motozajebant Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Ja sam ker je Nono razvija nov model dolgih motorističnih gat za ženske v Afganistanu,tako da bova midva nosila breme Evropskih motorističnih brazilk.......hebat ga ,kar se more ni težko :grim Nono, sam ne kopiraj najinega modela brazilk...
pik1 Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 ...... hudoooooooo ..... ... sam par ur nisem imel pržganga računalnika, pa ste že tri strani postov o spodnjem perilu spisal .... ps. no, ampak te teme so me zmer zanimale ..... .... sem za vse, kar se boste zmenil..... Damy, Kmetica2 in motozajebant 3
Kmet2 Objavljeno April 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2013 ...... hudoooooooo ..... ... sam par ur nisem imel pržganga računalnika, pa ste že tri strani postov o spodnjem perilu spisal .... ps. no, ampak te teme so me zmer zanimale ..... .... sem za vse, kar se boste zmenil..... Dolgo si zdržu :lol:
motozajebant Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 ...... hudoooooooo ..... ... sam par ur nisem imel pržganga računalnika, pa ste že tri strani postov o spodnjem perilu spisal .... ps. no, ampak te teme so me zmer zanimale ..... .... sem za vse, kar se boste zmenil..... spodnje perilo je vedno aktualno :grim pik1 1
stuhec Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Hu z-mesanci ..... vceraj vecer vam je perilo namocil
papez47 Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Alzoooo, še cena, da ne boste kreditov jemal .................... :grrr Za 25 kosov kapic je cene kapice skupaj z vezenim napisom v 4-ih barvah ................... .................. 4,25€6/kos. Brez vsake ...................... šticunge ..................... sam DDV mormo pa plačat. Kmet2 in pik1 2
Kmet2 Objavljeno April 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2013 Alzoooo, še cena, da ne boste kreditov jemal .................... :grrr Za 25 kosov kapic je cene kapice skupaj z vezenim napisom v 4-ih barvah ................... .................. 4,25€6/kos. Brez vsake ...................... šticunge ..................... sam DDV mormo pa plačat. A mi boš posodu
papez47 Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 spodnje perilo je vedno aktualno :grim Še posebno, če ga ravno prav ....................... manjka O:-) A mi boš posodu A za DDV, al za vse skup?
motozajebant Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Alzoooo, še cena, da ne boste kreditov jemal .................... :grrr Za 25 kosov kapic je cene kapice skupaj z vezenim napisom v 4-ih barvah ................... .................. 4,25€6/kos. Brez vsake ...................... šticunge ..................... sam DDV mormo pa plačat. ti plači... pol se bomo pa naprej pogovarjali
Kmet2 Objavljeno April 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2013 Še posebno, če ga ravno prav ....................... manjka O:-) A za DDV, al za vse skup? Za ddv dajam na stran že zdej
motozajebant Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Za ddv dajam na stran že zdej za preostanek pa pridi do mene, bova uredila, da boš lahko plačal :grim Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2013 za preostanek pa pridi do mene, bova uredila, da boš lahko plačal :grim Sem že študiral da bi mi en mjčken kreditek zrihtu,ker bi poleg Kapce mel tud majčko pik1 1
motozajebant Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Sem že študiral da bi mi en mjčken kreditek zrihtu,ker bi poleg Kapce mel tud majčko ti sam prid, za Z-MEŠANCE imam zmešan popust ps. z razliko med nabavno in prodajno ceno od majčk, bova pa mal Z-MEŠAN proračun nafilala... vztrajno se prazni... preveč trošiva
Kmet2 Objavljeno April 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2013 ti sam prid, za Z-MEŠANCE imam zmešan popust ps. z razliko med nabavno in prodajno ceno od majčk, bova pa mal Z-MEŠAN proračun nafilala... vztrajno se prazni... preveč trošiva Sej ni čudn k morva vse na unga japončka zmetat da je vozen
papez47 Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Zmešanci - zmešani........................... ..................... u glavnem, da povzamem...................... 25 kapic naročenih; :naughty: Ko pre stigne ......................... kapco ma! O:-) Kmet2 in pik1 2
motozajebant Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Sej ni čudn k morva vse na unga japončka zmetat da je vozen stari sej veš, če bi biu tok velik pa nabildan ko ti...
Whiskey Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Kapice - "bež" napis; Z.S.M.S. - PRASIDENT ; Kmet2 - VAJSPRESIDENT ; Kmetica2 - papez47 2x - gusar - Mare 65 - Zivnorc - ............. - ............. Najprej ste si funkcije razdelil. Kdo bo pa delu :xx: BelaStrela 1
motozajebant Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Najprej ste si funkcije razdelil. Kdo bo pa delu :xx: Midva s predsednikom pridno delava... vsak teden narediva poročilo o finančnem stanju in organiziranih dogodkih... :grim Kmet2 1
Whiskey Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Finančno stanje je pozitivna nula
motozajebant Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Finančno stanje je pozitivna nula ko bi vsaj bila
Whiskey Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 (popravljeno) Itak sem jest na vrst. Ko se srečamo pr' Vikiju dam za rundo en pomfri in € za v pujska .) Popravljeno April 22, 2013. Popravil Whiskey Kmet2 1
motozajebant Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Itak sem jest na vrst. Ko se srečamo pr' Vikiju dam za rundo en pomfri in € za v pujska .) Kmet, zapiši to v službeno beležko in podčrtaj z ardečo wiskač, zapamtili smo, ne brini.. :grim sam nas pride kar po 10-15 komadov Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno April 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2013 Najprej ste si funkcije razdelil. Kdo bo pa delu :xx: Ja ti,kaj si mislu da bo predsednik
Kmet2 Objavljeno April 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 22, 2013 Kmet, zapiši to v službeno beležko in podčrtaj z ardečo wiskač, zapamtili smo, ne brini.. :grim sam nas pride kar po 10-15 komadov Zabeleženo,sam pujska pa ti prnes.... motozajebant 1
motozajebant Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Zabeleženo,sam pujska pa ti prnes.... zmenjenu wiskač, ti pa šparat začni
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se