motozajebant Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Pik.... počak da bo hladno vreme zunaj.... pol boš lahk vibriru
pik1 Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 Pik.... počak da bo hladno vreme zunaj.... pol boš lahk vibriru ... ja sej je že zdej zadost hladno ...
motozajebant Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 ... ja sej je že zdej zadost hladno ... stari..... nehi v tangicah okol skakat in se obleč.... bo prec boljše
MARE 65 Objavljeno September 27, 2013 Opozori Objavljeno September 27, 2013 stari..... nehi v tangicah okol skakat in se obleč.... bo prec boljše Ja čudn, če je pa Zmešan... Lubikaa Rozzica in pik1 2
Kmet2 Objavljeno September 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno September 28, 2013 S kakimi se jaz družm
Lubikaa Rozzica Objavljeno September 28, 2013 Opozori Objavljeno September 28, 2013 S kakimi se jaz družm s kakimi??????.....takimi lejpimi si mislo rect Kmet2 1
papez47 Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 S kakimi se jaz družm S smetano od smetane! :grim Lubikaa Rozzica in Kmet2 2
Popularna objava Damy Objavljeno Oktober 8, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Ob 6h zjutraj dobim SMS od Kmeta, če grem na Krk :blink: . Ker doma že vse poznam, sem bila za. Ni važno kakšno je vreme, važno da se dogaja :grim . Najprej obvezen fočk na OMW Postojna, kjer ni bilo nobenega motorista. Ne vem kam so se vsi skrili Sledil je sprehod po mestu Krk Kjer sva se fotkala, kot vsi normalni turisti in po fotoshootingu je prišlo na vrsto kosilo. Ko po navadi, se vsako dobro kosilo začne s palačinkami Po sladki podlagi, pa bolj resne zadeve Razvajanju brbončic, je sledilo strokovno vodeni ogled po severnem delu Krka Poziranje za turiste: Neka "divja zver" Nato pa se je kmet opogumil, mi prepustil volan in sva šla malo off road Seveda je sledil tudi obvezen fočk na ridah Super izkoriščen beden deževen dan :hooray: Zivnorc, RobiRoberto, DAMI34 in 11 others 14
TakeALookAround Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 (popravljeno) K2: Za hrano, zenske in motorje mas okus, za avtomobile pac ne. Popravljeno Oktober 8, 2013. Popravil DIN gasperX, Kmet2 in DAMI34 3
pik1 Objavljeno Oktober 8, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2013 Ob 6h zjutraj dobim SMS od Kmeta, če grem na Krk :blink: . Ker doma že vse poznam, sem bila za. Ni važno kakšno je vreme, važno da se dogaja :grim . ... .. Seveda je sledil tudi obvezen fočk na ridah . . . . .... tak fočk ne velja .... :krneki: DAMI34 in MihaGS 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 .... tak fočk ne velja .... :krneki: Zase se brigej :lol:
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 K2: Za hrano, zenske in motorje mas okus, za avtomobile pac ne. Sej se trudm no .) TakeALookAround 1
igorkr Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 (popravljeno) .... tak fočk ne velja .... :krneki: Meni se zdi čisto legalen. Dve gumi pa dva cilindra po motoristu ... :grim Elektronike in dodatne opreme pa tudi kot če bi kawo in KTM-a skupi seštel Popravljeno Oktober 9, 2013. Popravil igorkr Kmet2 1
pik1 Objavljeno Oktober 9, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2013 Meni se zdi čisto legalen. Dve gumi pa dva cilindra po motoristu ... :grim Elektronike in dodatne opreme pa tudi kot če bi kawo in KTM-a skupi seštel ... narobe se ti zdi ... .. .... bilo je pet gum, in dva motorista ...
papez47 Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 Gre kdo v nedeljo - bo baje lepo vreme - mal do Istre? No ja, pa nazaj seveda tudi?
bravolt Objavljeno Oktober 11, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2013 Gre kdo v nedeljo - bo baje lepo vreme - mal do Istre? No ja, pa nazaj seveda tudi? Gremo do Vrsarja na odojka, odhod 9.00 iz Podpeči bife za petrolovo črpalko. L.p. Trivo
gasperX Objavljeno Oktober 19, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2013 Banda zmešana grem v rusijo bogu iza nogu pa še mal neprej.. in v tem času same pizdarije počnete... ma zmešani ste trebor in Lubikaa Rozzica 2
Kmet2 Objavljeno Oktober 19, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 19, 2013 Banda zmešana grem v rusijo bogu iza nogu pa še mal neprej.. in v tem času same pizdarije počnete... ma zmešani ste Glih prov ,en manj zdej je pa en nazaj pršu pa sm0o spet na konju :grim
Popularna objava Damy Objavljeno Oktober 20, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 Ker je bil ponovno čas za bowling, se je zbrala ena mini ekipa. Po slabih dveh urah zbijanja kegljev, si je bilo potrebo povrniti moči: In ker je bila noč še mlada, smo se odločili, obiskati kmeta (opolnoči, polomljen, nas bo sigurno vesel :grim ). Žal smo ga zgrešili, odšel je žurat na urgenco. Tako da, smo mu pustili "sporočilo" o našem obisku... 3 na pol pogrižene piškote (1 za Bibi, 1 za kmetico in 1 za kmeta)... ... praktično darilo, plastična rokavica za barvanje pirhov.... ^_^ No, na tole smo pa želeli samo opozoriti, da mu ne bo spodrsnilo O:-) Včerajšnja zmagovalna ekipa (in pa seveda moja malenkost, na drugi strani objektiva) :hooray: BMWRIDER, pik1, DAMI34 in 8 others 11
motozajebant Objavljeno Oktober 20, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2013 Simpl, kam si pa ti banano tiščal na zadnji slikci? trebor 1
Popularna objava gasperX Objavljeno November 3, 2013 Popularna objava Opozori Objavljeno November 3, 2013 Evo nas včeraj pri totalnem Z-mešancu na obisku No pol z jožamxj6 nisva hotla it domov.... pa v Kranj na koncert in zvedu da yamaha ne da dela superduper motorje Tut sintisajzrje zna delat MihaGS, DAMI34, Kmet2 in 11 others 14
suzuki Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 (popravljeno) Hola banda (z)mešana, nekdo vas prav lepo pozdravlja - evo slikca, če ga boste prepoznali ful, ful lepo je blo slišat da je fajn in da mu gre opazno na boljše vsak dan kr tko naprej, do končne zmage Popravljeno November 14, 2013. Popravil suzuki TakeALookAround, pik1, Lubikaa Rozzica in 5 others 8
pik1 Objavljeno November 14, 2013 Opozori Objavljeno November 14, 2013 Hola banda (z)mešana, nekdo vas prav lepo pozdravlja - evo slikca, če ga boste prepoznali ful lepo je blo slišat da je fajn in da gre opazno na bolje vsak dan ... Kmet, srečo imaš z Vesno ... :OK: TakeALookAround, Kmet2 in DAMI34 3
Kmet2 Objavljeno November 14, 2013 Avtor Opozori Objavljeno November 14, 2013 ;)Vem prjatu trebor, pik1 in TakeALookAround 3
TakeALookAround Objavljeno November 15, 2013 Opozori Objavljeno November 15, 2013 Sej drzimo peeestii skooos! TOMCAT in Kmet2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se