Damy Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 Jaz sem na filo faxu, mi ne znamo računat BinaBana 1
corser Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 Lepo se imejte. Bi skočil zraven a grem na Slasha
motozajebant Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 Jaz sem na filo faxu, mi ne znamo računat evo ti bom jaz zračunal tako na hitro.... zate bo skonto, ker si glih ti, tako da 45 EUR in 2kg sveže pečenih piČkotov, iz štacune ne veljajo BinaBana in trebor 2
Kmetica2 Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 evo zmešančki kupončki REZERVIRANI igorkr, BinaBana in Damy 3
motozajebant Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 kmetica2 kmet2 ZAMIŽ!!!! Kmetica2 1
Kmetica2 Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 (popravljeno) uffff a sm si zaslužla kako pivo? Popravljeno Februar 1, 2013. Popravil Kmetica2
Baykerca Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 sem vedu da me nauš razočarala bayki sem vedu da me nauš razočarala bayki o ljubezen moja, sej veš da tebe pa nkol neb razočarala ane motozajebant 1
motozajebant Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 o ljubezen moja, sej veš da tebe pa nkol neb razočarala ane sem upal na to Baykerca 1
stuhec Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 A bomo majce tut imel ? Sam kaj bo napisan gor ..... BinaBana 1
motozajebant Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 če želite majice... cca 10-15 EUR pride majica s tiskom.... sam mi morte dost hitr povedat, da zadeve naročim... cedevita 1
VS800 Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 itak, jaz sem za, prej se naj preveri če bomo lahko več kuponov zaporedoma koristli, pa ravno to sem pisala... in zbrisala,.. in najbolš da pospravim in grem proti domeku... Res oprostite ...sam v katero smer gre ta forum, da se morjo nekateri že tuki ment, kako majo doma ...sori, šeenkrat ker berem zadnje objave od mojega obiska :surrender: K....
Baykerca Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 kr kul, torej mi bi vzeli tako... če je 5 oseb na pisto, se mi zdi dve uri kar dovolj?? vsaj po mojih izkušnjah... lahko ob vaših željah tudi tri ure rezerviramo, ni panike, samo se mi zdi dolga na 5oseb/pista... kr kul, torej mi bi vzeli tako... če je 5 oseb na pisto, se mi zdi dve uri kar dovolj?? vsaj po mojih izkušnjah... lahko ob vaših željah tudi tri ure rezerviramo, ni panike, samo se mi zdi dolga na 5oseb/pista... superca varjanta prevrjeno k sm velikokrat bowlala tko d dve urci res dovolj
igorkr Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 Že odštevam dneve motozajebant in Kmetica2 2
motozajebant Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 Res oprostite ...sam v katero smer gre ta forum, da se morjo nekateri že tuki ment, kako majo doma ...sori, šeenkrat ker berem zadnje objave od mojega obiska :surrender: K.... čuden si BelaStrela, Kmet2, jami65 in 1 other 4
stuhec Objavljeno Februar 1, 2013 Opozori Objavljeno Februar 1, 2013 V redu, sprejmem izziv. Grem v vojaški muzej, ko ti osvojiš vrh, ki je tam okoli 1000m. Peš (gor in dol). Zdej pa da vidim, če te je samo jezik... jz bi šao gor
Kmet2 Objavljeno Februar 2, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Res oprostite ...sam v katero smer gre ta forum, da se morjo nekateri že tuki ment, kako majo doma ...sori, šeenkrat ker berem zadnje objave od mojega obiska :surrender: K.... Kaj bi ti zdej rad povedal :blink: .....pa ne opravičuj se,če nam slediš v temi pole si sigurno malo zmešan zato vabljen,da se nam pridružiš BinaBana 1
VS800 Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Kaj bi ti zdej rad povedal :blink: .....pa ne opravičuj se,če nam slediš v temi pole si sigurno malo zmešan zato vabljen,da se nam pridružiš Nič posebnega, enkrat na leto morm kaksn post napisat, da mi tipkovnica ne zariba :mellow: ....zmešan pa itak da sm mal, tko da hvala za povabilo
cedevita Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 prijavljeni so sledeči Z-MEŠANCI in Z-MEŠANKE: -stuhec -damy -robertjur -suzuki -kmet3 -kmetica2 -bladzo -gasperX -papez47 -papezKA47???? -umetnica51 -pik1 -bayki -keiko -igorkr če boste tako nadaljevali, bo kmalu arena premala, bo treba še klub300 najet.... tko k je pik1 reku, sej je kriza, so poceni Evo tudi mene, sem vstal od mrtvih samo zato, da se prijavim za balincanje. Trzanalašč!!! Majice bi bile pa odlične, ni nujno že za v Klub 300, pred poletjem pa vsekakor. Tja do konca aprila da bi jih imeli narejene?
gasperX Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Cedevita pa glej da nas tokrat ne zajebeš ma da prideš!
Damy Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Kakšne barve majice bi pa imeli? Unisex ali posebej žensko in moško kolekcijo? In kaj bi gor pisalo..... Sem totalno (z)mešan(a) :grim BinaBana, Keiko, trebor in 3 others 6
Robertjur Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 (popravljeno) Kakšne barve majice bi pa imeli? Unisex ali posebej žensko in moško kolekcijo? In kaj bi gor pisalo..... Sem totalno (z)mešan(a) :grim Ženski kroj mora bit ... al pa 2 cifre premajhne!! Za fante razn kmeta je pa važn de je buh pod streho pa je vse rešen. Lah bi pisal "NIsem žleht ampak zmešan - a" he he Popravljeno Februar 2, 2013. Popravil Robertjur Kmet2 in BinaBana 2
igorkr Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 (popravljeno) Kakšne barve majice bi pa imeli? Unisex ali posebej žensko in moško kolekcijo? In kaj bi gor pisalo..... Sem totalno (z)mešan(a) :grim ZMEŠAN VOZIM MODRO Popravljeno Februar 2, 2013. Popravil igorkr
Damy Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 Neee, potem raje : Zmešan(a), A vozim modro. igorkr in Ninč 2
MihaGS Objavljeno Februar 2, 2013 Opozori Objavljeno Februar 2, 2013 prijavljeni so sledeči Z-MEŠANCI in Z-MEŠANKE: -stuhec -damy -robertjur -suzuki -kmet3 -kmetica2 -bladzo -gasperX -papez47 -papezKA47???? -umetnica51 -pik1 -bayki -keiko -igorkr če boste tako nadaljevali, bo kmalu arena premala, bo treba še klub300 najet.... tko k je pik1 reku, sej je kriza, so poceni No pa še dve prijavi, moja malenkost in moja najdražja. BinaBana 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se