stuhec Objavljeno Februar 20, 2013 Opozori Objavljeno Februar 20, 2013 Ti kaj prebojni jopič tud vzamem? sam nevem če bo šel pod kombinezon.. Ta prebojni jopic je prebojen za ?
Zivnorc Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Nazadnje, ko sem bil na sankanju, to je bilo prvo sankanje Motosveta, smo imeli veliko smole: nekaj odrgnin in špiralni zlom noge. Predlagam obvezno čelado in želvo, če greste z Motosvetovci, ker tudi na sankališču se tekmuje :grim , pa jasno samo eden na sankah. Ne vprašat zakaj. ... ponavad sem zmeri u paru štartal..... u cilj pa sam prišel.. ...zakaj pa ne smem vprašat "zakaj" k mi še zmer ni jasn..... bil pa sem preveč v tavžnt rožah, da bi se spomnu, kero sem imel za sabo....
maus Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 (popravljeno) ja sj ... bajkerji pa na sankice :glare: .... če si pa zravn vrtite še "last krisms", se vs pa odrečem zazmeri :angry: houk...pisu sm :krneki: Popravljeno Februar 21, 2013. Popravil maus DAMI34, pik1, AnCy85 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Februar 21, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 ja sj ... bajkerji pa na sankice :glare: .... če si pa zravn vrtite še "last krisms", se vs pa odrečem zazmeri :angry: houk...pisu sm :krneki: Jz nisem nč takšnega naredu pa si se me odreku,ker med prijatelji te nimam si se zbrisu ,da se nis ustrašu,da ti bo moj mopi všeč ratu,;Maus na bavarcu.......o tem bi lahko dokumentarec posnel A se prideš sankat z nami bom sabo prnesu nalepke Kawasaki,da opremimo sanke,pa kapo by Maus,pa štumfe by Dami34 in očala by HyperJack.........faaaak,še mal pa mi bodo Kawo naprtili,tako počas potuhjeno me opremljajo,da še sam ne vem :lol: DAMI34, pik1, Kmetica2 in 3 others 6
pikolo Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 A se prideš sankat z nami bom sabo prnesu nalepke Kawasaki,da opremimo sanke,pa kapo by Maus,pa štumfe by Dami34 in očala by HyperJack.........faaaak,še mal pa mi bodo Kawo naprtili,tako počas potuhjeno me opremljajo,da še sam ne vem :lol: Še mal pa boš un kozouc od bmfla zamenu za kozouc od Versysa ... pol bosta pa s Snecerjem tanartavečja badija. :grim
Kmet2 Objavljeno Februar 21, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Še mal pa boš un kozouc od bmfla zamenu za kozouc od Versysa ... pol bosta pa s Snecerjem tanartavečja badija. :grim To sva že zdej,sam se špilava,da se ne marava cedevita 1
papez47 Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Samo upam, da ženske ne bojo preveč tarnale, da jih zebe? Kaj domač jegr pijete (1001rožo-dobesedno), ga lahko prnesem, da se mal razkužimo? Ne me basat s takimi........................, če tole moji pokažem ...........................bo ..........................hotla .....................NOVE ŠKORNJE! :lol1: Sicer pa - poštovani upravni odbor........................ kako zdej stojimo s predvidenim sankanjem? jami65 1
pik1 Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Ne me basat s takimi........................, če tole moji pokažem ...........................bo ..........................hotla .....................NOVE ŠKORNJE! :lol1: Sicer pa - poštovani upravni odbor........................ kako zdej stojimo s predvidenim sankanjem? ..... moji je pa ponavad toples všeč .... ps. .... pa sej je v bistvu tud men .... papez47, cedevita in Kmetica2 3
motozajebant Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Ne me basat s takimi........................, če tole moji pokažem ...........................bo ..........................hotla .....................NOVE ŠKORNJE! :lol1: Sicer pa - poštovani upravni odbor........................ kako zdej stojimo s predvidenim sankanjem? papez, info sledijo v kraatkem. Se moram še za uro dogovorit, trenutno nas je prijavljenih 11 če se ne motim lp,mz Kmetica2 1
jozexj6 Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 (popravljeno) zbrisano Popravljeno Februar 21, 2013. Popravil jozexj6
Kmet2 Objavljeno Februar 21, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Hnja. Če bo vreme tako kot napovedujejo, se grem 2.3 z MOTORJEM VOZT!!!! Ne pa sankat. Prov,prov Jožek,sej nben nbenga nč ne sili Kmetica2 1
matic Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Samo upam, da ženske ne bojo preveč tarnale, da jih zebe? Kaj domač jegr pijete (1001rožo-dobesedno), ga lahko prnesem, da se mal razkužimo? Težko sine, da bi ti pa takele sanke sedle, nimaš šans za tako sliko :grrr
cedevita Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Samo upam, da ženske ne bojo preveč tarnale, da jih zebe? Kaj domač jegr pijete (1001rožo-dobesedno), ga lahko prnesem, da se mal razkužimo? Aaaaaa obtajajo tri/tro sedežne sanke? Bi bil nekje vmes. Brez nč. BinaBana 1
Kmet2 Objavljeno Februar 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Aaaaaa obtajajo tri/tro sedežne sanke? Bi bil nekje vmes. Brez nč. Pol bi šele pokvaru sliko :grim Kmetica2 1
cedevita Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Pol bi šele pokvaru sliko :grim Najprej bi me mogu videt v na novo sfrizurano glavo, pa potem govort. Kmet2 in BinaBana 2
pik1 Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Samo upam, da ženske ne bojo preveč tarnale, da jih zebe? Kaj domač jegr pijete (1001rožo-dobesedno), ga lahko prnesem, da se mal razkužimo? ..... a to se skupaj s sankam najame za eno uro ?????? papez47, BMWRIDER in cedevita 3
papez47 Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 ..... a to se skupaj s sankam najame za eno uro ?????? JA. A nisi vedu? Vse je v ceni za nas - Z M E Š A N C E ............ cedevita in BinaBana 2
papez47 Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 ..... moji je pa ponavad toples všeč .... ps. .... pa sej je v bistvu tud men .... Ma pust ti "toples".................... to ni problem ...................... A ti veš kolk ......................... takile škornji ........................kuštajo? BinaBana 1
pik1 Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Ma pust ti "toples".................... to ni problem ...................... A ti veš kolk ......................... takile škornji ........................kuštajo? ..... vem .... cedevita 1
stuhec Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 Se da potem naknadno ali zadnji cas pridruzit za sankanje ? Ker zdaj res ne ven 100% povedat
umetnica51 Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 stuhec ti jest povem da 100 postov pridš vsaj rikverc :lol: ...jest pridem zdj izvenserijsko sam pogledat....sam pridem v spremstvu.... stuhec in igorkr 2
cedevita Objavljeno Februar 23, 2013 Opozori Objavljeno Februar 23, 2013 Zima, zima je ODŠLA! Lepe pozdrave iz Nove Gorice. RobiRoberto, Keiko, Kmet2 in 6 others 9
BelaStrela Objavljeno Februar 23, 2013 Opozori Objavljeno Februar 23, 2013 Zima, zima je ODŠLA! DSCN5150.JPG Lepe pozdrave iz Nove Gorice. Bog ti riječi pozlatio! Pr nas ga fsiplje ko strgan! trebor 1
cedevita Objavljeno Februar 23, 2013 Opozori Objavljeno Februar 23, 2013 Ma sej jutri popoldan bom že v P.G.-ju. Namesto smuči imam na avtomobilu dve lopati, eno za rezervo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se