Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 A bi bilo tole mal preveč drzno? Malenkost,to bi lahko obesili na notranjo stran majice namesto etikete,kako lahko pereš in na koliko stopinj......znakec je lep zelen,kar bi pri zmešancih pomenilo,da je majica ekološka :lol: Kmetica2, maus, BMWRIDER in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Pička ti sporoča,da je vse na prostovoljni bazi,ne silimo ne tepemo.. :grrr ....zarad mene so lahko za logo tud primorske kobase in vin,preverjeno dobro... :grim ......sam Kwaka na majci pa ne bom nosu pa pika,tolk zmešan pa nisem :lol: pč..ka Kmet2, maus in Kmetica2 3
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 pč..ka :yes: ....... Kmetica2 in DAMI34 2
maus Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 A bi bilo tole mal preveč drzno? kr všeč si mi ratu lahko plačaš kawo BinaBana, Kmetica2, DAMI34 in 2 others 5
maus Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 .......sam Kwaka na majci pa ne bom nosu pa pika,tolk zmešan pa nisem :lol: si si :yes: .... itak se tega nuben od nas ne zaveda :lol: Kmetica2, DAMI34 in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 si si :yes: .... itak se tega nuben od nas ne zaveda :lol: 3-0 za tebe,a bi nehal prosm :glare: :lol: Kmetica2, DAMI34 in maus 3
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 po temeljitem premisleku, bo zgleda naslednji znak najbolj odgovarjajoč Zivnorc, HyperJack, BMWRIDER in 6 others 9
Zivnorc Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Ne moreš ker če jo ustanoviš moraš bit zraven pri vseh pijančevanjih,pretepih in kurbariji....ti pa se ponavad pri takih dogodkih skriješ in potem kukaš k limamo slikce P.S. mi nimamo stranke ampak dobro družbo kjer si vedno lepo povabljen in kjer te skoraj vedno pogrešamo....... sej te mamo radi norc Kmet2 in maus 2
gusar Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 še en predlog cedevita in umetnica51 2
gusar Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 po temeljitem premisleku, bo zgleda naslednji znak najbolj odgovarjajoč THC-levels.JPG to je preveč šuvinistično -manjka ženski spol!!! BinaBana 1
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 to je preveč šuvinistično -manjka ženski spol!!! so jim zrasle brade, k so zmešane cedevita 1
pikolo Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Malenkost,to bi lahko obesili na notranjo stran majice namesto etikete,kako lahko pereš in na koliko stopinj......znakec je lep zelen,kar bi pri zmešancih pomenilo,da je majica ekološka :lol: Se že kažejo zametki neke simpatije do kawasakijev. lepo lepo ... Kmet2 1
motozajebant Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Z-MEŠANCI in Z-MEŠANKE POZOR!!!! 02.03.2013 se gremo SANKAAAAAAAT Prijave sprejemamo jutri do 15 ure (izključno samo do takrat), ker kuponi so v ponudbi še dva dni in moramo vedet točno število prijavljenih! PS. za kupljene kupone, nam ne garantirajo da bomo kupončke lahko unovčili (nenapovedan dež, itd. ... ), zatorej bom denar pobiral predhodno in sicer, bom vsakemu ki se bo prijavil na sankanje, posredoval svoj TRR na katerega mi bo nakazal denar. če si pripravljen reskirati tistih 12 EUR, se prijavi, sporočite tudi tistim, ki bolj slabo berejo našo temo podrobnejše informacije sledijo jutri, ko bo točna številka prijavljenih. trenutno smo prijavljeni trije: PREDSEDNIK: Kmet2 PRVA DAMA: Kmetica2 MOJA MALENKOST: MZ umetnica51, Kmet2 in Kmetica2 3
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Se že kažejo zametki neke simpatije do kawasakijev. lepo lepo ... To ni še nič,doma imam še kapo in štumfe od Kawasakija :grim pikolo, maus in DAMI34 3
pikolo Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 To ni še nič,doma imam še kapo in štumfe od Kawasakija :grim Ti si naš ... lahko mausu plačaš kawo maus, DAMI34 in BinaBana 3
motozajebant Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Torej, ker sem pri pogajanjih zelo uspešen, sem se zdilal da plačamo kar tam, tako da predhodno denarja ne bom pobiral in seveda če odpade, ne plačate nič tveganje sem vam zminimaliziral :) Točna cena je okroglih 13 evrčkov. Prijave so vseeno možne le do jutri do 15 ure. Tisti, ki vas DOBRA DRUŽBA in nočno sankanje veselijo, se hitro prijavite, rok je zeeeeeeeelo kratek Pik1, midva se bova okoli cene še pogovorila, sej veš.... Kmet2 in Kmetica2 2
HyperJack Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 1. HyperJack 2. TASH Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Februar 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Ti si naš ... lahko mausu plačaš kawo Ponavad ga z njegovo Minđo nben ne ujeme,zato mu dam na začetku sezone letno dozo,pa mam mir Kmetica2 1
igorkr Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 To sem danes dobil ... Nekaj čudnega se je dogajalo v soboto zvečer .... Keiko, umetnica51, Kmetica2 in 2 others 5
HyperJack Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 (popravljeno) Uff kaj zanimanja in pri takšnem velikem številu prijavljenih za sankanje, bo treba avtobus sposodit Popravljeno Februar 19, 2013. Popravil HyperJack Kmetica2 1
motozajebant Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Uff kaj zanimanja in pri takšnem velikem številu prijavljenih za sankanje, bo treba avtobus sposodit hyper, saj nekaj nas je že jaz kmet kmetica hyper tash damy igorkr wwuhu, 7 nas je no ja, luštno se bomo imeli v vsakem primeru Kmetica2 in Kmet2 2
JONI 46 Objavljeno Februar 19, 2013 Opozori Objavljeno Februar 19, 2013 Mz... se je treba prjavt al lahk tazadn dan uletim.... ? nevem, zarad sihta, in mogoce sopotnice ? Kmet2 1
papez47 Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 hyper, saj nekaj nas je že jaz kmet kmetica hyper tash damy igorkr wwuhu, 7 nas je no ja, luštno se bomo imeli v vsakem primeru Po konstruktivnih ...................... pogajanjih in ..........................uskladitvi obveznosti "starega fotra in Baby"; - papez47 - sopotnica na zadnjem sedežu + domači piškotki +borovničke motozajebant in Kmet2 2
motozajebant Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 Joni, dobro bi bilo če bi se prijavil, lahko pa me tudi naslednji teden kontaktiraš in ti sporočim... odvisno, če bo imel še kaj sank na voljo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se