thumper Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Za po kruh ni boljšega pa za zajebavat pussyje tud .. sam še dobr da mam zadej M+S gumo ...za meglo in sneg ... ker me je domov grede dvakrat megla presenetla pa je blo kr mal zanimivo po ovinku ko nisem videl kje je sneg kje pa led... trebor 1
sayo Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Kaj je ŽURERJI a mate kaj MUCKOV za PRODAT ?
SharpNinja Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Fajn blo enih par znancev spet vidt .....sm tok babnc na kupu pa tud ne vidš vsak dan ....mijaaawww :grim Kmetica2, pikolo, gasperX in 1 other 4
crusty Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Fajn blo enih par znancev spet vidt .....sm tok babnc na kupu pa tud ne vidš vsak dan ....mijaaawww :grim .....še dobr da sm bil vsaj jaz trezen a ne??
gasperX Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 jest sm bil čisttttttttt trezn Kmetica2 in TakeALookAround 2
MihaJ Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Ene punce bi pa rable anti-hopping sklopko tut pr alkoholu pomoje... Kmetica2, Dr_Jakob in svobodnaptica01 3
gasperX Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 supr je blo...nekateri smo vztrajali do konca...tud ko je muzka potihnla Jap dobr je blo tut pol k so samo še vodo stregl.... ampak ni blo dost še orto bar smo mogl zapret MoTo G_P 1
SharpNinja Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 .....še dobr da sm bil vsaj jaz trezen a ne?? A nis bil al kaj.....k glih nekih hudih nagibov v levih in desnih ovinkih ni blo vidt pr teb :grrr
SharpNinja Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 .....še dobr da sm bil vsaj jaz trezen a ne?? A nis bil al kaj.....k glih nekih hudih nagibov v levih in desnih ovinkih ni blo vidt pr teb :grrr
crusty Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 A nis bil al kaj.....k glih nekih hudih nagibov v levih in desnih ovinkih ni blo vidt pr teb :grrr .....sm iz preventive že po tretjem piru vklopu "trekšn pa antivili" tko da se ni tolk vidl........pozabu sm pa dons zjuraj vklopt "anti mačk" :D bladzo 1
SarahMonroe Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Fino je bilo gasperX in TakeALookAround 2
SharpNinja Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 .....sm iz preventive že po tretjem piru vklopu "trekšn pa antivili" tko da se ni tolk vidl........pozabu sm pa dons zjuraj vklopt "anti mačk" :D Matr s moderniziran, se vid d maš bavarca :grim ....aja prot mačku je mnde pa najbolš protistrup ga z mačkom ubit (klin s klinom pa to, sj zdj je december pa maš šans kokr čš hahahah)
maus Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 FOČK :krneki: thumper in DAMI34 2
gasperX Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Maus a si se streznu hehehehe thumper in maus 2
maus Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Maus a si se streznu hehehehe men ni treba bit pijan, da zgledam čudn :lol: ... sam vodo piu DAMI34, Kmet2, Kmetica2 in 2 others 5
GHOST RIDER 46 Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 jst nevem ka vidte v tem alkoholu gasperX, Kmetica2 in gsxf750 3
bladzo Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Družba super ste... V Rollu zaključil ob 6.30 precej "utrujen". Ponovno smo pognali musko, pjače za šankom je bilo pa tudi še nekaj... :kva2: JONI 46 in gasperX 2
gasperX Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 nam pa pijače niso hotl več dat in smo nekaj čez 4 šli v orto bar in tam zaklučli
Dr_Jakob Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 jst nevem ka vidte v tem alkoholu , če je pa tolk dobrega cvička na svetu, pa da sploh ne omenjam borovničk in medice in kuhančka in vodke in tequille in whiskeya in ruma in Jagerja in Heinikena in terana, refoška, malvazije... ... ... ... in brinovčka in sakeja in Budweiserja.... , vi pa Union in Laško pijete. Bljek.
