Zivnorc, cikadina in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 kadar se jz slabo počutim, grem tut prec na infuzijo: HyperJack, Kmet2, nxyz in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 kdor ne mara kwaka, mu čelno spustim na brzaka :krneki: Sovražm Kwaka............................no pa pručko prnes sabo HyperJack in maus 2
Damy Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Eh, sej vemo kaj Yamaha pomeni : Your awful motorbikes are here again! (čeprav imajo nemci še bolj smešno verzijo ) Posedi in motozajebant 2
HyperJack Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Sovražm Kwaka............................no pa pručko prnes sabo Ahh verjamem da ma maus za višje in močnejše kakšno drugo metodo maus, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 (popravljeno) Sovražm Kwaka............................no pa pručko prnes sabo te bom pa s prućko kovinsko Popravljeno Avgust 29, 2013. Popravil maus Zivnorc, Kmet2 in DAMI34 3
HyperJack Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 te bom pa s prućko kovinsko Samo žebelj v sprednjo in zadnjo gumo,pa bo še dolgo do doma preklinjak Kwakarje
igorkr Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Sovražm Kwaka............................no pa pručko prnes sabo Kmet2, ma jst bi se malo bal teh .... KorejceW .... :wacko: http://www.youtube.com/watch?v=PUvtk0_zbqM Kmet2 1
HyperJack Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Kmet2, ma jst bi se malo bal teh .... KorejceW .... :wacko: http://www.youtube.com/watch?v=PUvtk0_zbqM Veš kak je pr kmetu, res da je močan pa neokreten pr tej masi, sam ma pa eno prednost, mi mali pikinezi moramo večkrat udarit, on samo enkrat fejst, pa je vsega konc Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 te bom pa s prućko kovinsko Prvo me boš mogu ujet ,,,,hahahaah zmagu sm te
lajbn Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 (popravljeno) Komej čakam da se ga rešim in kupim enga od unih ženitvenih motorjev Popravljeno Avgust 29, 2013. Popravil lajbn BelaStrela, krucymucy in cikadina 3
igorkr Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 (popravljeno) Veš kak je pr kmetu, res da je močan pa neokreten pr tej masi, sam ma pa eno prednost, mi mali pikinezi moramo večkrat udarit, on samo enkrat fejst, pa je vsega konc Kaj pa če zgreši Tudi slepa kura zrno najde (če zadosti časa kljuva ) Popravljeno Avgust 29, 2013. Popravil igorkr
DAMI34 Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Komej čakam da se ga rešim in kupim enga od unih ženitvenih motorjev preveč si labilen...a zdj te že vsaka mona prepriča, da voziš krš? Pol, stari te šele bomo mel za norca, k boš pussi moped vozu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se