pik1 Objavljeno Februar 17, 2013 Opozori Objavljeno Februar 17, 2013 Hočm 4 valjni boxer in pika!! gor pa naj bo napis: KWAMIGASUZUAPRIDUCABEMWA .... točn to .... .... če se že dela zaščitni znak Z-mešancev, pol ne iskat v emblemu smisla !!!!!!! ... jest sem tud za štirivaljni bokser ..... ... emblem znamke motocikla nej bo pa v okrogli plavo beli BMW podlagi, in gor napisan Kawasaki ..... ps. pa mogoče na kašne hondice in yamahce tud ni za pozabit !!!!!! :yes: DAMI34 in Kmetica2 2
cedevita Objavljeno Februar 17, 2013 Opozori Objavljeno Februar 17, 2013 .... točn to .... .... če se že dela zaščitni znak Z-mešancev, pol ne iskat v emblemu smisla !!!!!!! ... jest sem tud za štirivaljni bokser ..... ... emblem znamke motocikla nej bo pa v okrogli plavo beli BMW podlagi, in gor napisan Kawasaki ..... ps. pa mogoče na kašne hondice in yamahce tud ni za pozabit !!!!!! :yes: suzic nas tudi ni malo, pr oštji Kmetica2, pik1 in DAMI34 3
pik1 Objavljeno Februar 17, 2013 Opozori Objavljeno Februar 17, 2013 suzic nas tudi ni malo, pr oštji .... stari, sorry ... nisem suzic namerno izpustu .... ... res vas ni prov mal .... :grim ... mogoče bi blo pa celo za razmislt, če ne bi od vsake znamke neki dodal zraven ..... ???? ... sej itak ne bo prov dost znamk .... .......... vsaj tiste, s katerimi se res vozmo Zmešanci .... BinaBana, Kmetica2, maus in 1 other 4
Kmetica2 Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 .... stari, sorry ... nisem suzic namerno izpustu .... ... res vas ni prov mal .... :grim ... mogoče bi blo pa celo za razmislt, če ne bi od vsake znamke neki dodal zraven ..... ???? ... sej itak ne bo prov dost znamk .... .......... vsaj tiste, s katerimi se res vozmo Zmešanci .... Bravo Pik, to sem že jaz Kmetu predlagala da damo logo od znamk motorjev po majici. Madonca bomo nakičeni škoda da je pust že mimo... he he maus, BinaBana, pik1 in 1 other 4
maus Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 KWAK mora pisat 2 x večje kot ostali napisi :krneki: pik1, cedevita, DAMI34 in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 KWAK mora pisat 2 x večje kot ostali napisi :krneki: Se strinjam, to pa zato ker so lastniki vseh ostalih znamk, vsi po vrsti v duši KWAKARJI!!!! maus, BinaBana, cedevita in 1 other 4
pikolo Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 KWAK mora pisat 2 x večje kot ostali napisi :krneki: Kakšni ostali napisi? DAMI34, maus, BinaBana in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 dimage(1).gif MALO ZA ŠALO MALO ZA RES!!! ... kaj ti tam mene omenjaš na koncu..... :jezen ... a ne moreš brez mene.. BMWRIDER 1
maus Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 Kakšni ostali napisi? napisi kot so ... : I JA TEBI JE....I SE ČŠ ČELNO PO ZADNEM MIM TEBE Z ENO ROKO ČEUL U HRBET ipd pikolo, cedevita, BinaBana in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 ...ej.... še dobr, da se ne družim več z vami...... Sam še mausu bom dovolu, da mi kdaj pa kdaj da za kawo.... cedevita, BinaBana, cikadina in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 (popravljeno) se bojim, da bo Z-MEŠANA koalicija razpadla ...ej.... še dobr, da se ne družim več z vami...... Sam še mausu bom dovolu, da mi kdaj pa kdaj da za kawo.... bom kr namest Mausa odgovoru: I JA TEBI JE....I SE ČŠ ČELNO PO ZADNEM MIM TEBE Z ENO ROKO ČEUL U HRBET Popravljeno Februar 18, 2013. Popravil DAMI34 Zivnorc, maus in pik1 3
maus Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 ...ej.... še dobr, da se ne družim več z vami...... Sam še mausa bom prosu, da mu kdaj pa kdaj dam za kawo.... tko je praviln zadnji stavek :lol: BinaBana, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4
