Tedybear Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Zima, zima je ODŠLA! DSCN5150.JPG Lepe pozdrave iz Nove Gorice. Hebala te Pomlad. Evo, tolk je frišnega...pa še ga siplje...
Tedybear Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Pardon..ena tipka narobe... Keiko, Kmetica2, cedevita in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Zgleda,da sankanje bo :yes: BinaBana, igorkr in Kmetica2 3
HyperJack Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Vam se tud sanja ne, kaj je sneg Men se je zmešalo že od vsega snega ...sanjkanje lahko naredimo na našemu vikendu...zastonj Kmetica2, umetnica51, Keiko in 5 others 8
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Vam se tud sanja ne, kaj je sneg Men se je zmešalo že od vsega snega ...sanjkanje lahko naredimo na našemu vikendu...zastonj Škoda k na šiht nisem vzel fotkiča,se bi teb pol sanjalu cedevita in Kmetica2 2
maxiscooter Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Srečeži vi ki imate tako lepo zimsko idilo ... pri nas pa samo dežuje in čisti ceste :21: igorkr 1
Mavti Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Srečeži vi ki imate tako lepo zimsko idilo ... pri nas pa samo dežuje in čisti ceste :21: Lahko se zmenimo in ga vam kakšen zabojnik pošljemo po pošti na količino bo popust, tudi drugače je cena zelo ugodna BinaBana, Kmetica2 in igorkr 3
Mavti Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Zgleda,da sankanje bo :yes: Letos boste rabili večje sanke one družinske ,sicer se sploh ne boste videli iz snega
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Letos boste rabili večje sanke one družinske ,sicer se sploh ne boste videli iz snega Bomo ko v bob stezi.... :grim
TakeALookAround Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Idila je cist huda, sam k bo zdejle na hitr stopil tole....
MARE 65 Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Lahko se zmenimo in ga vam kakšen zabojnik pošljemo po pošti na količino bo popust, tudi drugače je cena zelo ugodna Pri nas je zastonj, samo za nakladanje in prevoz poskrbite sami. Mavti 1
stuhec Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 ...jest pridem zdj izvenserijsko sam pogledat....sam pridem v spremstvu.... a to imas zdej ze kar varovanje ... Ti pa nisi kar tako Kmetica2 in umetnica51 2
maus Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 a to imas zdej ze kar varovanje ... Ti pa nisi kar tako varujejo jo, da ne sčeula vse okol nje :lol: pik1, umetnica51, Kmetica2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Februar 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 a to imas zdej ze kar varovanje ... Ti pa nisi kar tako Ja ni kar tako,bl ko te hoče bl te brca da otrdiš :lol: Kmetica2 in umetnica51 2
HyperJack Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Banda, a to za soboto drajsanje še velja, al kako je zdej s tem...vse neki zamrlo pa to
Popularna objava pik1 Objavljeno Februar 25, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 .... čez vikend sem šel pogledat mal moto prjatle v Innsbruck, in so mi dal eno fino idejo za nas, da se bomo lahko tud mi mal prej začel vozit .... ... Ker je tud gor ful snega, so se spomnl enga dobrga žura z naslovom " Warm up party " Predlagam, da ga tud mi nardimo drug teden ..... ... za začetek na Ridah .... pa da ene par ovinkov sfenamo .... MihaGS, BMWRIDER, BelaStrela in 7 others 10
HyperJack Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 .... čez vikend sem šel pogledat mal moto prjatle v Innsbruck, in so mi dal eno fino idejo za nas, da se bomo lahko tud mi mal prej začel vozit .... ... Ker je tud gor ful snega, so se spomnl enga dobrga žura z naslovom " Warm up party " Predlagam, da ga tud mi nardimo drug teden ..... ... za začetek na Ridah .... pa da ene par ovinkov sfenamo .... Kaj pa takole? cedevita, trebor, Kmetica2 in 3 others 6
