MihaGS Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 Pa dejte vi kakšen osnutek narest . In glejte da bo pisano k v cirkusu! DAMI34 1
pik1 Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 Pa dejte vi kakšen osnutek narest . In glejte da bo pisano k v cirkusu! .... mi mormo najprej vsebino dorečt .... .... pol bomo pa z lahkoto na papir vrgl ......
Kmet2 Objavljeno Februar 14, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 .... mi mormo najprej vsebino dorečt .... .... pol bomo pa z lahkoto na papir vrgl ...... No pa dej doreč,profesor
pik1 Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 No pa dej doreč,profesor ..... tuhtam ... :krneki:
MihaGS Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 .... mi mormo najprej vsebino dorečt .... .... pol bomo pa z lahkoto na papir vrgl ...... Vsebina je okvirno že dana, lahko pa kaj dodaš ali odvzameš. Uporabiš vso kreativnost kar jo premoreš pa gasa. cedevita, pik1 in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Februar 14, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 ..... tuhtam ... :krneki: Sam da se mi ne pregreješ,lohk pa pridš na mrzu pir,preventivno :grim pik1 1
Kmetica2 Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 Sam da se mi ne pregreješ,lohk pa pridš na mrzu pir,preventivno :grim Pa jaz vam predlagam da se res na mrzlem piru dobite, pol bo idej mljaužent ... FACE ste, pa dobre ideje mate. Majice imajo pa itak spredno in zadnjo stran ( pa še rokave) tko da lahko mamo pa več slik - ITAK SMO TOK Z-MEŠANI da bi blo to čist fajn. MihaGS, cedevita, BinaBana in 2 others 5
stuhec Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 ta od DAMI34 npr sam napi motosvet na manjso velikost, tolk da se da brebrat podlaga al barva majce, crna .... glaven napis pa potem v: ORAZNI, modri, zeleni, beli, rdeci, plavi, .... BinaBana in Kmet2 2
maus Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 Kot oblikovalec po izobrazbi moram priznati, ob ogledu mojstrovin zaščitnih znakov, da so vsi dobri in zanimivi, ob tej priložnosti bi pohvalil Mausa za absolutno vrhunsko kreativnost, ki pa bo žal razumljiva samo nekaterim izbrancem (tut meni ), mojstrstvo ob izbiri barve in elegantnemu pristopu, k podpisu in orisu samega emblema. Drugače pa mi je všeč znak tako Miha GSa, kot HyperJacka, vsak zase je lahko osnova za nadaljevanje. Mogoče bi Miha malo še razmislil, o tem da črke mal pomeša -zameša -obrne (slikica priložena, žal nimam časa, da bi jih barval in zavtel), mogoče z lokom ulovi silhueto mopeda..medtem, ko mi je pri Hyperju všeč ideja, manjka pa moped ali nekaj v tem stilu in mi preveč povleče na Bonda... Z MEŠANA SEKCIJA.jpg .... strinjam se s povzetkom profesionalnega oblikovalskega očesa, ker imamo samo na podlagi takih strokovnih ocen tudi lepe možnosti priti do res lepega in predvsem vsebinsko zanimivega zaščitnega znaka sekcije. Tudi sam bi pohvalil vse tri predloge, pri čemer pa bi prav pri Mausovem predlogu veljalo razmisliti tudi nekoliko globlje ... Mausova kreacija samega emblema je tako po mojem skromnem mnenju vsekakor preobširna, vsebina težko razumljiva, zelo problematična pa bo vsekakor tudi všečnost te njegove sicer izvirne zamisli celostne podobe .... vem, da sem s kreacijo umetnine, domišlijo in designom vrhunskega izdelka, prekosil samega sebe :krneki: DAMI34, Kmet2, pik1 in 1 other 4
pik1 Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 ta od DAMI34 npr sam napi motosvet na manjso velikost, tolk da se da brebrat podlaga al barva majce, crna .... glaven napis pa potem v: ORAZNI, modri, zeleni, beli, rdeci, plavi, .... .... ja, s tolk barvami, k si jih pa ti zdele naštel, se bomo pa že približal kostumom nastopajočih v cirkusu MOIRE ORFEI .... stuhec 1
