HyperJack Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Kdo zadene kje sem ? Ce 3 x ne zadenete vprasajte U51 ... USE pousod te je doust! BinaBana 1
Bojanv Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Hej kljukci, ki ste popravljali BMW-ja. Zdaj dela, so ga popravili. Baje je bila težava v kablu pri ključu. Nekakšen kabel se je snel. Hudič pa tak motor, en kabel se sname, pa cel motor crkne... lp bv BinaBana in Kmet2 2
pik1 Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Hej kljukci, ki ste popravljali BMW-ja. Zdaj dela, so ga popravili. Baje je bila težava v kablu pri ključu. Nekakšen kabel se je snel. Hudič pa tak motor, en kabel se sname, pa cel motor crkne... lp bv .... stari, jest ga na tvojem mestu tud prodal ne bi .... ... samo u grabn !!!! BinaBana, Damy in trebor 3
Bojanv Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Pik, to je rekel tudi mehanik... Pa ne maram, bod spet ekologi brez meja skakali v zrak lp bv BinaBana 1
pik1 Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Pik, to je rekel tudi mehanik... Pa ne maram, bod spet ekologi brez meja skakali v zrak lp bv ... pa sej imajo na Dinosu tud grabne ... trebor 1
Bojanv Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Pa cigane tudi... ga bodo predelali v jamaho in prodali lp bv Damy in BinaBana 2
trebor Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Pik, to je rekel tudi mehanik... Pa ne maram, bod spet ekologi brez meja skakali v zrak lp bv Daj pripelji tisto šajtrgo k meni, jo bom do konca ferderbal :grim , potem pa odpeljal k nam v delavnico, da ga razrežejo, hehe. LP Robert
Bojanv Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Hm, lej ga, ta bi rad imel Hodno, prvi ponudnik... lp bv trebor 1
umetnica51 Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Kdo zadene kje sem ? Ce 3 x ne zadenete vprasajte U51 stuhec ma si pojava... Stuhec je bil uradno med umetniki na otvoritvi.......ali preprosto .....tko k je kmet napisau...u našem svetu... ... :lol: en umetnik mu je takoj reku če je slučajn motorist :mellow: BinaBana in Kmet2 2
stuhec Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 :D sam skoda da nisem imel nase majice Vabljeni jutr popoldan k men na pir pik1, Kmet2 in BinaBana 3
motozajebant Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 :D sam skoda da nisem imel nase majice Vabljeni jutr popoldan k men na pir ti sam povej kdaj bo skuhan ta pir, da naumo predolg čakal Kmet2 1
stuhec Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 Ob 17.30 100% kuhan Mogoce kako minuto prej umetnica51 in Kmet2 2
stuhec Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 A je ker čakal na pir ? umetnica51 1
trebor Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 (popravljeno) A je ker čakal na pir ? Si že prej vsega popil in bil potem tako težko ranjen, da nisi nikogar opazil ? Goba žejna Lp Robert Popravljeno Junij 6, 2013. Popravil trebor umetnica51 1
stuhec Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Sam ta goba se da še ožemt umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Si že prej vsega popil in bil potem tako težko ranjen, da nisi nikogar opazil ? Goba žejna Lp Robert a nisi bil ti tud včeraj konkretno žejen..... in štajerska rožica tud :grrr ...pa še delat je bilo treba vmes...... :glare: ...stuhec daj slike od srečanja prleških ktm -ov gor, ne sam afneguncat.... čeprav kapo dol stuhcu uradno za gostoljubnost... se bo splačalo 2014 pridt še enkrat
trebor Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 a nisi bil ti tud včeraj konkretno žejen..... in štajerska rožica tud :grrr ...pa še delat je bilo treba vmes...... :glare: ...stuhec daj slike od srečanja prleških ktm -ov gor, ne sam afneguncat.... čeprav kapo dol stuhcu uradno za gostoljubnost... se bo splačalo 2014 pridt še enkrat Jaz žejen ? Čisto nič nisem bil, vedve z Rožico sta bile. Zadnjega radlerja sta mi popile :grim , jaz sem moral pa tisto vodo pit. Lp Robert
motozajebant Objavljeno Junij 7, 2013 Opozori Objavljeno Junij 7, 2013 žiri so tam... :grim BinaBana 1
motozajebant Objavljeno Junij 7, 2013 Opozori Objavljeno Junij 7, 2013 Se mi zdi, da dež dej pejdi pogledat, pa mi sporoči
Damy Objavljeno Junij 7, 2013 Opozori Objavljeno Junij 7, 2013 dej pejdi pogledat, pa mi sporoči NE morm! So mi ključe skrili!!!
motozajebant Objavljeno Junij 7, 2013 Opozori Objavljeno Junij 7, 2013 NE morm! So mi ključe skrili!!! kaj pa rezerva???? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se