gasperX Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Evo zdej te pa tud enkrat več ne pokličem in ti ponudim za registracijo :glare: Pa zakaj ne no pa prav lepo te je slišat po telefunu lohka se pa kdaj pa kdaj zapelete do kranstrdama vm dovolim
jozexj6 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 (popravljeno) Pa zakaj ne no pa prav lepo te je slišat po telefunu lohka se pa kdaj pa kdaj zapelete do kranstrdama vm dovolim Dec nima za kufe . Pejte ga mau pogledat pa na kufe pelat no. A morm sam jst? Popravljeno Maj 6, 2013. Popravil jozexj6 BinaBana, trebor in gasperX 3
gasperX Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Dec nima za kufe . Pejte ga mau pogledat pa na kufe pelat no. A morm sam jst? Sam res no lohka še kdo drug pride za kufe dat, da neboš skos ti najebu hahahaha Bližje ko je moja prva plača bl sm Z-mešan jebemtiš mal se mi že meša
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Dec nima za kufe . Pejte ga mau pogledat pa na kufe pelat no. A morm sam jst? .... ja zdele en dan, k bo sonce, bom jest u svoj avto naložu vse motoriste brez registracij, pa brez vinjet pa mogoče brez bencina, pa jih bom mal do OMV-ja zapelu .... pa čez ride, na en fočk .... gasperX in BinaBana 2
jozexj6 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Dej tih bot. Dons me je zavarovalni agent klicu in me spomnu da mi 10-ga registracija poteče. Sm ga sam odslovu.
jozexj6 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 @GasperX ajga mudel, nej pridejo v soboto 18. v Kranj na teden mladih. K bova midva za šankom delala
gasperX Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 .... ja zdele en dan, k bo sonce, bom jest u svoj avto naložu vse motoriste brez registracij, pa brez vinjet pa mogoče brez bencina, pa jih bom mal do OMV-ja zapelu .... pa čez ride, na en fočk .... Probi se name spomnt, no sej če se nauš ti nam zameru k nas je vrjetn takih k sm jest k dreka Vi sam izkoriščajte dneve kilometre, se vam pri tem opravilu pridružim prec ko bo možno BinaBana 1
gasperX Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 @GasperX ajga mudel, nej pridejo v soboto 18. v Kranj na teden mladih. K bova midva za šankom delala Upam da ni ta agent mitko, ker men men že 3tedne ponudbo dola pa še zdej ni nič od njega, pol bo pa spet jambru da nima nč dela BinaBana 1
pik1 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Probi se name spomnt, no sej če se nauš ti nam zameru k nas je vrjetn takih k sm jest k dreka Vi sam izkoriščajte dneve kilometre, se vam pri tem opravilu pridružim prec ko bo možno .... stari, sej u moj avto jih gre velik notr, veš .... ps. .... sicer pa lahko nardimo dvakrat na teden ekskurzijo do OMV-ja .... BinaBana, gasperX in markII 3
gasperX Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 .... stari, sej u moj avto jih gre velik notr, veš .... ps. .... sicer pa lahko nardimo dvakrat na teden ekskurzijo do OMV-ja .... Bom počakal na plačo pa bomo pol kufetkal pa se vozil BinaBana 1
jozexj6 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 (popravljeno) Ma kaki riba . Mam jst resnga mudela . me pokliče par dni prej, vse prštima in mi na šiht prnese. Jst sam podpišem pa plačam. Popravljeno Maj 6, 2013. Popravil jozexj6 BinaBana 1
JONI 46 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Gasper ne sekiri se... jst se tud ne morm spet nc vec vozt.. finace so sle, pa se kiler je sel po gobe.. drug teden tehnicen pa zavarovanje, nebo slo z nevoznim motorjem .... Kaj cmo, sm si rej druge 4 kola umislu BinaBana 1
gasperX Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Gasper ne sekiri se... jst se tud ne morm spet nc vec vozt.. finace so sle, pa se kiler je sel po gobe.. drug teden tehnicen pa zavarovanje, nebo slo z nevoznim motorjem .... Kaj cmo, sm si rej druge 4 kola umislu Sem se že sprijaznil tako da se nisti ne sekiram, mal težko je gledat ko se vozijo drugi, ampak jest veselo delam da kmalu nebom samo gledal cedevita in igorkr 2
JONI 46 Objavljeno Maj 6, 2013 Opozori Objavljeno Maj 6, 2013 Ah sej bo... Sej jim pomahas, men se cudjo k jim iz bicikla maham ... Sej tud jst delam, sam nc ne ostaja... stuhec in BinaBana 2
stuhec Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Uni politiki pa vsi okol 5 t bruto place Kaj le delajo ?? BinaBana 1
gasperX Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Uni politiki pa vsi okol 5 t bruto place Kaj le delajo ?? A politiki ma oni so na muzičarji, oni svirajo kurcu in za vse to so konkretno plačani. A naredimo eno stranko pa gremo v politiko bomo mekl vsi dost denarja, pa še zmešani smo ravno prav za v politiko SZM Stranka Zmešanih Motoristov :D :D :D heheheheh BMWRIDER, Kmet2 in BinaBana 3
cedevita Objavljeno Maj 7, 2013 Opozori Objavljeno Maj 7, 2013 Uni politiki pa vsi okol 5 t bruto place Kaj le delajo ?? [Mlatijo prazno slamo. /quote] pik1 1
papez47 Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 Hitri in drzni 7 Kmet....................... špica. Posebej še terenska vožnja. Kmet2 1
Damy Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 A politiki ma oni so na muzičarji, oni svirajo kurcu in za vse to so konkretno plačani. A naredimo eno stranko pa gremo v politiko bomo mekl vsi dost denarja, pa še zmešani smo ravno prav za v politiko SZM Stranka Zmešanih Motoristov :D :D :D heheheheh Ma že res da smo zmešani, a ne pridemo v upoštev. Smo preveč pošteni ... gasperX, BinaBana, suzuki in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 Ma že res da smo zmešani, a ne pridemo v upoštev. Smo preveč pošteni ...
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 Hitri in drzni 7 Kmet....................... špica. Posebej še terenska vožnja. pr terenski vožnji se je pa tok zmatru, da smo moral pauzo narest, da je en šnicl pojedu igorkr, cedevita, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 pr terenski vožnji se je pa tok zmatru, da smo moral pauzo narest, da je en šnicl pojedu Zase se brigej Kmetica2, BMWRIDER in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 Zase se brigej lej 4 možnosti so.... Kmet2, Kmetica2 in BMWRIDER 3
Kmet2 Objavljeno Maj 8, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 lej 4 možnosti so.... Se mi zdi ,da prej 4 varijante DAMI34 in Kmetica2 2
pik1 Objavljeno Maj 8, 2013 Opozori Objavljeno Maj 8, 2013 Se mi zdi ,da prej 4 varijante .... ja kukr sem te jest lahko spremljal, sem res vidu, da si imel zmer "štir varijante" hrane na miz ... Kmetica2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se