Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Kaj pa če vas jaz naložim, pa da se končno pelješ enkrat v avtu, da dobiš filing kaj je to cuore sportivo ?= Zmenen
maus Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 hahaha ..da nau pol ... u prvo pa u drvo ... :lol: ... (upam, da ne ) pik1, cedevita, BMWRIDER in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 ok, dobimo se na spodnji postaji ob 18:40, prosim ne zamujajte če imate svoja smučarska očala, jih vzamite s seboj in pa čelado (je vrjetno bolj udobna kot njihova) to je to, jaz upam da se nam še vreme poklopi (sončka ne bo ) aja, če je še kakšen nenapovedan padalec, lahko komot uleti, sam sporočte mi, tisti ki pa ste že prijavljeni, prosim ne zahinavite
maus Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 želim vam zvončke, vijolice, trobentice, mačice, .... in pomlad je tu : DAMI34, pik1 in umetnica51 3
motozajebant Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 stuhec ti jest povem da 100 postov pridš vsaj rikverc :lol: ...jest pridem zdj izvenserijsko sam pogledat....sam pridem v spremstvu.... lahk prideš v spremstvu tiste kolegice iz MNZ :grim umetnica51 1
stuhec Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 [quote name="HyperJack" post="1987848" timest Kaj pa če vas jaz naložim, pa da se končno pelješ enkrat v avtu, da dobiš filing kaj je to cuore sportivo ?=
Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Jz tut lahk s tem cuore sportivo ? Ja kaj mislš,da te bom u naročju držu :lol:
HyperJack Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Ja kaj mislš,da te bom u naročju držu :lol: Jz tut lahk s tem cuore sportivo ? Težka bo, tistih 150oslov bom že tko rabu, da premaknem kmeta + športni fedri glih ne bi prenesli toliko teže zadaj Kmet2 1
stuhec Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Saj s kmetom bova oba spredaj cedevita 1
Kmet2 Objavljeno Februar 26, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 Saj s kmetom bova oba spredaj Sej res,ti si bolj mali,pa boš lohk v predalu :lol: BinaBana, pik1 in trebor 3
stuhec Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 No evo, problem resen Juhuu, peljal se bom s cuore sportivo
HyperJack Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 No evo, problem resen Juhuu, peljal se bom s cuore sportivo ne res žau, mam sam za dva plac zadaj, tko da kdaj drugič
BinaBana Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 a se lahk js tut h komu ustulim?
BinaBana Objavljeno Februar 27, 2013 Opozori Objavljeno Februar 27, 2013 (popravljeno) evo eno primerno za zmesance.. ta je za na majco Popravljeno Februar 27, 2013. Popravil BinaBana papez47, HyperJack, DXR16 in 2 others 5
stuhec Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 Kako je zdej jutr ? Me kdo vzame al .....
stuhec Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 Noben se ne oglas potem tut noben ni dans za probno voznjo
gasperX Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 Žal jaz odpovedujem prihod ampak drugega mi nepreostane je bil žal Februar nedeloven tako da tudi financ ni Obljubim da se potrudim da vas naslednjič nezajebem.
BinaBana Objavljeno Marec 1, 2013 Opozori Objavljeno Marec 1, 2013 stuhec- s kje tocno pa si ti? js se tut nimam kam ustult.. nis pa ti ponudu prevoza.. al kako..
motozajebant Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 BANDA Z-MEŠANA... ne pozabite danes na sankanje, dobimo se ob 18:30 na Starem vrhu.... čelada, rokavice, kombinezon, to imejte s seboj (čelado lahko dobite tudi tam).... probajte se malo uskladiti za prevoz, ne odpovedujte sankanja !!!!! lp, mz
stuhec Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 noben se noče nič uskladit ps: mam st v profilu, če ...
motozajebant Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 nič gremo se sankat BinaBana 1
MihaGS Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 Jaz sem pripravljen, he, he... motozajebant in Kmet2 2
stuhec Objavljeno Marec 2, 2013 Opozori Objavljeno Marec 2, 2013 fak še vedno ne najdem robčka HyperJack in Kmet2 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 3, 2013 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Stuhec ti pa moja sta legende,prave kamikaze,dobr da nisi z svojimi izleti zgubu še kakšen košček česa :lol: No Sankanje je bilo uspešno gledano statistično...Damy poškodba noge,Kmetica2 poškodba roke,Kmet2 mokra rit,strgane gamaše in zbita kičma,no drugi sozmešanci so jo odnesli bolje.... samo z mokrimi ritmi ^_^ Prilagam nekaj zmešanega gradiva,ostalo prilima profi v fotografiji Damy.... Igorjev Kawasaki C5,pripravljen na vzlet .) Po pristanku na Starem Vrhu in minus 3..........zmešanci na kupčku Tuki je blo že veselo,smo morali podpisat izjave na lastno odgovornost,no osebje je zgubljalo potrpljenje ob komentarjih Motozajebanta in nas ostalih,seveda vse v šali... No pa smo krenli z ogrevano sedežnico za naše ritke .) .) Motozajebant in stuhec v popolni koncentraciji No koncentracijo sta motila adrenalinska odvisneža :lol: No takole meglen zgleda ko te na ledeni progi odnese iz kurza v skedenj in te pozneje spodaj sprašujejo,a ste vi mogoče zlomili sanke,seveda sem jih takoj vprašal...a vam zgledam kot da sem jih jaz zlomu Popolna izguba kurza.... :grrr Bemti sam letel pa je Vmes na pisti je bilo potrebno narediti tudi kakšen pit stop :grim Pa moja draga in se mi zdi Igor v akciji...... No Igorja je začela grizt zima,mene ni mogla razen v prst.....igor mi je posodu nekakšen nov model primorskih rokavic Udeležba na sankališču je bila mednarodna,v daljavi se vidi Kitajko ki prvič vidi sanke,to se vidi pri načinu uporabe,ne bi se čudu če bi drugo leto začel iz kiutajske k nam prihajat nov model sank....... :lol: In še Arabec iz Dubaja..... Na koncu pa smo pristal na čajčku in dobrotah Papeževe ženke izmenjali vtise se nasmejal in jo odrinil prot domu... Kapo dol pa Kmetici in Stuhcu,na sankah sta bila zelo suverena,letela sta ko snete sekire,no imela pa sta tudi izlete v neznano posledice čutim danes jaz.....lubi a kohk to,lubi a lohk uno,lubi boli,no kaj češ,ljubim jo lp BMWRIDER, Keiko, umetnica51 in 9 others 12
BinaBana Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 rocka? noro dobr je blo!! vsi k vas ni blo vam je lahko zal :lol: ceprov sm en mal potolcena.. sm jo se "poceni" odnesla za kak material se pa priporocam Damy 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se