maus Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 samo pljuvovca vpiši! jst nč kriva! ti mu štango držiš :krneki: DAMI34 in krucymucy 2
zverac Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 (popravljeno) Zato, k šparam za Boss Hoss-a 100 eurou že mam, rabm pa še 44.900 za rablenga. No ja, do konca tisočletja bom že prišparov, če me ne bo prej pobral. Bojim pa se, da ko bom zbral peneze, ne bom več v stanju voziti ga! Do takrat pa mi bo moral služiti moj klavirček. Bolje klavir kot skiro! Popravljeno Oktober 4, 2013. Popravil zverac
zverac Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 Če bi,bi imel edino Z650. Mokre sanje moje mladosti! Pa ne ZR!!!
dotem Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 zverac, tale bi ti še bol pasau... :grim http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7673650
Kmet2 Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 Včeraj furca z znanim Kawasakijevcem(kratka) ...rezultat,polomljeni nosilčki,ranjen ego in surla......... ne morem vrjet,jih bomo te Kawa mene vzeli na preživetje z bimerji,da mal ojačajo,tam odpade in se zlomi prav vse.Zadeve rešujemo z dak tejpom in nasmeškom na obrazu :lol: maus, DAMI34, pik1 in 1 other 4
gusar Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 (popravljeno) a Popravljeno Oktober 5, 2013. Popravil gusar
Snečer Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 Včeraj furca z znanim Kawasakijevcem(kratka) ...rezultat,polomljeni nosilčki,ranjen ego in surla......... ne morem vrjet,jih bomo te Kawa mene vzeli na preživetje z bimerji,da mal ojačajo,tam odpade in se zlomi prav vse.Zadeve rešujemo z dak tejpom in nasmeškom na obrazu :lol: Kaksni nosilci?
Kmet2 Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 Kaksni nosilci? Kar naj pove sam,kakšen jajc je Kawasaki,še dobr da mate servise na 2km pik1 in krucymucy 2
Snečer Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 Prevec druzenja z bmw fahrerji pa poka. I30 in DAMI34 2
maus Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 Včeraj furca z znanim Kawasakijevcem(kratka) ...rezultat,polomljeni nosilčki,ranjen ego in surla......... ne morem vrjet,jih bomo te Kawa mene vzeli na preživetje z bimerji,da mal ojačajo,tam odpade in se zlomi prav vse.Zadeve rešujemo z dak tejpom in nasmeškom na obrazu :lol: Ne poveš vsega ... umru te bom :krneki: skratka .. ker sem bi "pameten", sem kupil nemški nosilec lončka za olje na balanci .. in kaj se je zgodl ... poču je k kardan ... nauk zgodbe ... ne kupuj nemško sicer pa stvar enostavna .. skočim do Elise, kjer mi v 5 minutah vse poštimajo DAMI34, cikadina, Kmet2 in 5 others 8
krucymucy Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 Sej vzdevek imas tudi nemski. MihaGS in Kmet2 2
pik1 Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 Ne poveš vsega ... umru te bom :krneki: skratka .. ker sem bi "pameten", sem kupil nemški nosilec lončka za olje na balanci .. in kaj se je zgodl ... poču je k kardan ... nauk zgodbe ... ne kupuj nemško sicer pa stvar enostavna .. skočim do Elise, kjer mi v 5 minutah vse poštimajo .... ja, ja, ja, ja ..... ... ne verjamem .... :krneki: .... Kwakarju niti ene besede .... ps. ... lagauc .... Kmet2 in Mavti 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Zadnjič srečam smrkovca,ko se vozim s svojim bimerjem,pa me vpraša če je to Kawasaki,takoj mu dam z nogo pospešek v tazadnjo,no pol pa...............sej slika vse pove
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Sej vzdevek imas tudi nemski. ni res, nemško je pravilno: herr Mauz maus 1
Tedybear Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Zadnjič srečam smrkovca,ko se vozim s svojim bimerjem,pa me vpraša če je to Kawasaki,takoj mu dam z nogo pospešek v tazadnjo,no pol pa...............sej slika vse pove Če bi bli 20 let starejši, bi bili idealni za BMW fahrerje....
Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 No kolikor prebiram temo o Versysu me kar strese,kaj morajo fantje kot snecer vse zamenjat da je motor vsaj približno brezhiben za na cesto....groza še luči mu moraš takoj zamenjat ko ga pripelješ iz trgovine,še dobr da je narejen na Japonskem da vsaj v temi mal na zeleno potegne Gaigerjev števec :lol:
Tedybear Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Snecer je perfekcionist. Za njih velja, da nekaj, kar je skoraj popolno, hočejo še nadgradit. In če je zato treba pri Versysu samo zamenjat žarnico.... Si ne predstavljam, kaj vse bi on hotel/ moral zamenjat na kakšen modelu, ki prihaja iz pokrajine, ki jo Nemci jemljejo tako, kot smo mi v bivši Jugi Šiptarijo :grim :grim ... DAMI34 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Snecer je perfekcionist. Za njih velja, da nekaj, kar je skoraj popolno, hočejo še nadgradit. In če je zato treba pri Versysu samo zamenjat žarnico.... Si ne predstavljam, kaj vse bi on hotel/ moral zamenjat na kakšen modelu, ki prihaja iz pokrajine, ki jo Nemci jemljejo tako, kot smo mi v bivši Jugi Šiptarijo :grim :grim ... Uporabi domišljijo :lol:
Tedybear Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Ah...za moj odnos do mopedov...ni vredno. Jo raje uporabljam drugje ....
Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Ah...za moj odnos do mopedov...ni vredno. Jo raje uporabljam drugje ... Po moje jo uporabljaš še prekomerno,ker če misliš,da je vožnja z Kawasakijem v redu,pol moraš imeti res dobro domišljijo pri tem pa jaz ne rabim domišljije,mam partnerko ki me privlači in zadovolji vse moje potrebe..... :yes: .......domišljija bi bila odveč :evilgrin:
Snečer Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 No kolikor prebiram temo o Versysu me kar strese,kaj morajo fantje kot snecer vse zamenjat da je motor vsaj približno brezhiben za na cesto....groza še luči mu moraš takoj zamenjat ko ga pripelješ iz trgovine,še dobr da je narejen na Japonskem da vsaj v temi mal na zeleno potegne Gaigerjev števec :lol: Žal GSka ni prišla v obzir, ker imam prestar Black&Decker. moram bi prvo kaj takega nabavit z največjim brusom kmet2@ minimalno zadev sem zamenjal, večinoma sem dodajal p.s. versys je narejen na Tajskem
MiNa Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Večino delov za BMW pa na KI-Tajskem . I30 1
motozajebant Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Everything is made in China... except babies, they are made in Vachina :grim DAMI34, Kmet2 in pik1 3
krucymucy Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Večino delov za BMW pa na KI-Tajskem . Res?
krucymucy Objavljeno Oktober 6, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2013 Kje je pa gift zadnje case? Ce ne najde primerne slike za avatar imam jaz en predlog zanj. DAMI34, Kmet2, pik1 in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se