lajbn Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 (popravljeno) neč nevem o moni ki naj bi me prepričevala. a nobenga druzga mopeda nesmem provat Popravljeno Avgust 29, 2013. Popravil lajbn
cikadina Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 neč nevem o moni ki naj bi me prepričevala. a nobenga druzga mopeda nesmem provat ne ker pravi muškarac vozi kavasaki in to zelenga! tko da ninja (itak da jurja, manj je za p*****) je edina opcija! BelaStrela in DAMI34 2
Snečer Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Edino kar meni ni všeč na kawasakiju, je njihova default barva. Nagravžna zelena. DAMI34, lajbn in I30 3
krucymucy Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 neč nevem o moni ki naj bi me prepričevala. a nobenga druzga mopeda nesmem provat Big support z moje strani! BelaStrela in cikadina 2
motozajebant Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 No jst sem dons enga Kawlna pelju in so občutki sledeči: 1. Ko sem ga zakurblu, sm mislu da sm se prjavu na tekmovanje s kosilnicami, med samo vožnjo sem pa premišljeval, če nebi bilo boljše to kosilnco v grabn zapelat.. 2. En šupak na Yamahi me ni hotu pozdravit, potem sem ugotovil, da je to zato ker sem s Kawlna pozdravil :grim Roke dvigujejo samo tisti na frčotih in flexerjih 3. Je pa ena pozitivna stvar na Kawlnu.... Čudovit občutek, ko stopiš dol in veš, d ne boš rabil več se z njim vozit Tok o tem, zakaj nebi meu Kwaka Kmet2, krucymucy, bosa in 1 other 4
Damy Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 No no da smo si na jasnem: 1) Kwak ima vsak zvok kot je šika (Yamaha =kosilnica) 2) Ornk motor, ti ga pa še vžgat nisi znal 3) Pozdravljali te pa niso zato, ker se pač zavedajo da imajo wannabe motorje ... Pa saj bi lahko še naštevali, ampak lej, beseda KAWASAKI vse pove. :hooray: piko4321, HyperJack, motozajebant in 4 others 7
motozajebant Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 No no da smo si na jasnem: 1) Kwak ima vsak zvok kot je šika (KAWASAKI =kosilnica) 2) Ornk motor, ti ga pa še vžgat nisi znal 3) Pozdravljali te pa niso zato, ker se pač zavedajo da imajo wannabe motorje ... Pa saj bi lahko še naštevali, ampak lej, beseda KAWASAKI vse pove. :hooray: priznam, je lušten motorček.............................................za ščeulat :krneki:
Damy Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 No sej, če boš priden, dobiš še kdaj za kak krog bosa 1
krucymucy Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 (popravljeno) No sej, če boš priden, dobiš še kdaj za kak krog Super motor je A bom jst tud dobu za en krog? Popravljeno Avgust 29, 2013. Popravil krucymucy Damy 1
Damy Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Ja je, lušten motor je :grim . Dobiš za krog, ker me tako lepo po tleh pobiraš krucymucy in DAMI34 2
motozajebant Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 No sej, če boš priden, dobiš še kdaj za kak krog Ja je, lušten motor je :grim . Dobiš za krog, ker me tako lepo po tleh pobiraš a se men sam zdi, al ti ponujaš ta motor naokoli???? pa ne da si končno ugotovila, da je karijola od motorja?
