trebor Objavljeno April 26, 2013 Opozori Objavljeno April 26, 2013 Hocm bit sexi Ti sexi? A si na glavo padel? LP Robert igorkr, BinaBana in Kmet2 3
stuhec Objavljeno April 27, 2013 Opozori Objavljeno April 27, 2013 Ti sexi? A si na glavo padel? LP Robert Ne men je padlo na glavo
JONI 46 Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Zmesanki, kje se skrivate, na cest nobenga ne srecam vec?.. nc pejmo na morje. A lohk tud jaz kako sexy majcko narocim? Kmet2 1
zmilan Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Zmesanki, kje se skrivate, na cest nobenga ne srecam vec?.. nc pejmo na morje. A lohk tud jaz kako sexy majcko narocim? Po dolgem času tud jaz okol. Jaz bi tud majčko črno xl.Predsednik a lahko.
motozajebant Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Po dolgem času tud jaz okol. Jaz bi tud majčko črno xl.Predsednik a lahko. lahk lahk :yes:
zmilan Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 lahk lahk :yes: Evo, naročam.Kako pa kam denar, pa kje prevzamem pa itak zvem
JONI 46 Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Tud zame lahk vela ?......... kam funte nakazem ? omw ?
motozajebant Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Tud zame lahk vela ?......... kam funte nakazem ? omw ? Joni velikost mi povej... pa probaj čimprej dnar boste dal, ko se dobimo... omw, oz viki 10 ojro
JONI 46 Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 A lohk m..... sam pol mi boste fovs zarad misic... Xl bi Najlepsa ti dal.. ups hvala motozajebant 1
BinaBana Objavljeno April 29, 2013 Opozori Objavljeno April 29, 2013 A koga kdaj zanima kak adrenalinski park, da bi šli? ^_^ mene a majcke so sam rozaste? (za zenske)
gasperX Objavljeno April 29, 2013 Opozori Objavljeno April 29, 2013 Bina letos je roza in tako da motor pa opremo na roza preštrihej pa je, kvate boli k. ... jebiga jest sm se tut odloču da bom na modro prešaltu hahahahahaha Ej do kdaj je pa treba tele majčke pa kapce naročit? jest bi ful mel samo res nevem kdaj bom plačodobu tako da nebi neki na hitro naročal da vas nezajebem, pol rajš počakam na naslednjo rundo k bojo majčke frjolčne hehehehehe Kmet2 tvoja slika kroži po FB matr neki si se mi ugojijo odkar si iz kardana na ketno prešaltal hahahahahaha :P :P Uglavnem naročim takoj k zvem kako in kaj, odštevam dneve k se vam pridružim bote takoj še za eno stopno bolj ZMešani hehehehe igorkr, BinaBana in Kmetica2 3
gasperX Objavljeno April 29, 2013 Opozori Objavljeno April 29, 2013 Pa drugač banda no kako ste kaj no, mal vas že pogrešam tako da upam da šparate za kufete da ko registriram grem z vsemi na kufe ampak vi plačate jest bom rabu za benz hehehehehe BinaBana in trebor 2
MihaGS Objavljeno April 29, 2013 Opozori Objavljeno April 29, 2013 Ni problema, en litr za moto, pa kufe zate! BinaBana in gasperX 2
BinaBana Objavljeno April 30, 2013 Opozori Objavljeno April 30, 2013 js tut ze komi cakam!! ka pa dans kej? je kdo za kak mini krogec? js mam cajt sam ene 3 urce
stuhec Objavljeno April 30, 2013 Opozori Objavljeno April 30, 2013 Kako pa sre jutr Kdo proti vzhodu z m. ?
stuhec Objavljeno Maj 2, 2013 Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 Kako pa sre jutr Kdo proti vzhodu z m. ? Mislil sem "kako sTe "
papez47 Objavljeno Maj 2, 2013 Opozori Objavljeno Maj 2, 2013 Z M E Š A N še naprej smo gasperX in igorkr 2
motozajebant Objavljeno Maj 4, 2013 Opozori Objavljeno Maj 4, 2013 Pol pa gremona off road, pol pa na mz ne ne :grrr neč nauš ti name hodu...
Kmet2 Objavljeno Maj 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2013 Bina letos je roza in tako da motor pa opremo na roza preštrihej pa je, kvate boli k. ... jebiga jest sm se tut odloču da bom na modro prešaltu hahahahahaha Ej do kdaj je pa treba tele majčke pa kapce naročit? jest bi ful mel samo res nevem kdaj bom plačodobu tako da nebi neki na hitro naročal da vas nezajebem, pol rajš počakam na naslednjo rundo k bojo majčke frjolčne hehehehehe Kmet2 tvoja slika kroži po FB matr neki si se mi ugojijo odkar si iz kardana na ketno prešaltal hahahahahaha :P :P Uglavnem naročim takoj k zvem kako in kaj, odštevam dneve k se vam pridružim bote takoj še za eno stopno bolj ZMešani hehehehe Dej zase se brigej,bi reku en moj prjatu no ne vem če je še prjatu,me je tolk napil da sem mu vso resnico povedu,pol je mel pa sam 4 varijante :lol: pik1, trebor in Kmetica2 3
gasperX Objavljeno Maj 5, 2013 Opozori Objavljeno Maj 5, 2013 A zdej so po kr drugi krivi, a ti je v usta zlival pjačo al kaj hehehehe Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Maj 5, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2013 A zdej so po kr drugi krivi, a ti je v usta zlival pjačo al kaj hehehehe Sem ti že reku ,da se zase brigej
stuhec Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ne ne :grrr neč nauš ti name hodu... mislil sem moto zbor
motozajebant Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 mislil sem moto zbor bolš zate :jezen
gasperX Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Sem ti že reku ,da se zase brigej Pa dobr no sej bi se zasebrigu sam kurc pol me pa kličeš pa jokaš po telefonu kolk me pogrešaš hahahahhahahahahahaha trebor, BinaBana in Kmet2 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se