igorkr Objavljeno Julij 11, 2013 Opozori Objavljeno Julij 11, 2013 ....Yamahe ribajo pa take pa to.. :grim ...nč novga :grrr Pa tanki puščajo Kmet2 1
motozajebant Objavljeno Julij 12, 2013 Opozori Objavljeno Julij 12, 2013 in Kwakarji so končno dojeli, da Kawasaki ni za nič drugega kot za ležat na njemu... pa še to je neudobno Kmetica2 1
Damy Objavljeno Julij 12, 2013 Opozori Objavljeno Julij 12, 2013 Kwak = kvaliteta :hooray: . Ne samo, da se udobno počiva.... tudi vozi se več kot odlično.... enostavno -> must have ! Večnamenski sladkorček Kmetica2, Zivnorc, maus in 3 others 6
motozajebant Objavljeno Julij 12, 2013 Opozori Objavljeno Julij 12, 2013 Kwak = kvaliteta :hooray: . Ne samo, da se udobno počiva.... tudi vozi se več kot odlično.... enostavno -> must have ! Večnamenski sladkorček Kwak se sliši tako kot bruh sicer pa, sej to je Z-mešana sekcija... tako da imaš lahko zmešan motor sladkorček je rekla Kmetica2, trebor, Zivnorc in 1 other 4
krucymucy Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Hvala vama za tole budnico. Pizda ob tej uri sam cobani ustajajo. Kmet2, motozajebant, TakeALookAround in 2 others 5
HyperJack Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Best banda 4ever! slike sledijo! DAMI34, krucymucy, Kmet2 in 6 others 9
Popularna objava HyperJack Objavljeno Julij 14, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Nism, da se ne bi mogu odzvat vabilu Zmešancev, na eno Zmešano kampiranje v super duper dobro zmešani družbi ob pitju super Zmešane cedevete. Vseh poimensko ne bom našteval, tisti k ste bli tam veste kk fajn je blo, tistih ki pa ni bilo, tam, pač ni bilo =). Slike povejo vse! Blo je super, pridem še, če mi boste dovolili Malo sva bla z TASH pozna, ker sva bla direkt iz morja...mene je full mudilo na WC...Kmet, kje je stranišče?? Pravi, da TAM ---> Ob pogledu na vso veselo družbo sem vedel, da bo dan noro dobr! ŠTAB Zabušavanje na soncu: PES Čuvar! Ob zanimivih temah, tudi pes čuvar omaga Seveda, brez dobrodošlice ni šlo pijača+GRATIS glavni servis avtomobila, vsi jermeni, tekočine, šponarji itd. Zaenkrat še vse dela :grim ...tok tok MOžemo, da se malo zapušimo! :K Igor, ti si falil poklic! Upam, da odpreš kdaj kafetarijo, ker bom stalni gost! :grim ŽiwNorc je šilil sulico za lov na medveda! Ko otroku vzameš iz rok igračo Solidno očiščen moped :grim ....in ko zmešana pijača pod vročino že malo prijemlje... ni bilo dolgcajt, imeli smo modno revijo :grim in servis zlomljenega Pikovega kardana BMW dober samo za šotor in centralno gretje. :grim Človek še miru nima ko ščije :grrr Sezidali smo streho za Japanarja, da ne bi ketna zarustala do jutra :grim Nočni indijanci okoli ognja Ajde se vidjamo :grim Zivnorc, gasperX, Keiko in 19 others 22
gasperX Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Hahahahaha kere slike no hyper kje si pa mene najdu no hahahahahaha Družba pa ja valda da je bila več kot odlična pravi Z-mešančki TakeALookAround, krucymucy in HyperJack 3
krucymucy Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Men je bil vrhunec večera, ko je šel Joža v Kolpo po pivo zame in DIN-a ob dveh zjutraj. Že tko sem cepal od smeha cel dan, tist je bla pa češnjica na tortico trebor, Zivnorc in TakeALookAround 3
DAMI34 Objavljeno Julij 14, 2013 Opozori Objavljeno Julij 14, 2013 Men je bil vrhunec večera, ko je šel Joža v Kolpo po pivo zame in DIN-a ob dveh zjutraj. Že tko sem cepal od smeha cel dan, tist je bla pa češnjica na tortico Men je bil pa vrhunec večera doma u pojsli na jogiju...k sva khm....noro .P P.S. še dobro da sva pobegnla, sva vsaj spala do 9 ure zjutraj .... Kmet2, krucymucy, Zivnorc in 4 others 7
OrangePower Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 jaz pa kolega pa rineva proti Brežicam in iščema domnevni motorzbor...pa kličem HyperJacka če je kje pri PCju da bi na hitro pogledal in pravi "nisem doma, sem na kolpi z zmešanci".... jebemti, zakaj nisva obrnila