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Verjetno si prvič peljal Ninjo 650R z več navora od tvoje makine
maus Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 pa u srajci se je vozu ... jo je čist scefral zarad pospeškov in brzine ... na yomahi, se mu to ni moglo storiti :krneki: HyperJack, DAMI34 in Damy 3
motozajebant Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Verjetno si prvič peljal Ninjo 650R z več navora od tvoje makine ni bilo prvič :grrr ps. sej je lušten motorček za vozit, ampak zame ni.... pa u srajci se je vozu ... jo je čist scefral zarad pospeškov in brzine ... na yomahi, se mu to ni moglo storiti :krneki: LOL srajco sem si pa sam scefral, da me slučajno kdo ne prepozna na Kawasakiju
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 neč nevem o moni ki naj bi me prepričevala. a nobenga druzga mopeda nesmem provat haha...lahko sam boš razočaran, Ti lepo posluši Ciko, k ve kaj je pravi muškarac maus 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 No jst sem dons enga Kawlna pelju in so občutki sledeči: 1. Ko sem ga zakurblu, sm mislu da sm se prjavu na tekmovanje s kosilnicami, med samo vožnjo sem pa premišljeval, če nebi bilo boljše to kosilnco v grabn zapelat.. 2. En šupak na Yamahi me ni hotu pozdravit, potem sem ugotovil, da je to zato ker sem s Kawlna pozdravil :grim Roke dvigujejo samo tisti na frčotih in flexerjih 3. Je pa ena pozitivna stvar na Kawlnu.... Čudovit občutek, ko stopiš dol in veš, d ne boš rabil več se z njim vozit Tok o tem, zakaj nebi meu Kwaka Všeč mi je vaš tehničen pristop k ocenjevanju blagovne znamke Kawasaki. Nasploh so me presenetili vaši poglobljeni komentarji. Da ne govorim o podrobnostih vaše analize, ki že mejijo na doktorsko disertacijo. Vaše mnenje bo v naših krogih zagotovo zelo cenjeno motozajebant, maus in Damy 3
motozajebant Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Všeč mi je vaš tehničen pristop k ocenjevanju blagovne znamke Kawasaki. Nasploh so me presenetili vaši poglobljeni komentarji. Da ne govorim o podrobnostih vaše analize, ki že mejijo na doktorsko disertacijo. Vaše mnenje bo v naših krogih zagotovo zelo cenjeno veš kaj prijatelj.... Če bi napisal vsa svoja opažanja za tist kilometer včeraj ki sem ga naredil..... bi tut ti Kawlna prodal DAMI34 1
HyperJack Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 veš kaj prijatelj.... Če bi napisal vsa svoja opažanja za tist kilometer včeraj ki sem ga naredil..... bi tut ti Kawlna prodal Al vem kak ti je težko, ko pa ma ženska večjo kubikažo motorja kot ti motozajebant in Damy 2
Zivnorc Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Dobiš za krog, ker me tako lepo po tleh pobiraš ... kakšn dec pa je, da te pobira.... taprav dec bi te položu.... pol se pa sama pober..... pikolo 1
motozajebant Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Al vem kak ti je težko, ko pa ma ženska večjo kubikažo motorja kot ti :hooray:
Damy Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Al vem kak ti je težko, ko pa ma ženska večjo kubikažo motorja kot ti Pa ne samo to. Kar je najbolj važno: lepše barve je moj motor -_-
motozajebant Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Pa ne samo to. Kar je najbolj važno: lepše barve je moj motor -_- joj s kakšnimi stvarmi se tolažite Kwakarji.... prou priznam, tvoja kariola je lepše barve ps. je pa fajn videt, da takole skupaj držite :notworthy: ne pa jaz, sam bijem bitko proti Bmflarjem, Kawasakijem, Igor moj edini kompanjon pa me počasi izdaja (zdaj je presedlal v kategorijo Čeularji)
Damy Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 joj s kakšnimi stvarmi se tolažite Kwakarji.... prou priznam, tvoja kariola je lepše barve ... ne pa jaz, sam bijem bitko proti ... Drugi so že prišli na okus Pa lej, saj ti dovolim, da se voziš v moji družbi in si s tem vsaj malo ugled popraviš ^_^
motozajebant Objavljeno Avgust 30, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2013 Drugi so že prišli na okus Pa lej, saj ti dovolim, da se voziš v moji družbi in si s tem vsaj malo ugled popraviš ^_^ bom se jaz sam naokoli prevažal....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se