pik1 Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Qrc, jst sm učer šele ob 13h domov pršu iz Kranja. Pa nč nisem spal tam. Do 4 zjutri sem delu pol smo ga pa do 10h k žvali. SPET!!!! Sem doma sam dol padu . sej bojo še pikniki ane? :grim .... ja, veš kako pravjo .... .... prilka zamujena, ne vrne se nobena ....
Damy Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 .... ja, veš kako pravjo .... .... prilka zamujena, ne vrne se nobena .... Vrne se ne. Pride pa druga pik1, BinaBana, Zivnorc in 1 other 4
pik1 Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Vrne se ne. Pride pa druga .... to je pa res .... BinaBana in Zivnorc 2
jozexj6 Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Pa še par slikc ki so nastale PO bowlingu Eni se majo radi Pa še mal bl radi Naj se ve kva je motor ajga bidona mz je kuj ta velko zagrabu Kmet2, Zivnorc, umetnica51 in 3 others 6
motozajebant Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 velik čovjek, velika boca ps. tale after je bil zakon :grim Damy in trebor 2
jozexj6 Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Dobr je bil. Bi mogu bit pa z mano tud drug dan. Odklop čist. Dost mam alkohola za neki cajta.
suzuki Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Hola, u pišuka, piknik je bil?? ja 300 kosmatih no... zgleda je Estonija preveč na severu, pa novička ni zvozila klanca važno da ste se imeli fajn, pa se vidimo drugič!! lahko kdaj naredimo tudi pri meni, mamo plac tudi pod streho, če bo slučajno snežilo Kmet2, BinaBana, pik1 in 4 others 7
Bojanv Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 ... šest jagod iz popka.... Ja, res, že dolgo nisem jedel jagod lp bv
gasperX Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 (popravljeno) Bemtiš noooooo vidm da ful uživate brez mene, jest pa garam ko črnec tako da še mal še mal upam da bo kej od vikenda ker grem končno na MOTORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR pripravite telefone AAAAAAAAAAAAAAAA komi čakam jebemtiš nooooooo Pripopam slikco da boste vidl kakšne zmešane stvari sem začel delat, za enkrat prekinil z gostinstvom Popravljeno Maj 20, 2013. Popravil gasperX Kmetica2, igorkr, BinaBana in 4 others 7
BinaBana Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Hola, u pišuka, piknik je bil?? ja 300 kosmatih no... zgleda je Estonija preveč na severu, pa novička ni zvozila klanca važno da ste se imeli fajn, pa se vidimo drugič!! lahko kdaj naredimo tudi pri meni, mamo plac tudi pod streho, če bo slučajno snežilo glede na to, da tut js pol nism sla na piknik- kdaj se lahko pol zmenmo?
Zivnorc Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Suzuki je pozabil omenit, da ima doma tostfraj štango... tko da se punce primerno oblečete! suzuki, pik1 in BinaBana 3
papez47 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Oranžne ...............Brazilke ....................abvezno.................. BinaBana 1
umetnica51 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 papež... rudeče boksarce so boljše...pa še ledvica se ne prehladijo nam ki smo v letih Kmetica2 in cedevita 2
pik1 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 papež... rudeče boksarce so boljše...pa še ledvica se ne prehladijo nam ki smo v letih .... mene pa dolge gate pa štrumpantlni na mal starejših tud kurjo .... trebor 1
papez47 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 .... mene pa dolge gate pa štrumpantlni na mal starejših tud kurjo .... ................ :notworthy: ..................... :yes:
Kmet2 Objavljeno Maj 21, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 .... mene pa dolge gate pa štrumpantlni na mal starejših tud kurjo .... Ja tok to pride z leti ko mladih ne zanimaš več
suzuki Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 glede na to, da tut js pol nism sla na piknik- kdaj se lahko pol zmenmo? Hola (Z)mešančki, u bistvu kadarkoli, stvar dogovora, samo da ne bo glih mraz in sneg (kot bo tale vikend) lahko pa en dan drug teden, popoldne, če vam je kul samo mal prej povejte, da mi ne bo sosed slučajno zasedel roštilja DAMI34, cedevita, Kmet2 in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Maj 21, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Hola (Z)mešančki, u bistvu kadarkoli, stvar dogovora, samo da ne bo glih mraz in sneg (kot bo tale vikend) lahko pa en dan drug teden, popoldne, če vam je kul samo mal prej povejte, da mi ne bo sosed slučajno zasedel roštilja Moj minister za organizacijo se bo povezal s tabo in bosta dorekla datum suzuki in DAMI34 2
stuhec Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Kdo pridr jutr popoldan na cevapcice ? umetnica51 in BinaBana 2
motozajebant Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Kdo pridr jutr popoldan na cevapcice ? a to so te, k bojo pol šele u petek dopoldne pečeni? Damy, igorkr in umetnica51 3
cedevita Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Hola (Z)mešančki, u bistvu kadarkoli, stvar dogovora, samo da ne bo glih mraz in sneg (kot bo tale vikend) lahko pa en dan drug teden, popoldne, če vam je kul samo mal prej povejte, da mi ne bo sosed slučajno zasedel roštilja Ma gha vržemo u Swču.
pik1 Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Ma gha vržemo u Swču. .... khoga, wuoštja ???? ... roštilj, al suseda ????? igorkr 1
stuhec Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 a to so te, k bojo pol šele u petek dopoldne pečeni? Pozab cevapcice Glaven je pir, ta je ze skuhan Zivnorc, pik1, umetnica51 in 1 other 4
Damy Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Suzuki je pozabil omenit, da ima doma tostfraj štango... tko da se punce primerno oblečete! Meni se je obljubljalo neke hotke.... potem vam pa pokažem kak športni element na drogu In boste fantje lahko ponovili za menoj. :grim (vem da komaj čakate , samo upam, da ste dobro zavarovani) pik1, Zivnorc, suzuki in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se