Snečer Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 250 če bi se sklonil. Jap, če pa še milo pobereš pa gre 300...
krucymucy Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Kurac si lizu? grem jaz rajš mal bl stran! Kolk si star? tli?
krucymucy Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Jap, če pa še milo pobereš pa gre 300... Se naslednji post preberi. Pa naj ti pomagam. Napisal sem da teoretično, v praksi se nisem peljal več kot 130.
krucymucy Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Ljudem ni nikdar prav ... Za hornetko so rekli kaj sem to kupu, če bi za isti dnar dobil Z750. Ko sem mel KTM so rekli da bom sam šraufal skoz. Za Z1000 kaj sem to kupu k se zvija in ima zanic vzmetenje. Sem se pripeljal z vstromom so rekli kaj bom s to gugalnico. CB1000R je bla babji motor pa piha gor. GS-ka je pa za penzjoniste pa olje kuri.
motozajebant Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Ljudem ni nikdar prav ... Za hornetko so rekli kaj sem to kupu, če bi za isti dnar dobil Z750. Ko sem mel KTM so rekli da bom sam šraufal skoz. Za Z1000 kaj sem to kupu k se zvija in ima zanic vzmetenje. Sem se pripeljal z vstromom so rekli kaj bom s to gugalnico. CB1000R je bla babji motor pa piha gor. GS-ka je pa za penzjoniste pa olje kuri. a si mogoče kdaj pomislu, da je težava v tebi in ne v motorjih ki jih imaš?
krucymucy Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 a si mogoče kdaj pomislu, da je težava v tebi in ne v motorjih ki jih imaš? Ne zakaj vprašaš?
motozajebant Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Ne zakaj vprašaš? skoz te kurcajo aja, sej zato pa si KurciMuci DAMI34 1
Snečer Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Ljudem ni nikdar prav ... Za hornetko so rekli kaj sem to kupu, če bi za isti dnar dobil Z750. Ko sem mel KTM so rekli da bom sam šraufal skoz. Za Z1000 kaj sem to kupu k se zvija in ima zanic vzmetenje. Sem se pripeljal z vstromom so rekli kaj bom s to gugalnico. CB1000R je bla babji motor pa piha gor. GS-ka je pa za penzjoniste pa olje kuri. Menjaj družbo pa boš mlad in gska bo nehala piti olje.
krucymucy Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Menjaj družbo pa boš mlad in gska bo nehala piti olje. Impliciras da bi bil rad odstranjen? Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 (popravljeno) To je zato ker ne vidiš meter pred sabo. Ko fjakarski konj, samo naravnost, bohnedaj vstran pogledat Si ti vidu kurac. ne, ker vidim daleč, ti bom pojasnu- ker je GS preveliko tveganje zame: 1. baje se stalno nekaj kvari 2. ko se pokvari je popravilo sviiiinsko drago 3. ko je popravljen, je vprašanje če je dobro, ker so baje mehaniki šalabajzerji Versis1000 res, da je slabše opremljen kot GS (pa spet ne toliko, ker pol stvari ne rabiš), vzmetenje tut nekoliko slabše kot GS, pa spet ne toliko (čeprav mi ni jasno zakaj si ti namontiral ohlins, če je zadeva fenomenalna) , o obliki pa neb pisal 1. ko ga vgžeš ga voziš 2. ko ga voziš ga voziš in se ne ubadaš z neumnostimi kot je raznorazno programiranje, knofkanje itd 3. aja, a sm omenu da ko ga vžgeš se voziš in voziš in voziš..... p.s. nism vidu kurac, neki rumenga Popravljeno September 4, 2013. Popravil DAMI34 HyperJack 1
DAMI34 Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Ljudem ni nikdar prav ... Za hornetko so rekli kaj sem to kupu, če bi za isti dnar dobil Z750. Ko sem mel KTM so rekli da bom sam šraufal skoz. Za Z1000 kaj sem to kupu k se zvija in ima zanic vzmetenje. Sem se pripeljal z vstromom so rekli kaj bom s to gugalnico. CB1000R je bla babji motor pa piha gor. GS-ka je pa za penzjoniste pa olje kuri. Sam ti pa res ne znaš izbrat ta pravga motorja ti povem moj primer: sem kupu moped in me boli qurac kaj so rekli.....še vedno
Snečer Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Impliciras da bi bil rad odstranjen? Tega pa sedaj nisem razumel.