motozajebant Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 tole je moj "osnutek"... dokončna slikca oz logotip še pride... bo pa okoli pisalo Z-MEŠANA SEKCIJA oz. Z-MEŠANCI (kar mi je bolj všeč). če se slučajno odločimo za ta logotip (na zalogi imam sicer še enega), imam v mislih majico nekako tako: na sprednji strani bi lahko pisalo JAZ SEM Z-MEŠAN... na zadnji strani bi bil logotip pod njim pa ... IN VOZIM MOTOR. zgolj predlog no dokončano različico prilimam jutri oz v soboto lp, mz umetnica51, BinaBana, cedevita in 6 others 9
MihaGS Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 No, še nekaj sem spesnil...da se pa še dodelati seveda. Z MEŠANA SEKCIJA1.pdf pik1, Kmetica2, Kmet2 in 2 others 5
stuhec Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 .... ja, s tolk barvami, k si jih pa ti zdele naštel, se bomo pa že približal kostumom nastopajočih v cirkusu MOIRE ORFEI .... te barve sem mislil sam za Z-MESANCI
pajkica Objavljeno Februar 14, 2013 Opozori Objavljeno Februar 14, 2013 mogoče pa bi tadva posodila majčke http://www.youtube.com/watch?v=EXS_DyyIUTg pik1 in Kmet2 2
Kmetica2 Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 No, še nekaj sem spesnil...da se pa še dodelati seveda. haaaa, kva sta huda....
BelaStrela Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Men je od MihaGS ušeč! A lahko dobim samo unga frogija k ma bokserja med nogami... bi ga dala naprintat na motomajčko
MihaGS Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Men je od MihaGS ušeč! A lahko dobim samo unga frogija k ma bokserja med nogami... bi ga dala naprintat na motomajčko Če si dost zmešana in bo osnutek potrjen, boš imela lahko tako majčko. Kmetica2 1
motozajebant Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 sicer je od Mihata luštna zadeva, sam vseen bi blo luštn če bi blo kaj unikatnega moje skromno mnenje BinaBana 1
MihaGS Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 sicer je od Mihata luštna zadeva, sam vseen bi blo luštn če bi blo kaj unikatnega moje skromno mnenje Vidim, da ti gre svinčnik dobro od rok, pa lahko recimo, da zamenjaš žabe z drugimi pajaci. :mellow: Drugače mi je pa tvoje všeč :grim BinaBana 1
HyperJack Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Ma kaj se sekirate za majce...totalno Z-mešane ženske itak hodijo zgoraj brez DAMI34, TOMCAT, BinaBana in 5 others 8
motozajebant Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Vidim, da ti gre svinčnik dobro od rok, pa lahko recimo, da zamenjaš žabe z drugimi pajaci. :mellow: Drugače mi je pa tvoje všeč :grim čakaj da do konca pretvorim v računalniško različico MihaGS 1
Kmet2 Objavljeno Februar 15, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Ma kaj se sekirate za majce...totalno Z-mešane ženske itak hodijo zgoraj brez Kaj pa totalno Z-mešani moški.......mogoče spodaj brez Kmetica2 1
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno Februar 15, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 MALO ZA ŠALO MALO ZA RES!!! suzuki, igorkr, Mia in 13 others 16
cedevita Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 tole je moj "osnutek"... dokončna slikca oz logotip še pride... bo pa okoli pisalo Z-MEŠANA SEKCIJA oz. Z-MEŠANCI (kar mi je bolj všeč). 2013-02-14_20.22.06.jpg če se slučajno odločimo za ta logotip (na zalogi imam sicer še enega), imam v mislih majico nekako tako: na sprednji strani bi lahko pisalo JAZ SEM Z-MEŠAN... na zadnji strani bi bil logotip pod njim pa ... IN VOZIM MOTOR. zgolj predlog no dokončano različico prilimam jutri oz v soboto lp, mz Navijam za predlog MZ-ja in kot pravi Kmetica2, majica ima prednjo in zadnjo stran, rokava,... Se bo treba res na bjrci dobit. Kmet2, motozajebant, pik1 in 2 others 5
pik1 Objavljeno Februar 15, 2013 Opozori Objavljeno Februar 15, 2013 Kaj pa totalno Z-mešani moški.......mogoče spodaj brez ..... ne, jest nisem zato .... ker ne smem tak okol hodit ..... ... mi doma ne pustijo .... :krneki: Kmetica2, DAMI34, cedevita in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se