pik1 Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Men je bil vrhunec večera, ko je šel Joža v Kolpo po pivo zame in DIN-a ob dveh zjutraj. Že tko sem cepal od smeha cel dan, tist je bla pa češnjica na tortico .... men je bil pa vrhunec, ko sem se enkrat sred noči zbudu, zarad Krucyjevih vetrov .... ......,. faaaaaaaaaaaaaaaaaaa kkkkkkkkkkkkk ...... .............. fuuuuuuuujjjjjj .... :blink: ps. ..... stari, pa ti gniješ pr živem telesu .... Men je bil pa vrhunec večera doma u pojsli na jogiju...k sva khm....noro .P P.S. še dobro da sva pobegnla, sva vsaj spala do 9 ure zjutraj .... ..... mona ... krucymucy, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4
motozajebant Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Norc in Kmet, iskreno se opravičujem za tisto jutranje dretje Sem včeraj videl posnetek Kmet2 1
krucymucy Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 .... men je bil pa vrhunec, ko sem se enkrat sred noči zbudu, zarad Krucyjevih vetrov .... ......,. faaaaaaaaaaaaaaaaaaa kkkkkkkkkkkkk ...... .............. fuuuuuuuujjjjjj .... :blink: ps. ..... stari, pa ti gniješ pr živem telesu .... ..... mona ... A ni bil res ultimate?
motozajebant Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 .... men je bil pa vrhunec, ko sem se enkrat sred noči zbudu, zarad Krucyjevih vetrov .... ......,. faaaaaaaaaaaaaaaaaaa kkkkkkkkkkkkk ...... .............. fuuuuuuuujjjjjj .... :blink: ps. ..... stari, pa ti gniješ pr živem telesu .... ..... mona ... prjatu, si zamudu dogajanje na petrolu... po besedah, v tistem trenutku navzočih, je položil na kilometre kabla.... DIN-u pa ni ratalo
Zivnorc Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 ...a to je blo - to... al kaj? ... še dobr da me ni blo zravn.... :closedeyes: pik1, motozajebant, krucymucy in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Imeli smo tudi trening na suho hoje po žerjavici, haha Kmet2, Keiko, Kmetica2 in 6 others 9
krucymucy Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 ...a to je blo - to... al kaj? ... še dobr da me ni blo zravn.... :closedeyes: En je bil podoben, sam je mel neke črte po obrazu, pa počel je neumnosti. HyperJack in Zivnorc 2
Popularna objava HyperJack Objavljeno Julij 15, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 En je bil podoben, sam je mel neke črte po obrazu, pa počel je neumnosti. A ti to misliš unga k je bil kot plagiat Tomija od Siddharte? Al unga kung fuk mojstra? MihaGS, Kmet2, igorkr in 7 others 10
krucymucy Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 (popravljeno) Nope, enga druzga s karbonskim premazom. Popravljeno Julij 15, 2013. Popravil krucymucy Keiko, igorkr, pik1 in 5 others 8
HyperJack Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Nope, enga druzga s karbonskim premazom. piknik08.jpg Aja, tega odpaljenca si mislu, ja ta je res ene posebne pasme Zivnorc in krucymucy 2
Popularna objava suzuki Objavljeno Julij 15, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Hola, slikce kakšno je blo vzdušje ste že objavili, tlele pa še nekaj v zvezi z našo piknik-vikend debato - k me eni neki čudn gledate :wacko: lastniki sintisajzerjev, tole sem slikal na poti domov... and I rest my case Kmetica2, Lubikaa Rozzica, pik1 in 10 others 13
HyperJack Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Isto ma Igor, pa še rdeče barve, da ni to res slučajno od Igorja ? BMWRIDER, igorkr, Zivnorc in 2 others 5
suzuki Objavljeno Julij 15, 2013 Opozori Objavljeno Julij 15, 2013 Hola, ma ja, sem isto pomislil, sam tale ma še ful profila na zadnji gumi, se mi zdi da Igorjeva nima tolk trebor in igorkr 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se