wix Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Smučišče Stari vrh Borovničev sok Sankaška joga by MZ Ja, bomo kr tatople štumfe gor dal... ...pa gate tud. Ejga, kaj tu leti! No comment - nasmešek pove vse. markII, BinaBana, igorkr in 5 others 8
pik1 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 ..... no, tud od Mihata priprave niso zanemarljive .... MihaGS in Kmetica2 2
Damy Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Komentar od mami: "Jeb**** se! Vedno me skrbi, ko gresta na motor, da se ne bo kaj zgodilo. Potem prideš pa s sankanja kripelj ! NORCI !" TakeALookAround, motozajebant, Kmetica2 in 6 others 9
gasperX Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 sploh mi ni do komentiranja... BinaBana 1
papez47 Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Komentar od mami: "Jeb**** se! Vedno me skrbi, ko gresta na motor, da se ne bo kaj zgodilo. Potem prideš pa s sankanja kripelj ! NORCI !" Vsaka stvar .................... je za neko dobra! Zdej se mami pol tolk ne bo sekirala ........................ , ko boš na motorju! Sam, se pa bojim ............................ da te ne bo več pustila .........................sankat. igorkr, markII, BinaBana in 1 other 4
s56g Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 A se nebi raje ukvarjali s kakšnim manj nevarnim športom ?! Recimo nekaj v povezavi z motorji? Prilagam sočutne želje po čimprejšnjem okrevanjem (pred-časom-močno-natrgal-mečno-mišico-pri-dvoranskem-badmintonu-press) Damy, trebor in BinaBana 3
Damy Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Tokratne dobrote.... Najprej: urejanje financ... Komentar nepotreben, fotka vse pove Igorkr ni mogel verjeti, da gremo res na sanke. Formalnosti, podpisi itd.... Poslušanje navodil. Kmetica si zadeve vzame na izi ^_^ Ena skupinska pred spustom Deformacija? UUUUuuuu, kerga bi???? 4 nožni prijatelji na smučišče ne smejo, v gostilno pa Leva noga včeraj zvečer. Danes smo že na velikosti teniške žogice, v prihodnjih dneh pa pričakujem barvne dodatke. trebor, Keiko, umetnica51 in 6 others 9
BinaBana Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Komentar od mami: "Jeb**** se! Vedno me skrbi, ko gresta na motor, da se ne bo kaj zgodilo. Potem prideš pa s sankanja kripelj ! NORCI !" ja sej, dokaz da motorizem ocitno ni nevaren "sport" A se nebi raje ukvarjali s kakšnim manj nevarnim športom ?! Recimo nekaj v povezavi z motorji? Prilagam sočutne želje po čimprejšnjem okrevanjem (pred-časom-močno-natrgal-mečno-mišico-pri-dvoranskem-badmintonu-press) (ce je bla "samo" natrgana mecna misica je se ok.. ce bi si natrgal/raztrgal tetivo, bi bil na bolniski 1 leto..) DSC_0058.JPG Leva noga včeraj zvečer. Danes smo že na velikosti teniške žogice, v prihodnjih dneh pa pričakujem barvne dodatke. tale slikca mi je pa tko domace znana.. ce mas pa pod kozo tenisko zogico pa se bolj.. :/ drzim pesti, da ti hit nazaj zleze.. definitivno se pa pokaz zdravniku, lih tolk, da eno profi fotko kosi nardijo.. u never know Kmetica2 1
motozajebant Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 hihihihihihi, poglejte slikco od Damy, spet sem jih obral do kosti drgač pa, super je bilo včeraj, malo sem polomljen danes, ampak bo aja zmešanci, mislim da sem našel himno za nas????
