Skoči na vsebino

SPOROČILO NASE


Priporočene objave

TO POŠILJAJO PO MAILIH:

Vláda je julija 2012 prejala informacijo. Z njo seznanite svoje najbližje, prijatelje in vse ljudi, ki so jo sposobni sprejeti. Laboratoriji NASA so sporočlili, da bo kmalu možen prehod Zemlje čez galaktični „ničelni pas“.

1. Jesen in zima 2012/2013 bosta v Tibetu in na celi severni polobli topli. Med 12. in 23. 12. 2012 bo Zemlja s celotnim Sončevim sistemom verjetno prešla čez galaktični „ničelni pas“. Gre za obstoječi prostor, kjer ugasnejo in se ne morejo širiti nobene energie, kjer pri nobenem objektu ne obstajajo elektromagnetna polja.

2. Praktično bo na celi Zemlji 21. 12. 2012 v nekaj minutah okrog 10. ure zjutraj po moskovskem času /7. ure po srednjeevropskem času/ nastala popolna tema in absolutna tišina. Ne bo svetlobe, elektrike, komunikacijskih povezav, celo nobeden zvok, ničesar ne bo delovalo.

3. To temo bodo spremljale kozmične iluzije, iluzorne eksplozije svetlobe, kar bo trajalo nekaj dni, približno 3-4. Naj vas ne bo ničesar strah.

4. Zatem se zopet pojavi sončna svetloba. Vse postane zopet vidno. Živali bodo prej intuitivno ugotovile, da prihaja „kozmična tema“ in se bodo skrile v brlogih. Ljudje v mestih ne bodo ničesar občutili, zato bodo med nimi žrtve in bo nastala panika. Lahko umre 10 odstotkov prebivalstva.

5. Na to spremembo ciklusov se morate pripraviti prej, dokončati vse obveznosti za leto 2012, ne najemati novih dolgov in vrniti stare dolgove.

6. Dne 20. 12. 2012 vzemite svoje otroke, dokumente, denar in odpotuje iz mest na podeželje. Pripravite si zaloge hrane za 2 meseca. Električna omrežja se bodo rekonstruirala postopoma in dolgo. Potrebno je imeti zalogo vode, drv za kurjavo, svečke za razsveljavo. Morate imeti peč na drva. 21. 12. prenehajo delovati električna in komunikacijska omrežja ter TV. V času „temnih dni“ morate na okna obesiti temne zavese, ne gledati skozi okna, ne smete verjeti lastnim očem in ušesom, ne hodite ven. Če bo to nujno, ne oditite daleč, ker se boste lahko izgubili, ker boste brez orientacije. Niti lastne roke ne boste videli. Vendar strah je odveč.

7. Ko se zopet pojavi svetloba, se ne vračajte takoj v mesto, bolje da počakate do spomladi. Zemlja bo definitivno prišla iz „ničelnega pasu“ približno 7. februarja 2013. Delno bodo popravljena električna omrežja in transportni sistem. Proti koncu marca se bo popolnoma vzpostavilo ravnovesje in začnejo letati letala in voziti vlaki.

8. Vlade sveta so že iz raznih virov prejele ta poziv o „ničelnem pasu“, vendar svojim državljanom bodisi ne znajo ali nočejo pomagati. Civilna zaščita in organizacija evakuacij ne bosta delovali, ker ne bo elektrike, komunikacije, prevoza. Lahko se zanesete le nase.

9.Nastala situacija po prehodu Zemlje čez galaktični „ničelni pas“ bo spremenila

ljudi tako, da bodo postali bolj poduhovljeni. Bodo začeli razmišljati o novi

hierarhiji vrednot. V razvitih in razvijajočih se državah bodo nastala in zacvetela

nova duhovna gibanja, vzpostavljeni bodo novi sistemi za ohranjanje zdravlja in

dostajanstva osebnosti. To bo dolgo obdobje z novim progresivnim trendom

razvoja človeštva.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojoj :eek: :blink:, se že selim na podeželje in nabiram drva in hrano. :alien1::huh::hmm::doze: :xx: :slap:

AMpak glavno, da bom spomladi čist in povsem poduhovljena (itaq saj po pravem zimskem spanju ne morem bit drugačna) :smoke:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

NASA tega ni nikoli sporočila!

P.s. Ne bo konca sveta, ker sem ravnokar odprl nov batch reagenta, ki ima rok trajanja tja do 29.4.2015.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ojoj :eek: :blink:, se že selim na podeželje in nabiram drva in hrano. :alien1::huh::hmm::doze: :xx: :slap:

AMpak glavno, da bom spomladi čist in povsem poduhovljena (itaq saj po pravem zimskem spanju ne morem bit drugačna) :smoke:

Alla, jst bi bil tud' poduhovljen s tabo....... :O :yes: :P

Popravljeno . Popravil moto rider
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V času „temnih dni“ morate na okna obesiti temne zavese, ne gledati skozi okna, ne smete verjeti lastnim očem in ušesom, ne hodite ven. Če bo to nujno, ne oditite daleč, ker se boste lahko izgubili, ker boste brez orientacije. Niti lastne roke ne boste videli. Vendar strah je odveč.

nič nas ni strah če so smučarji z nami, kar je sodu izbilo dno, litru pa zamašek ! na zdravje ! :music2::smoke: :grim

  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ITaq. Če boš med 10 % boš rešena vsega hudega, če pa ne boš, boš pa poduhovljena in boš itaq super. Baje.

V tako groznih pogojih bolje biti mrtev mrlič, k' pa živ člov'k al' pa poduhovljena spaka! :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!