Popularna objava Zivnorc Objavljeno December 9, 2012 Popularna objava Opozori Objavljeno December 9, 2012 ...moji vtisi: ..Vesel, da sem spoznal še ostale pilote, k jih do zdej nisem ..... ..Đoni mi je dal za pivo... ..nisem mogel odmakniti pogleda od učkov ČS... ... dobr sem se zmikal U-51, da jo ni blo treba kušnt namest Mince... ... pogrešow Minco.. .. pa mimazo.. .. pa primorke... ... končno spet srečal BS.. ... po nesreč se dotaknil riti BS in je gor ostalo za vedno neko zeleno znamenje KWAAAK... ...se nastavil ob ozkem prehodu, da se je ob mene ene 8x podrgnila Cufa... ... Pik1 mi ni dal za pivo... ... za spremembo vse bejbe niso letele na kmeta.... so bile dost v rožcah, da sem se lahk še jest z njimi pogovarjal.... ... sem se zamotil s kmetico, ko je bil kmet zamoten t drugimi bejbami v rožcah... ... najlepšo rožco je imela Keiko, čeprow sploh ni bla v rožcah.... Keiko.. ... ne vem zakaj smo imeli plačane striperke... k so ble naše bejbe boljše od njih... sam da niso dale vsega dol... ... najbl jezn, k nisem videl Sharp Ninje.... pa tko sem ji hotu obliznit prste, če ma res tko sladke... :glare: ... nobenga moškega fajta niismo vidli... ... nobenga ženskega fajta nismo videli.. ... Cufi sem dal roko... pa je blo njej bolj nerodno ko meni... ..uspel sem se branit brc in klofut U-51. ... dobr da sem doma opazil na jakni miljon peroksidnih las in jih odstranil pred mojo ženo... ... končno srečal tudi BinoBano.. ( :psst: jest sem tisti mačo, z mišicam, six pekom, afro luk frizuro in modrimi očmi) ... ej a so bli tvoji tisti lasje :angry: ... aja.. skor sem se pogovarjal z eno v zelenem, pa sem pozabil kake barve oči ima.. ... ne vem kje sem dobu eno liziko... en tak čudn okus je imela... po ribah... ... ene 6 bejb je hotlo it na konc z mano domov... pa se nismo mogl zmenit.. a k njim, al k men.... ... pozabu dat na konc lupčka keiko... ... BS se ga nisem upal dat.... ...na kmetico se sploh nisem upal pomislit... pa je bla pol edina, k sem jo domov peljal..... ... skor mi je bencina zmanjkal, k sva s kmetico tolk časa v avtu čakala, kmet pa zunaj scal k pr norcih... ene 6 minut... .. ena me je za rit prjela, pa nisem videl kera.. vprašat mi je bo pa nerodno..... .... .. .. . .. no ja... vsekakor mi ni žal , da sem prišel..... casper7, pik1, trebor in 10 others 13
Zivnorc Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 ... cufa... a mojih polakiranih nohtov na nogah pa nis opazila....pa cel večer sem v sandalah hodil.... ...niti Kawa štunfov nisem hotel gor dat.... Kmetica2 in umetnica51 2
gasperX Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 Uf Zivnorc si se pa potrudu... Jest pa nobeno nism upu za rit prjet... pa noge me bolijo k sm mogu skos z umetnico plesat.... drugače pa ja sharpninje ni blo men pa cukr padu Pa cufo sm spoznal uiiiii noja blo je TOP umetnica51 in Kmetica2 2
corser Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 včeri sem bil srečen k je bla jamesoncola 2 eur, dans nism... luštna družba ste (če štejem tud striperke:) gasperX, Kmet2, Kmetica2 in 2 others 5
gasperX Objavljeno December 9, 2012 Opozori Objavljeno December 9, 2012 matr striperke sem komaj opatil je blo tolk luštnih motorsitk da sem rajš naše motoristke ugovarjal , za kaj več sem pa tko lesen Kmetica2 in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se