pik1 Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Kaj pa takole? .... ta bi bil pa bol za k "Vikiju" primeren, ker ma tak fen za mal daljše, počas ukrivljene ovinke .... Kmetica2 1
motozajebant Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 Z-MEŠANCI...... stvar je sledeča.... naši vrli podjetniki se ob taki krizi še zaje***** z nami cena ni 13 eur, temveč 14 eur.... nevem kako se lahko nekaj s stranko zmeniš, če ti šef ne odobri???? prilagam mail, ki sem ga pravkar dobil.... Pozdravljen, Pridite malo pred sedmo uro. Sef mi ni odobril cene za 13 evrov. Je pa ponudil ceno 14 eur za dvourno karto in 17 za triurno. Je v redu? Sporocite mi vaso odlocitev. Lp, Uros mislim d vseeno ta 1 eur ne bo panike in se gremo sankat v vsakem primeru ane? prijavljeni so sledeči: -HyperJack -TASH -kmet2 -kmetica2 -Damy -Igorkr -Papez47 -papez-KA 47 -mz -binabana -GasperX se iskreno opravičujem za pozen post, ampak je bilo malo več opravkov kot ponavadi torej, dobimo se malo pred sedmo na Starem Vrhu KOMAJ ČAKAM!!! lp, mz umetnica51, papez47, Kmet2 in 1 other 4
Kmetica2 Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 juhu sankanje, pa še vreme bo ok Kmet2, umetnica51 in igorkr 3
igorkr Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 .... čez vikend sem šel pogledat mal moto prjatle v Innsbruck, in so mi dal eno fino idejo za nas, da se bomo lahko tud mi mal prej začel vozit .... ... Ker je tud gor ful snega, so se spomnl enga dobrga žura z naslovom " Warm up party " Predlagam, da ga tud mi nardimo drug teden ..... ... za začetek na Ridah .... pa da ene par ovinkov sfenamo .... Sem za, pa metlo v roke in malo pometemo dva ovinka ...
papez47 Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Z-MEŠANCI...... stvar je sledeča.... naši vrli podjetniki se ob taki krizi še zaje***** z nami cena ni 13 eur, temveč 14 eur.... nevem kako se lahko nekaj s stranko zmeniš, če ti šef ne odobri???? prilagam mail, ki sem ga pravkar dobil.... Pozdravljen, Pridite malo pred sedmo uro. Sef mi ni odobril cene za 13 evrov. Je pa ponudil ceno 14 eur za dvourno karto in 17 za triurno. Je v redu? Sporocite mi vaso odlocitev. Lp, Uros mislim d vseeno ta 1 eur ne bo panike in se gremo sankat v vsakem primeru ane? prijavljeni so sledeči: -HyperJack -TASH -kmet2 -kmetica2 -Damy -Igorkr -Papez47 -papez-KA 47 -mz -binabana -GasperX se iskreno opravičujem za pozen post, ampak je bilo malo več opravkov kot ponavadi torej, dobimo se malo pred sedmo na Starem Vrhu KOMAJ ČAKAM!!! lp, mz Super - špica. A boš kaj "navigiral"? Kje je "samit"? Spodaj na parkir placu sedežnice, ali zgoraj na zgornji postaji?
HyperJack Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Kaj a ne bi blo cool, da se mi nekje v lj dobimo, pol pa en WRC rally do tja? BinaBana, trebor in Kmetica2 3
Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Kaj a ne bi blo cool, da se mi nekje v lj dobimo, pol pa en WRC rally do tja? Ja sej veš kaj vozš,da ne boš spet kje na odstavnem pasu čakal avtovleko,ko se bomo mi sankal tok ,da ti pejt čist počas lepo z andahtjo,pa te v lj rajši jaz naložim pa gremo .)
HyperJack Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Ja sej veš kaj vozš,da ne boš spet kje na odstavnem pasu čakal avtovleko,ko se bomo mi sankal tok ,da ti pejt čist počas lepo z andahtjo,pa te v lj rajši jaz naložim pa gremo .) Kaj pa če vas jaz naložim, pa da se končno pelješ enkrat v avtu, da dobiš filing kaj je to cuore sportivo ?=
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se