HyperJack Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 Ka si ti ja nor!...Se po mojem izrazu na frisu brez problema razbere, da je blo nekaj orng zmešanega v zraku! Stuhec, sem vesel, da si ostal žiw, sem tud vesel da si pustil žiwe une dve dame sred sankališča, vem, da izlet v graben ni bil glih lep, je pa dvignu razpoloženje do maksimumam...na trenutke smo umirali od smeha... Kmetica2 ne pozna bremz, moja lepša polovica, se je pa tud kar solidno držala Se že veselim naslednjega snidenja =) Kmet2, Kmetica2, markII in 1 other 4
stuhec Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 ..... neučakani, prej da čimprej dol pridejo, zdaj ....<br /><br />http://shrani.si/f/b/Ua/qfqYnk2/2013-03-02-221655.jpg Kmet2 in BinaBana 2
motozajebant Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 stuhec, napančno slikco si dal gor, moral bi tisto, na kateri si ti slikana s TOP frizuro
stuhec Objavljeno Marec 3, 2013 Opozori Objavljeno Marec 3, 2013 ups jaz sem pa mislil da sem glih tisto dal
Kmetica2 Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 juhuhuuuu in je letel, ufff ja klinc fajn je blo, posledice čutim še danes. Hmmm mam pa predlog, sanke bi definitivno rabile fajn brembo zavore BinaBana, igorkr in BMWRIDER 3
stuhec Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Jaz sem imel "magura" , sam kaj ko mi jih je en s ketten sprejem posprical Tok je bil necakan da je vsepovsod sprisal Kmet2 1
Kmetica2 Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Evo rahla poškodba roke. (glih taprava za izgovore lubi jaz ne morem, lubi a lahko ti,... :grim :grrr ) igorkr, BinaBana in Kmet2 3
motozajebant Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Poleg tega, da sem vas spet obral, ste še polomljeni, YYYEEESSSS MZ:Z-MEŠANCI=1:0 BinaBana 1
Kmet2 Objavljeno Marec 4, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Ja takle mamo pr nas z Zmešanci je vedno nevarno,lahko samo kavo pijemo pa se prigodi kej neprilagojenega Družba z nami je nevarna,druženje z nami na lastno odgovornost P.S. pa pravjo ,da je motorizem nevaren..... igorkr, Kmetica2, BMWRIDER in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Evo rahla poškodba roke. (glih taprava za izgovore lubi jaz ne morem, lubi a lahko ti,... :grim :grrr ) DSC03910.JPG Pa si ziher, da je od sankanja? Da ni to kakšna alergija na tisto masažno kremo :grim ? igorkr, Kmetica2 in BMWRIDER 3
igorkr Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 (popravljeno) Hm ... Naslednjič neprebojni ... MZ omenja nekakšen paint ball. Ma se mi zdi da nam bo dal une pihalnike on pa z AK-47 na nas navalil .... MZ ne trošti se preveč, MarkII a.k.a. T-55 je z mano v ekipi, jst doma pa že Šarca pucam ... Popravljeno Marec 4, 2013. Popravil igorkr trebor in Kmetica2 2
HyperJack Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Hm ... Naslednjič neprebojni ... MZ omenja nekakšen paint ball. Ma se mi zdi da nam bo dal une pihalnike on pa z AK-47 na nas navalil .... MZ ne trošti se preveč, MarkII a.k.a. T-55 je z mano v ekipi, jst doma pa že Šarca pucam ... Ma ta paint ball, sej je cool, sam ženske se že pri sankanju polomijo, kaj bo šele na paint balu, dejmo bit bolj kreativni, pa kej bolj odštekanega pogruntat Kmetica2 in BinaBana 2
motozajebant Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 Ma ta paint ball, sej je cool, sam ženske se že pri sankanju polomijo, kaj bo šele na paint balu, dejmo bit bolj kreativni, pa kej bolj odštekanega pogruntat sej kmet ma tut 110 kg, pa ga je nabutal v hrbetinico, jaz mam tut noge čist v modricah.... se bomo udružno zmenili, kam se bomo dali... BinaBana in Kmetica2 2
stuhec Objavljeno Marec 4, 2013 Opozori Objavljeno Marec 4, 2013 najprej en ornk piknik ? cedevita, BinaBana in BMWRIDER 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se