umetnica51 Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 likalexsey .... ti kr jest povem da se maus neu slikau s tabo.... ...zato ker ma naš maus najraje oboževalke in teh nas ni malo... :glare: pik če ti kaj ni jasno vpraš mausa... vsako leto ga prosim naj bo na profilni sliki zraven mene ..zato ker je original ded po štajersko Kmetica2 in thumper 2
DAMI34 Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 Zgleda, da bo potrebno malo organizacije pri vsej zadevi: torej ponujam slikanje z Mausom, cenik: 5€ mala slika 10€ slika, ko ma Maus Kawa opremo 100€ slikanje poleg NINĐE (dovoljena bližina max 1 meter) maus, corser, umetnica51 in 2 others 5
umetnica51 Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 DAMI pozabu si še na en biserni cenik .....od šopka oz. pušelca najbolj atraktivnih in mimovrste zaželjenih motosvetovk... Cufa (ceno določa sama) Alla (ceno določa sama) anja37 - 20 eur brez melon....40 eur z melonam vred Ljubica Rožica (ker je štajerka ...si ne upam postavit ceno) Kmetica2 ( ker ima najdražjega kmeta...nočem tvegat cenitve ) Keiko ( glede na non stop pisanje pod vtise dnevnih voženj.... je draga ko...žafran ) :xx: ...grem staut da me bo ena en dan sam pospravila..... :unsure: Kmetica2, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4
maus Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 Vsi bi se radi slikal z mano, da pol vi izpadete lepši :glare: ... skregan :angry: cikadina, DAMI34, Kmetica2 in 1 other 4
pik1 Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 Zgleda, da bo potrebno malo organizacije pri vsej zadevi: torej ponujam slikanje z Mausom, cenik: 5€ mala slika 10€ slika, ko ma Maus Kawa opremo 100€ slikanje poleg NINĐE (dovoljena bližina max 1 meter) 5 evrov mala slika ..... ps. kako bi pa Mausa sploh lahko naredu na velki sliki ????? Zivnorc, HyperJack, trebor in 3 others 6
likalexsey Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 maus oblubm, da se ne bom sliku s tabo, če pa kera slučajno rata, jo cenzuriramo takoj...................................lepši k sem pa res ne bi rad bu, da bi pole mel take probleme k ti :lol1: Kmetica2, maus, pikolo in 1 other 4
maus Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 naum komentiru :glare: sj lohka računam slike brez mene ... recimo 20 € DAMI34 in Kmetica2 2
DAMI34 Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 5 evrov mala slika ..... ps. kako bi pa Mausa sploh lahko naredu na velki sliki ????? fotošop-hm, no ja ne bo šlo?! Aja že vem-Moneyšop vse nardi, ti sam plači, pa ti ga nategnemo čez celo stran! maus, pik1 in likalexsey 3
Cufa Objavljeno December 1, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2012 Bladzo je pacek. Danes mi je priznal dve stvari - da ob 1h ponoči misli name in da bo na letošnjem MNZju poskrbljeno samo za fante. Mislim, da bi se moral potrudti in dekletom privoščit vsaj enega postavnega klenarja v oprijeti majčki..
Alla Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 Nah, če spet ne bo nič za nas punce, da si učke spočijemo, pa sploh ne pridem....
Cufa Objavljeno December 1, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2012 pa jest bom...sam da obleko najdem..
Alla Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 Jaka bo presrečen, če je ne boš našla
Cufa Objavljeno December 1, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2012 ima rad kavbojke? tudi prav
bladzo Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 Alla, sej bom vendar jaz tam...
Alla Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 Uau, maus, Cufa in ti....tole je že skor preveč za moje plave oke....
Cufa Objavljeno December 1, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2012 Bladzo je itak razlog za bežat. Daleč stran....
Alla Objavljeno December 1, 2012 Opozori Objavljeno December 1, 2012 Čak....nekaj mi je obljubljal, da mi bo drinko plačal. Na, pa sem spet v dilemi...bežat ali ne? Nah, ne bom bežala. V štiklah ne znam laufat.
bladzo Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Bladzo je itak razlog za bežat. Daleč stran.... No, no! Da ne bo pomote! Tale stavek je sicer resničen, a vseeno vzet izven konteksta, ki bi bil lahko popolnoma narobe razumljen... Torej! Bladzo je itak razlog za zbežat..Daleč stran.... ... v sanjski svet, kjer je vedno toplo, sonce, morje šumi, peščena plaža... Večini dam se ob tem prikrade nasmeh na obraz, nekatere pa od ugodja kar vzdihujejo,... Tiste, ki pa temu ne verjamejo, pa naj si preberejo zgodbo o Cesarjevih novih oblačilih. Kaj pa, če je vse to res.... Alla, domina in thumper 3
Kmet2 Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Vsi bi se radi slikal z mano, da pol vi izpadete lepši :glare: ... skregan :angry: Sej zarad tega se pa jz ne bom,k pol bi bil že kičast gasperX 1
Cufa Objavljeno December 2, 2012 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2012 Kaj pa, če je vse to res.... seveda je. jaz ne lažem.
Dr_Jakob Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 Jaka bo presrečen, če je ne boš našla Why am I always the bad guy?? Jst sm pa ja eno slckano luštkano parjazkano bitjece, k še muhici ne stori žalega (pod pogojem, da se ne zaletava v Futko, se razume...)
TICI Objavljeno December 2, 2012 Opozori Objavljeno December 2, 2012 kdo gre iz obale? da se mu uštulim?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se