pikolo Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 se bojim, da bo Z-MEŠANA koalicija razpadla bom kr namest Mausa odgovoru: I JA TEBI JE....I SE ČŠ ČELNO PO ZADNEM MIM TEBE Z ENO ROKO ČEUL U HRBET Malenkost modifikacije: I JA TEBI JE....I SE ČŠ ČELNO PO ZADNEM MIM TEBE Z ENO ROKO ČEUL U HRBET Zivnorc, maus, DAMI34 in 1 other 4
BelaStrela Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 Po cilindru pa na kolen Zivnorc, maus in cedevita 3
Kmet2 Objavljeno Februar 18, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 Kot sem že povedal zmaga predlog z največ lajki,vi pa sam filozofirajte naprej,zarad mene ke lahko na majci KWAK če bo prejel največ lajkov,al pa Murko. No še kakšen predlog,oziroma modifikacija obstoječega..... Kmetica2, jami65 in maus 3
Kmet2 Objavljeno Februar 18, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 Zaenkrat vodi BMWRIDER oz za une naše ,ki ne razumejo bmfljahačica z 15 lajki BMWRIDER in Kmetica2 2
DAMI34 Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 Zaenkrat vodi BMWRIDER oz za une naše ,ki ne razumejo bmfljahačica z 15 lajki Baba Z-mešana maus, Zivnorc, pik1 in 4 others 7
maus Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 Baba Z-mešana jp .. zihr si zasluž maljon lajkou :lol:
BMWRIDER Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 ... kaj ti tam mene omenjaš na koncu..... :jezen ... a ne moreš brez mene.. Pa sm misnla,da norci skup držimo..In ne mormo en brez druzga!!!! Zivnorc in Kmetica2 2
BinaBana Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 tko malo za intermezzo, ni še čisto dokončan logotip.... Z-mešana sekcija 13.png Moto zmešana sekcija 1.jpg Z-mešana sekcija 14.png tko nekako... sam še črke bom dokončal... sicer pa, jaz sem idejo dobil v tej smeri, da bi se dale še nalepke natiskat (ja sej vem, moji domišljiji ni konca.. .), zato sem delal tako... so mi pa tudi prejšnji predlogi všeč.... guma res zgleda k dab ble 3 mal bolj enojno jo nared men je ta predlog TOP sam klinc.. lajki veljajo.. Ja, MZ, smo te zaposlili, a ne? MihaGS bi dodelal gumo, s56g čelado (le brain-cap ne izbrat), Dami34 bi namesto gume dal luč. Se strinjam z vsemi, dodelal bi pa takole, Jet čelada + luč + Z-Mešana sekcija (z vezajem). Že črn krog bi simboliziral gumo, zato je ne bi dodal, nekam bi elegantno stlačil logo MotoSvet, če Bladzo kaj primakne. Toliko za sedaj. Ej klapa, t`glavni bomo. Ma sej smo že. bladzo- kwai je dej?? a bo motosvet kej prmaknu zravn al kwai?? Sorry miki , sploh ne... sam drugi so...pol si pa predstavljej, da nosi Kwakar majco na katerem pubec jaha boxer mašino, pa veš da te takoj iz kože slečejo. Samo skrbi me lastna in vaša varnost...no za tebe je drugač... :grim al pa ce ne vejo kaj je gor ha ha ha motozajebant in cedevita 2
motozajebant Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 torej, tukaj so še trije popravljeni osnutki.... če vam je slučajno kateri všeč, povejte, da se dodela... zadeva vzame veliko časa kar se tiče Motosvet napisa... težko ga notri spravim, ker bi ga nucal v vektorski obliki.... Kmet2, Kmetica2, umetnica51 in 3 others 6
BinaBana Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 z-mesana sekcija bi centrirala.. drugac pa TOP (ceprou mi je un s cupco bolj vsec.. ) motozajebant 1
MihaGS Objavljeno Februar 18, 2013 Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 E, še to. DAMI34, Kmet2, jami65 in 6 others 9
Popularna objava BMWRIDER Objavljeno Februar 18, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 18, 2013 S pomočjo PREPROSTEGA je ratal še to!!! Sliki in tekstu dovoljujem še popravke in spremembe ...Skratka ideje dobrodošle... Kmet2, pik1, umetnica51 in 7 others 10
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se