DAMI34 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Eh, jst nisem nobenmu fouš, kvečjem se mi posamezniki smilijo. čeb se ti jst smilu, bi mi večkat kawo plaču
DAMI34 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Uuuuu kere bolečine imajo nekateri z mojim GSA v garaži ..........sej bodo vidl tvoje delo drugo leto no kumej čakam, js ga še nism vidu, pa pu evrope sva skupi prepotovala. Če bo delal vsaj tok dobro ko KTM, kapo dol. p.s. a si prepričan, da majo v Srbiji rezervne kardane? Kmet2 1
cikadina Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Uuuuu kere bolečine imajo nekateri z mojim GSA v garaži ..........sej bodo vidl tvoje delo drugo leto no a zdej se hladi, da bo bat spustu kmet ne bit preveč jezen, moreš otrokom pustit veselje :D I30 in Kmet2 2
HyperJack Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Uuuuu kere bolečine imajo nekateri z mojim GSA v garaži ..........sej bodo vidl tvoje delo drugo leto no Nč ne boli :grrr , ajde morda malo, ker vem, da si zasluži una mašinca, da ugleda luč svetlobe...Ampak kot pravim, dlje ko bo neregistriran, dlje bo delal Sej nikol neveš, kdaj bo ta nepremičnina prav prišla :grim I30, Kmet2 in tintin 3
DAMI34 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 Nč ne boli :grrr , ajde morda malo, ker vem, da si zasluži una mašinca, da ugleda luč svetlobe...Ampak kot pravim, dlje ko bo neregistriran, dlje bo delal Sej nikol neveš, kdaj bo ta nepremičnina prav prišla :grim problem je k bodo uvedli davek na nepremičnine I30 1
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 problem je k bodo uvedli davek na nepremičnine .... no, sej ne bo tko hudo ....
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 kumej čakam, js ga še nism vidu, pa pu evrope sva skupi prepotovala. Če bo delal vsaj tok dobro ko KTM, kapo dol. p.s. a si prepričan, da majo v Srbiji rezervne kardane? ... ja jest sm kar mal ponosen na to, da sem ga že vidu .... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 a zdej se hladi, da bo bat spustu kmet ne bit preveč jezen, moreš otrokom pustit veselje :D Eh nč jezen,jaz ne zamerim kot nekateri problem je k bodo uvedli davek na nepremičnine Moj ni nepremičnina -_- mam laboratorijskega hrčka v garaž pa na šprikle vsak teden nataknem mandle,se zadnja felga vrti u tri dni pik1, HyperJack, DAMI34 in 1 other 4
HyperJack Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 (popravljeno) Eh nč jezen,jaz ne zamerim kot nekateri Moj ni nepremičnina -_- mam laboratorijskega hrčka v garaž pa na šprikle vsak teden nataknem mandle,se zadnja felga vrti u tri dni Ahh tisto niso hrčki, tisto maš kočevske miši, k so križane z medvedom, zato gledajo večje in kosmate, pa misliš, da so hrčki...ti povem, da ko bo zmanjkalo mandljov, bojo po kosih aluminij od kardana na dinos nosile, da bo kej dnarja za malco ostalo...ti jim lepo enga pečenga odojka naštimaj bo glih prav Popravljeno September 19, 2013. Popravil HyperJack DAMI34, pik1, Kmet2 in 4 others 7
c3c Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 dejte men vase motorje jih bom jst vozu.pa duti ce je bmw Zivnorc 1
Kmet2 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 dejte men vase motorje jih bom jst vozu.pa duti ce je bmw Evo dal bi ti,ampak ker si tako grdo reku ti ne dam c3c, Zivnorc in bosa 3
maus Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 pišm vas v knjigo :krneki: DAMI34 1
pik1 Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 pišm vas v knjigo :krneki: ... a da nam boš daw za kufe .... ????
maus Objavljeno September 19, 2013 Opozori Objavljeno September 19, 2013 ... a da nam boš daw za kufe .... ???? nunčake bom daw ... :krneki: DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno September 20, 2013 Opozori Objavljeno September 20, 2013 (popravljeno) Tud za to ga neb mel,da spusti glas vsAJ podoben APN4 mu treba doma naredit še eno luknjo v izpuh Popravljeno September 20, 2013. Popravil Kmet2 pik1, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 Tud za to ga neb mel,da spusti glas vsAJ podoben APN4 mu treba doma naredit še eno luknjo v izpuh aha, pol pa jočeš, da se ponoč za mano iskri, pa da ti bo farbo na KTMju ofucalo 1. nekam sm moral konje spelat 2. a ti veš da ninđa meče une zvezdice, no to je to
Kmet2 Objavljeno September 22, 2013 Opozori Objavljeno September 22, 2013 aha, pol pa jočeš, da se ponoč za mano iskri, pa da ti bo farbo na KTMju ofucalo 1. nekam sm moral konje spelat 2. a ti veš da ninđa meče une zvezdice, no to je to V vsaki temi se kakšnemu kawasakijevcu poslabša pik1 1
krucymucy Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 Ej snecer! A je to kawasaki thing da fuel injection jebe? Ker meni je tudi parkrat crknil.
Snečer Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 (popravljeno) To so sploh ni zdrav zvok vžiganja, aku. Pa človek piše leta 2011 da je to nov motor, a gre za starega versysa med 2007-2009. Meni še ni nikoli crknil. Gledam pa klovna kak ugaša motor in sicer s stikalom (niti navodil si ni prebral). Popravljeno September 29, 2013. Popravil Snecer
pik1 Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 Ej snecer! A je to kawasaki thing da fuel injection jebe? Ker meni je tudi parkrat crknil. ... cvil pa tko, kt da bi enmu ščinkovcu vrat zavijal ... krucymucy in Kmet2 2
krucymucy Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 Men je isto FI error ven metal na Z-ju. Pol je itak crknila bencinska pumpa in ko sem menjal je blo en cajt mir, pol se je zacel pa spet FI prizigat.
Kmet2 Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 Men je isto FI error ven metal na Z-ju. Pol je itak crknila bencinska pumpa in ko sem menjal je blo en cajt mir, pol se je zacel pa spet FI prizigat. To na Versysu sploh nimajo za napako,tako pogosto se pojavlja
krucymucy Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 (popravljeno) It's not a bug it's a feature! Isto kot puscajoce olje. Popravljeno September 29, 2013. Popravil krucymucy
Borutt Objavljeno September 29, 2013 Opozori Objavljeno September 29, 2013 To so sploh ni zdrav zvok vžiganja, aku. Pa človek piše leta 2011 da je to nov motor, a gre za starega versysa med 2007-2009. Meni še ni nikoli crknil. Gledam pa klovna kak ugaša motor in sicer s stikalom (niti navodil si ni prebral). Klovn je tisti, ki misli, da lahko nedelujoč motor ugasne :grim . Saj sploh ni vžgal :grrr . Kmet2 in krucymucy 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se