smasher Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Sam ti pa res ne znaš izbrat ta pravga motorja ti povem moj primer: sem kupu moped in me boli qurac kaj so rekli.....še vedno Se strinjam in dodam še: važno da mojo rit pelje, in je čisto zadovoljna :-) DAMI34 1
krucymucy Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 ne, ker vidim daleč, ti bom pojasnu- ker je GS preveliko tveganje zame: 1. baje se stalno nekaj kvari 2. ko se pokvari je popravilo sviiiinsko drago 3. ko je popravljen, je vprašanje če je dobro, ker so baje mehaniki šalabajzerji Versis1000 res, da je slabše opremljen kot GS (pa spet ne toliko, ker pol stvari ne rabiš), vzmetenje tut nekoliko slabše kot GS, pa spet ne toliko (čeprav mi ni jasno zakaj si ti namontiral ohlins, če je zadeva fenomenalna) , o obliki pa neb pisal 1. ko ga vgžeš ga voziš 2. ko ga voziš ga voziš in se ne ubadaš z neumnostimi kot je raznorazno programiranje, knofkanje itd 3. aja, a sm omenu da ko ga vžgeš se voziš in voziš in voziš..... p.s. nism vidu kurac, neki rumenga 1. BMW se kvari skoraj ekskluzivno tistim ki ga nimajo. 2. Ce se ne kvari ne more bit drago. 3. Mehaniki so šalabajzerji ja. Tudi un tvoj k ne zna matice odtegnit ni baš neki. ... 1. Motor je za uzivanje, ne vem zakaj bi se s tistim štorastim motorjem raje vozil. 2. Tistega kar nimas, ne mores rabit. 3. Si omenu, sam se nisi povedal zakaj bi se raje vozil z versysom. Kaj rumenga si vidu pa pojma nimam ... Kmet2 1
Snečer Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Kaj pa vozi tvoja družba, ki se smeje versysu?
krucymucy Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Kaj pa vozi tvoja družba, ki se smeje versysu? Motorje. Kmet2 1
Snečer Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Motorje. Daj navedi še znamko in model.
Žan96 Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Znamka ni pomembna dokler je motor iz evrope :grim krucymucy in Kmet2 2
krucymucy Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 (popravljeno) Daj navedi še znamko in model. En je bil s KTM-om 1190, en z R1, en pa s super tenere 1200. Sicer pa tko kot žan96 pravi Popravljeno September 4, 2013. Popravil krucymucy
Snečer Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Sami težki motorji. Zavidam ti takšno družbo.
DAMI34 Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 1. BMW se kvari skoraj ekskluzivno tistim ki ga nimajo.(men ne, vem pa kdo je moral software updejtat, pa komu se je kardan uscal, pa komu se je kardan odšraufal, pa kateri je dihtunga spustila) 2. Ce se ne kvari ne more bit drago. (se strinjam) 3. Mehaniki so šalabajzerji ja. Tudi un tvoj k ne zna matice odtegnit ni baš neki. (ni moj, mislim pa da je kr dober drugače neb imel strank) ... 1. Motor je za uzivanje, ne vem zakaj bi se s tistim štorastim motorjem raje vozil.(očitno si ga velik prevozil, da veš da je štorast) 2. Tistega kar nimas, ne mores rabit. (super zakaj bi se potem s tem obremenjeval) 3. Si omenu, sam se nisi povedal zakaj bi se raje vozil z versysom. (ja pa sm preber še 1x) Kaj rumenga si vidu pa pojma nimam ...(vpraš motozajebanta) Mogoč tebi GS odgovarja, verjetno pa vsem ne. Pa ne počuti se toliko bogovsko, če jo že maš, ker je še vedno obična BMFla. motozajebant 1
DAMI34 Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Sami težki motorji. Zavidam ti takšno družbo. Mene pa Mausa je namensko spustu. Kruci no more 4 YU!!!
krucymucy Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Mene pa Mausa je namensko spustu. Kruci no more 4 YU!!! Vaju ni blo vceri k sem reku da bom versysa kupu.
krucymucy Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Mogoč tebi GS odgovarja, verjetno pa vsem ne. Pa ne počuti se toliko bogovsko, če jo že maš, ker je še vedno obična BMFla. No meni ne odgovarja popolnoma. Je pa, dokler ne najdem boljsega, najboljsi motor kar sem jih vozil
DAMI34 Objavljeno September 4, 2013 Opozori Objavljeno September 4, 2013 Vaju ni blo vceri k sem reku da bom versysa kupu. pol si nas zihr klevetal!! Kerga - versisa1000?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se