Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Pa dobr no sej bi se zasebrigu sam kurc pol me pa kličeš pa jokaš po telefonu kolk me pogrešaš hahahahhahahahahahaha Evo zdej te pa tud enkrat več ne pokličem in ti ponudim za registracijo :glare:
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ..... halooooo, ja kje so zdej tiste naše majčke ???? ... jest bi počas že kej obleku .... ps. .... provzaprov bi rajš počas že kej sleku .... BinaBana 1
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ..... halooooo, ja kje so zdej tiste naše majčke ???? ... jest bi počas že kej obleku .... ps. .... provzaprov bi rajš počas že kej sleku .... Stari kokr sem vidu se sploh ne rabš oblačt
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Stari kokr sem vidu se sploh ne rabš oblačt ..... hvala, prjatu moj .... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ..... hvala, prjatu moj .... Je pa res če maš takšne prijatelje sploh ne rabiš sovražnikov. ..........kako pa kej nogice BinaBana in pik1 2
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Je pa res če maš takšne prijatelje sploh ne rabiš sovražnikov. ..........kako pa kej nogice .... sem čista žival ..... ..... kralj živali ..... ps. ... sej ti pravm, da bi rad že kej sleku ..... Kmet2 1
motozajebant Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ..... halooooo, ja kje so zdej tiste naše majčke ???? ... jest bi počas že kej obleku .... ps. .... provzaprov bi rajš počas že kej sleku .... ne bodi nestrpen :grrr majice bojo ta teden :grim mene bolj zanima, če sta vidva z Papežom že dobavila tiste kape iz Afganistana???
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ne bodi nestrpen :grrr majice bojo ta teden :grim mene bolj zanima, če sta vidva z Papežom že dobavila tiste kape iz Afganistana??? ..... kape ???? ... Afganistan ????????
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ..... kape ???? ... Afganistan ???????? Minister za organizacijo ma toliko dela,da včasih kakšno pihne .) pik1 in igorkr 2
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Minister za organizacijo ma toliko dela,da včasih kakšno pihne .) ..... a kdaj tud kšno deklco, al sam meglo ?????
Kmet2 Objavljeno Maj 6, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ..... a kdaj tud kšno deklco, al sam meglo ????? Velik megle je ja
motozajebant Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Ja sam ker je Nono razvija nov model dolgih motorističnih gat za ženske v Afganistanu,tako da bova midva nosila breme Evropskih motorističnih brazilk.......hebat ga ,kar se more ni težko :grim majčke so fertik, sam še iskat jih je treba ps. Papez, a ti si dal tiste kapce k Piku v Afganistan tiskat al kako? CHINA :grim ne ti men pihne kmetu jedan se opravičujem Pik, ti po besedah predsednika v Afganistanu nov model ženskih spodnji hlač.... majčke se pa baje tiskajo v Chini :yes:
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ne ti men pihne kmetu jedan se opravičujem Pik, ti po besedah predsednika v Afganistanu nov model ženskih spodnji hlač.... majčke se pa baje tiskajo v Chini :yes: .... kaj pravš ????
motozajebant Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 ..... a kdaj tud kšno deklco, al sam meglo ????? jeba... sam megla je .... kaj pravš ???? dej pejt 10 strani nazaj brat NONO
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 jeba... sam megla je dej pejt 10 strani nazaj brat NONO ... prov ....
papez47 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 :grim Bojo kapce bojo Kaj se če, je bi "sveti oče" na pastoralni misiji v BIH, tako da .......................... bo, bo, pa sej še ni sonca
Damy Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Tole se je pa čist smrtno resno zastavilo.... majčke, kapce... kaj sledi?
motozajebant Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Tole se je pa čist smrtno resno zastavilo.... majčke, kapce... kaj sledi? NARANĐASTE brazilke še pridejo na vrsto :grim BinaBana, trebor in Kmet2 3
Damy Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 NARANĐASTE brazilke še pridejo na vrsto :grim A jih boš ti nosil .... ?? motozajebant 1
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 NARANĐASTE brazilke še pridejo na vrsto :grim .... stari, si mi z jezika snel misel .... motozajebant 1
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 A jih boš ti nosil .... ?? .... zakaj pa sam on ????? .... ja vsi jih bomo, ne ????? :yes: ... vsi za enega, eden za vse .... u dobrem in slabem .... Kmet2 in motozajebant 2
Damy Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Me ne mormo kombinirat roza majčk in oranžnih brazilk. To gre bolje na črno :grim BinaBana 1
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Me ne mormo kombinirat roza majčk in oranžnih brazilk. To gre bolje na črno :grim .... ma ne kompliciri .... ... sej za publiko so sam majčke ...... :krneki: .... brazilke bomo pa sam domači gledal .... BinaBana 1
motozajebant Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 A jih boš ti nosil .... ?? planirane so bile za ženski del... .... zakaj pa sam on ????? .... ja vsi jih bomo, ne ????? :yes: ... vsi za enega, eden za vse .... u dobrem in slabem .... to Pik, tako se govori Me ne mormo kombinirat roza majčk in oranžnih brazilk. To gre bolje na črno :grim hm, kdo je pa omenjal kombinacijo roza in naranđasto? brazilke boste nozile zgoraj brez Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se