maus Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Kawo vozu Kawo čeulal pol se pa zbudu :krneki: Zivnorc in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 S prstom v riti :grim Zivnorc in DAMI34 2
motozajebant Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 S prstom v riti :grim no no fant... če tebi paše to početje, še ne pomeni, da imamo vsi take fetiše maus sem čeulal.... med vožnjo sem ga brcal, tko da me ni noben videl :krneki:
Cartman Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 no no fant... če tebi paše to početje, še ne pomeni, da imamo vsi take fetiše maus sem čeulal.... med vožnjo sem ga brcal, tko da me ni noben videl :krneki: a si kontro iskal, k si je vajen s tvojga frizerskega motorja? Kmet2, DAMI34 in HyperJack 3
Snečer Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 no no fant... če tebi paše to početje, še ne pomeni, da imamo vsi take fetiše maus sem čeulal.... med vožnjo sem ga brcal, tko da me ni noben videl :krneki: Lahko še za nas opišeš, ki ne razumemo jezika z druge strani Trojan? Kaj si vozil in kaj je bilo.
DAMI34 Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 V bistvu se je s čevlji porival naprej, k je mislu da svoj moped vozi. Pa prst je meu v riti, če sm prav razumeu motozajebant, Kmet2, maus in 3 others 6
motozajebant Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 (popravljeno) Glej jih te Kwakarje kaj se užigajo a si kontro iskal, k si je vajen s tvojga frizerskega motorja? ne Cartman, čeulal sem ga Lahko še za nas opišeš, ki ne razumemo jezika z druge strani Trojan? Kaj si vozil in kaj je bilo. Snecer, vozil sem eno drvarnico- Kwaka Kaj je bilo? ja glej, nisem vedu a bo zdržu ta napor al bo zaribu Pol sem ga pa med vožnjo mal brcal tam po plastiki V bistvu se je s čevlji porival naprej, k je mislu da svoj moped vozi. Pa prst je meu v riti, če sm prav razumeu pa nauš verjel, da sem bil tik pred tem, da bi dal noge dol in kot Kremenčkovi porival Hja veš, jst moram svoj motor porivat sam kadar je ugasnjen, za razliko od Kraoswkija, za katerega je to početje skoraj nujno med vožnjop samo Popravljeno September 3, 2013. Popravil motozajebant
pikolo Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 V bistvu se je s čevlji porival naprej, k je mislu da svoj moped vozi. Pa prst je meu v riti, če sm prav razumeu A si mel v mislih tole prevozno sredstvo: http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6333273 motozajebant, maus, DAMI34 in 3 others 6
Snečer Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 A si mel v mislih tole prevozno sredstvo: http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6333273 Huda
motozajebant Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 A si mel v mislih tole prevozno sredstvo: http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6333273 Fantje zdej pa ne vem... a je treba vam narisat zadevo al kaj? vozil sem Kawasakija... in ne poganjalčkov, sploh pa ne Yamahinih
HyperJack Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 (popravljeno) Fantje zdej pa ne vem... a je treba vam narisat zadevo al kaj? vozil sem Kawasakija... in ne poganjalčkov, sploh pa ne Yamahinih Ja sej vozil si Kawasakija ja, doma maš pa poganjalčka, kaj ti zdej tle ni jasno? In seveda, ker kot vsak človek, ima stvar navade, da če presedlaš iz poganjalčka na 650ccm je jasno, da boš vsake toliko refleksno hotu še mal porint, pol pa čeuvlaš za brez veze, namest da bi držu noge na motorju tam kjer morjo bit p.s. ti ni za zamert, sej z leti ko dozoriš te bo zihr kak soliden motor kot je Kawasaki čakal na a v t o. netu Popravljeno September 3, 2013. Popravil HyperJack pikolo in DAMI34 2
motozajebant Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 za prejšnji post se opravičujem, sem mislil da je bil citat na moj odgovor.... se vid, da sem čist zmešan, odkar se ubadam s temi Kawasakiji Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 A si mel v mislih tole prevozno sredstvo: http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6333273 jp, za prst v riti pa ne rabim linka pik1, Kmet2 in motozajebant 3
Cartman Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Fantje zdej pa ne vem... a je treba vam narisat zadevo al kaj? vozil sem Kawasakija... in ne poganjalčkov, sploh pa ne Yamahinih kako ne če piše de maš frizerja?
pikolo Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 jp, za prst v riti pa ne rabim linka ga niti nisem imel namena iskat DAMI34 1
motozajebant Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 kako ne če piše de maš frizerja? ja Cartman... ti s Kawlnom in Hondo lahko moj motocikel oceniš kot frizer
igorkr Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 A si mel v mislih tole prevozno sredstvo: http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=6333273 Še dobro da ni rdeč, ker čene bi mislil, da so že moj moped kje poslikali :grim
Snečer Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 ja Cartman... ti s Kawlnom in Hondo lahko moj motocikel oceniš kot frizer Zgleda, da bo treba še eno temo odpreti
krucymucy Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Danes so se mi smejali, ko sem rekel da bom versysa 650 kupil. Prasci!
Kmet2 Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Danes so se mi smejali, ko sem rekel da bom versysa 650 kupil. Prasci! Kup si dva,ker tok ko ti voziš bo Versys razpadu do 3 ovinka na Ridah krucymucy 1
Snečer Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Danes so se mi smejali, ko sem rekel da bom versysa 650 kupil. Prasci! verjetno sami rossijevi mehaniki :-) sicer pa jim omeni versus 1000 pa bodo obmolknili
krucymucy Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Kup si dva,ker tok ko ti voziš bo Versys razpadu do 3 ovinka na Ridah Skoraj nikoli ne grem nad 4.000 vrtljajev. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 verjetno sami rossijevi mehaniki :-) sicer pa jim omeni versus 1000 pa bodo obmolknili to je šele krava,težka in neokretna proti GS-u,pa še požrešna Je bil pa Rossijev mehanik zraven in ne boš vrjel ,prav tako se je smejal Muciju :lol: krucymucy 1
Snečer Objavljeno September 3, 2013 Opozori Objavljeno September 3, 2013 Nič težja od gske, okretna bolj, vrhunska dirkaška pomagala, agregat, ki ga lahko samo sanjsko pri bemflu :-) me pa zanima zakaj so se smejali? jaz se namreč povsem sposobno vozom in sem videl že marsikaj, res pa da minimalno kaficev.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se