papez47 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 (popravljeno) Med tednom popoldan vozim tole.................. :grim Popravljeno April 19, 2013. Popravil papez47 pik1, Kmetica2, umetnica51 in 2 others 5
MihaGS Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Jaz pa to... BelaStrela in Kmetica2 2
papez47 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 (popravljeno) KAPICE............................. Katera bi bila boljša ? Seveda z vezenim napisom Z.S.M.S. Popravljeno April 19, 2013. Popravil papez47
motozajebant Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 KAPICE............................. Katera bi bila boljša ? Seveda z vezenim napisom Z.S.M.S. ORANŽNA :grim Kmet2 1
HyperJack Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 KAPICE............................. Katera bi bila boljša ? Seveda z vezenim napisom Z.S.M.S. Črna
MihaGS Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Orangina! KAPICE............................. Katera bi bila boljša ? Seveda z vezenim napisom Z.S.M.S. Orangina!
pik1 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Orangina! Orangina! .... kakšna oranžna ??????????? ...... sej nismo KTM sekcija.... :unsure: ... če že, pol .... SIVA .... .... še dost rajš pa črna .... :hooray: Kmetica2 1
papez47 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Pa smo res ............... "Zmešanci"................ Takole, do ponedelka počakam ..................... da .................. se demokratično in organizirano :naughty: dogovorimo.............. O:-) Razne barve Z.S.M.S. se mi zdi, da bi bile bolj izstopajoče na "BEŽ" kapici .................. Z "ORANŽNIMI", pa ..................... se ........................ zmešani, kot smo ...................... lažje ......................najdemo ........................ če se izgubimo................... Pa interesente vabim na prijave.
Kmet2 Objavljeno April 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2013 Pa smo res ............... "Zmešanci"................ Takole, do ponedelka počakam ..................... da .................. se demokratično in organizirano :naughty: dogovorimo.............. O:-) Razne barve Z.S.M.S. se mi zdi, da bi bile bolj izstopajoče na "BEŽ" kapici .................. Z "ORANŽNIMI", pa ..................... se ........................ zmešani, kot smo ...................... lažje ......................najdemo ........................ če se izgubimo................... Pa interesente vabim na prijave. A jz se morem kot predsednik in najbolj zmešan tud prjavt,al to pripada že po defoltu Kmetica2 1
papez47 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 A jz se morem kot predsednik in najbolj zmešan tud prjavt,al to pripada že po defoltu Za prezidenta ja .............. seveda ................ .................. ma NE ..................... kult osebnosti smo skenslal........................ isti si kot vsi................... O:-) O:-) Najprej se zmente kero kapco, bomo pol o detajlih. :naughty: Kmetica2 1
motozajebant Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Za prezidenta ja .............. seveda ................ .................. ma NE ..................... kult osebnosti smo skenslal........................ isti si kot vsi................... O:-) O:-) Najprej se zmente kero kapco, bomo pol o detajlih. :naughty: ORANĐE!!!!! :jezen Kmet2 1
pik1 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 Za prezidenta ja .............. seveda ................ .................. ma NE ..................... kult osebnosti smo skenslal........................ isti si kot vsi................... O:-) O:-) Najprej se zmente kero kapco, bomo pol o detajlih. :naughty: .... ni isti .... .... slabši je ...... :unsure: ........ preverjeno .... iz prve roke .... Kmetica2, trebor in Kmet2 3
pik1 Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 ORANĐE!!!!! :jezen .... ne, k če se bomo kje za cesto ustavl, bojo avtomobilisti mislil, da pomaranče na štantih prodajamo .... Kmetica2 in Damy 2
motozajebant Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 .... ne, k če se bomo kje za cesto ustavl, bojo avtomobilisti mislil, da pomaranče na štantih prodajamo .... sej to že zdej, ko kmet s tisto oranžado uleti MihaGS, SLVR in Kmetica2 3
Zivnorc Objavljeno April 19, 2013 Opozori Objavljeno April 19, 2013 zelenkasto kodrlajsasta z roza pikcam na počez....
igorkr Objavljeno April 20, 2013 Opozori Objavljeno April 20, 2013 KAPICE............................. Katera bi bila boljša ? Seveda z vezenim napisom Z.S.M.S. Rdeče ni?
Kmet2 Objavljeno April 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2013 Oranđa!!! večina nas je za oranđo je pa res da razni Piki ne bodo hotel tega nosit,ker so fensi model se še u C3 noče peljat kaj da bo kej oranžnega dal na glavo,zato je bolje dat neko nevtralno barvo ,da imamo pokrito podstrešje in nam ne uhajajo genjialne zamisli :lol: ker neprijatelj vreba u svakom grmu MihaGS in pik1 2
gusar Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Pa smo res ............... "Zmešanci"................ Takole, do ponedelka počakam ..................... da .................. se demokratično in organizirano :naughty: dogovorimo.............. O:-) Razne barve Z.S.M.S. se mi zdi, da bi bile bolj izstopajoče na "BEŽ" kapici .................. Z "ORANŽNIMI", pa ..................... se ........................ zmešani, kot smo ...................... lažje ......................najdemo ........................ če se izgubimo................... Pa interesente vabim na prijave. mene ucahnej
Damy Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Ne, jaz ne bi kapce, ker mi bo uničila frizuro pik1, Kmetica2 in BelaStrela 3
Popularna objava igorkr Objavljeno April 21, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2013 Tuhtaš kam bi te stvari prflikal, pole pa ugotoviš da bi bilo najbolje tukaj Se je blo res noro. prvi dan 25-30km tekanja po razstavišču naslednji dan pa 8-10km ... Prideš in prvo stvar ka ugledaš je to Ne ne, to ni stopnišče za v drugo nadstropje razstavišča ... To je Liebherr-jev večji demper Zdej pa me izsili, če si upač, jiha Tega sem moral poslikat. Rad bi ga videl na gradbišču. Upam, da ga bo nekdo polajkal Malo naprej pa te žirafe od bagrov. Kako bi mi prav prišel v Šoštanju Zdej ka vem jih bom naročil za vse kamione na mojih gradbiščih. Ima da jih koristijo Slick gume. Je treba bit nagel Evo gume za ta novga bemfla Ja ja, tudi jst sem študiral kolko S20 bi iz teh naredili Neč Yamaho bom predelal da bom lahko ta motorček vgradil. Mislim it nazaj malo po dolomitih. Upam, da bo zadosti za prilest na Stelvio Kwak Ta pa posebno za rumenegacestaka A na drugi strani lej KTM-ovce :lol: Za zaključek pa me je pred vhodom čakal tale lepotec Kmetica2, pik1, Damy in 10 others 13
Popularna objava Damy Objavljeno April 21, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2013 Festival čokolade in del zmešančkov ^_^ Od MZ-ja smo dobili vsak svojo čokoladko Našel je primerno orodje za šraufanje po motorju..... Takšne in drugačne dobrote MihaGS, SLVR, motozajebant in 10 others 13
gasperX Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Damy hvala za slike......cuker mi je padu jebemtiš noooooo.. Ej a me kj pogrešate Še malo še malo aaaaaaaaaaa jest se že tresem taka moto kriza je Kmetica2 1
motozajebant Objavljeno April 21, 2013 Opozori Objavljeno April 21, 2013 Damy hvala za slike......cuker mi je padu jebemtiš noooooo.. Ej a me kj pogrešate Še malo še malo aaaaaaaaaaa jest se že tresem taka moto kriza je Gasper, sem bil tam, me ni nič mikala čokolada, pa toliko jo je bilo....pridem domov, odprem tavelko Milko pa jo dobesedno požrem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se