igorkr Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 Tako ,zato pa si moj prijatelj,oba nisva rada ne žejna ne lačna Iščemo prostor,ma kdo kej v mislih ti najprej do števila ljudi pridi, pole pa se menimo naprej
Damy Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 vsem naštetim po spisku bom delal konkurenco ... Se vidi da smo primorci najboljši in učinkoviti ... Jst bom Kmet2, Damy in Trebor vse v isti osebi Računaj na domače čevapčiče, domač tiramisu in domače vino od mene Torej imam frej takrat, ker me boš ti nadomeščal? igorkr in BinaBana 2
pik1 Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 Tako ,zato pa si moj prijatelj,oba nisva rada ne žejna ne lačna Iščemo prostor,ma kdo kej v mislih .... ja ponavad, kadar je bil dež , smo v Črnučah kar pod mostom kej naredl ....
cedevita Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 Ko dobimo plac,Jaz meso,Damy piškote,Trebor vino,.......no gremo naprej.....kdo se jav..... Jst zrihtam ghardelu.
pik1 Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 Jst zrihtam ghardelu. ... jest lohk pa pečem ..... ps. ... no, pa kšnga mogoče nahitr tud spijem vmes ....
jozexj6 Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 A piva pa noben ne pije? bi ga jst neki prpelu igorkr in BinaBana 2
motozajebant Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 vsem naštetim po spisku bom delal konkurenco ... Se vidi da smo primorci najboljši in učinkoviti ... Jst bom Kmet2, Damy in Trebor vse v isti osebi Računaj na domače čevapčiče, domač tiramisu in domače vino od mene tko kot pravi Pik1, rad mam prjatle ka majo velik pod palcem jst lahk plastične vilce prnesem še zraven?? trebor in BinaBana 2
trebor Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 Tako ,zato pa si moj prijatelj,oba nisva rada ne žejna ne lačna Iščemo prostor,ma kdo kej v mislih Kmet, se bom jaz pozanimal. Jutri povem odgovor. :grim LP Robert Kmet2 1
markII Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 Kmet, se bom jaz pozanimal. Jutri povem odgovor. :grim LP Robert Kolk vas misli bit ? Da vidim, če je sosedov travnik dovolj velik ? BMWRIDER, Kmet2, BinaBana in 1 other 4
maus Objavljeno Maj 16, 2013 Opozori Objavljeno Maj 16, 2013 Ko dobimo plac,Jaz meso,Damy piškote,Trebor vino,.......no gremo naprej.....kdo se jav..... js prnesem lačna usteca ... sam ne vem kam ... ne kdaj ... zihr me boste na drug konc poslal ... kvem :glare: Damy, Zivnorc, trebor in 5 others 8
Kmet2 Objavljeno Maj 17, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 js prnesem lačna usteca ... sam ne vem kam ... ne kdaj ... zihr me boste na drug konc poslal ... kvem :glare: Ti pa tolk malo poješ in popiješ,da ti tud mal z mojga krožnika odstopm maus, Zivnorc in igorkr 3
BinaBana Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 js prnesem vse preostale kroznike pa kozarce pa tut neki servetkov, ce smem kak kos pecenga kruha pojest pa ja, misek, po moje bojo mene tut na drug konc poslal zanalasc!! aja, pa ful mam enih piskotov za unicit.. pik1, Kmet2 in maus 3
pik1 Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 Kolk vas misli bit ? Da vidim, če je sosedov travnik dovolj velik ? .... ja super .... ja, kšn velik travnik rabmo .... da se bomo lahko še kšne igrce šli tam gor .... :krneki: ... predlagam, da imamo namest "igre z žogo" kar " igre s kardanom"....pa si bomo kar kardančk namest žoge podajal med sabo BinaBana in Kmet2 2
Hudoba Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 Jest pridem Jozetu pomagat pit pivo, da se ne bo rabu sam matrat. jozexj6 1
igorkr Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 tko kot pravi Pik1, rad mam prjatle ka majo velik pod palcem jst lahk plastične vilce prnesem še zraven?? MZ a ti to v stilu "Vsak po svojih zmožnostih" A nisi ti neki pri sovdih? Jest pridem Jozetu pomagat pit pivo, da se ne bo rabu sam matrat. Sem že prebral, da mu boš prišel pomagat pivo nosit :grim
MihaGS Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 Mogoče pa kaj takega: http://pikniki.net Kmet2 1
jozexj6 Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 Pa za musko lohk poskrbim. Če pridem z avtom. Vi prneste USB klučke z musko, jst bom pa mojo potujočo diskoteko zalaufu Kmet2 in BinaBana 2
BinaBana Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 Mogoče pa kaj takega: http://pikniki.net a ni tole prevec modernizirano?? kaj pa stik z naravo pa to? sicer muza pa mora bit!! he he he ampak to bi blo vse od "mehanizacije"
jozexj6 Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 sej te bo kdo u grmovje pelu,pa boš mela stik z naravo pik1, BMWRIDER in Kmet2 3
motozajebant Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 MZ a ti to v stilu "Vsak po svojih zmožnostih" A nisi ti neki pri sovdih? Sem že prebral, da mu boš prišel pomagat pivo nosit :grim jože a veš kako pravjo? Najhuj je tuj dnar štet, pa svojo babo popravljat igorkr in pik1 2
BinaBana Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 sej te bo kdo u grmovje pelu,pa boš mela stik z naravo hebes tako naravo.. to me ne zanima.. MZ- a si se malo zahebao? igor je tistle pisou
motozajebant Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 hebes tako naravo.. to me ne zanima.. MZ- a si se malo zahebao? igor je tistle pisou ups, pa res
trebor Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 Banda zmešana, dobimo se lahko pri meni, mi je taščica milostno dopustila, da koristimo dvorišče. Samo je rekla, da ne bo nič delala ob žaru. Bi bilo pa fajn, da res vsak prinese kakšno malenkost, s tem pa ne mislim, da privleče kakšnega požrešnega sorodnika :evilgrin: , ker mora nekaj cukrov zame ostat. A ne, Damy? :yes: Jože, za musko ni treba skrbet, imam garažaradio blaupunkt s CD-jem, poslušamo pa lahko tudi radio Seljak . Predlagam pa, da se dobimo v nedeljo popoldne, ko bo večina že prišla od maše in pojedla nedeljsko kosilo :grim . LP Robert BinaBana, Damy, MihaGS in 1 other 4
BinaBana Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 zmejen!! js bom prvlekla samo moja lacn zelodcek, neki plasticnih kroznikov, kozarcov pa prticke pa en kup piskotov k jih je treba unict.. mogoce se cucka, k pa tko al tko ne je teh zadev
trebor Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 zmejen!! js bom prvlekla samo moja lacn zelodcek, neki plasticnih kroznikov, kozarcov pa prticke pa en kup piskotov k jih je treba unict.. mogoce se cucka, k pa tko al tko ne je teh zadev Samo, da Samo ne bo sral po dvorišču, bo dobil šus . LP Robert Kmet2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se