corser Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 Lahk tud uno: Z majhnim se zbujam....
umetnica51 Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 Ah ne corser sj res tale je za vse egiče.... NA VSE ALI NIČ - ET & WERNER
biker77 Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 a bo prenos v živo kot iz protestov? za nas ki ne mormo pridt.. DAMI34 in trebor 2
cikadina Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 A1 Avtocesta Ljubljana - Koper pred počivališčem Studenec v smeri Ljubljane je zaradi obilnega sneženja zaprta do preklica. 08.12.2012 16:57 in glede na to da je isto tudi na regionalki bomo imeli letos mnz kr lepo doma lepo se imejte!
Zivnorc Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 ... ja nč... prpraw za pit pa za jest.. pa mi do vas pridemo...
umetnica51 Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 evo mal zajebancije... klic pred žurko na primorsko... :grrr anja37 in Kmetica2 2
Sash958 Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 Šef ,smatrej situacijo kot rešeno :fredy: :lol: in potem se boš zbudil
HyperJack Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 Cakamo v roll baru, pa kje ste zdej riti jedne!!?
biker77 Objavljeno December 8, 2012 Opozori Objavljeno December 8, 2012 šele? ti si pa če čist nažgana..lej kako pišeš no..pa tak vzor kot moderator
thumper Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 (popravljeno) kako gre una ? j****e se usrani japonci , taljanski plastiki in švabi s povešenm joškam... iiii ni bolšga za uspavanko.... ( tomos je zakon ! ) Popravljeno December 9, 2012. Popravil thumper bladzo, Dr_Jakob, trebor in 1 other 4
JONI 46 Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Seveda, skor zamudu, ampak ujel........ rad vas imam !! Kmet2 1
Hanzi Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Lepo vas je bilo videti fosili. bladzo, thumper in trebor 3
Kmet2 Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Super blo,sam res sem pogrešu primorsko sekcijo :closedeyes: p.S. Maus hvala za štumfe,sm spal v njih thumper, igorkr, maus in 4 others 7
gusar Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Edin pir je biu topu drgač pa kr vredu. trebor in casper7 2
HyperJack Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 (popravljeno) Haha, kmet res, da me na cesti pustiš zadaj, sam na gokardih pa nisi mel šans! ... BinaBana, men se zdi, da se ti na zadnje tudi predstavit nisem usmel....(sem te spraševal če me poznaš)...glede na tvoje stanje, se danes verjetno tega sigurno ne spomniš Popravljeno December 9, 2012. Popravil HyperJack Kmet2, Kmetica2, Keiko in 2 others 5
HyperJack Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 (popravljeno) kako gre una ? j****e se usrani japonci , taljanski plastiki in švabi s povešenm joškam... iiii ni bolšga za uspavanko.... ( tomos je zakon ! ) Ata thumper, brez zamere, samo Vaš Tomos ni motor, je samo le moped. Popravljeno December 9, 2012. Popravil HyperJack shibby 1
urkoman Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Haha, kmet res, da me na cesti pustiš zadaj, sam na gokardih pa nisi mel šans! ... BinaBana, men se zdi, da se ti na zadnje tudi predstavit nisem usmel....(sem te spraševal če me poznaš)...glede na tvoje stanje, se danes verjetno tega sigurno ne spomniš Verjetno jo to vsi sprasujejo in pocas ignorira.
motozajebant Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 (popravljeno) škoda da nisem imel naočnik s sabo, pa nisem mogu striptizet gledat :blink: Popravljeno December 9, 2012. Popravil motozajebant
thumper Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Edin pir je biu topu drgač pa kr vredu. jst sm si vzel kr zaprtga pa zunaj za pol ure zakopal v sneg ... Ata thumper, brez zamere, samo Vaš Tomos ni motor, je samo le moped. to ti dam čist prav ...ni motor ... hud stroj je .... :hooray: ... zmagu sm .. bladzo in trebor 2
HyperJack Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 To ti dam čist prav ...ni motor ... hud stroj je .... :hooray: ... zmagu sm .. Za po kruh ni boljšega
HyperJack Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 (popravljeno) Verjetno jo to vsi sprasujejo in pocas ignorira. Uff mene je blo pa res zelo težko prepoznat...še sploh ker mi je na sprednji strani majce pisalo HyperJack...hahha :grim Popravljeno December 9, 2012. Popravil HyperJack
MoTo G_P Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 supr je blo...nekateri smo vztrajali do konca...tud ko je muzka potihnla gasperX in casper7 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se